30/06/2011

Εκδίωξη των ΗΠΑ από πακιστανική αεροπορική βάση…

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνουν οι σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με το Πακιστάν. Όπως έγινε γνωστό, απαγόρευση των πτήσεων μη επανδρωμένων αμερικανικών αεροσκαφών (UAV) από την βάση Σάμσι στα νοτιοδυτικά της χώρας επέβαλε σύμφωνα με την εφημερίδα «Financial Times» o Πακιστανός υπουργός Άμυνας Άχμεντ Μουχτάρ. «Καμία αμερικανική πτήση δεν πραγματοποιείται πλέον από τη βάση Σάμσι. Εάν πρέπει να γίνουν πτήσεις από τη συγκεκριμένη βάση, αυτές θα είναι πακιστανικές», δήλωσε ο Μουχτάρ στην εφημερίδα. Η απαγόρευση των πτήσεων δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ του Πακιστάν και των ΗΠΑ εξακολουθούν να παραμένουν τεταμένες, έπειτα και από τη δολοφονία δυο Πακιστανών από πράκτορα της CIA τον Ιανουάριο, ενώ η κορύφωση ήρθε με τη μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Πακιστάν τον περασμένο μήνα και η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του ηγέτη της Αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν.
http://www.defence-point.gr/news/?p=13980

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. 
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... 

No comments :

Post a Comment