04/07/2021

Ε Γ Ω

"Υπάρχει ένα εν εξελίξει πρόγραμμα επικυριαρχίας επί της Ανθρωπότητας το οποίο ξεκίνησε πριν χιλιάδες χρόνια και σήμερα ως Ύβρις εξελίσσεται σε επικυριαρχία της Ζωής. Σ’ αυτό το πρόγραμμα, εν αγνοία μας και υπό το δέλεαρ του χρήματος και των διαφόρων αξιωμάτων, γίναμε συμμέτοχοι και υπηρέτες μιας ομάδας σοφών του απώτερου παρελθόντος οι οποίοι, γνωρίζοντας και ρυθμίζοντας άριστα τις αισθαντικές λειτουργίες του Μέγα Σώματός μας και οι οποίες καθορίζουν τον Λόγο μας κατάφεραν να οδηγήσουν την Ανθρωπότητα στην σημερινή κατάσταση της απόλυτης πτώσης και της Ζωής καθολικά.

Είμαστε απριόρι Συνδημιουργοί του Σύμπαντος και το Σύμπαν δρα δίκαια παίρνοντας και δίδοντας Ζωή για την Ζωή και όχι δηλητήρια, όπως εμείς φορτώσαμε την Ζωή με ψεύτικες αξίες και τον Θάνατο με την Κόλαση.

Είμαστε Συνδημιουργοί του Κόσμου και όχι Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι, Έλληνες και άλλοι. Το πολιτιστικό μοντέλο κάθε Λαού καθορίζει την ποιότητα ζωής των μελλών του και της Δύσης εξελίχθηκε σε μισάνθρωπο και αυτοκαταστροφικό. Ήρθε η εποχή να διεκδικήσουμε την πραγματική θέση μας στον Κόσμο. Ο καθένας από το μετερίζη του. Διαφορετικά όλοι θα χαθούμε ως υπεύθυνοι και προδότες της Ζωής που μας γέννησε."


Ευάγγελος Βαρελίδης
https://www.varelidis.gr/downloads/EGO.pdf

6 comments :

  1. Το μέγα, του μεγάΛΟΥ..

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/7/21 16:20

    Θεσσαλονίκη: Τι έγραφε ο 81χρονος συγγραφέας που έκαψε το σπίτι του και αυτοκτόνησε - «Εγώ ο Ευάγγελος Βαρελίδης»
    “Ονομάζομαι Ευάγγελος Βαρελίδης και είμαι Συγγραφέας-Ερευνητής σε θέματα ΝΟΥ – ΨΥΧΗΣ – ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ – ΕΡΩΤΑ και ΕΓΩ. Τώρα, προς το τέλος του ταξιδιού προς την Ιθάκη, έχοντας συγκεντρωμένες τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησα μελετώντας τον κόσμο, γράφω βιβλία για να μεταλαμπαδεύσω τη γνώση, να γίνει χρήσιμη και σε άλλους”.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/999727_thessaloniki-ti-egrafe-o-81hronos-syggrafeas-poy-ekapse
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ... ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ...

      Delete
    2. Anonymous5/7/21 17:36

      Σήμερα γράψανε το όνομα, χθες έλεγαν 81χονος και θυμήθηκα γιατί είχα κατεβάσει το βιβλίο του.
      Κρίμα.
      Αντιγόνη

      Delete
    3. Anonymous6/7/21 12:15

      μπραβο ρε αντιγονη!!! συγκλονιστικη πραξη, αν ηταν αριστερος θα "παρελαζαν" στην αθηνα τωρα... κ να φανταστεις πριν λιγο καιρο μιλουσα μαζι του στο γιουτουμπ.. μου φανηκε καλος ανθρωπος κ ψαγμενος, μιλουσε για τα συμπερασματα της ζωης του... αρα στις τελευταιες στιγμες του σε προτιμησε κ αφησε το βιβλιο του εδω;;; θα κατσω νατο διαβασω να δω τι γραφει..

      Delete
  3. Anonymous7/7/21 13:26

    https://www.youtube.com/watch?v=1JcPpFkwb18

    ReplyDelete