15/11/2021

"Συμπεράσματα με οδηγούν σε εφιαλτικά σενάρια τα οποία ούτε καν θα ήθελα να τα διανοηθώ…"

Ακούμε πολύ συχνά δημοσιογράφους και άλλους συμπατριώτες μας να διατυπώνουν την καθ’ όλα λογική απορία γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει κανένα μέτρο περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) παρ’ ότι είναι κοινή διαπίστωση ότι ο συνωστισμός σ’ αυτά είναι απερίγραπτος και λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης του ιού. Η απάντηση είναι αρκετά απλή, αλλά πιθανώς πολλοί δεν μπαίνουν στον κόπο να την αναζητήσουν.

Στη χώρα μας σήμερα διαβιούν διάσπαρτοι σε πολλές πόλεις και χωριά 2 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που όλοι τους μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας. Αναρωτιέμαι, έχει δει άραγε κανείς από εσάς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να εμβολιάζονται στα εμβολιαστικά κέντρα ή να περιμένουν στις ουρές έξω από τα μικροβιολογικά εργαστήρια ή τα φαρμακεία για να κάνουν rapid τεστ; Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ούτε έναν, και το ίδιο μου έχουν πει όσοι άνθρωποι έχω ρωτήσει. Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν εργάζονται; Ξέρουμε ότι σε πολλές αγροτικές επιχειρήσεις απασχολούνται εκατοντάδες απ’ αυτούς σε καθημερινή βάση, στο κέντρο της Αθήνας διατηρούν αναρίθμητα καταστήματα κάθε είδους όπου εξυπηρετούν κατά κανόνα ομοθρήσκους τους και συμπατριώτες τους, και πάρα πολλοί εργάζονται ως πλανόδιοι μικροπωλητές.

Επομένως γιατί δεν υποβάλλονται σε τακτικά rapid τεστ ως θα όφειλαν; Διότι πολύ απλά οι αρχές έχουν εντολή να κάνουν τα στραβά μάτια απέναντί τους. Ουδείς ελέγχει τους χώρους λατρείας των λαθρομεταναστών, ουδείς ελέγχει τα καταστήματά τους, ουδείς ελέγχει τους ίδιους αν έχουν κάνει το προβλεπόμενο από τις ΚΥΑ rapid τεστ προκειμένου να πάνε να εργαστούν, και φυσικά ουδείς ελέγχει τις μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες τους στις οποίες παραβιάζεται κάθε μέτρο υγειονομικής προστασίας και πρόληψης. Το μόνο που απαιτείται από τους λαθρομετανάστες είναι να φορούν μάσκα όταν είναι σε εσωτερικούς χώρους ή ΜΜΜ αλλά και τότε εντελώς τυπικά αφού δεν μπορεί φυσικά να περιμένει κανείς απ’ αυτούς τους ανθρώπους να πλένουν και να σιδερώνουν τακτικά την υφασμάτινη μάσκα τους ή να την αλλάζουν καθημερινά αν χρησιμοποιούν χειρουργική μάσκα μιας χρήσης.

Ακριβώς για να μην ενοχληθούν οι λαθρομετανάστες, αποφεύγει συστηματικά η κυβέρνηση να λάβει αυστηρά μέτρα υγειονομικού ελέγχου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λόγω οικονομικής ανέχειας οι λαθρομετανάστες μετακινούνται κατά κανόνα με τα ΜΜΜ. Αν θεσμοθετηθεί η απαίτηση για rapid τεστ 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού προκειμένου να μπει κανείς στα ΜΜΜ, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ελέγχει όλους τους επιβάτες έναν-έναν χωρίς να κάνει διακρίσεις. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι σ’ αυτή την περίπτωση θα γίνει το σώσε από τους λαθρομετανάστες. Θα σηκωθούν μέχρι και οι πλάκες από τα πεζοδρόμια, και η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με κανονική εξέγερση την οποία δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. Γι’ αυτό κάνει το κορόιδο και αφήνει τους λαθρομετανάστες να διασπείρουν ανενόχλητοι τον κορωνοϊό στα ΜΜΜ.

Ανακύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί η ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει στο πλήθος των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών να παραμένει ανεμβολίαστο και χωρίς να κάνει τακτικά rapid τεστ; Αν το κράτος ήθελε πραγματικά να περιορίσει δραστικά την επιδημία και να προστατεύσει τους πάντες, θα έπρεπε να επιδείξει απέναντι στους λαθρομετανάστες την ίδια τουλάχιστον αυστηρότητα που επέδειξε απέναντι στους Έλληνες υγειονομικούς, και να τους πει «σας παρέχω δωρεάν εμβόλια, επομένως ή εμβολιάζεστε ή απελαύνεστε από τη χώρα». Γιατί δεν το κάνει; Θέλει άραγε η κυβέρνηση να εξοντώσει τους λαθρομετανάστες εκθέτοντάς τους στον κορωνοϊό; Δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση, διότι είναι δεδηλωμένη η προσήλωση του Μητσοτάκη στον αγώνα κατά του νατιβισμού και η ικανοποίησή του που βλέπει την Ελλάδα να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμικό αχταρμά. Ο τρόπος που αντέδρασε χάνοντας την ψυχραιμία του όταν σε ερώτηση Ολλανδής δημοσιογράφου υπονοήθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν συμπεριφέρεται καλά στους λαθρομετανάστες, δείχνει ότι ο πρωθυπουργός μας έχει σαφή μακροπρόθεσμη στόχευση υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Έχουμε διαπιστώσει άλλωστε ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εγκαταστήσει στη χώρα μας χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στέλνοντας ακόμη και τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τους Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στη σιωπηρή άλωση του τόπου τους.

Αφού λοιπόν αποκλείεται το ενδεχόμενο να θέλει ο Μητσοτάκης να αποδεκατιστούν οι λαθρομετανάστες από τον κορωνοϊό, γιατί δεν δείχνει την ίδια πρεμούρα να τους εμβολιάσει και να τους προστατεύσει όπως δείχνει απέναντι στους Έλληνες; Το ενδεχόμενο να υπάρχει θρησκευτικό κώλυμα προκειμένου να εμβολιαστούν δεν ευσταθεί διότι σε πολλές μουσουλμανικές χώρες ο εμβολιασμός προχωρά με ταχύ ρυθμό – στην Ινδονησία, τη μεγαλύτερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου, έχει ήδη εμβολιαστεί πλήρως το 38% του πληθυσμού, στο σιιτικό Ιράν έχει εμβολιαστεί πλήρως το 50% των κατοίκων, στην Τουρκία το 59% και στη Σαουδική Αραβία το 63%. Το γεγονός ότι η πλειονότητα των λαθρομεταναστών είναι νεαρής ηλικίας επίσης δεν αποτελεί δικαιολογία μη εμβολιασμού τους, διότι έπειτα από εισήγηση των ειδικών επιστημόνων ο εμβολιασμός στους Έλληνες κρίθηκε αναγκαίο να επεκταθεί πλέον και στα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω, και σύντομα αναμένεται να κατεβεί ακόμα και στις ηλικίες 5-12 ετών. Άρα ποιος είναι ο λόγος που οι λαθρομετανάστες δεν ενοχλούνται από τις αρχές και δεν πιέζονται καθόλου να εμβολιαστούν; Γιατί εκβιάζονται αφόρητα και απειλούνται συστηματικά μόνο οι Έλληνες πολίτες για να εμβολιαστούν, και όχι εκείνοι που εισήλθαν παράνομα στην πατρίδα μας;

Το γεγονός αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά. Τα συμπεράσματα στα οποία εγώ προσωπικά καταλήγω είναι δύο:
  1. Ο κορωνοϊός δεν αποτελεί στην πραγματικότητα άξια λόγου απειλή για τον πληθυσμό των λαθρομεταναστών που διαβιούν στη χώρα μας, και επομένως ούτε και για τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι όμως τρομοκρατούνται συστηματικά ώστε να πιστεύουν το αντίθετο.
  2. Θα πρέπει για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο να μην συμμετέχουν οι λαθρομετανάστες στον εμβολιασμό παρά μόνο οι γηγενείς Έλληνες.
Αμφότερα τα συμπεράσματα με οδηγούν σε εφιαλτικά σενάρια τα οποία ούτε καν θα ήθελα να τα διανοηθώ…

Stirlitz

16 comments :

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΓΟΝΑΔΙΣΜΟΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ '23, 1ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ '24 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ, (ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΛΟ 25 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) .
      ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ή/και ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ '22. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ.
      ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 250000, ΝΕΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ 350000. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ Η.Β ΣΧΕΔΟΝ 500.000 ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΔΗ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. ΑΡΑ Η ΟΛΗ ΤΟΥΣ "ΠΡΕΜΟΥΡΑ" ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. ΝΕΑ "ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ" ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ" ή ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . (ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΝΟΥΣ). ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.

      ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΩΣ ΛΑΘΟΣ (ΑΝΟΙΞΗ) ή ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ '23). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΟΡΘΛΟΓΙΚΩΣ.

      "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ" ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΝΑ "ΔΙΑΒΑΖΩ" ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΣΑΓΙΑ, ΧΑΡΤΙΑ, ΑΣΤΡΑ.

      Delete
  3. Έχεις δει κανένα μουσλίμι να κάθετε στην σειρά να κάνει rapid test; Γιατί; Γιατί δεν τους νοιάζει το όλο θέμα. Άλλωστε εξακολουθούν να μαζεύονται όπως και πριν σε ορισμένες περιοχές. Άλλα για να τα λέμε όλα, ακόμα κι αυτοί βάζουν μάσκα τουλάχιστον μέσα στο λεωφορείο που στειβάζονται(σε συγκεκριμένες γραμμές, όπως αυτή η γραμμή που πάει Βοτανικό-Ομόνοια), μπορεί να μην βάζουν στα μικρά παιδιά και καλά κάνουν.
    Εδώ έχουμε τους δημοσιογράφους πρωί, μεσημέρι, βράδυ, να δίνουν ρεσιτάλ τρομοκρατίας του πληθυσμού(κυρίως γηγενούς γιατί οι άλλοι δεν ασχολούνται τόσο εκτός/ίσως αν είναι Ευρωαπαίοι τουρίστες-που και αυτοί τις διακοπές τους κοιτάνε να κάνουν), εμπάθειας προς τους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους και αφοσίωσης στο "εθνικό σχέδιο" να φτιαχτεί το τοίχος της ανο(ή)σίας. Ούτε το τοίχος των δακρύων να ήταν, τόσος ζήλος πια!

    ReplyDelete
  4. "83% of Covid-19 Deaths and 67% of Hospitalisations were among the Fully Vaccinated during the past month in England"
    https://theexpose.uk/2021/11/12/england-83-percent-covid-deaths-fully-vaccinated/

    " COVID-19 vaccine surveillance report Week 45"
    UK Health Security Agency
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1032859/Vaccine_surveillance_report_-_week_45.pdf


    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ", ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

    ΑΠΟ ΕΔΩ
    https://attikanea.info/%CE%9A%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%A4%CE%BF-83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-covid-19-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-67-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%9D%CE%BF%CF%83%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%A3-%CE%95%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

    ReplyDelete
  5. Η πρωτεΐνη που ονομάζεται Crispr Cas 9 έχει ρόλο “μοριακής γλυπτικής” που έχει ρόλο ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ DNA πυροδοτώντας στοχευμένες αλλαγές στα γονιδιώματα!
    Η πρωτεΐνη κόβει το DNA και έρχεται μετά το mRNA να πάρει θέση και ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ DNA…
    It cuts DNA - Then how can you say it doesn't change it?
    https://www.brighteon.com/88ee40d0-d87a-47c8-8fe3-809d3ee1361f
    “Ξαναγράφουν” το DNA με mRNA πίθηκου ή mRNA από εκτρωμένα έμβρυα
    Η αλλοίωση του DNA προκαλεί στειρότητα, "ξυπνάει" αυτοάνοσα, καρκίνους, προκαλεί θρομβώσεις και "ξαφνικίτιδες" που πέφτει ο κόσμος σαν τις μύγες! Νέοι άνθρωποι χωρίς άλλες ασθένειες πεθαίνουν καθημερινά ή μετατρέπονται σε ανάπηρους από τις παρενέργειες και κανένα ασφαλιστικό ταμείο δεν αναλαμβάνει την περίθαλψη τους γιατί φυσικά δεν φταίει το εμβόλιο...
    Δυστυχώς τα εφιαλτικά σενάρια δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα, αλλά όλο τον κόσμο που η πλειοψηφία είναι η λευκή φυλή. Πρωθυπουργοί και πρόεδροι "αντινατιβιστές" (μητσοτάκη, ντράγκι..) που ανήκουν στην περιούσια φυλή εξοντώνουν τους κατοίκους της χώρας τους...
    Δεν πάμε καλά...
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
  6. Βόμβες από τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ Χαράλαμπο Κοροξενό
    Διασωληνώνονται άνθρωποι χωρίς λόγο…
    Τα στατιστικά είναι μαϊμού….
    Μέρος του νοσηλευτικού προσωπικού φέρεται εκδικητικά στους ανεμβολίαστους…
    Καταφέρανε να διχάσουν το Ελληνικό πληθυσμό !

    https://www.brighteon.com/cba53876-641c-4837-b1af-b980122eaf5f

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ...

      ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΗΔΗ. Η ΠΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΝ. Η ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΑΠΛΟ ΛΑΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.

      ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ "ΙΣΧΥΣ" ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΨΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ. ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΞ ΟΡΙΟΣΜΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ. ΕΣ ΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΜΕΜΒΙΟΛΙΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ .

      ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ "ΔΕΙ" ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...
      https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_669.html

      Delete
  7. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ... "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ COVID"

    https://drive.google.com/file/d/1k_ZK8DHSM1IJD97D0tfNkWrV9ZVJb3nj/view

    ReplyDelete
  8. https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhx-J49Be4zm40a5Zi9Xvv__4BCEd0SeJA-79Hu4u7-lcQqTM-e43XN4zZR9DqpPuzVQTu8vo8dhLkGBoBcARYsDUyk7ilr0c96x5V2zxYqzLSsCbpzzLpPXeizoz0NsC-Dxv4JC8oK28qlivpYHvk8IDh3sV3Ro3o1aScKpAZ8RzVc2Zt5xdWCw4GGXg=s640

    ReplyDelete
  9. - ".....Θα πρέπει για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο να μην συμμετέχουν οι λαθρομετανάστες στον εμβολιασμό παρά μόνο οι γηγενείς Έλληνες.
    Αμφότερα τα συμπεράσματα με οδηγούν σε εφιαλτικά σενάρια τα οποία ούτε καν θα ήθελα να τα διανοηθώ….."


    "Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" είναι το Ενέσιμο φαρμακευτικό σκεύασμα Γενετικής τροποποίησης, Ελέγχου, Ανταλλαγής δεδομένων (βιολογικών και εντολών) και Μείωσης πληθυσμού (depopulation) των ΛΕΥΚΩΝ!

    Όταν στην τριτοκοσμική Αφρική τα επίπεδα εμβολιασμού είναι μόλις 4%, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ:



    - "NIH SPONSORED AND HAS OWNERSHIP OF VACCINE NANOTECHNOLOGY FOR A BIOWEAPON"
    United States Patent
    "This nanontechnology vaccine will deliver a molecule.
    In some embodiments, the small molecule is a toxin. In some embodiments, the toxin is from a CHEMICAL WEAPON, an agent of BIOWARFARE, or a HAZARDOUS ENVIRONMENTAL AGENT"
    https://www.bitchute.com/video/EaXjZzUGTTdq/
    (07:04)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "25-3-2020 Russian ex-Inter Officer Vladimir Kvachkov: DEPOPULATION AGENDA"

      https://www.brighteon.com/e10de99b-5fa8-45f6-b56e-eccc3905bc86

      Delete
    2. https://www.bitchute.com/video/ljhzdcdWvRTs/

      Delete
    3. ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Graphene Oxide ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΝΟΚΟΚΤΕΙΛ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ...


      "Για να το θέσω πιο απλά, οι ασθένειες των ΠΡΙΟΝ (δηλ. ΖΟΜΠΙ) χαρακτηρίζονται από εκφυλισμό του κεντρικού νευρικού συστήματος. "
      https://dimpenews.com/2021/11/20/%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-luc-montagnier-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%83%cf%84/

      "Pentagon document lays out battle plan against zombies | CNN"
      https://edition.cnn.com/2014/05/16/politics/pentagon-zombie-apocalypse/index.html

      "National Guard Zombie Training: 13 Cool Things You Should know"
      https://www.part-time-commander.com/national-guard-zombie-training-13-cool-things-you-should-know/

      Delete
  10. "U.S. Veterans Preparing For War"

    "Do you think we do not know what is going on?
    You released a bio-weapon."
    https://rumble.com/vnper7-u.s.-veterans-preparing-for-war.html

    ReplyDelete