24/09/2021

Θ.Τζήμερος: Ντροπή σας, υποκριτάρες!

Tο μήνυμα του Μπογδάνου ήταν απλό. Πιο απλό δεν γίνεται: σε σχολείο στο κέντρο της Αθήνας, στους είκοσι μαθητές, Έλληνες είναι μόνον οι τρεις. Δεν είναι καινούργια η πληροφορία. Εδώ και χρόνια, οι αυτόχθονες κάτοικοι των περιοχών, κραυγάζουν από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε γκέτο Ασιατών και Αφρικανών. Και τι κάνουν οι πολιτικοί; Τίποτε! Η αριστερά ονειρεύεται καινούργια εκλογική πελατεία, όταν “όλης της γης οι κολασμένοι” πάρουν ελληνική υπηκοότητα και η ΝΔ, καταπατώντας κατά συρροήν τις προεκλογικές της εξαγγελίες, φτιάχνει καινούργιες δομές για να τους «ενσωματώσει».

Ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ που λέει τα σύκα, σύκα και το… Ισλαμαμπάντ, Ισλαμαμπάντ είναι ο Μπογδάνος. Αν λοιπόν το έλεγε με σκέτα νούμερα, 17 – 3, όπως το γράφω στην αρχή του άρθρου, δεν θα ίδρωνε το αυτί κανενός. Άλλωστε το Κολωνάκι και τα “ακριβά” προάστια στα οποία κατοικεί το σύνολο σχεδόν των πολιτικών, ακόμα δεν έχουν «μεταναστευτικές ροές». Επειδή όμως είναι δημοσιογράφος, αντιλαμβάνεται τη δύναμη της εικόνας. Και ανέβασε όλον τον κατάλογο με τους Αμπντούλ, Ομάρ, Ιμπραχίμι και άλλους 14 που είναι στην ίδια τάξη με τη Δήμητρα, την Αντωνία και τον Γεράσιμο.

Πού βρήκε τον κατάλογο αυτόν ο Μπογδάνος; Τον έκλεψε από τα συρτάρια της διευθύντριας του νηπιαγωγείου; Όχι! Κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Και πού τον βρήκε αυτός που τον πρωτοανάρτησε στο διαδίκτυο; Ήταν κολλημένος στην εξωτερική πλευρά της αυλόπορτας του σχολείου σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, και ο κάθε περαστικός μπορούσε να τον φωτογραφίσει! Είναι προσωπικό δεδομένο ένα σκέτο όνομα; Είναι παράνομη πράξη η περαιτέρω δημοσιοποίησή του όταν έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από το ίδιο το σχολείο και όταν δεν συνοδεύεται από κανένα άλλο στοιχείο; Είναι δηλαδή παράνομος ο τηλεφωνικός κατάλογος που έχει και όνομα και τηλέφωνο και διεύθυνση; Δεν ξέρω, ας το αποφασίσει ο εισαγγελέας που διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διαλευκάνει το στυγερό έγκλημα.

Αυτό που ξέρω σίγουρα, και το ξέρει όλο το σύμπαν, πλην υποκριτών, είναι πως η κοινοποίηση 20 ονομάτων δεν είναι «βαρύτατο πολιτικό και ηθικό παράπτωμα» όπως απεφάνθη η Ντόρα, σε ρόλο ιεροεξεταστή πολιτικής ορθότητας. Απέφυγε όμως να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την ουσία της ανάρτησης. Το να έχουν ισλαμοποιηθεί ολόκληρες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τι είδους πολιτικό και ηθικό παράπτωμα είναι, για τους πολιτικούς που συνετέλεσαν σ’ αυτό; Ή μήπως δεν είναι παράπτωμα, αλλά έγκλημα;

Για την αριστερίλα, δεν συζητάμε καν. Ανακάλυψε «φρικιαστική ακροδεξιά» και «πρωτοφανή στοχοποίηση που θυμίζει ναζιστικό καθεστώς». 10 λέξεις ξέρουν όλες κι όλες οι Πολ-Πότηδες του “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”, αυτές εμπιστεύονται. Και όλοι οι ισλαμολάγνοι – κουκουέδες, συριζαίοι, φιλελέφτ και γαλαζαίοι – καταλήγουν με ένα στόμα μια φωνή στη μαγική λέξη: “αφομοίωση”.

Μην ανησυχείτε, ο Μωχάμαντ, ο Αχμέτ και τα άλλα παιδιά θα γίνουν μέτοχοι της ημετέρας παιδείας και θα ντύνονται τσολιαδάκια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κουνώντας τη γαλανόλευκη. Το πιστεύει κανένας αυτό; Θα αφομοιώσουν οι 3 τους 17; Ή οι 17 τους 3; Φαντάζεστε ποιότητα μαθήματος για τα Ελληνάκια, όταν η νηπιαγωγός θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τους αλλοδαπούς που δεν μιλάνε γρυ Ελληνικά προσπαθώντας να τους μάθει μερικές λέξεις έστω;

Φαντάζεστε κοινωνικές σχέσεις των Ελλήνων γονέων με τους γονείς οπαδούς μιας θρησκείας, φανατικούς στην πλειονότητά τους, που απαγορεύει ακόμα και την απλή ανταλλαγή επισκέψεων με “απίστους”; Πόσοι μουσουλμάνοι συμμαθητές θα έρθουν στα γενέθλια ή στη γιορτή της Αντωνίας; Ποια εικόνα θα έχουν για τη χώρα τους, τα τρία Ελληνάκια, κυκλοφορώντας ανάμεσα σε μπούρκες, κελεμπίες και αμανέδες; Για να μην μιλήσουμε για τα μαχαιρώματα που είναι ο συνήθης τρόπος επίλυσης των διαφορών αυτών των φυλών. Όσο ισλαμοποιείται μια γειτονιά, οι Έλληνες φεύγουν. Σε μερικά χρόνια πόσα Ελληνάκια θα έχουν απομείνει;

Ευρωπαϊκή παιδεία είχαν όσοι αιματοκύλησαν την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. O 22χρονος Σαλμάν Αμπέντι, που σκότωσε 21 ψυχές, τα περισσότερα παιδιά, στο Manchester Arena, ήταν γέννημα-θρέμμα του Μάντσεστερ. Είχε πάει και στο Πανεπιστήμιο σπουδάζοντας… διοίκηση επιχειρήσεων! Τα αδέλφια Μπακράουι, που σκόρπισαν τον θάνατο το 2016 στις Βρυξέλλες, είχαν γεννηθεί στο Βέλγιο, όπως και ο 25χρονος Σάκιμπ Άκρου, ένας από τους καμικάζι αυτοκτονίας που προκάλεσαν το λουτρό αίματος στο Παρίσι (130 νεκροί – 368 τραυματίες) τον Νοέμβριο του 2015. Οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Ebdo, αδελφοί Κουασί, περιγράφονταν ως «πλήρως ενσωματωμένοι» Γάλλοι υπήκοοι. Νέοι, μορφωμένοι, με σπουδές στο εξωτερικό, που προέρχονταν από οικονομικά εύπορες οικογένειες ήταν και οι δράστες των βομβιστικών επιθέσεων σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, το 2019, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών με 359 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Η αριστερή προπαγάνδα προσπαθεί να πουλήσει το ταξικό παραμύθι των περιθωριακών και απόκληρων νεαρών μουσουλμάνων, στις φτωχογειτονιές των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, που μη βρίσκοντας διέξοδο στις… ανησυχίες τους, τι να κάνουν οι έρμοι, μπουκάρουν σε ένα θέατρο και θερίζουν τον κόσμο. (Κάθε ομοιότητα με το κομμουνιστικό σενάριο κατάληψης της εξουσίας είναι απλώς συμπτωματική!) Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική: όλοι αυτοί πήγαν σε ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία, σε ευρωπαϊκά δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, κάποιοι και σε πανεπιστήμια, κάθισαν στα θρανία δίπλα – δίπλα με Γαλλάκια, Βελγάκια, Αγγλάκια, έπαιξαν μαζί στο διάλειμμα, ήταν στις ίδιες αθλητικές ομάδες, σύχναζαν στις ίδιες καφετέριες, αγόραζαν ρούχα από τα ίδια μαγαζιά. Δεν έγιναν όμως ποτέ κομμάτι της ευρωπαϊκής κοινωνίας. Γιατί; Έχουν κάποια απάντηση οι υποκριτάρες που άρχισαν πυρ ομαδόν κατά του Μπογδάνου; Μπορούν να μας πουν τι τους κάνει να πιστεύουν ότι εκεί που απέτυχε το εκπαιδευτικό σύστημα της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αγγλίας, της Γερμανίας θα πετύχει το δικό μας, το οποίο, με την κατάληψή του από την ακροαριστερά έχει ενσταλάξει τοξικό ταξικό μίσος ακόμα και στους Έλληνες μαθητές εναντίον όσων δεν επικροτούν την κομμουνιστική παράνοια;

Οι δάσκαλοι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μάθουν στα ισλαμόπουλα να αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες; Μα, τι υπονοείς; θα ρωτήσει ο υποκριτής. Ότι τα παιδάκια του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου μετά από 20 χρόνια θα αρχίσουν να σφάζουν τους πρώην συμμαθητές τους; Την απάντηση τη δίνει η στατιστική. Τα συγκεκριμένα παιδάκια μπορεί να γίνουν καλοί, εργατικοί και φιλήσυχοι πολίτες. Όμως ΟΛΕΣ οι έρευνες γνώμης ανάμεσα στους μουσουλμάνους της Ευρώπης αποδεικνύουν πως η δεύτερη και τρίτη γενιά μουσουλμάνων είναι πολύ πιο φανατικοί από τους γονείς τους.

Σε δημοσκόπηση του 2013, του γερμανικού ινστιτούτου WZB, σε συνεργασία με τον Ολλανδό κοινωνιολόγο Ruud Koopmans, σε 9.000 “Ευρωπαίους” μουσουλμάνους τουρκικής και μαροκινής καταγωγής σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία και Σουηδία το 60% απάντησε ότι «όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να επανέλθουν στις ρίζες του Ισλάμ», ότι «οι θρησκευτικοί κανόνες είναι πιο σημαντικοί από τους κρατικούς νόμους» και το 75% ότι «υπάρχει μόνο μία ερμηνεία του Κορανίου την οποία όλοι οι πιστοί πρέπει να ακολουθούν».

Το 37% των Βρετανών μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών δηλώνει ότι προτιμά τη σαρία από τους βρετανικούς νόμους. Στους άνω των 55 ετών το ποσοστό πέφτει στο 17%. Το 36% των νέων Βρετανών μουσουλμάνων θέλουν να θανατώνονται οι αποστάτες του Ισλάμ, διπλάσιο ποσοστό από το 19% των άνω των 55 που πιστεύουν το ίδιο (δημοσκόπηση του βρετανικού ερευνητικού κέντρου Policy Exchange, το 2007).

Πώς κατέληξαν σ΄ αυτές τις απόψεις; Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ! Διότι ήρθαν στην Ευρώπη, για να την μετατρέψουν σε “Γη του Ισλάμ”, όπως τους διατάσσει το Κοράνι. Διότι το πρωί οι μαθητές πηγαίνουν σε ευρωπαϊκό σχολείο στο οποίο απλώς παρευρίσκονται, και το απόγευμα σε ισλαμικό κατηχητικό, ενώ όλο το 24ωρο διέπεται από τις θρησκευτικές εντολές του ιερού τους βιβλίου, ανάμεσα στις οποίες είναι η σφαγή των απίστων.

Ποια “Παιδεία” θα επικρατήσει; Κι αν ο δάσκαλος πει πράγματα που θεωρούνται βλάσφημα, μπορεί να απειλείται από τους γονείς των μαθητών και να βρεθεί αποκεφαλισμένος όπως ο Σαμυέλ Πατύ. Οι τζιχαντιστές του 2040 σε κάποιο νηπιαγωγείο βρίσκονται σήμερα.

Η Σώτη Τριανταφύλλου, που ζει στο Παρίσι, περιγράφει, σε ένα ανατριχιαστικό άρθρο, το πώς αντιμετωπίζουν την ευρωπαϊκή παιδεία οι μετανάστες: “Οι παρεμβάσεις των ισλαμιστών γονέων στο σχολείο, η εξαίρεση των παιδιών τους από τους κανονισμούς, ο εκφοβισμός του διδακτικού προσωπικού είναι μέρος της τακτικής για τη μετατροπή του λαϊκού, δημόσιου σχολείου σε κάτι που να μοιάζει με κορανικό. (…) Πολλοί καθηγητές ομολόγησαν ότι έχουν δεχτεί απειλές κι ότι κάθε μέρα φοβούνται μήπως ξεστομίσουν κάτι που θα προσβάλει τους μουσουλμάνους.”

Ο Γάλλος καθηγητής φιλοσοφίας Ντιντιέ Λεμέρ που κατήγγειλε την ισλαμοποίηση της γαλλικής παιδείας κυκλοφορεί μόνο με αστυνομική προστασία για να μην τον σφάξουν στον δρόμο.

Και ο γράφων μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, στοχοποιούμαστε στην ετήσια έκθεση European Islamophobia Report που χρηματοδοτεί ο Ερντογάν και μοιράζεται στους τζιχαντιστές απανταχού της γης (συντάσσεται και από τους «Έλληνες» καταδότες, επ’ αμοιβή, Αλέξανδρο Σακελλαρίου και Αλή Χουσεΐνογλου) ως τα κεντρικά πρόσωπα της αντίδρασης κατά της μουσουλμανικής επέλασης στη χώρα. Προς το παρόν, «άγνωστοι» έχουν βάλει φωτιά με γκαζάκια στο γραφείο του Φαήλου και στο δικό μου σπίτι, ενώ ήμασταν μέσα, προσπαθώντας να μας κάψουν ζωντανούς.

Τι σας κάνει, κα Μπακογιάννη, να πιστεύετε ότι ο ισλαμικός μεσαίωνας, που έχει πέσει σαν καταχνιά πάνω από την Ευρώπη, δεν θα έρθει στην Ελλάδα; Κάνετε κάτι για να τον αποφύγετε; Πόσα ισλαμικά κατηχητικά λειτουργούν σήμερα στη χώρα; Πόσα παράνομα τζαμιά; Τι διδάσκονται τα παιδιά εκεί; Πόσοι από τους “μετανάστες” θεωρούν πως η σαρία πρέπει να γίνει επίσημος νόμος της χώρας μας; Πόσα κοριτσάκια υποχρεώνονται να φορούν μαντήλα από νήπια; Πόσα έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή; Πόσες αυτοσχέδιες ομάδες ισλαμικής αστυνομίας περιπολούν στους δρόμους μας για να ελέγχουν μην τυχόν και κάποια ομόθρησκή τους έχει αφήσει ακάλυπτο περισσότερο μέρος του σώματος απ’ όσο επιτρέπει ο Προφήτης; Γι΄ αυτά έχετε να πείτε κάτι, υποκριτάρες;

Και για να προφτάσω τους κατ’ επάγγελμα συκοφάντες που πάλι θα ξεσαλώσουν με τον “ισλαμοφοβικό” Τζημερο: θα με ενοχλούσε ακόμα κι αν οι 17 μαθητές ήταν Γερμανάκια. Διότι κάθε κοινωνία έχει συγκεκριμένο όριο αφομοίωσης ξένων στοιχείων, που εξαρτάται από τον βαθμό συμβατότητας των ξένων κι από τη δυναμική της ίδιας της κοινωνίας. Πέρα από αυτό το όριο, χάνει τη συνοχή της, τον μπούσουλά της, την ταυτότητά της. Το όριο το έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Σε πολλές περιοχές της χώρας, οι αυτόχθονες είναι μειονότητα και μάλιστα διωκόμενη. Είναι αίσχιστο είδος φασισμού να υποχρεώνεις τον Έλληνα να ζει τον καθημερινό εφιάλτη της μετατροπής της πατρίδας του σε πολυπολιτισμική χλαπάτσα, με τελικό στάδιο την πλήρη ισλαμοποίηση.

Όσο κάνουν κουμάντο οι υποκριτάρες πολιτικάντηδες και όχι οι Μπογδάνοι, οι Τζήμεροι και οι Κρανιδιώτηδες, αυτό νομοτελειακά θα συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα, σε μερικές δεκαετίες, καθώς η πληθυσμιακή αναλογία του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου θα επεκτείνεται στα περισσότερα σχολεία “μας”. Έχετε, υποκριτάρες, κάποιο αντεπιχείρημα;

5 comments :

  1. Anonymous25/9/21 14:37

    δεν τσιμπαω απο το ωραιο κειμενακι του αρθοραφου, ψαρευει ψιφαλακια . αλλα πες τε του μη φαει, το βραδυ εχει γλαροσουπα. και αυτος και ο καραφλος μολσεβικος του μπλε μαντριου που παριστανει τον εθνκιστη.

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/9/21 17:08

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1020027_failos-kranidiotis-tha-synergastoyme-me-tin-nea-dimokratia-ihitiko

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/9/21 17:51

    "Όσο κάνουν κουμάντο οι υποκριτάρες πολιτικάντηδες και όχι οι Μπογδάνοι, οι Τζήμεροι και οι Κρανιδιώτηδες, αυτό νομοτελειακά θα συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα"...
    Να δούμε τώρα τον Τζήμερο τι δηλώσεις θα κάνει μετά την κωλοτούμπα του φαήλου:
    Tην πρόθεση του να συνεργαστεί μελλοντικά σε μια πιθανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1020027_failos-kranidiotis-tha-synergastoyme-me-tin-nea-dimokratia-ihitiko
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/9/21 22:33

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1020547_se-agglofono-sholeio-paidi-toy-th-tzimeroy-den-milaei-kala-ta

      Delete
  4. Anonymous26/9/21 09:41

    Τι μας ζαλίζει τα @ρχίδι@ αυτός; Αφού σου αρέσει ο μαύρος με την λευκή ως ζευγάρι ή η μαύρη με το λευκό ως ζευγάρι. Τα διαφυλετικά ζευγάρια τα βλέπεις και τα χαίρεσαι, εσύ τα λες, τι μας λες τώρα για γκέτο. Το πρόβλημά σου δηλαδή τώρα είναι ότι ο πληθυσμός δεν είναι 50-50 και είναι περισσότεροι οι ξένοι. Η φυλή για σένα έχει αξία η καλή και η συν-ανάμιξη. Γίνε φυλετιστής των Ελλήνων(όχι των περιούσιων) να σε ψηφίσουμε.

    ReplyDelete