17/09/2021

Η.Π.Α: Το CDC υπολογίζει ως ανεμβολίαστο όποιον πέθανε μέσα στις πρώτες 14 ημέρες μετά το εμβόλιο. Καταγράφει τους θανάτους εμβολιασμένων ως ανεμβολίαστων.

Σύμφωνα με το CDC, δεν υπολογίζονται ως πλήρως εμβολιασμένοι έως ότου περάσουν 14 ημέρες από τη δεύτερη ένεση στην περίπτωση της Pfizer ή της Moderna ή 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση της Janssen.

Το CDC αναφέρει «… μια λοίμωξη από εμβολιασμό που ξεπερνά το όριο ορίζεται ως η ανίχνευση RNA ή αντιγόνου SARS-CoV-2 σε αναπνευστικό δείγμα που συλλέγεται από άτομο ≥14 ημέρες αφότου έχει ολοκληρώσει όλες τις συνιστώμενες δόσεις ενός εγκεκριμένου από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) εμβολίου COVID-19».

Με άλλα λόγια, εάν έχετε λάβει μία δόση Pfizer ή Moderna και αναπτύξετε συμπτωματικό COVID-19, εισαχθείτε στο νοσοκομείο ή/και πεθάνετε από COVID, λογίζεστε ως ανεμβολίαστο κρούσμα. Εάν έχετε λάβει δύο δόσεις και αρρωστήσετε εντός 14 ημερών, εξακολουθείτε να υπολογίζεστε ως ανεμβολίαστο κρούσμα.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι πάνω από το 80% των νοσηλειών και των θανάτων φαίνεται να συμβαίνουν μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει τα εμβόλια, αλλά αυτή η πραγματικότητα αποκρύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο ορίζονται και καταμετρώνται τα κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://kanenazori.com/2021/09/17/katagrafi_emvoliasmenwn_ws_anemvoliastous/

4 comments :

  1. Anonymous17/9/21 17:40

    https://www.youtube.com/watch?v=wLpXsq4CFW8

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/9/21 19:06

    Για ανακεφαλαίωση και για να μπορούν κάποιοι να δουν στην ουσία τους τι σημαίνουν τα στατιστικά στη μπανανία των ΗΠΑ:
    1. Για τη διαπίστωση μόλυνσης στους ανεμβολίαστους τα pcr γίνονται στους >40 κύκλους (tc), ενώ στους εμβολιασμένους στους <28!
    2. Για τους εμβολιασμένους δεν αρκεί το θετικό τεστ για να μιλήσουν για μόλυνση (break-through case), αλλά αυτό θα πρέπει να έχει γίνει 14 μέρες μετά το εμβόλιο, οπότε όσοι (το 80%) εμφανίζουν περενέργειες, αλλά και νοσούν μέσα σε αυτό το διάστημα δεν καταγράφονται ως εμβολιασμένοι!
    3. Για τους εμβολιασμένους δεν αρκεί ένα θετικό τεστ 15 μέρες μετά το εμβόλιο, αλλά θα πρέπει αυτό το θετικό τεστ να συνοδεύεται από νοσηλεία σε νοσοκομείο ή θάνατο.

    Αυτά επιστράτευσαν για να κρύψουν την απόλυτη αποτυχία των πειραματικών σκευασμάτων των φαρμακευτικών.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/9/21 10:58

      Δεν έιναι εμβόλια και ούτε περιραματικά. Είναι βιολογικό όπλο γενετικής τροποποίησης...και σ' όσους πιάσει!
      Θέλουν λίγους και υπάκουους.

      Delete
  3. Anonymous18/9/21 12:02

    "Ρόδος – Νεαρός λιποθύμησε μετά τον εμβολιασμό του"
    https://www.el.gr/ygeia/health-news/rodos-nearos-lipothymise-meta-ton-emvo/

    TΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!

    ReplyDelete