04/07/2021

Κ.Μητσοτάκης: “Η χώρα δεν θα ξανακλείσει για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι…” (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ)

«Δεν μπορώ να καταστήσω τον εμβολιασμό υποχρεωτικό. Αλλά όλοι αναλαμβάνουν τις συνέπειές τους. Η χώρα δεν θα ξανακλείσει για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι και να πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού που είναι εμβολιασμένη», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Κ» της εφημερίδας «Καθημερινή», η οποία δημοσιεύθηκε και στην «Καθημερινή της Κυριακής». Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι σε αντίθεση με προηγούμενες φάσεις της πανδημίας, όταν είχαν επιβληθεί μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, πλέον διαθέτουμε τη λύση των εμβολίων, ενώ τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ένα μερίδιο πολιτών να αναγνωρίζει μεν την αξία του εμβολιασμού αλλά να απέχει συνειδητά, αφήνοντας τους υπόλοιπους να χτίσουν το τείχος ανοσίας.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως όταν η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα οριζόντιου περιορισμού δεν είχαμε εμβόλια. «Μην το ξεχνάμε αυτό. Αυτή τη στιγμή έχουμε εμβόλια. Έχουμε την απάντηση. Και έχουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά να μην προστατευθούν οι ίδιοι, να μην προστατεύσουν τους οικείους τους και μέσα από τη συμπεριφορά τους να εγκυμονεί πάντα ο κίνδυνος ενός νέου κύματος. Είναι αυτοί που λένε “δεν βαριέσαι, ξέρω ότι δουλεύει, να το κάνουν οι άλλοι, να ξεπεραστεί η πανδημία, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω εγώ”», πρόσθεσε και ενέδωσε πως τυχόν νέα έξαρση της πανδημίας «θα αφορά κατά κανόνα τους ανεμβολίαστους».

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι τα εμβόλια αποδεδειγμένα προστατεύουν και σώζουν ζωές: «Ανέτρεξα και βρήκα τα στοιχεία για τους τρεις μήνες, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, για την ηλικιακή κατηγορία 60 με 80. Και πράγματι είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά. Έχασαν τη ζωή τους 2.245 συμπολίτες μας σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία αυτούς τους τρεις μήνες. Από αυτούς, εμβολιασμένοι ήταν μόλις 22. Οι 2.223 ήταν ανεμβολίαστοι. Ήταν δηλαδή συμπολίτες μας οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν εμβολιαστεί, είχαν την δυνατότητα αυτή και δεν το έπραξαν».

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:

1) "για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ (45-50%). ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ;
2) "ένα μερίδιο πολιτών να αναγνωρίζει μεν την αξία του εμβολιασμού αλλά να απέχει συνειδητά"
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ". ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΑΣ.
3) "όταν η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα οριζόντιου περιορισμού δεν είχαμε εμβόλια"
ΔΕΝ ΑΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ, ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ..."ΠΕΙΣΕΤΕ" ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ. ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ..."ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ" ;
4) "τυχόν νέα έξαρση της πανδημίας θα αφορά κατά κανόνα τους ανεμβολίαστους"
ΣΟΒΑΡΑ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΒΟΥΝ; ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ 150 ΕΥΡΩ.

19 comments :

 1. Anonymous4/7/21 18:21

  "...ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, (την εδαφική κυριαρχία, εθνικά θέματα) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ, ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ (και ως αντινατιβιστής που είσαι - όπως δήλωσες-) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ.... "

  "Turkaegean, Coast of Happiness"
  https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a3%ce%a5%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%a0%ce%a4%ce%97-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%91%ce%99%ce%93%ce%91%ce%99/

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/7/21 19:07

  "Προοίμιο φίμωσης των social media από τον Κ.Μητσοτάκη: «Είναι πρόβλημα δημοκρατίας και θα τα τακτοποιήσουμε»!"

  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/999537_kmitsotakis-os-allos-rterntogan-ta-mesa-koinonikis-diktyosis

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/7/21 20:59

  ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑ.

  ΣΤΕΝΤΩΡ

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/7/21 01:08

  "ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ…ΚΑΡΚΙΝΟ"
  http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83-%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83/

  ΣΧΕΤΙΚΑ

  https://isxys.blogspot.com/2021/06/blog-post_22.html?showComment=1623284357584#c4893876485321892897

  "...- Ο ΠΑΠΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..."
  https://isxys.blogspot.com/2021/06/blog-post_22.html?showComment=1623324284987#c1934393986309404916

  INFOteller

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΗΜΕΣ (ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ; ΠΡΟ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ; (ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ). ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΞ ΑΦ'ΟΡΜΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΑ ΕΚΚΙΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ..."ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ" ΣΕ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".

   Delete
  2. Anonymous5/7/21 10:51

   "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" = RESET?

   Delete
  3. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ". ΤΗΝ ΠΡΟ-ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΛΑ ΩΣ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ". ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΩΣ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ" (Great Reset).
   ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕ. ΕΙΧΕ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ.Λ.Π
   ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η "ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ". ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (Scientology) . ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ" ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ.
   Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" (Great Reset) ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ "ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ" ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ" ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ" . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

   Delete
  4. Anonymous7/7/21 20:25

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ' ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
   Ο ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΘΗΡΑΜΑΤΑ" ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ, ΣΥΝΩΣΤΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗΝ.
   ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ Μ' ΑΥΤΗ ΤΟΥ Β'ΠΠ ΚΑΙ TO MASTER PLAN ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....

   ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΤΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΡΩΜΑΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ!
   Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ CLUBS ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!
   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ...

   Delete
  5. Anonymous10/7/21 03:04

   ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

   ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ "ΠΛΑΤΕΣ"....

   ΣΧΕΤΙΚΟ

   "A recent independent financial audit of the World Health Organization (WHO) has revealed “an increasing trend of cases of MISCONDUCT, especially relating to FRAUD, HARASSMENT, non-compliance to professional standards and SEXUAL MISCONDUCT.” In light of the audit, AIDS Healthcare Foundation (AHF), the world’s largest provider of HIV/AIDS care globally, reiterates its earlier call for United Nations (UN) Member States NOT TO RE-APPOINT WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus to a second term once his appointment concludes at the end of 2021."

   https://apnews.com/press-release/business-wire/united-nations-health-coronavirus-pandemic-f6faff241380411c934403d4c4d11ec4

   Delete
 5. Anonymous5/7/21 08:05

  Χαχαχα! Κουρητη η Μαρεβα και τα κωλοπαιδια του εμβολιαστηκαν λες;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ή ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.
   ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ , ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ. ΜΗ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
   ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ "ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ" ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ "ΝΟΡΜΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΔΛΔ ΕΜΒΟΛΙΑΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΒΙΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
   ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΝΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
   ΑΡΑ Η ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
   ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" "ΑΡΓΧΗΓΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ, ΠΙΕΖΟΥΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ.

   Delete
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ 5/7/21 08:05

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ, Η ΜΑΡΕΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ... ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ! 😂 😂 😂

   Delete
  3. Anonymous5/7/21 17:33

   Χαχαχαχαα καλο!

   Delete
  4. Anonymous5/7/21 19:08

   ΚΟΥΡΗΤΗ

   ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ 40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ Τ' ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PCR ΤΕΣΤ +40 ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ Θ' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ 15ΗΜΕΡΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 3η ΔΟΣΗ, 4η,...ΚΑΙ ΒΑΛΕ... ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

   Delete
  5. Anonymous9/7/21 15:04

   ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ:

   ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟIOΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΙΑΤΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
   - ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ",
   - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ,
   - ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ BLUETOOTH ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ IP ADDRESS ΩΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ",

   ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ/ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ)

   Delete
 6. Anonymous5/7/21 11:40

  https://www.brighteon.com/c2cbae54-3616-491d-8d04-035a815d69a7

  ReplyDelete
 7. Anonymous5/7/21 13:29

  https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-6/%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9e%ce%91-%ce%a4%ce%97-%ce%92%ce%9f%ce%9c%ce%92%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%98%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%95%ce%9a%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%a3%ce%99/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5/7/21 17:11

   Ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος!
   Κάπως έτσι γίνονται τα RESET από το Σύστημα...

   Delete
 8. Anonymous5/7/21 18:34

  "Eμβολιασμένος μαθητής μολύνει 83 συνομηλίκους του σε γυμνάσιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.Αλληλουχία εμβολιασμένων προκαλεί ντόμινο κρουσμάτων!!Υπ. Υγείας: και οι εμβολιασμένοι μολύνονται!!!Ισραήλ: τα νέα κρούσματα αυξάνονται κατά 1000%..!!!!"

  https://dimpenews.com/2021/07/05/e%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%bd%ce%b5%ce%b9-83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7/

  ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ...

  ReplyDelete