23/07/2020

"ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ..." ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ.

ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ") ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, https://isxys.blogspot.com/2018/01/blog-post.html

ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ:
"κουρητη ποια ειναι η γνωμη σου για τον χρηστο γουδη;"
ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΔΩ: https://attikanea.info/

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ :
"ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ ή ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ."

ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙ :
"Τον ακουσατε; Δεν κρυβονται πια. Αυτος ειναι ο εθνικισμος χωρις μασκες. Ετσι θα σας κρινουν. Δε τους αρεσει το προσωπο σας; Στον καιαδα. Δε θα ακουσουν ποτε τα συναισθηματα σας. Μη μπαινετε εδω. Μακρια απο εθνικια. Πηγαδα και στο κομμα της κασιδιαρας. Δεν πρεπει να μπει στη βουλη, οχι αλλη χρυση αυγη. Μη παρασυρεστε και αντιστεκεστε. Προσπαθουν να σας πεισουν οτι υπαρχει μελλον χωρις εμβολιο. Μη διαβαζετε τα βιβλια τους. Μη τους ρωτατε. Μην ακουτε τα λογικα επιχειρηματα τους. Σας κοιμιζουν. Ακουστε την αγωνια σας στην αδικια. Σε λιγα χρονια οι "κουρητες" δε θα υπαρχουν. Δε μπορουν να σας προσφερουν εναλλακτικη. Ειναι λιγοι. Ειναι μονοι. Και τους παρακολουθουμε συνεχως. Τα εθνη πεθαναν. Η λογικη αργοσβηνει. Ο γενναιος νεος κοσμος που ονειρευομαστε ειναι προ των πυλων, χωρις φυλα ρατσες διακρισεις ταμπου και παραφρονολογους. Ολοι ενα, υπο την πρωτοπορο ηγεσια μας, σε ενα σοσιαλιστικο υπερκρατος. Φροντιστε να ειστε στη σωστη πλευρα της ιστοριας, μαζι μας. Οι υπολοιποι θα εξοντωθουν."

IsR Prepotency"

ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ  IsR Prepotency, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ "ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

"Γεννηθηκα στο Ισραηλ και εζησα απο μεσα ολα αυτα που εσεις τα εθνικια υποτιματε. Σας πληροφορω οτι δεν εχετε καμια γενετικη υπεροχη. Συντομα θα καταλαβετε οτι ζειτε με αυταπατες. Το να συγκρινετε οσα γινονται εκει, με οσα γινονται εδω, ειναι σαν να συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια. Εμεις αγωνιζομαστε εναντια σε αυτους που θελουν αποδεδειγμενα να μας αφανισουν. Δεν υπαρχει σχεση. Εμεις προτασσουμε εναν νεο κοσμο. Εσεις εναν παλιο. Και ο κοσμος αλλαζει, ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Εσεις προς το παρον μπορειτε να διαλεξετε, ειτε να γινετε σαν τον Λιβανο ειτε να αφησετε τους προσφυγες να πνιγουνε στην θαλασσα και να ζησετε με τις τυψεις για το υπολοιπο της ζωης σας. Οτι κι αν επιλεξετε, το ποταμι δε γυριζει πισω.

Η παλαια ταξη πραγματων θα καταπεσει και μαζι της και η Ευρωπη των εθνων που ονειρευεστε. Θα γινει πολεμος και θα χασετε. Ο χωρος αυτος που αποκαλειτε ελλαδα θα αποτελεσει μερος του ευρυτερου υπερκρατους, με κυβερνητικα κτιρια (πχ στην ακροπολη) και εγκαταστασεις αναψυχης των κυβερνητικων μελων. Η κατασταση θα οδηγηθει σε μια αλλη μορφη κοινωνιας, οπου δε θα υπαρχουν θρησκειες και φυλες. Θα υπαρχει μια "φυλη" και μια αοριστη "θρησκευτικοτητα" σε εναν Ναο που θα χτισουμε για οσους το εχουν ακομα αναγκη. Ολα θα εκκοσμικευθουν. Στα ματια σας θα μοιαζει ακατανοητο, αλλα δεν θα ειναι. Ακατανοητη ειναι η σημερινη παραφροσυνη. Ολα θα επιτρεπονται. Δεν θα υπαρχουν φυλα και φυλες. Η πατριαρχια θα καταπεσει. Δε θα υπαρχουν πατριδες. Δεν θα υπαρχει διακριση αντρων και γυναικων. Δεν θα υπαρχει ντροπη. Η εκπουστευση και η ορμονικη θεραπεια θα ειναι υποχρεωτικη απο την νηπιακη ηλικια. Δεν θα υπαρχουν οικογενειες. Η στειρωση θα ειναι υποχρεωτικη, αν και οπου το υπερκρατος το κρινει απαραιτητο. Το σωμα δεν θα ειναι ιερο. Ο πρωτογονισμος θα ενθαρρυνεται, το ιδιο και η αναδυση του αυθορμητου αλτουσεριανου ζωωδους. Δεν θα υπαρχουν περιουσιες και κληρονομιες. Δεν θα υπαρχουν συνορα. Δεν θα υπαρχουν βιβλια. Δεν θα υπαρχει δραματουργια ουτε φιλοσοφια, δε θα χρειαζεται. Δεν θα υπαρχει ιστορικη μνημη. Τα ερειπια της ιστορικης μνημης θα ανατιναχτουν οπως στην Παλμυρα. Δεν θα υπαρχει εννοια ομορφιας, οι ομορφοι και οι ομορφες θα σφαγιαζονται και θα ταιζονται στους εργατες. Δεν θα υπαρχουν νεκροταφεια, οι νεκροι θα ανακυκλωνονται ως τεχνητη τροφη απο τους εργατες. Η ευθανασια θα ενθαρρυνεται και θα υποστηριζεται. Η παραγωγη θα ρυθμιζεται απο το υπερκρατος. Η τροφη θα ειναι τεχνητη, δεν θα υπαρχει αγροτικη και κτηνοτροφικη παραγωγη. Η οικονομια προσχεδιασμενη. Ολοι θα μετακινηθουν υποχρεωτικα. Ολα θα ανακατευθουν. Η ζωη θα ειναι απλη. Δεν θα υπαρχει πια πολεμος. Θα ειναι το τελος της ιστοριας. Ο εκφυλισμος ειναι απαραιτητος για να απελευθερωθει η κοινωνια απο τα δεσμα της χριστιανικης, εθνικης και κεφαλαιοκρατικης παραφροσυνης. Οσοι δε συμμορφωθουν θα θανατωνονται και θα κανιβαλιζονται απο ολους. Μηχανες θα θανατωνουν τους ασυμμορφωτους. Αυτος ο γενναιος νεος κοσμος ειναι προ των πυλων.

Οραματιζομαι μια κοινωνια με κιμπουτσνικς, οπου το υπερκρατος θα ειναι απαραιτητο μονο στην αρχη. Η κοκκινη επανασταση θα αρχισει απο τη Δυση, αλλα θα επεκταθει παντου σαν τη φωτια και αυτη τη φορα θα πετυχει σε μια γενια, ως την τελικη λυση, τον τρανσχιουμανισμο και την πτωση της ανθρωποκεντρικης κοινωνιας. Ο γενικευμενος πυρηνικος πολεμος θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση, με ολοκαυτωματα δυσκολων γεωγραφικων περιοχων. Στην προσπαθεια αυτη εμεις με το ολοκληρωμενο μας σχεδιο θα εχουμε πρωτευοντα ρολο και τον ελεγχο του υπερκρατους, και για αυτο θα μας μισησουν ολοι επειδη ειμαστε καλυτεροι. Καποιος πρεπει να ηγηθει αυτης της προσπαθειας για εναν καλυτερο κοσμο, αφου ολοι εσεις και τα απαρχαιωμενα "αριστοκρατικα" σας προταγματα αποδειχθηκατε λιγοι. Ας ειμαστε εμεις."

19 comments :

  1. Anonymous23/7/20 15:02

    Ο άνθρωπος τρολαρει, βαριέται καλοκαιριατικα και κάνει την πλακα του, αξίζει ενασχολησεως αμα είναι κανείς αργοσχολος και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει, εγώ πχ στα ρεπο μου μπαίνω στα πενταποσταγματα και λοιπά sites και τρολαρο τα 15χρονα εκεί.!


    12G

    ReplyDelete
    Replies
    1. 12G
      ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕΣ ΕΥΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΠΥΓΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

      Delete
  2. Anonymous23/7/20 16:48

    Αυτός ο ηλίθιος φάσκει και αντιφάσκει, εφόσον λέει απροκάλυπτα ότι είναι εκλεκτός, δηλαδή φασίστας ουσιαστικά, απλώς θέλει να εξολοθρεύσει την λευκή φυλή που τη θεωρεί εχθρική. Νομίζει επιμένοντας στο παλιό ηλίθιο σχέδιο τους, ότι άμα εξολοθρευτούν όλοι οι λευκοί, θα βάλουν χέρι και θα κυβερνήσουν τον πλανήτη, σε έναν έγχρωμο κόσμο. Νομίζουν δηλαδή ότι οι μαύροι πάνθηρες που υποστηρίζουν και λοιποί σκουροισλαμιστες και άλλοι έγχρωμοι, καθώς και η κίτρινη φυλή, θα δηλώσουν υποταγή στην νέα σιωνιστική τάξη. Απόλυτη παράνοια δηλαδή, αφού δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο, να κυκλοφορήσει έξω Εβραίος με λευκό χρώμα, ο οποίος είναι και ότι πιο μισητό στο μυαλό των καθαρών όπως πιστεύουν οι ίδιοι Εβραίων μαύρων, καθως και των μουσουλμάνων, και των τουρκομογγολων,και να μην εκτελείτε επιτόπου. Αντιθέτως τώρα που κάπως οι λευκοι έχουν (μάλλον είχαν όπως πάνε τα πράγματα...) μία εξουσία, αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν και κυβερνούσαν απόλυτα, ελέγχοντας πλήρως την οικονομία, την εκπαίδευση, τον κινηματογράφο, κ.λ.π. αυτά τελείωσαν και για αυτούς, αν αφανιστούν οι λευκοί. Οπότε δύο εκδοχές υπάρχουν για αυτόν, αν δεν τρολαρει βέβαια, η πρώτη αν τα πιστεύει αυτά που λέει, να επιμιχθει γρήγορα με μία μαύρη από την κεντρική Αφρική(αλλιώς θα είναι φανατικός ρατσιστής, και αυτά που λέει είναι ψέματα), έτσι ώστε να ανοίκει στον νέο δικό του κόσμο, δηλαδή χωρίς φυλές, εθνη, φύλα, κ.λ.π. (εννοείται και της εβραϊκής, αλλιώς η ενωμένη έγχρωμη ανθρωπότητα, που θέλει να φτιάξει, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει, όπως το τρίτο Ράιχ...). Η δεύτερη εκδοχή, είναι να πάει σε έναν ψυχίατρο, γιατί άμα διαβάσει κάποιος τα λεγόμενα του, δείχνουν σαφέστατα ψυχικά διαταραγμένο άτομο, που βρίσκεται σε παράνοια, και φάσκει και αντιφάσκει διαρκώς. Έτσι με την κατάλληλη αγωγή, μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous23/7/20 22:48

      Αν είναι τρολιά, τότε όλο το ταλμούδ είναι τρολιά. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν ότι δεν τρολάρουν. Σε τι διαφέρουν τα λόγια του από τα λόγια ενός ραβίνου; Μήπως στα δικά μας μάτια ολόκληρη η βίβλος δεν είναι ένα αγαπησιάρικο παραλήρημα, όπου όλοι χωράνε και όλοι ανακατεύονται; Στο άρρωστο μυαλό τους πιστεύουν ότι δικαιούνται να ηγηθούν και να αλλάξουν όχι μόνο τους θεσμούς, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά και και το ίδιο το γονιδίωμα. Πριν περίπου δύο χρόνια παρακολούθησα ένα ιρανικό ντοκυμαντέρ, όπου αποκαλύπτανε οργανωμένες ομάδες διαδικτυακής προπαγάνδας από το συνάφι του. Δε βρίσκω το βίντεο, αλλά τα ίδια έλεγαν, με το ίδιο αποθρασυμένο ύφος. Το συνάφι τους, όλων των αποχρώσεων, φαίνεται προσανατολισμένο προς κοινή κατεύθυνση και σε λιγο-πολύ αγαστή συνεργασία μεταξύ τους. Εγω δε βλέπω καμιά αντίφαση σε αυτά που γράφει. Εχει εμμονική ψύχωση με οποιονδήποτε αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Για αυτό ξημεροβραδιάζεται σε εθνικιστικά στέκια (τον έχω δει και αλλού). Αλλά το να αμυνθείς για ένα Έθνος κράτος είναι ευκολότερο, από το να οργανώσεις ένα υπερκράτος σε τόσο σύντομο χρόνος. Για αυτό και ζορίζονται τόσο και για αυτό και θα χάσουν, πάλι. Έχουν εκδιωχθεί 119 φορές από 89 χώρες. Νομίζουν ότι αυτήν την φορά θα τα καταφέρουν. Ο ορισμός της τρέλας. Αυτή θα είναι η 120.

      Delete
    2. Anonymous24/7/20 12:53

      Τα λόγια του και τα επιχειρήματά του δεν κολακεύουν Ταλμούδ, Ισραήλ και WASP (εβραιοχριστιανισμός).
      Τουναντίον τα εκθέτουν!

      Περισσότερο ακούγεται για Καρντάσι Γεννίτσαρος/"Συριζαίος"/διεθνιστής που υποστηρίζει τη λαθρομετανάστευση και ως επακόλουθο την Ισλαμοποίση της περιοχής στα πλαίσια της ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας (=Λίβανος όπως ισχυρίζεται).

      Η επίκληση σοσιαλιστικών όρων και οραμάτων, περισσότερο στόχο έχουν την αποδυνάμωση των οποιοδήποτε ελληνικών "εθνικών" αντιστάσεων και άμυνας και αποτροπή προσκόλλησης και συνεργασίας του Ελληνικού χώρου με το Ισραήλ (μπλοκ των εθνικιστών). Δεν αναφέρθηκε ποτέ στις απολυταρχικές ιδεολογίες, μεθόδους και πρακτικές των υπερπληθυσμιακών/αντιοικολογικών original κουμμουνιστικών και ισλαμικών καθεστώτων!

      Κατά συνέπεια η ιδεολογία και το κίνημα των άτεκνων και αστρατικοποίητων νεο"αριστερών" έχουν ημερομηνία λήξεως και μάλιστα σύντομη!

      Delete
    3. Anonymous24/7/20 20:29

      ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΛΗ ΑΝΤΙΦΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ, ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

      "Δεν αναφέρθηκε ποτέ στις απολυταρχικές ιδεολογίες, μεθόδους και πρακτικές των υπερπληθυσμιακών/αντιοικολογικών original κουμμουνιστικών και ισλαμικών καθεστώτων!"
      Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ. ΑΠΟ ΤΟ '68 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΞΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70'. ΤΖΑΠΑ Ο ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΣ, ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΖΟΥΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠ.ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΚΟΜΕΝΤΙ ΕΙΤΕ ΔΡΑΜΑ ΚΤΛ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

      Delete
    4. Anonymous26/7/20 16:39

      ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ!

      Ο IsR Prepotency ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ (ΕΘΝΙΚΙΑ), ΓΙΑ ΤΗ "γενετικη υπεροχη", ΤΟΝ ΙΔΕΑΤΟ "νεο κοσμο ΤΟΥ (σαν τον Λιβανο)" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ "κοινωνιας με κιμπουτσνικς" ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΕΝΑΝ "γενικευμενο πυρηνικο πολεμο":

      - "οπου δε θα υπαρχουν θρησκειες και φυλες",
      - "ολα θα εκκοσμικευθουν",
      - "δεν θα υπαρχουν φυλα και φυλες",
      - "η πατριαρχια θα καταπεσει",
      - "δε θα υπαρχουν πατριδες, ιστορικη μνημη",
      - "η εκπουστευση και ορμονικη θεραπεια θα ειναι υποχρεωτικη απο την νηπιακη ηλικια",
      - "δεν θα υπαρχουν οικογενειες",
      -"η στειρωση θα ειναι υποχρεωτικη",

      IsR Prepotency ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ:

      https://twitter.com/NikKo_ial/status/1286726833115987970
      https://twitter.com/doamuslims/status/1286601955935227905
      https://twitter.com/thhsynkrgz/status/1286571036801208325

      ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΙΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

      Delete
    5. Anonymous27/7/20 02:42

      #cancel_culture

      https://redskywarning.blogspot.com/2020/07/blog-post_26.html

      https://img.welt.de/img/kultur/mobile209333041/3881351567-ci16x9-w1200-fnov-fpotl-fpi157750653/DWO-Teaser-culture-cancel-aw.jpg

      Delete
    6. Anonymous27/7/20 03:22

      https://ermionh.blogspot.com/2020/07/blog-post_79.html

      Delete
  3. Anonymous27/7/20 12:59

    ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

    "Ο γενναιος νεος κοσμος που ονειρευομαστε ειναι προ των πυλων, χωρις φυλα ρατσες διακρισεις ταμπου και παραφρονολογους. Ολοι ενα, υπο την πρωτοπορο ηγεσια μας, σε ενα σοσιαλιστικο υπερκρατος. Φροντιστε να ειστε στη σωστη πλευρα της ιστοριας, μαζι μας."

    ΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΝΕΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "γενικευμενο πυρηνικο πολεμο Ο ΟΠΟΙΟΣ θα βοηθησει προς την κατευθυνση ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ, με ολοκαυτωματα δυσκολων γεωγραφικων περιοχων" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΡΑΝΣΧΙΟΥΜΑΝΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ; O ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ;), ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ LINK ΚΑΙ Ο IsR Prepotency ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ "ΟΡΑΜΑΤΑ" Μ' ΑΥΤΟΝ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/7/20 03:34

      #cancel_culture #paralirima #ti_pairneis

      "Εμείς ξέρουμε πως δεν είναι όλοι Αναρχικοί. Μόνο αυτοί είναι οι σωστοί, οι προκαθορισμένοι για την Ουτοπία. Τι σημασία έχουν οι υπόλοιποι; Οι υπόλοιποι είναι απλώς η ανθρωπότητα." Γρηγόρης Ιωάννου

      https://www.lifo.gr/now/greece/146117

      https://s22.postimg.cc/ykii75g75/gamofatsa.png
      https://i.postimg.cc/6Q9x0TNJ/13319897-10154263793685802-4364350214832381835-n.jpg
      https://i.postimg.cc/7ZWbh0pZ/80261313-10221173884598029-5316204987347369984-o.jpg
      https://i.postimg.cc/J7FPwfdj/45135913-10217704921676124-6270391294242062336-n.jpg
      https://i.postimg.cc/SNrfv12R/45148044-10217706291870378-6029435618822455296-o.jpg
      https://i.postimg.cc/1XNcJ7xR/grigoris.png
      https://i.postimg.cc/MqK6tpWQ/maxvlax.png
      https://i.postimg.cc/qBrj5Hkd/prezapoustas.png
      https://i.postimg.cc/nF7hyC6z/bakunin.png
      https://i.postimg.cc/08N5YRbh/antifa.png
      https://i.postimg.cc/kJy3RNSc/loser40.gif
      https://i.postimg.cc/NgD8XRSV/comounia.png
      https://i.postimg.cc/cxn04tRN/maxoula.png


      "The fascists of the future will call themselves anti-fascists" Winston Churchill

      Delete
  4. Anonymous2/9/20 09:53

    @IsR Prepotency

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

    https://attikanea.info/%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%87%ce%b7-bilderberg-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%ba/

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/9/20 21:12

    https://anavaseis.blogspot.com/2009/12/blog-post_11.html

    Εν Χριστώ εβαπτισμένε αδελφέ, σε αυτήν την θεοσημείαν Κυρίου, ποία εξήγησις δίδετε εσείς οι αρχαιοημερολογίται; Αγαθώς σας ερωτώ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ...Εν Χριστώ εβαπτισμένε αδελφέ... ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ......Εν Χριστώ εβαπτισμένε ακουσίως αδελφέ...
      2) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΘΡΟΙΖΩ (ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΣ) ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ, +10000 ΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕ Η ΕΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12020. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΟΛΟ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.
      4) ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΟΥΔΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

      ΑΓΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ...

      ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΕΙΑ ΣΤΑΣΗ ή/και ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ή/και ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΤΟ ΙΕΡΕΥΣ ή ΜΟΝΑΧΟΣ/ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΜΙΑ ΗΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ.

      Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ" ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.
      Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΗΛΘΕ Η ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

      ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑ. ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ" ΕΞΗΓΗΣΗ ΩΣ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΜΜΟΝΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ , ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕ ΑΤΟΜΟ.

      Delete
  6. Anonymous7/9/20 00:44

    https://ristorante-verona.blogspot.com/2020/07/blog-post_75.html

    ReplyDelete
  7. Anonymous29/9/20 10:21

    https://www.heritageparty.org/manifesto/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

      Delete
  8. Anonymous3/10/20 10:41

    Καμαρωστε το εθνικι που "δεν" γραφει αλλου. Δε ξεφευγεις απο μας. Ερχεται και η ωρα σου. Μηνες εμειναν.

    https://disqus.com/by/nonNWORDER/


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

      ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η 90η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑΖΕΙ ..."Ερχεται και η ωρα σου. Μηνες εμειναν. " ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΡΕΣ / ΩΡΕΣ. ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ...

      ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΑ, ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ...

      Delete