06/11/2020

Η.Π.Α: Δύο ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές, το αποτέλεσμα είναι ακόμη αβέβαιο - Τι είναι οι εκλέκτορες

Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μπάιντεν έχει εξασφαλίσει 253 ή 264 εκλέκτορες, αναλόγως του αν συμπεριληφθεί και η Αριζόνα στις Πολιτείες τις οποίες έχει ήδη κερδίσει. Δύο μεγάλα αμερικανικά μέσα, το Fox και το Associated Press τον θεωρούν ήδη νικητή εκεί, ωστόσο τα υπόλοιπα εκτιμούν ότι το αποτέλεσμα είναι ακόμη αβέβαιο, γιατί τις τελευταίες ώρες ο Τραμπ κλείνει την ψαλίδα και απομένουν ακόμη να καταμετρηθούν χιλιάδες ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση, ο Μπάιντεν χρειάζεται 6 ή 17 μεγάλους εκλέκτορες για να φτάσει στον αριθμο των 270 και θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει στη Νεβάδα (6), την Τζόρτζια (16) ή την Πενσιλβάνια (20).

  • Στην Αριζόνα (11 εκλέκτορες) ο Μπάιντεν προηγείται με ποσοστό 50,5%, έναντι 48,1% του Τραμπ, διαφορά μόλις 68.000 ψήφων, με καταμετρημένο το 86% των ψήφων. Το δίκτυο Fox και το πρακτορείο Associated Press δίνουν ήδη νικητή των Μπάιντεν, όμως άλλα μμε περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η καταμέτρηση που, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, πιθανότατα δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο. Η υπουργός Εσωτερικών της Αριζόνας, Κέιτι Χομπς, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η καταμέτρηση θα συνεχιστεί «πιθανότατα» μέχρι και αύριο. Στο Φοίνιξ, ένα πλήθος υποστηρικτών του Τραμπ, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν οπλισμένοι, συγκεντρώθηκαν έξω από ένα κέντρο καταμέτρησης φωνάζοντας «Μετρήστε τις ψήφους» και «Ντροπή στο Fox». Ωστόσο στις Πολιτείες όπου ο Τραμπ υπολείπεται του Μπάιντεν, όπως στο Μίσιγκαν, οι υποστηρικτές του φώναζαν το αντίθετο σύνθημα, δηλαδή «Σταματήστε το μέτρημα», καταγγέλλοντας νοθεία επειδή οι επιστολικές ψήφοι δεν καταμετρήθηκαν τη νύχτα των εκλογών.
  • Στην Τζόρτζια (16 εκλέκτορες), μια Πολιτεία που κατά παράδοση ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους, ο Τραμπ προηγείται από το βράδυ της Τρίτης, αλλά ο Μπάιντεν έχει μειώσει τη διαφορά στις 18.500 ψήφους (ποσοστά 49,6% έναντι 49,6%). Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αργότερα σήμερα και ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.Τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, η διαφορά του από τον Τραμπ στην Τζόρτζια εξανεμίστηκε, όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων. Πλέον ο Ρεπουμπλικάνος προηγείται σε αυτήν την Πολιτεία με 18.500 ψήφους. Το τελικό αποτέλεσμα σε αυτήν την Πολιτεία θα γίνει γνωστό το αργότερο μέχρι το μεσημέρι (γύρω στις 19.00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τον Μπραντ Ράφενσπεργκερ, τον υπουργό Εσωτερικών της Τζόρτζια, που μίλησε σε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Στην Αριζόνα ο Τραμπ ευνοείται από την παράταση της καταμέτρησης και πλησιάζει τον Μπάιντεν σε αυτήν την Πολιτεία που το 2016 την είχε χάσει, με μικρή διαφορά, από τη Χίλαρι Κλίντον.
  • Στη Νεβάδα (6 εκλέκτορες) έχει καταμετρηθεί το 86% των ψήφων. Ο Μπάιντεν προηγείται με 49,3% έναντι 48,7%, δηλαδή διαφορά μικρότερη των 8.000 ψήφων.
  • Στην Πενσιλβάνια (20 μεγάλοι εκλέκτορες), με καταμετρημένο το 91% των ψήφων, ο Τραμπ προηγείται με ποσοστό 50,4% έναντι 48,3%, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Edison Research. Απομένουν να καταμετρηθούν περίπου 700.000 ψήφοι ακόμη, όλες τους επιστολικές. Οι τοπικές αρχές ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την καταμέτρηση μέχρι την Παρασκευή. Ο Τραμπ εξασφάλιζε μεγάλο προβάδισμα στην Πολιτεία αυτή το βράδυ των εκλογών, αφού οι ψηφοφόροι του προτίμησαν να προσέλθουν και να ψηφίσουν στα εκλογικά τμήματα την ίδια ημέρα και οι ψήφοι τους μετρήθηκαν πρώτοι. Όμως αυτή η διαφορά ψαλιδίστηκε όταν άρχισαν να ενσωματώνονται οι επιστολικές ψήφοι (το 78% από αυτές ήταν υπέρ του Μπάιντεν). Το πρωί της Πέμπτης, η διαφορά είχε περιοριστεί στις 2,6 μονάδες και οι Δημοκρατικοί δήλωναν βέβαιοι ότι θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ο διευθυντής του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν, είπε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να σταματήσει η καταμέτρηση και να υπάρξει «περισσότερη διαφάνεια»
  • Στη Βόρεια Καρολίνα (15 εκλέκτορες), με καταμετρημένο το 95% των ψήφων, ο Τραμπ έχει προβάδισμα 77.000 ψήφων (ποσοστό 50,1% έναντι 48,7% του Μπάιντεν). Όμως στην Πολιτεία αυτή γίνονται δεκτές και οι επιστολικές ψήφοι που έχουν ταχυδρομηθεί το αργότερο μέχρι την ημέρα των εκλογών (3 Νοεμβρίου), εφόσον φτάσουν στα χέρια των αρχών μέσα σε διάστημα 9 ημερών.
Ο απερχόμενος πρόεδρος είχε δηλώσει αμέσως μετά τις εκλογές ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, χωρίς να διευκρινίσει με ποιο σκεπτικό. Οι δικηγόροι του προς το παρόν προσφεύγουν στις δικαστικές αρχές των Πολιτειών με διάφορα αιτήματα, ανάλογα με την περίπτωση: για παράδειγμα, στο Ουισκόνσιν ζητούν να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων. Οι Δημοκρατικοί θεωρούν αβάσιμες αυτές τις προσφυγές, όμως ανάλογα με την απόφαση που θα λάβουν οι δικαστές, η οριστικοποίηση του αποτελέσματος μπορεί να καθυστερήσει για πολλές ημέρες ή και εβδομάδες. Η σύγχυση και η αδυναμία της χώρας να ολοκληρώσει γρήγορα την εκλογική διαδικασία ανησυχούν όλον τον κόσμο αλλά και διασκεδάζουν ιδιαίτερα τους αντιπάλους των ΗΠΑ. «Τι θέαμα!» είπε χαρακτηριστικά ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν. Η Ρωσία, που κατηγορείται από την Ουάσινγκτον ότι διεξάγει εκστρατεία παραπληροφόρησης, χαρακτήρισε «αρχαϊκό» το αμερικανικό πολιτικό σύστημα με τα «προφανή κενά». Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας, την χώρας απ’ όπου κατάγεται η πρώτη κυρία Μελάνια, έσπευσε να συγχαρεί τον Τραμπ.

ΑΜΠΕ

Οι 50 Πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και η πρωτεύουσα Ουάσινγκτον εκπροσωπούνται από έναν αριθμό εκλεκτόρων, ανάλογο του μεγέθους της κάθε Πολιτείας. Στο σύνολό τους, υπάρχουν 538 εκλέκτορες. Έτσι για να αναδειχθεί κάποιος στο αξίωμα του Προέδρου θα πρέπει να εξασφαλίσει πάνω από 270 εκλέκτορες, δηλαδή τους μισούς συν έναν. Ο αριθμός των εκλεκτόρων κάθε Πολιτείας αντιστοιχεί και με τον αριθμό των εδρών που έχει στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία. Σχεδόν όλες οι πολιτείες, εκτός από το Μέιν και τη Νεμπράσκα, χρησιμοποιούν ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο, όποιος κερδίσει τις περισσότερες ψήφους σε μια Πολιτεία, τότε παίρνει και όλες τις ψήφους των εκλεκτόρων. Με λίγα λόγια, τηρείται η αρχή του «ο νικητής τα παίρνει όλα». Με τον παραπάνω τρόπο, μπορεί ένας υποψήφιος που έχει πάρει λιγότερες ψήφους πολιτών, αλλά έχει ταυτόχρονα εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που συνέβη και στις εκλογές του 2016. Οι εκλέκτορες ουσιαστικά είναι αυτοί που επιλέγουν τον υποψήφιο της προτίμησής τους και αναδεικνύουν τον επόμενο Πρόεδρος, που ωστόσο συνήθως είναι γνωστό ποιος είναι αυτός. ΚΥΠΕ

9 comments :

  1. Anonymous6/11/20 18:29

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

    "Η φον ντερ Λάιεν φοβάται ότι ο κορονοϊός θα αποδυναμώσει την κοινωνική συνοχή"

    https://www.capital.gr/diethni/3493241/i-fon-nter-laien-fobatai-oti-o-koronoios-tha-apodunamosei-tin-koinoniki-sunoxi

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/11/20 19:43

    (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
    (Να διαγραφεί το προηγούμενο σχόλιο)


    "Η φον ντερ Λάιεν φοβάται ότι ο κορονοϊός θα αποδυναμώσει την κοινωνική συνοχή"
    https://www.capital.gr/diethni/3493241/i-fon-nter-laien-fobatai-oti-o-koronoios-tha-apodunamosei-tin-koinoniki-sunoxi

    Η αξιότιμη κα Πρόεδρος της Επιτροπής θα πρέπει να γνωρίζει ότι την κοινωνική συνοχή δε την σπάει ο κορωνοιός αυτού καθαυτού, αλλά τα αίτια της "πανδημίας" που δεν είναι άλλα από την εισβολή και εποίκιση της ΕΕ από αγνώστου ταυτότητας, ποινικού και υγειονομικού μητρώου λαθρομετανάστες χαμηλού επιεπέδου, φορείς διαφόρων ασθενειών με ανύπαρκτoυς κανόνες και παιδεία υγιεινής, οι οποίοι και διαδίδουν τον κορωνοιό αλλά και την τρομοκρατία!

    https://www.youtube.com/watch?v=EdRsNBvHuMI
    https://www.youtube.com/watch?v=q1rI-MCBGy4
    https://www.youtube.com/watch?v=O1CfbgGRJHI
    https://twitter.com/NikKo_ial/status/1168584266441269250

    Η EU είναι European Union και όχι World Union!
    Πρέπει ν' αποτελείται από Ευρωπαίους πολίτες και να προασπίζει τα συμφέροντα αυτών και των ευρωπαικών επιχειρήσεων και να τα εκπροσωπεί βάσει αμοιβαίων παγκόσμiων συμφωνιών και συναλλαγών!

    INFOteller

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/11/20 02:55

    Βίντεο-ντοκουμέντο: Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία»

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/931919_tzoe-mpainten-dimioyrgisame-megalytero-organismo-notheias-stin

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα εθνικια παραπληροφορουν γιατι σας πονεσε που χασατε. Δεν ειπε αυτο ο Biden. Να τι ειπε: "Secondly we are in a situation where we have put together and you guys did for our administration obamas administration before this we have put together the most extensive and inclusive voter fraud organisation in the history of american politics what the president is trying to do, is discourage People by implying that their vote wont be counted it cant be counted we are going to challenge it and all these things if enough People vote is going to overwhelm the system you see whats happening now. You know it guys as well as i do. You see the long long lines and early voting. You see the millions of People that already have cast the ballot and so dont be indimidated. If in fact you have any problem go do 833 dem vote. Call that number we have over a thousand lawyers that Will answer the Phone if you think there is any challenge to your voting. Dial 833 that Will give the assistance that we ve already put in place ". Το κομματι ειναι στη συνεντευξη https://youtu.be/C6u1uKznCYw στο 19:10 και μετα. Αλλα δε τολμας να το βγαλεις γιατι η αληθεια σας ποναει και θα λογοκριθω παλι.



      IsR Prepotency

      Delete
    2. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΟΨΑ...
      - ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ "ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ " ΑΝΤΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ", ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΥΤΟ: https://www.ftou.gr/articles/view.asp?id=1039
      - ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΑΛΙ-ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ.
      - ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΝΕΡΑΣΤΟ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ Κ.Λ.Π

      ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΙΡΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ, ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΕΚΟΨΑ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ, ("ΕΘΝΙΚΙΑ"). ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ.

      ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ, ΣΤΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ή/και ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΣΤΗΡΖΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

      Delete
    3. "Σύντροφε" IsR Prepotency,

      Που είσαι ρε; Χάθηκες!
      Σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ζουμί της υπόθεσης. Ο κομμουνισμός είναι απολυταρχικό/ολιγαρχικό σύστημα και οι εκλογές περιττή και μη προσφιλή διαδικασία για τους κομμουνιστές. Ψηφίζεις δε ψηφίζεις ο κομμουνισμός δε παραδίδει εξουσία σ' αλλα κόματα.
      Τα κομμουνιστικά κόματα πάντως έχουν μία φοβερή "εμπειρία" στα high scores +80% των εκλογών, όποτε και εάν γίνουν αυτές. Λίγο πολύ όλοι ξέρουν πως και γιαυτό μιλάμε...

      Κοίτα μη κατονομάζεις "εθνίκι" τόσο εύκολα κάποιον, εάν δεν τον ξέρεις. Εκεί που πας εσύ, πολλοί ήταν εκεί και γυρίσαν πίσω ήδη. Στα νιάτα τους πολλοί γοητεύονται από τις σοσιαλιστικές αντιλήψεις και ιδέες γιατί:
      - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ, αλλα προπάντων
      - ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΟΥ CHAUSHESKU ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ,
      αλλά με τον καιρό καταλαβαίνεις (όχι στην δική σου περίπτωση πάντως) ότι όσο και ν' αγωνίζεσαι και να νομίζεις ότι κάνεις επαναστάσεις, κάποιος άλλος κέρδιζει από τους "αγώνες" σου και όχι εσύ. Ρώτα τον Νίκο τον Κουνταρδά να σου πει....

      - Προς το παρόν κοίτα να φοράς τη συστημική σου μάσκα,
      https://www.youtube.com/watch?v=YVOXCQh_JdU&feature=emb_title

      - να μένεις σπιτάκι σου, τ' οποίο θα υπερφολογηθεί σε λίγο
      https://www.youtube.com/watch?v=3AXxzzyM2kQ"President-Elect
      και θα χάσεις τον τίτλο ιδιοκτησίας του γιατί θα κρατικοποιηθεί, ή θ' αναγκαστείς να το μοιραστείς με κάποιο άλλο εθνίκι άλλης χώρας, Γκρίζο Λύκο, Γκιουλενιστή, ή τζιχαντιστή που θα σου κουβαλήσουν

      - τις επαναστάσεις να τις ξεχάσεις γιατί θα καταργηθούν σε λίγο, όπως και το δικαίωμα να μιλάς στο διαδίκτυο και ν' ασκείς κριτική
      https://www.youtube.com/watch?v=PA0hHGw-RIc

      Σου αφιερώνω λοιπόν 3 τραγουδάκια μ΄επαναστατικό περιεχόμενο, γιατί η επανάσταση (αντίδραση) ακόμη και χωρίς λόγο για την καπιταλιστική βιομηχανία, αλλά και τον ίδιο τον καπιταλισμό είναι trendy, είναι must, είναι "ρομαντική" και προπάντων η φτηνότερη κρεατομηχανή στρατολόγησης από τους διεθνιστές καπιταλιστές!

      Röyksopp 'Only This Moment'
      https://www.youtube.com/watch?v=90GR25U8qtc

      Faithless - We Come 1
      https://www.youtube.com/watch?v=65EfTFUFDwI

      Muse - Madness
      https://www.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w

      Σύντομα θα σε δούμε στα στρατόπεδα επιμόρφωσης/εργασίας, γιατί όταν το Σοσιαλιστικό Υπερκράτος γίνει πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνεις "Great Reset" ιδεολογικά, πνευματικά και σωματικά στο νέο σύστημα για να μάθεις με ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ μεθόδους και τρόπους να τραγουδάς, να σκέφτεσαι, να μιλάς, να θαυμάζεις και να κλαις για έναν ηγέτη και μόνο κατόπιν εντολής!

      Να είσαι σίγουρος ότι κάποιο(ς)ι από εδώ μέσα θα είναι εκπαιδευτής σου γιατί έχουνε και το capacity και το know how
      https://static.wixstatic.com/media/565d64_11a5ed171b7c48a4bd3f0382c5776996~mv2.jpg/v1/fill/w_702,h_459,al_c,q_90/565d64_11a5ed171b7c48a4bd3f0382c5776996~mv2.jpg

      Ήδη ο Διαχειριστής του Ιστολογίου έχει ξεκινήσει την πρακτική σου εκπαίδευση στο "Κομμουνιστικό Μανιφέστο της Λογοκρισίας".

      Μείνε συντονισμένος για παραιτέρω...

      Delete
  4. IsR Prepotency,
    ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ:

    "Sec. of State Pompeo outright denies the election results: ‘There will be a smooth transition to a second Trump administration’"
    https://twitter.com/nowthisnews/status/1326226501222719489

    ReplyDelete
  5. 29-10
    https://isxys.blogspot.com/2020/10/lockdown-1.html?showComment=1603972792142#c1262493556202414191

    ReplyDelete
  6. ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΙ" ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΙΔΕΕΣ (ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΜΕ, κοκ) ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ" MULTI-KULTI, ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ)ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ!

    ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ...

    "In 1999 Social Democratic Party of Germany in his May Day speech leader Oskar Lafontaine criticised THE ROLE PLAYED BY GERMANY IN THE BREAK UP OF YUGOSLAVIA, with its early recognition of the independence of the republics."

    "Except for secret negotiations between foreign ministers Genscher (Germany) and Mock (Austria), the unilateral recognition came as an unwelcome surprise to most EU governments and the United States, with whom there was no prior consultation. International organisations, including the UN, were nonplussed. While Yugoslavia was already in a shambles, it's likely that GERMAN RECOGNITION OF THE BREAKAWAY REPUBLICS—and Austrian partial mobilization on the border—MADE THINGS A GOOD DEAL WORSE FOR THE DECOMPOSING "MULTINATIONAL" STATE ."
    https://en.wikipedia.org/wiki/Breakup_of_Yugoslavia

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ (FOOD FOR THOUGHT) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ "ΕΘΝΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!


    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - Kasabian - Club Foot (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=lk5iMgG-WJI

    - Γιουγκοσλαβικοί πόλεμοι
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9

    - "ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Τ' ΟΠΛΟ"
    INFOteller

    ReplyDelete