19/02/2024

"Ένοπλη Απάντηση": Ανάληψη ευθύνης για τον φάκελο-βόμβα στην πρόεδρο εφετών Αναστασία Ανθοπούλου

"Το έργο των δικατικών λειτουργών είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει στο βασανισμό και την εξαθλίωση όλων των κρατούμενων και γενικά σε όλους εκείνους που δυστυχώς θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το σινάφι τους. Δικαστές, εισαγγελείς, εφέτες, όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια κλειστή ομάδα βασανιστών, φυσικά με τη βοήθεια και συγκάληψη των εκάστοτε κυβερνήσεων. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οδηγούν τη χώρα στα βήματα της χούντας και της καταστολής.

Οι αποφάσεις που παίρνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων και στα γραφεία τους είναι ξεκάθαρα εκδικητικές και απάνθρωπες για το λαό. Τα καθάρματα που φέρουν τον "τίτλο" του προέδρου, του ανώτατου εφέτη κ.λ.π., είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές για τις κατασχέσεις των σπιτιών ανθρώπων με προβλήματα υγείας, ηληκιωμένων, αλλά και όσων έρχονται αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση. Είναι αυτοί που κρίνουν με το έτσι θέλω για πόσο θα κάτσουν άνθρωποι στις φυλακές, ανεξαρτήτως αποδείξεων και στοιχείων, επειδή μόνο και μόνο αρέσκονται να παίρνουν εκδικητικές αποφάσεις κατά τη δήθεν κρίση τους και να απονέμουν τη δική τους "δικαιοσύνη", χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και τίποτα. Νομίζουν ότι βρίσκονται σε ένα ανώτερο στρώμα ανθρώπων και πως μπορούν να παίζουν με τις ζωές όλων. Η άμεση διασύνδεσή τους με ανώτατους μπάτσους και πολιτικούς, τους εντάσσουν σε ένα πλαίσιο αυτοδυναμίας και διαφθοράς χωρίς έλεγχο από κανέναν. Υπογράφουν και κανονίζουν νόμους για τους διεφθαρμένους "φίλους τους", δίνουν εντολές για παρακολουθήσεις ανθρώπων, με σκοπό το προσωπικό όφελος.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο αφορά τους κρατούμενους και τη συνεχή αυστηροποίηση των ποινών, φυσικά με ορισμένες εξαιρέσεις που εξυπηρετούν μόνο τους "δικούς τους". Οι εξοντωτικές ποινές, οι διάφορες διατάξεις που εν μια νυκτί επιβάλλονται κατα πώς τους βολεύει, οδηγούν τους κρατούμενους στην καθημερινή μάχη για επιβίωση σε άθλιες συνθήκες. Ενώ όταν πρόκειται για άτομα της κλίκας τους, με κουκουλώματα και συνοπτικές διαδικασίες, απαλλάσσονται από από κάθε ευθύνη που τους βαραίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου όλα τα καθάρματα - υπεύθυνοι για την τραγωδία, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Ο τότε Υπουργός Μεταφορών Καραμανλής και τα διορισμένα τσιράκια του, με τη βοήθεια δικαστών και εισαγγελέων, απαλλάχθηκαν κάθε ευθύνης. Οι "διάσημοι" φίλοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι βιαστές και βασανιστές ψυχών Λιγνάδης, Φιλιππίδης κ.λ.π., αθωώνονται εν μέρει ή πέφτουν στα μαλακά, έτσι ώστε να συνεχίσουν το διεστραμμένο έργο τους με τη συγκάληψή τους. Αντίθετα, για όλους αυτούς που δεν ανήκουν στον ξεφτιλισμένο σάπιο κύκλο τους, η εφαρμογή των νόμων τους υπερβαίνει κάθε εκδικητικότητας.

Η συγκεκριμένη Πρόεδρος Εφετών Αναστασία Ανθοπούλου, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της απάνθρωπης - φασιστικής μηχανής που έχει ως μοναδικό στόχο το βασανισμό και την εκδίκηση όλων όσων κρίνεται η "τύχη" τους από αυτήν. Η "τύχη" όμως δε θα είναι πάντα με το μέρος της, καθώς δε θα υπάρχει πάντα δίπλα της ένας σύζυγος στρατιωτικός. Οι αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν, αδιαφορώντας ξεκάθαρα για τις συνέπειες που θα υποστούν οι κρατούμενοι, δε μένουν πάντα αναπάντητες. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε στο απυρόβλητο και θα υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες και για εσάς. Όσο έυκολα έφτασε ο φάκελος - βόμβα στο γραφείο της, τόσο εύκολα μπορούν οι σφαίρες μας να βρουν το στόχο τους. Μπορεί αυτή η προσπάθεια να απέτυχε, αλλά η συγκεκριμένη βασανίστρια θα παραμείνει βασικός στόχος για εμάς, διότι δε θα μείνουν ατιμώρητες οι αποφάσεις της.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, σε έναν πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές, καμία μάχη δεν είναι μονόπλευρη, όπως εσείς θα θέλατε να ισχύει. Κανένας στόχος δε θα μείνει ατιμώρητος, ειδικά σε μια συγκυρία που δεχόμαστε πολλαπλά χτυπήματα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όλοι εσείς που μεταφέρετε καθημερινά ανθρώπινες ζωές στα δικαστήρια - κολαστήρια, ανθρωποφύλακες και διευθυντάδες ως σύγχρονοι κέρβεροι, δικαστές, εισαγγελείς και μπάτσοι όλων των υπηρεσιών, που βοηθάτε το έργο της κρατικής καταστολής, καλό θα είναι να κοιτάτε πίσω σας πριν το κάθε σας βήμα, να σκεφτείτε πολύ καλά την κάθε σας απόφαση, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε ποιον από εσάς τα μέσα που διαθέτουμε θα στραφούν. Η κάθε σας επιλογή έχει και το ανάλογο κόστος.

Όσο και να προσπαθήσανε τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών καναλιών να υπονομέυσουν την πράξη μας, λέγοντας διάφορα περί υποθέσεων για αγρίους, η αλήθεια είναι μία. Η αναρχία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, κανείς δεν είναι μόνος του απέναντι στο κράτος. Όλα συνεχίζονται... Μέχρι την ολική καταστροφή σας.

Την ευθύνη αναλαμβάνει η ομάδα Ένοπλη Απάντηση"

24 comments :

 1. https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/428404264_366768436178251_3595111599294591719_n.jpg?stp=dst-jpg_s640x640&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=3wwYaEu9n4YAX9KDuKG&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfCNkI4te-5Zj3VikIxdF7GFXGZWqAN2FirmjOJdWmiSvg&oe=65D86B83

  ReplyDelete
 2. Anonymous20/2/24 09:11

  https://youtu.be/nXjuWDgx1pc?si=UTQk_IrPo3cXRuwo

  The Internet died 5 years ago

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Νο 5, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ "ΓΡΑΦΟΥΝ" ΤΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ. Η Νο 5 ΕΙΝΑΙ ΟΙ "PLAYERS" , Η Νο 6 ΕΙΝΑΙ ΟΙ "PROGRAMERS",(D.M's). ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ "NPC's"

   https://isxys.blogspot.com/2018/09/ai-powered-game-revenue-model-paper.html
   https://isxys.blogspot.com/2011/01/blog-post_9310.html
   https://isxys.blogspot.com/2020/08/a-new-quantum-paradox-throws.html


   https://www.linkedin.com/pulse/universe-locally-real-manikandan-palani

   Delete
  2. Anonymous20/2/24 15:32

   Εγώ πόσταρα το παραπάνω λινκ. Ξέχασα να υπογράψω.

   Ενδιαφέροντα όλα αυτά. Η κβαντική φυσική νομίζω πως επιβεβαιώνει απλά με
   Άλλα λόγια και σε άλλο επίπεδο τα όσα πιστεύω για την κοινωνική μας «καθημερινή» πραγματικότητα: Πως τα πάντα είναι ψέμα. Η ζωή ολόκληρη είναι ένα ψέμα. Οι ανθρώπινες συμπεριφορές, τα λόγια και οι πράξεις των ανθρώπων στην πραγματικότητα είναι το επικάλλυμα των πραγματικών τους προθέσεων. Ακόμη και οι πραγματικές τους όμως προθέσεις ή η πυγή προέλευσης τους ισχυρίζομαι πως είναι άγνωστες για το πλήθος των ανθρώπων, για να μην πω οτι είναι αποτέλεσμα παρέμβασης εξωγενώ δυνάμεων. Η ανθρώπινη οργανική ύπαρξη είναι μικρή, ασήμαντη και γεμάτη ατέλειες και δυσλειτουργίες. Σκοπός είναι η διαφυγή από αυτή την βασανιστική και μικρή ύπαρξη και απόκτηση μιας ανώτερης ύπαρξης.

   Βλάχος

   Delete
  3. Anonymous23/2/24 21:06

   Για μένα η υλική ζωή δεν είναι ψέμα, είναι το πεδίο δοκιμασίας της ψυχής. Ποιος μπορεί να μου αποδείξει ότι δεν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο και ότι εκείνη η ζωή είναι λιγότερο πραγματική; Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι ο άνθρωπος με το νου που διαθέτει, αν τον αναπτύξει, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει ή να κατεβάσει ιδέες από κάποιο ανώτερο πεδίο;
   Όπως έχω γράψει πολλές φορές παλαιότερα, πιστεύω στις επαναγεννήσεις, άλλωστε το έχω δει πάνω μου, από μικρός είχα κάποια επίκτητα χαρακτηριστικά που κανείς δεν μου τα δίδαξε.
   Τώρα όσο αφορά τι πρέπει να κάνουμε στην τωρινή μας ζωή, εκτός από την βελτίωση της ψυχής μας, οφείλουμε να αντισταθούμε στην κατάρρευση της κοινωνίας και της πολιτείας που συμβαίνει. Αν δεν αναστρέψουμε αυτή την κατάρρευση, τότε ο ΛΟΓΟΣ, που είναι αδέκαστος, θα τιμωρήσει δικαίους και αδίκους.
   Το θέμα είναι πως να αντιδράσει κανείς απ' τη στιγμή που τα πράγματα είναι στημένα και καλοσχεδιασμένα.. Δεν περιμένουμε τίποτα ούτε από τα κόμματα ούτε απ' το στρατό.
   Άλλωστε και αν μπορούσαμε να αλλάζαμε τα πράγματα στην Ελλάδα ως αγνοί εθνικιστές, οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι θα έβρισκαν κάποιο τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση.
   Κάποιοι λένε ότι το σύστημα θα πέσει από την αλαζονεία του και από την ύβρη που διαπράττει. Θα δείξει.

   Μίνως

   Υ.Γ. Τελικά ψηφίστηκε το νομοσχέδιο αλλαγής του ποινικού κώδικα; Τι θέλουν να κρύψουν και ανακίνησαν το ζήτημα ηγεσίας στο συριζα πάλι;

   Delete
 3. Anonymous22/2/24 20:10

  https://www.youtube.com/watch?v=vS6p1b--fPo&t=220s

  ΣΤΕΝΤΩΡ

  ReplyDelete
 4. Anonymous25/2/24 01:50

  Σάμος: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση που κατασκεύαζε όπλα με 3Dprinter και τα διακινούσε
  Χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες
  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/samos-sta-xeria-tis-el-as-egklimatiki-organosi-pou-kataskeyaze-opla-me-3dprinter-kai-ta-diakinouse/

  δηλαδη να κοιμόμαστε ήσυχοι τώρα;
  τόσοι άγνωστοι λαθρό παραστρατιωτικοί και εγκληματίες περνάνε τα σύνορα καθε μερα, που κουβαλάνε και κινητά και σουγιάδες και άλλα πολλά.... στους πιτσιρικάδες κολλήσατε τώρα;
  πόσα κρυμμένα ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπλα υπάρχουν στην ελλάδα;
  πόσα έχει το ΚΚΕ σε κρύπτες;
  https://www.kathimerini.gr/society/225576/1-5-ekat-ta-paranoma-opla-stin-ellada/
  https://www.ethnos.gr/greece/article/294887/orgiazeitoemporioparanomonstratiotikonoplonsthnelladaapokalyptikoidialogoigiatontropoagoraskaiplhromhs

  οι συλληφθέντες είναι σίγουρα τυριά άσχετοι.
  το Μπουζουκιστάν δεν μπορεί να συλλάβει ούτε ένα δολοφόνο σκύλου που έχει πλάτες!

  ReplyDelete
 5. Anonymous27/2/24 02:42

  ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ
  "Αυτοί αφέθησαν χτες στην Γαύδο
  Βλέπετε εσείς τίποτα προσφυγοπούλα ή Μαστουρωμενους μαύρους ψυχιατρικά Αρρώστους?"
  https://twitter.com/Sebasti07996298/status/1762017728062177467

  ReplyDelete
 6. Δέκα άτομα παραπέμπονται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Δικαιοσύνη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση που εξαρθρώθηκε μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αττική. Οι έξι από αυτούς συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ οι τέσσερις από τους κατηγορούμενους βρίσκονται ήδη στις φυλακές για άλλα αδικήματα. Κατά τις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν στο πλαίσιο της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, εκρηκτικά, σημειώσεις και άλλα πειστήρια που εξετάζονται στα εργαστήριο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις της οργάνωσης μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη αποστολή παγιδευμένου φακέλου στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, που έγινε αντιληπτός την τελευταία στιγμή και εξουδετερώθηκε, διαφορετικά, σύμφωνα με την Αστυνομία θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα.

  Οι πέντε περιπτώσεις επιθέσεων που εξιχνιάστηκαν είναι:
  1) αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρέθηκε την 12-02-2024,
  2) έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα την 25-01-2024,
  3) έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού την 13-11-2023 σε κτιριακό συγκρότημα στην Κηφισιά, όπου στεγάζεται κατασκευαστική εταιρεία,
  4) ρίψη χειροβομβίδας την 08-07-2023 σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας σωφρονιστικού υπαλλήλου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Χαϊδάρι και
  5) ρίψη χειροβομβίδας και έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού την 24-06-2023 σε αυλή οικίας στη Λάρισα.

  Οι δράστες είχαν αναλάβει ευθύνη για τρεις από τις ενέργειες ως ομάδα “Σύμπραξη Εκδίκησης”.

  Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους χώρους μεταξύ των οποίων 3 κελιά καταστημάτων κράτησης και 9 οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • πολεμικό τυφέκιο,
  • -3- πιστόλια,
  • περίστροφο,
  • καραμπίνα,
  • εξαρτήματα όπλων,
  • ποσότητες εκρηκτικής ύλης,
  • φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • κινητά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και φορητά μέσα αποθήκευσης (usb),
  • μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών,
  • -2- αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα και
  • χειρόγραφες σημειώσεις.

  Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και δύο εν ενεργεία στρατιωτικοί. Πρόκειται για ένα στέλεχος του Στρατό ξηράς (Πυροβολικό) που έχει ήδη υποβάλει αίτημα παραίτησης, καθώς επίσης και για στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος ήταν οπλουργός και βρίσκεται σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια.

  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ως αρχηγικό μέλος της ομάδας φέρεται ένας 36χρονος που προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά είναι έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, για τέσσερις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και το 2014 στο Κολωνάκι καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ και χρήματα. Οι άλλοι τρεις κρατούμενοι είναι έγκλειστοι των φυλακών Λάρισας και Γρεβενών, επίσης για ποινικά αδικήματα. Και οι 10 κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- συμμετοχή και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αξιόποινη υποστήριξη και παροχή ουσιωδών πληροφοριών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες έκνομες ενέργειες συνεχίζονται.

  ΑΜΠΕ

  ReplyDelete
 7. https://isxys.blogspot.com/2016/10/blog-post_857.html
  https://isxys.blogspot.com/2017/11/blog-post_27.html
  https://isxys.blogspot.com/2017/09/18000.html
  https://isxys.blogspot.com/2018/07/blog-post_53.html

  https://isxys.blogspot.com/2015/12/blog-post_44.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous1/3/24 01:28

   "Τούρκοι ήταν οι οπλοφόροι στα Εξάρχεια! – Τι γυρεύουν οπλισμένοι Τούρκοι στην καρδιά της Αθήνας; (upd)
   Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και κάδους"
   https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/eksarxeia-xeiropedes-se-dyo-atoma-vrethikan-opla-sto-aytokinito-tous/

   ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
   ΤΟΣΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ, ΤΟΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΤΟΣΑ ΜΟΕ, ΤΟΣΑ SURVIVOR, ΤΟΣΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ, ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ;

   Delete
 8. Anonymous2/3/24 10:32

  "Μήπως κάτι δεν παει καλά; ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ;;;"
  https://attikanea.info/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7/

  https://attikanea.info/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΙΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
   ΟΙ (ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ) ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
   ΠΑΝΤΩΣ , ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ , (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ) ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟΥΣ, ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΩΝ .
   ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΔΥΣΗ" (ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ "ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ" ΣΕ "ΜΕΤΑΝΟΗΤΙΚΑ" ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΔΛΔ Ο "ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ" Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕ, Η ΠΡΟΣΩΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΤΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΥΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥΣ.
   ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

   Delete
  2. Anonymous2/3/24 19:56

   ΟΣΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, Η ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ, Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ, Η ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ <> ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ, ΤΑ "ΤΕΜΠΗ" ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

   ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΠΩΣ Η "ΜΕΤΑΚΟΡΩΝΟΙΚΗ" ΕΠΟΧΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   ΣΤΕΝΤΩΡ

   Delete
  3. Anonymous3/3/24 01:53

   η συγκεκριμενη μανα ειναι ιατρος χωρισμενη.
   ο πρωην της και πατερας της εν λογω κορης ειναι δικηγορος.
   αντε αυτη δεν ηξερε, ο δικηγορος δεν ξερει;

   Delete
  4. ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
   Η ΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ, ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΛΔ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.
   ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΔΛΔ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ (ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΗΦΣΜΑΤΟΣ.
   ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΠΛΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ) ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΙΟΝΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΑ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

   Delete
  5. Anonymous8/3/24 01:13

   Κυρία Καρυστιανού, το ψήφισμα, ανοίγει ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ νέων τραγωδιών... “ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ... ΤΕΜΠΗ, ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...”
   https://attikanea.info/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9/

   Delete
  6. Anonymous9/3/24 02:54

   "Δυο mail που έμειναν μέρες αναπάντητα... Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του..."
   https://attikanea.info/%CE%B4%CF%85%CE%BF-mail-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%82-%CE%B2/

   ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
   ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ.

   Τ' ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

   Delete
 9. Anonymous6/3/24 02:12

  "Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της ΕΥΠ – Στην θέση του ο Αντώνης Τζιτζής
  Ο Γ.Κέλλης υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος έκτακτους οικογενειακούς λόγου"
  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/paraitithike-o-ypodioikitis-tis-eyp-stin-thesi-tou-o-antonis-tzitzis/

  ReplyDelete
 10. Anonymous7/3/24 00:41

  "Μόσχα: «Νόμιμος στόχος ο Κ.Μητσοτάκης» – «Όποιος ευθύνεται για θανάτους Ρώσων αμάχων θα λογοδοτήσει»
  Ευρωπαίος επίτροπος Π.Τζεντιλόνι: «Drone κτύπησαν τη αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι-Μητσοτάκη» - Κλιμάκωση της σύγκρουσης"
  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/mosxa-nomimos-stoxos-o-k-mitsotakis-opoios-eythynetai-gia-thanatous-roson-amaxon-tha-logodotisei/

  ειμασταν τοσο σημαντικοι και δεν το ξεραμε;
  τελικά άμα εισαι σ αυτο το κράτος, όλο και κάποιος θέλει να σε σκουτώσει

  ReplyDelete
 11. Anonymous8/3/24 07:53

  Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια με συντριπτική πλειοψηφία εκλέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, αναγνωρίζοντάς του, μεταξύ άλλων, την καθοριστική συμβολή του στη Συμφωνία των Πρεσπών
  https://greeknewsondemand.com/2024/03/08/%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%ad%cf%87%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous9/3/24 11:37

   ο ντονμες μοιραζει οικοπεδα μας και ελπιζουν και οι υπολοιποι να παρουν κατι απ΄αυτον

   Delete
 12. Anonymous4/4/24 14:35

  "Μ.Σφακιανάκης: Τον διέγραψε ο Ν.Χαρδαλιάς μετά τις προκλητικές δηλώσεις για τη δολοφονία της 28χρονης
  Είπε ότι η 28χρονη Κυριακή προκάλεσε τη δολοφονία της επειδή φαινόταν χαρούμενη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης"
  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/m-sfakianakis-ton-diegrapse-o-n-xardalias-meta-tis-proklitikes-diloseis-gia-ti-dolofonia-tis-28xronis/

  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ,
  ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
  ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Σ' ΕΝΑ POLITICAL CORRECT ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ,
  ΗΤΑΝ Μ' ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) ΒΙΑΙΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ.
  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;
  ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

  Άγιοι Ανάργυροι – Φαρμακοποιός: «Η 28χρονη έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές – Ξεψύχησε ακαριαία»
  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/agioi-anargyroi-farmakopoios-i-28xroni-exase-olo-tis-to-aima-apo-tis-maxairies-ksepsyxise-akariaia/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5/4/24 04:32

   τα Συντροφια τελικα ειναι βίαιοι μισογυνηδες

   https://greeknewsondemand.com/2024/04/04/%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b4/

   Delete