17/09/2021

"είναι απορίας άξιο που αφήνουμε τις χώρες προέλευσης αυτών των ανθρώπων (λαθρομεταναστών) εντελώς ανενόχλητες σαν να μην συμβαίνει τίποτα"

"Υπάρχει μια συνεχώς διευρυνόμενη μερίδα πολιτών που ανησυχεί (δικαίως κατ’ εμέ) για την αύξηση των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες (λόγω μετανάστευσης και πολλών γεννήσεων) η οποία σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και τη γήρανση, δημιουργεί προϋποθέσεις πολιτισμικής αλλοίωσης ή ακόμη και ισλαμοποίησης των κοινωνιών μας. Η ραγδαία αύξηση των πληθυσμών σε μουσουλμανικές χώρες γύρω από την Ευρώπη από το Μαρόκο μέχρι το Αφγανιστάν, σε συνδυασμό με τη δημογραφική γήρανση δημιουργούν μια ισχυρή διαφορά δυναμικού ή εκφόρτιση του οποίου θα μπορούσε να σκοτώσει τη Δύση. "

https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3582275/aprepeias-mpogdanou-paraleipomena

Αν σκεφτεί κανείς πόσο απίστευτη πίεση υφίσταται η Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια από τις ροές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και τι τίμημα πληρώνει όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, είναι απορίας άξιο που αφήνουμε τις χώρες προέλευσης αυτών των ανθρώπων εντελώς ανενόχλητες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εδώ μπουκάρουν καθημερινά παράνομα στην πατρίδα μας εκατοντάδες Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί και διάφοροι άλλοι κι εμείς ούτε καν ενοχλούμε τις αντίστοιχες χώρες για τον τεράστιο μπελά στον οποίο μας βάζουν οι πολίτες τους! Έχει σκεφτεί άραγε κανείς γιατί γίνεται αυτό;  Όλες σχεδόν οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες «φιλοξενούμενοί» μας, διατηρούν πρεσβείες στην Αθήνα ο ρόλος των οποίων είναι, μεταξύ άλλων, να λύνουν τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις που υπάρχουν με πολίτες τους που ζουν στη δική μας χώρα. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: γιατί δεν εμπλέκουμε αυτές τις πρεσβείες στο πρόβλημα που έχουμε ώστε να μας βοηθήσουν στα πλαίσια του εφικτού;

Για παράδειγμα, μπαίνει παράνομα ατη χώρα μας ένας τύπος χωρίς χαρτιά, δηλώνει ότι είναι Πακιστανός, ότι ονομάζεται Αχμέτ και ότι είναι 17 ετών - άρα «ασυνόδευτος ανήλικος» για να έχει πρώτη προτεραιότητα να γίνει δεκτός στη Γερμανία και να τρώει από τα επιδόματα του γερμανικού κράτους. Γιατί δεν τον πάμε αμέσως (φρουρούμενο βέβαια) στην πρεσβεία του Πακιστάν και να της ζητήσουμε:
  1. να μας πιστοποιήσει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι όντως δικός της πολίτης όπως ο ίδιος ισχυρίζεται,
  2. να μας βεβαιώσει ότι το όνομα που έχει δηλώσει στις ελληνικές αρχές είναι σωστό,
  3. να μας πιστοποιήσει την πραγματική ηλικία του, και
  4. να μας δώσει ένα αντίγραφο του ποινικού του μητρώου για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.
Αν οι ξένες πρεσβείες μάς βοηθούσαν έστω στα παραπάνω, θα έφευγε ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που έχουμε, αφού θα ξέραμε έγκυρα ποιος δικαιούται άσυλο και ποιος όχι, ποιος είναι πραγματικός πρόσφυγας που έχει ανάγκη, και ποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Αν πάλι οι πρεσβείες αρνούνταν να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές, τότε θα έπρεπε η Ελλάδα να το εκλάβει αυτό ως εχθρική στάση απέναντί της, να προβεί αμέσως στη διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τις αντίστοιχες χώρες, σε απέλαση όλου του διπλωματικού προσωπικού τους, και να απελαύνει στο εξής με συνοπτικές διαδικασίες κάθε πολίτη αυτών των χωρών που εισέρχεται παράνομα στην επικράτειά της. Δεν είναι δυνατόν κάποιες ισλαμικές χώρες να μας δημιουργούν μείζονα εθνικά προβλήματα με την αθρόα λαθρομετανάστευση των υπηκόων τους και μετά να παριστάνουν ότι ενοχλούνται κι από πάνω αν τους ζητήσουμε να συνεργαστούν μαζί μας.

Stirlitz 

2 comments :

  1. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η "ΙΣΧΥΣ" (ΤΟ 2010) ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 7:

    ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    - ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    - ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
    - ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

    https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html

    11 ΕΤΗ ΜΕΤΑ, ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous17/9/21 18:38

      "11 ΕΤΗ ΜΕΤΑ, ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ"!
      Πως δεν έγινε! Έγινε πολύ χειρότερα και φθάσαμε σήμερα σε τάξεις 18 μαθητών τα 2 μόνον να είναι ελληνόπουλα!!!
      Σε "ευρωπαϊκές" πρωτεύουσες υπάρχουν οι "No Go" ζώνες, άβατο για τους ευρωπαίους ακόμα και για την αστυνομία!
      Κράτος εν κράτει! Ούτε εφορίες, ούτε αστυνομίες, ούτε δημοτικές αστυνομίες, ούτε ικα, ούτε τίποτα!
      Δεν ξέρω πιά αν σώζεται κάτι...
      Αντιγόνη

      Delete