20/05/2021

UFO: Κρίσιμη έκθεση από το Πεντάγωνο

Την ύπαρξη ανεξήγητων «εναέριων φαινομένων» αναμένεται να παραδεχθεί επίσημα η αμερικανική κυβέρνηση, ύστερα από δεκαετίες διαψεύσεων των αναφορών πολιτών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO). Τον ερχόμενο μήνα, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών και το Πεντάγωνο πρόκειται να παραδώσουν έκθεση στο Κογκρέσο, η οποία θα περιέχει επιβεβαιωμένες παρατηρήσεις τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων. Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες θα δημοσιοποιήσουν επίσης το πόρισμα έρευνάς τους γύρω από τη διαχείριση των παρατηρήσεων αυτών από το Πεντάγωνο. Παρότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δεκάδες αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πρόσφατα ελάχιστες μόνο από αυτές.

Τον περασμένο μήνα επιβεβαίωσε τη γνησιότητα φωτογραφιών και βίντεο που αποτύπωσαν Αμερικανοί ναύτες το 2019, όπου φαίνονται καθαρά φωτεινά τρίγωνα να κινούνται συντονισμένα ανάμεσα σε σύννεφα. Αλλες φωτογραφίες από πλήρωμα αμερικανικού πολεμικού πλοίου εμφανίζουν τρία ιπτάμενα αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών, να πετούν σε μικρό ύψος πάνω από τη θάλασσα. Τον Απρίλιο του 2020, το Πεντάγωνο είχε δημοσιοποιήσει τρία σύντομα βίντεο από υπέρυθρες κάμερες, τα οποία δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ είχε επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των εικόνων του Σεπτεμβρίου 2019, χωρίς ωστόσο να τις δημοσιοποιήσει για ενάμιση χρόνο, «προκειμένου να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες του κοινού γύρω από τη γνησιότητα του υλικού», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκάου. «Υστερα από προσεκτική μελέτη των εικόνων βίντεο, η υπηρεσία αποδέχθηκε το αίτημα για δημοσιοποίησή τους, καθώς δεν αποκαλύπτονται σε αυτά διαβαθμισμένες πληροφορίες ή απόρρητα οπλικά συστήματα», είπε η κ. Γκάου. Το 2017, πιλότος πολεμικού αεροσκάφους είχε διηγηθεί στο δίκτυο CNN τη συνάντησή του με τέτοιο άγνωστης προέλευσης ιπτάμενο αντικείμενο το 2004.

Ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην επικεφαλής του απόρρητου προγράμματος του Πενταγώνου για την έρευνα γύρω από τα UFO, είχε πει σε συνέντευξή του το 2017 ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. «Τα αεροσκάφη αυτά –ας τα πούμε αεροσκάφη– εμφανίζουν πτητικά χαρακτηριστικά, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από κανένα υπάρχον ιπτάμενο μέσο», λέει ο Ελιζόντο, ο οποίος παραιτήθηκε τη χρονιά εκείνη διαμαρτυρόμενος για το πέπλο άκρας μυστικότητος που καλύπτει την έρευνα.

https://www.kathimerini.gr/world/561368464/ufo-krisimi-ekthesi-apo-to-pentagono/

36 comments :

  1. Anonymous20/5/21 17:30

    ΣΙΓΑ ΤΑ...ΩΑ!ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ UFO ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.ΚΟΥΡΗΤΗ,ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ.
      ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ , Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΛΔ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ.
      ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ: "ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ".

      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ. ΟΥΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΚΟΙ.
      ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΟΝΤΑ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ, ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ή ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ". ΑΡΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.
      ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ . ΑΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΗ ΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ , ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩ-ΓΗΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ήκαι ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΚΟΜΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Delete
    2. Anonymous21/5/21 16:34

      Για αυτό σε διαβάζω, επειδή τις απαντήσεις σου είναι σαν να τις έχω γράψει εγώ.

      Πρώτον, όντως, εάν οι επικυρίαρχοι κρατούντες ήθελαν να καταστρέψουν τον πλανήτη, θα το είχαν πράξει ήδη, όταν τους πρωτοπαρουσιάστηκε η πρωτοφανής ευκαιρία με τις πλουτωνικές βόμβες. Δεν το έπραξαν.

      Δεύτερον, εάν οι επικυρίαρχοι κρατούντες ήθελαν να καταστρέψουν την κοινωνία, θα το είχαν πράξει ήδη, αποσυνέχοντάς την με την έξωθεν απειλή. Προς επίρρωσιν αυτού, η ραδιοφωνική εκπομπή του Όρσον Γουέλς ήταν καταλυτικό προϊδέασμα. Ούτε αυτό το έπραξαν. Συνεπώς, δεν τους ενδιαφέρει αυτό, εξού και προκαλούν ελεγχόμενο χάος με δόλο, πάντοτε. Ο τρόπος της σκέψης μας τους ενδιαφέρει, εξού και «γεωμετρούν» το μυαλό μας, εκμαυλίζοντας τις λέξεις μας· άλλωστε φτωχή γλώσσα σημαίνει φτωχή σκέψη. Σκλάβους θέλουν· λιγότερους, στείρους, ανέραστους και πειθήνιους, κοινώς, «κατοικίδια» προς τέρψιν (και τα εισαγωγικά, από την δική τους σκοπιά, στερούνται νοήματος).

      Τρίτον, διαχρονικώς, οι κρατούντες οτιδήποτε δεν ελέγχουν το καταστρέφουν, ειδάλλως αυτοκαταργούνται. Είναι απαράβατος κανόνας. Η γνώμη μου είναι ότι οι όποιες σχετικές πληροφορίες, εδώ και δεκαετίες, είναι, απολύτως, ελεγχόμενες και εξουδετερωμένες -εν μέσω υπερ/παραπληροφόρησης- ως γελοίες.

      Τέταρτον, επί της ουσίας, προς όποιον απορεί και ενδιαφέρεται επί του θέματος και των ζητημάτων που προκύπτουν, ας αναγιγνώσει τις ευρεσιτεχνίες των Alexander Weygers, Nikola Tesla, Thomas Townsend Brown και Viktor Schauberger. Εγώ, από τότε που τις ανέγνωσα, απάντησα σε πολλές από τις απορίες μου. Επίσης, άρχισα να πειραματίζομαι, καθώς όλα αυτά είναι «μετρημένα κουκιά», σε όποιον γνωρίζει έστω και τα βασικά.

      Πέμπτον, εγώ δεν αποδέχομαι παρελθόν και μέλλον, οντολογικώς. Κατ' εμέ, εδώ και τώρα, παρελθοντολογούμε, εδώ και τώρα, μελλοντολογούμε. Όποιος διαφωνεί, ας μου υποδείξει τις συντεταγμένες του παρελθόντος, ώστε να μεταβώ, εκεί. Κατ' εμέ, όλα είναι Εν και, εδώ και τώρα, χωρίζουμε και χρονίζουμε (ναι, ξέρω, τα είχαν σκεφτεί και τα είχαν συγγράψει όλα αυτά οι ένδοξοι πρόγονοί μας). Επίσης, ενίσταμαι, ως προς τον επικρατούντα επιστημονικό ορισμό της βαρύτητας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ακανθώδες θέμα, οπότε ας το αφήσουμε, καλλίτερα.

      Έκτον, επειδή έχω μελετήσει δεκάδες κοσμολογικές θεωρίες, πλέον, αμφιβάλλω, εάν οι αποστάσεις μεταξύ των γαλαξιών, όπως τις μετρούμε και τις αποδίδουμε εμείς, χωρίζοντας και χρονίζοντας, είναι αληθείς. Ενδεχομένως, να είναι μικρότερες.

      Έβδομον, σωρεία από απλές και λογικές κρίσεις καθιστούν πολλά από τα σχετικά θέματα άνευ νοήματος. Κοινώς, δεν «στέκουν». Η μόνη σπανιότητα της πλανούμενης Γαίας είναι η χλωρίδα και η πανίδα της. Συνεπώς, μόνο επί αυτού δύναται, ώστε να στοιχειοθετηθεί σοβαρή επιχειρηματολογία. Καθώς οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ευρίσκεται οπουδήποτε και οποτεδήποτε, σε υπερπληθώρα.

      Delete
    3. Anonymous21/5/21 16:34

      Όγδοον, έστω ότι δύο αλλόκοσμα όντα, εις εξ ημών και εις εκ των άλλων, έχουν ήδη συναντηθεί, εδώ και δεκαετίες, αλλά δεν ανακοινώθηκε. Τι άλλαξε; Ποιό είναι το πολιτισμικό αποτύπωμα, το οποίο δεν εξηγείται με συμβατικούς όρους ιστόρησης; Το εν λόγω φαινόμενο είναι ονομαστό και μετρητό; Εάν είναι, τότε μιλάμε περί νέων λέξεων, δηλαδή περί πληροφορίας. Υπενθυμίζω ότι οι επικυρίαρχοι κρατούντες όσα δεν ελέγχουν τα καταστρέφουν. Δεν παρατήρησα κάποια καταστροφή, άρα το ελέγχουν. Εφόσον το ελέγχουν, τότε σε τι τους ωφέλησε η πληροφορία αυτή και γιατί δεν έχουν ήδη επικρατήσει. Άρα η πληροφορία δεν είναι αξιοποιήσιμη.

      Ένατον, τα φημολογούμενα οχήματα των φημολογούμενων αλλόκοσμων όντων κινούνται άνευ προκάλυψης. Συνεπώς, είτε δεν απειλούνται είτε δεν φοβούνται ότι θα απειληθούν, περί της ακεραιότητας αυτών.

      Δέκατον, τα φημολογούμενα οχήματα με τα φημολογούμενα αλλόκοσμα όντα, εντός αυτών, όταν κατά τις φημολογίες καταρρίπτονται, ουδένα από τα φημολογούμενα συναλλόκοσμα όντα τα αναζητεί, ώστε να τα διασώσει. Συνεπώς, τα όντα αυτά ούτε συνέχονται, κοινωνικώς, με συναισθηματικούς δεσμούς, ούτε κρίνουν ότι απειλούνται από την απώλεια των τεχνικών τους μέσων.

      Ενδέκατον, τα φημολογούμενα αλλόκοσμα όντα, όταν κατά τις φημολογίες παρουσιάζονται, κινούνται άνευ τεχνητών αντικειμένων επί αυτών. Συνεπώς, είτε τα όντα αυτά δεν απειλούνται (από την μικροχλωρίδα και την μικροπανίδα) είτε δεν νιώθουν ότι απειλούνται. Εάν, βεβαίως είναι έμβια και εάν συναισθάνονται.

      Δωδέκατον, τα φημολογούμενα αλλόκοσμα όντα ουδέποτε παρουσιάστηκαν, σε όλους διά μιας. Συνεπώς, είτε δεν ενδιαφέρονται διά εμάς είτε ενδιαφέρονται διά ολίγους εξ ημών.

      Δεκατοτρίτον, οι ολίγοι εις τον αριθμό εξ ημών, οι οποίοι κατά τις ομολογίες των ιδίων συνάντησαν τα φημολογούμενα αλλόκοσμα όντα ισχυρίζονται ότι τα φημολογούμενα αλλόκοσμα όντα τους χρησιμοποιούν ως μεσάζοντες, ώστε να μας καθησυχάσουν. Γιατί τα όντα αυτά χρειάζονται μεσάζοντες, ώστε να μεταδώσουν την πληροφορία;

      Δεκατοτέταρτον, όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο Κουρήτης, βιώνουμε το τέλος της φυσικής ζωής και είμαστε η τελευταίοι των ανθρώπων. Και αυτή είναι η πιο σημαντική πληροφορία. Προσωπικώς, αμφιβάλλω, εάν αυτό έχει γίνει αντιληπτό και καταληπτό από το 95% της ανθρωπότητος. Οι περισσότεροι, μάλιστα, υποθέτω ότι θα δεχθούν τις μεταλλαγές επί του γονιδιώματός τους, άνευ αντίρρησης.

      Δεκατοπέμπτον και σημαντικότερον, οποιαδήποτε υπόθεση και εάν ισχύει, το πρόβλημα του ανθρώπινου είδους ήταν, είναι και θα είναι, πάντοτε, πρόβλημα ήθους. Όλα τα υπόλοιπα είναι, δηλαδή όλες οι πληροφορίες, απλώς, ντεκόρ στα ηθικά μας διλήμματα. Και εάν ξέρεις ποιος είσαι, ξέρεις και πως να πράξεις.

      Delete
    4. Anonymous13/6/21 00:37

      "Συνεπώς, δεν τους ενδιαφέρει αυτό, εξού και προκαλούν ελεγχόμενο χάος με δόλο, πάντοτε. Ο τρόπος της σκέψης μας τους ενδιαφέρει, εξού και «γεωμετρούν» το μυαλό μας, εκμαυλίζοντας τις λέξεις μας· άλλωστε φτωχή γλώσσα σημαίνει φτωχή σκέψη. Σκλάβους θέλουν· λιγότερους, στείρους, ανέραστους και πειθήνιους, κοινώς, «κατοικίδια» προς τέρψιν (και τα εισαγωγικά, από την δική τους σκοπιά, στερούνται νοήματος)."

      https://youtu.be/BzQ_VE5H_dg?t=269

      Delete
    5. Anonymous25/6/21 16:38

      https://www.youtube.com/watch?v=Bb7OiKUPn3k
      https://www.youtube.com/watch?v=nXsth_xb5KE

      Delete
  2. Anonymous20/5/21 17:45

    UFO?
    Μυρίζει Παγκόσμια Κυβέρνηση με Παγκόσμιο Ηγέτη Αντίχριστο στα Ιεροσόλυμα, λένε κάποιες Εβραικές πηγές.
    Μην παραξενευτείτε εάν δείτε σύντομα και UFO ολογράμματα

    ReplyDelete
  3. Έγινε αντιληπτό πλέον ότι το επόμενο επεισόδιο που θα παίξει μετά την κορώνα για να κλειστούν κι άλλο τα πρόβατα στο μαντρι είναι αυτό των UFO alien.

    ReplyDelete
  4. Anonymous24/5/21 23:00

    https://www.youtube.com/watch?v=5iG5lingCGc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/5/21 19:32

      https://www.youtube.com/watch?v=rh4QngYJG4I

      Delete
  5. Anonymous29/5/21 07:34

    https://www.youtube.com/watch?v=Z4Vnt-g1uaU

    ReplyDelete
  6. Anonymous31/5/21 09:55

    https://www.youtube.com/playlist?list=UUuoMasRkMhlj1VNVAOJdw5w&playnext=1&index=1
    https://www.youtube.com/watch?v=d-H1guVxGtM

    ReplyDelete
  7. Anonymous31/5/21 13:56

    "I swear, I feel time is speeding up. Hours fly by and next thing I know it's already time for bed. I hardly feel rejuvenated from sleep." (https://www.youtube.com/watch?v=Iw0EExdUV8U&lc=UgyjeuPYgLGnWhR5yY54AaABAg)

    Is anyone else among you experiencing this, mate?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not me, my sleep is excellent and my sense of time is "shifting" according to my will. (not my age*)

      Lets see if you get other responses...

      *Keep in mind that according to our age time feels different. When we are young seems very slow, and when we are old, very fast.
      https://qz.com/1516804/physics-explains-why-time-passes-faster-as-you-age/

      Delete
    2. Anonymous31/5/21 19:56

      I do, but I was under the impression it's due to age; the sequence of events has speed up though.

      Delete
  8. Anonymous3/6/21 08:33

    https://www.youtube.com/watch?v=C_cBRtlYBkw

    https://www.abovetopsecret.com/forum/thread870057/pg1

    https://youtu.be/3EEW44onpHc?t=102

    ReplyDelete
    Replies
    1. A 2012 analysis by Skeptoid revealed contemporary media analysis that indicated the sphere was a ball check valve produced by the Bell & Howell company: its size, weight, and metallurgical composition matched those of the company's ball check valve.[3]

      Skeptoid also revealed analysis of the sphere's seemingly autonomous motion, noting that the sphere "sat quietly on display inside the Betz home for nearly two weeks, and is not reported to have ever moved on its own at all, except for when someone took it down to experiment with it", and quoting a representative of the United States Navy who stated that "I believe it's because of the construction of the house... It's old and has uneven stone floors. The ball is almost perfectly balanced, and it takes just a little indentation to make it move or change direction."[3]

      As well, Skeptoid noted coverage of New Mexico artist James Durling-Jones, who had been collecting scrap metal for use in sculptures; Durling-Jones reported having loaded ball check valves into the rooftop luggage rack of his Volkswagen bus, and having "(driven) through the Jacksonville area around Easter of 1971, at which time a few of the balls rolled off the luggage rack and were lost." Skeptoid concluded that this was the sphere's origin.[3]

      https://en.wikipedia.org/wiki/Betz_mystery_sphere

      https://www.popularmechanics.com/science/a35092347/betz-mystery-sphere-conspiracy-theory/

      Delete
    2. Anonymous3/6/21 11:20

      "They do not say definitively that the two are the same. It's an impossible feat (at least by what I have seen) to create a metal sphere that is hollow by what I have worked with in metal fabrication, especially without weld seams."

      "Nice, but strange theory. It has not been explained. I can't see a check valve in any way acting as how this ball was reported to have. I have scoured the internet. If it was solved, I would have found it."

      "The story reports the Navy x-ray images showed 2 round objects inside and that it had 4 magnetic poles, 2 positive and 2 negative."

      "From reading the entire story, I don't see how it could be part of a check valve. They needed extra strong X-Rays to see inside it and there were two other objects inside, and there was no reason for a ball check valve to be constructed heterogeneous and to be magnetic. There were no markings, seams or weld spots on the outside of the object, only the strange triangle symbol. Also, a man-made part doesn't roll back to the person who rolled it, it doesn't roll in place when you tilt the table (as mentioned in the original article) and it doesn't give off microwaves"

      Delete
  9. Anonymous5/6/21 12:51

    "Roko's Basilisk really has nothing to do with time travel and is in fact much much worse. What made as popular as it was is the fact that in it's original form you could conceivably classify it as a cognitohazard. In the original post the Basilisk as it's called decided that humans are bad or whatever and wants to torture them for all eternity but at the same time wants to spare those who helped with its creation. To do this and since it's so powerful and intelligent it decides to create a simulation that is or is nearly perfectly accurate to reality and run through it so it can model what people helped with it's creation or not.
    What makes it so insidious is it posits that we have no idea if we're the models being run on the simulation or not since it would be indistinguishable from reality, Roko then goes onto state that because of this uncertainty it would be better if we went along with this plan to actually go ahead and bring the Basilisk into existence as a way to keep yourself from being tortured for eternity. This is why it's called a Basilisk, which is a mythological creature that can kill with a glance, it's an idea that once introduced to a person could cause that person to be manipulated by an entity from the future, that doesn't exist yet and might not exist at all. But the idea could cause the reality to happen regardless out of a fear of the consequences of doing nothing. In essence it acts like basilisk, once it has you in it's sights your fate is sealed."

    ReplyDelete
  10. Anonymous7/6/21 14:20

    "ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ"

    Ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν βρήκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι τα φαινομενικά πολύ προηγμένα μη αναγνωρίσιμα ιπτάμενα αντικείμενα που είδαν στρατιωτικοί πιλότοι ήταν εξωγήινα διαστημόπλοια, καταλήγει η έκθεση, σύμφωνα με τους The New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης.

    https://www.nytimes.com/2021/06/03/us/politics/ufos-sighting-alien-spacecraft-pentagon.html

    ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ

    ReplyDelete
  11. Anonymous15/6/21 08:45

    https://www.youtube.com/watch?v=O6aBWssGnng

    https://www.youtube.com/watch?v=-r2oaQWmqkk

    https://www.youtube.com/playlist?list=PL-4ZqTjKmhn5Qr0tCHkCVnqTx_c0P3O2t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/6/21 12:50

      @ Anonymous15/6/21 08:45

      https://www.youtube.com/watch?v=JTUX5tgU5xo

      Delete
    2. Anonymous16/6/21 01:46

      https://public.earthscape.com/videos/16309?t=1544489704.055399

      Delete
  12. Anonymous18/6/21 14:43

    https://thedivineeye.wordpress.com/2015/11/13/timeline-of-secret-government-projects/

    ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΥΦΟ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ, ΔΛΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ). ΕΡΕ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/6/21 10:23

      "Remote viewing, like UFOs, has been postulated by some researchers as being used as a cover story for covert mind-control experiments. This plan would convince the victims that the “voices” or sensory data they were unnaturally receiving was due to channeling, telepathy, or remote-viewing. It would also have the “high-weirdness” factor, which would preclude a serious treatment of the subject by the mainstream media."

      Delete
    2. Anonymous19/6/21 14:58

      https://4.bp.blogspot.com/-C3WWPvGjp3g/Tx2NADAZHwI/AAAAAAAABj4/nMPSJEVAaa8/s1600/coffins.jpg
      https://i.redd.it/7q3cvyz5mbb01.jpg

      ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ FEMA.

      Delete
    3. Anonymous19/6/21 19:18

      https://www.bitchute.com/video/rcdtmvVjHq04/

      Delete
  13. Anonymous20/6/21 09:07

    https://www.youtube.com/watch?v=9Q34bBluvb8

    ReplyDelete
  14. Anonymous20/6/21 13:20

    https://www.youtube.com/watch?v=HdT4po0yLDA <-- παρακολουθουσα μια ωρα+ τις γελιοτητες αυτου του πρακτορισκου "γιον βοιτ" που εδειχνε σκιτσακια για ουφο κ ξαφνικα...μπουμ!!! μου ρθε τρελη εμνευση!!! ...παιζει ναμαι ο μοναδικος που το σκεφτηκα, γιατι ουτε το εχω ξανακουσει κ ουτε το εχω δει πουθενα αλλου... ρε σεις δεν εχει καταγραφει ποτε στα χρονικα απο κανεναν συναντηση γυφτων με εξωγηινων!!! λοοολ απορω πως δεν το σκεφτηκα ποτε μεχρι τωρα... λογικα με δαυτους που αλωνιζουν ολη την Ελλαδα θαπρεπε να εχουν παρει πρεφα πολλα... ασε που πλεον τα γυφτοπουλα εχουν κ κινηταρες, αλλα ουτε ενα βιντεο δεν υπαρχει... υπερτατη αποδειξη οτι τα "φιδια" δε μπορουν να τα βγαλουν περα με τους γυφταραιους.. οι γυφταραιοι ειναι ανικητοι, εκει το παραμυθι δε περναει, το ουφοσανο το πουλανε μονο στους λευκους... φανταστειτε σκηνικο για ανεκδοτο.. κατεβαινει το ουφο, το βλεπει ο παλιατζης, την αλλη μερα καταληγει παλιοσιδερα!!! λοοολ

    ReplyDelete
  15. Anonymous22/6/21 03:31

    https://www.pronews.gr/x-files/995985_megalonei-i-anisyhia-gia-ta-ufo-stis-ipa-kati-symvainei-poy-adynatoyme-na-heiristoyme

    ReplyDelete
  16. Anonymous22/6/21 16:55

    https://youtu.be/WXaXnAvEpB8?t=4397

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/6/21 18:16

      https://www.youtube.com/watch?v=gGHpAH9t9U4

      Delete
  17. Anonymous24/6/21 11:58

    https://www.youtube.com/watch?v=Cs8IpcrQyhk

    ReplyDelete
  18. Anonymous9/7/21 17:22

    https://www.bitchute.com/video/ZsYd1NNgihor/

    ReplyDelete
  19. Anonymous14/9/21 02:36

    https://www.tweaktown.com/news/80392/australian-ufo-report-declassified-indirectly-confirms-aliens-exist/index.html

    ReplyDelete
  20. Anonymous5/3/22 02:51

    https://twitter.com/528vibes/status/1497581068328841221
    https://twitter.com/528vibes/status/1497600725949554692

    ReplyDelete