29/11/2021

Γιατί τέτοιος πανικός για την μετάλλαξη "Ο" ;

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΕΙΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ), ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ". ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ "Ο". Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η "Ο" ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΑΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΩΝ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Γερμανία, "Όσο μεγαλύτερα τα ποσοστά εμβολιασμού, τόσο υψηλότερη η υπερβολική θνησιμότητα"

10 comments :

  1. Στέλνω από εδώ τις θερμές ευχαριστίες μου στο κινεζικό εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης βιολογικών όπλων της Ουχάν για τη σπουδαία συμβολή του στο να αποκαλυφθεί το αληθινό ποιον των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και που φιλοδοξούν σε πολλές περιπτώσεις να διαμορφώσουν τη ζωή μας και το μέλλον μας. Ο κορωνοϊός έκανε όλες τις μάσκες να πέσουν και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόμασταν ίσως χρόνια μέχρι να τα ανακαλύψουμε ή που μπορεί και να μην υποψιαζόμασταν ποτέ.

    Πολιτικοί, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, αθλητές, επιχειρηματίες, ιερωμένοι, νομικοί, συνταγματολόγοι, τηλεπαρουσιαστές και δημοσιογράφοι κλήθηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να πάρουν θέση απέναντι στα παρανοϊκά και τιμωρητικά μέτρα υγειονομικού απαρτχάιντ που αποφάσισε η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, και έδειξαν τι πραγματικά πρεσβεύουν, ποια είναι η ηθική τους υπόσταση, ποια είναι η πνευματική τους συγκρότηση, και ποια αντίληψη έχουν για τη δημοκρατία. Ξεχώρισε με τον πιο σαφή τρόπο η ήρα από το στάρι και φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του καθενός με τρόπο που δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία.

    Τα όσα ζήσαμε αυτούς τους 21 μήνες της επιδημίας ήταν συγκλονιστικά και θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας. Απλοί άνθρωποι που μέχρι χθες δεν γέμιζαν το μάτι κανενός, έλαμψαν μέσα στη γενικότερη μαυρίλα της υγειονομικής δικτατορίας και σκόρπισαν ελπίδα και αισιοδοξία. Απλός τραγουδιστής εξέθεσε ανεπανόρθωτα με την τετράγωνη λογική του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του υπουργούς και χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους. Ηθοποιός που δεν ανήκει στα πρωτοκλασάτα ονόματα της τέχνης του, έβαλε τα γυαλιά σε μητροπολίτες με το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Απλοί γιατροί και νοσηλευτές παραδίδουν επί τρεις μήνες τώρα μαθήματα γενναιότητας και υψηλού φρονήματος στους καθηγητές των ιατρικών σχολών και στους ανώτατους δικαστικούς. Καθηγητής νομικής σχολής της επαρχίας εξευτέλισε με την ανιδιοτέλεια και την παρρησία του συνταγματολόγους με ένα στρέμμα ακαδημαϊκές περγαμηνές. Σε όλους αυτούς τους απρόβλεπτους και μέχρι πρότινος ανώνυμους ήρωες που κέρδισαν τα ηθικά αριστεία μέσα στο καμίνι της μάχης και όχι με ΦΕΚ, απευθύνω τον ειλικρινέστατο σεβασμό και τον απεριόριστο θαυμασμό μου.

    Τον καιρό της υγειονομικής κρίσης διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι οι έγκλειστοι χρυσαυγίτες φαντάζουν ως υποδείγματα δημοκρατικού ήθους μπροστά σε κάποιους κομπλεξικούς μισάνθρωπους που παριστάνουν τους φιλελεύθερους. Διαπιστώσαμε επίσης ότι πολλοί ιεράρχες, όταν βρέθηκαν μπροστά στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να επιλέξουν τα αξιώματα, τις τιμές, τον παχυλό μισθό και τις λιμουζίνες προσκυνώντας τον Καίσαρα και υποβάλλοντας σε ανελέητο διωγμό τους πιστούς ορθόδοξους σύμφωνα με τις εντολές του. Καταλάβαμε ότι πολλοί από εκείνους που παρίσταναν τους δημοκράτες και τους καλούς ποιμένες είχαν μάθει απλώς να μηρυκάζουν για δεκαετίες κηρύγματα από την ουσία των οποίων δεν είχαν πάρει ούτε μυρωδιά και τα οποία στην πραγματικότητα δεν πίστευαν. Έτσι, όταν κλήθηκαν από τις περιστάσεις να κάνουν βιωματική πράξη τα ιδανικά που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν, πολύ απλά λάκισαν και προσπάθησαν να κρύψουν τη δειλία τους με ψευτοαγριάδες και απειλές.

    Σε όλους αυτούς που όχι μόνο βρίσκουν απολύτως φυσιολογική τη δυστοπία που επέβαλε το τυραννικό καθεστώτος Μητσοτάκη εκτελώντας πειθήνια τις εντολές που λαμβάνει από τα αφεντικά του στο εξωτερικό, αλλά εμφανίζονται και «βασιλικότεροι του βασιλέως» καταφερόμενοι με μένος κατά των ανεμβολίαστων συμπατριωτών τους, υιοθετώντας το νοσηρό κυβερνητικό αφήγημα διχασμού της κοινωνίας με τη χρήση απαξιωτικών χαρακτηρισμών, απειλών και ύβρεων, εμείς που εξακολουθούμε να αντιστεκόμαστε υπερασπιζόμενοι τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας υποσχόμαστε ότι δεν θα ξεχάσουμε αυτή τη στάση τους και θα τους ανταμείψουμε στο μέλλον όπως τους αξίζει.

    Stirlitz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ἑλληνοκινεζικές Ἀνταλλαγές Πολιτισμοῦ

      https://www.youtube.com/watch?v=zoV8viemoLU

      Delete
  2. Anonymous9/11/21 03:00

    "Υπάρχουν πολλές πληροφορίες από πολλές πηγές για τέτοιου είδους συμβάντα, αλλά το μόνο σίγουρο ότι όλα και όλοι αποκαλύπτονται, καταγράφονται,"εκπαιδεύονται" και όσοι δεν κατανοήσουν το σενάριο, προφανώς δε θα δουν και το τέλος του..."

    https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1636419632412#c6814312012343821860

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Τυφλή υπακοή στην εξουσία: "Το πείραμα του Μίλγκραμ""

      "Εξουσία : πολιτικοί, γιατροί
      Εκτελεστικά όργανα : αστυνομικοί καταστολής και ελέγχου…

      Κατανοούν την παράνοια, αλλά δεν σταματούν, διότι δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι εξαπατήθηκαν από την εξουσία την οποία οι ίδιοι ανέδειξαν και οι ίδιοι συντηρούν. "

      https://attikanea.info/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7-%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/

      Delete

  3. Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

    «ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.
    ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

    ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ.

    Η αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα 4 περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι.

    Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

    Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να "επιβιώσει".

    https://www.pronews.gr/ygeia/1037485_karvanitis-oi-emvoliasmenoi-vaporakia-poy-diadidoyn-tis-nees-metallaxeis-einai-oi

    ReplyDelete
  4. http://greeknewsondemand.com/2021/11/29/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%ce%bf%ce%b7%ce%b5-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b7%cf%81%cf%8d%ce%be%ce%b5%ce%b9-%cf%83/

    ReplyDelete
  5. https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1258254/koronoios-ektoxeythike-to-kryptonomisma-omikron-logo-tis-omonymis-metallaxis

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  6. Anonymous2/12/21 11:25

    ΕΦΤΑΣΕ Η "Ο" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.music-bazaar.com/album-images/vol3/377/377174/2215098-big/Histoire-D-O-Histoire-D-O-No-2-cover.jpg

    ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΔΕΚ 21 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η "Ο" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕ ΣΕ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΩΝ ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Delete
    2. Anonymous2/12/21 19:23

      ...μάλον κατι ξερεις εσύ από νοικοκυρές

      Delete