19/02/2020

Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο "πρόσφυγες"

Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και σύντροφος της πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Ζορμπά, έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις απόψεις του.Αυτή τη φορά, με ανάρτησή του στο Facebook, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Όπως έγραψε, αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσει η χώρα μας την πληθυσμιακή κατάρρευση.

"Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων. Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά. Ο πατριωτισμός στο ναδίρ. Γιατί πατριωτισμός είναι να προβλέπεις το μέλλον της χώρας και να το προετοιμάζεις."

https://omadaalithias.gr/ellada/liakos-syriza-i-ellada-ehei-anagki-toylahiston-ena-ekatommyrio-prosfyges

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. Η Ν.Δ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ, ΗΜΙ-ΕΠΙΣΗΜΗ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 1000000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ, ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΛΔ ΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

23 comments :

  1. Anonymous19/2/20 15:18

    "Η Βρετανία ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ σε ανειδίκευτους εργάτες και ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ σύμφωνα με το νέο της μεταναστευτικό σύστημα, το οποίο προτίθεται να υιοθετήσει από τη 1η Ιανουαρίου 2021, δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη της μεταβατικής περιόδου του Brexit."

    "Προσθέτει πως όποιος θέλει να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστεί, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΜΙΣΘΟΥ τις 25.600 λίρες, αν και θα είναι αποδεκτό το όριο μισθού των 20.480 λιρών σε ειδικές περιπτώσεις."

    https://www.tovima.gr/2020/02/19/world/antidraseis-gia-to-neo-kathestos-metanasteysis-sti-vretania-ti-allazei/

    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ:

    «οι πολιτικές λιτότητας και η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!»

    «Η μετατροπή του Ελληνικού "Εθνικού" Κράτους σε πολυφυλετικό διεθνιστικό χώρο θα επιφέρει και τους ανάλογους διεθνείς κινδύνους ασφαλείας και κοινωνικο/οικονομικο/επιχειρηματικής αστάθειας στην περιοχή ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΕ!»

    «ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ EXITS ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο NIGEL FARAGE!
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ (ΑΠΟ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ), ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!»

    Russian leader predicts more exits from EU by 2028
    (Putin compares EU with former USSR)
    https://www.aa.com.tr/en/europe/russian-leader-predicts-more-exits-from-eu-by-2028/1651134

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    «Λαμβάνωντας υπ΄όψιν και τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, οι πολιτικές των "ελεύθερων" μετακινήσεων πρέπει να τύχουν αντικειμενικής σκέψης, κριτικής και αποφάσεων με γνώμονα την ασφάλεια (κρατών, εμπορίου, επιχειρήσεων, προσωπικού κοκ) ουτοσώστε να γίνει επαναπροσδιορισμός της Διεθνιστικής Πολιτικής και Σχέσεων, βάσει των ώριμων και επιτυχημένων πολιτικών ασφαλείας και ειρήνης μετά το τέλος του Β'ΠΠ.»

    ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ 1- 3 ΧΡΟΝΙΑ (TEMPORARY) ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ - ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ CV ΚΑΙ PROFESSIONAL EXPERIENCE - ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    Η ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΤΙΓΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
    (Νόαμ Τσόμσκι)
    "...ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στη ρίζα του είναι να βελτιωθούν οι υποδομές, οι μισθοί και το βιοτικό επίπεδο στις χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες."

    https://www.kathimerini.gr/247707/article/epikairothta/kosmos/h-plhgwmenh-tigrh-einai-pio-epikindynh-i

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/2/20 15:53

    "ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ, ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

    Υπερβολές και ποινικώς κολάσιμη γνώμη!
    Τ'οποιοδήποτε δικαίωμα άρνησης ή χαραντηρισμού της ελεύθερης μετακίνησης διαφόρων "προσώπων" και "εμπορευμάτων" είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται δημοκρατικά από τον "αντιρατσιστικό" νόμο!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    Ο ιδανικός φενότυπος πατέρα και οικογενειάρχη, όπως παρακάτω:

    https://www.voria.gr/article/pateras-11minou-vrefous-kapii-evgalan-viastika-simperasmata


    Διεθνείς επιχειρηματίες σύμφωνα με τ' αυστηρά κριτήρια ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ:

    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/02/3000.html

    http://www.nantiareport.gr/omonoia-sesimasmenoi-oi-pakistanoi-me-poiniko-mitroo-kai-o-afganos-foto/



    ReplyDelete
  3. Υπερβολές και ποινικώς κολάσιμη γνώμη

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΦΥΣΙΚΩΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΥΓΙΗΣ ΓΝΩΜΗ.

    ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΝΕΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΥΘΥΣΜΟΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.

    ΗΔΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΑΚΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ.

    ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 100ΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΧΥΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΦΥΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΘΑ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΠΑΔΙ ΖΩΩΝ.

    ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΣ ΤΩΡΑ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΜΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous19/2/20 18:39

    Οι Ομάδες που θα γίνουν "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" θα έχουν ευγονικές και ίσως "θεικές" κληρονομικές καταβολές στα πρότυπα της Παλαιοταξικής Γαλαζοαίματης Βασιλικής ελίτ!

    Οι "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" θα έχουν όμως και πολλούς εχθρούς και αντίζηλους και κάποιος αντίπαλος στη δεδομένη στιγμή , θα πάρει τον έλεγχο του πολυπολιτισμικού χυλού και θα τον στρέψει εναντίον των "ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ".

    Οι "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" - παρά τα κληρονομικά και ευγονικά τους χαρίσματα και ανωτερότητας - θα είναι πολύ λίγοι και απαίδευτοι για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και πολύ χοντροί για να το βάλουν στα πόδια!

    Έτσι η ιστορία θα καταγράψει το τέλος ακόμα μίας αυτοκτρατορίας (αντίστοιχης της Ρωμαικής, ρωσικής, κοκ), από μία λαική ταξική ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ επανάσταση προλετάριων των οποίων οι ηγέτες της θα είναι η ΝΕΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"!

    ReplyDelete
  5. Anonymous19/2/20 18:52

    ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ''ΑΝΟΙΞΕΙ'' ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΣΙΦΤΕΤ-ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ''ΧΑΤΗΡΙΑ''. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, -ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΣΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ-, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΩΝ...ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    Μύρωνας Μίγγος

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. Anonymous20/2/20 09:13

    Αν ο καθηγητής Λιάκος είχε ένα δράμι μυαλό για απλά μαθηματικά, θα ήξερε ότι ένα εκατομμύριο τριτοκοσμικών χαμηλού επιπέδου δεν ενσωματώνονται. Εάν ήταν όμως μερικές εκατοντάδες ακαδημαικού επειπέδου, ίσως να πετύχαινε κάτι.

    Αντί να μιλάει με νούμερα "θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα" πηγαίνοντας κατευθείαν στα hot spots να τους εκπαιδεύσει ο ίδιος εμπράκτως και να τους "εξοικειώσει με τον πολιτισμό μας" (πχ θρησκευτικές εορτές, τσικνοπέμπτη, εθνικές εορτές, παρελάσεις, night life, lifestyle, καλλιτεχνικές συναυλίες / όπερα, δικαιώματα των γυναικών, αθλητισμός και άλλα πολλά)

    Δε πρόκειται να καταφέρει τίποτα όμως. Το Ισλάμ είναι δικαικό σύστημα και οι νόμοι του προερχόμενοι από το θεό και όχι απο κοινοβούλια ανθρώπων και καθηγητών όπως τα δικά μας.
    Οι "πρόσφυγες" κ. καθηγητά θ' ακούσουν τον μουφτή (δικαστή) τους και όχι εμάς!

    ReplyDelete
  7. 19/2/20 18:39

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΦΥΙΑ, (ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΨΗΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Υ[ΠΑΡΧΟΥΣΑ).

    ΧΩΡΙΣ ΕΥΦΥΙΑ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 83-82 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ) ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ (ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ) ΚΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΗΧΑΝΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΗΔΗ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" ΧΟΝΤΡΟΙ -ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΙ. (ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ). ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ "LIFE STYLE" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ "ΣΠΟΡ", ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ , ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, "OUTDOOR ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ". Η ΒΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ "BOOST" ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ.

    ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΑΖΕΣ (ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ-ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΥΦΥΙΑ (85-89) ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ -ΒΛΕΠΕΔΕΣ ΚΑΙ "ΕΡΓΟΔΗΓΟΥΣ". ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΝΑ . ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΥΦΥΙΑ. ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ . ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous20/2/20 12:45

    κ. Λιάκο δεν βλέπω μετανάστες κάτω στο κοινό:

    https://www.youtube.com/watch?v=KZUzC4eti1I&feature=emb_title

    Βάλτε ως στόχο στρατηγικής ενσωμάτωσης τους, ο επόμενος πιανίστας να είναι κορίτσι μουσουλμανικής καταγωγής πρόσφυγας από το Πακιστάν!

    Είστε καθηγητής και σίγουρα έχετε πιο πολλά δράμια μυαλό και εμπειρία από εμάς και ολόκληρη την κυβέρνηση μαζί για να το καταφέρετε!

    ReplyDelete
  9. Anonymous20/2/20 12:52

    "ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΝΕΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΥΘΥΣΜΟΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ."

    Και τοτε γιατι υπαρχουν ακομα Βουσμανοι, Αβοριγινες, Μαορι, Εσκιμωοι, Ινδιανοι, κτλ; Γιατι "υποφυλες" οπως οι Αραβες, οι Αιθιοπες δημιουργησαν αυτοκρατοριες; Γιατι οι Ισραηλινοι, που τοσο πολλοι τους μισειτε εσεις τα εθνικια, εχουν τοσο υψηλα επιπεδα επιβιωσιμοτητας; Μηπως επειδη εσεις οι "καθαροι", "αριοι" και "αυτογχονες" δεν ειστε και τοσο υπερανω οσο νομιζετε τελικα; Κατηγορειτε τους παντες οτι ειναι γενετικα κατωτεροι, αλλα αν ισχυει η εμμονη σας με τη γενετικη, τοτε οι Ισραηλινοι αποδεικνυουν με τα εργα τους ειναι γενετικα ανωτεροι.


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
  10. Βουσμανοι, Αβοριγινες, Μαορι, Εσκιμωοι, Ινδιανοι κ.λ.π
    ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ". ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

    ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΕΝΑ ΓΕΝΟΣ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΑ 7/10 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ 3/10 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΦΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΑΡΑΒΩΝ. ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΑ.

    Η ΓΙΑ ΣΕΝΑ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" ΤΩΝ ΑΙΘΙΟΠΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΦΥΙΑ ΑΠΟ 65-75 . ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90. Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ "HOMO SAPIENS"

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΥΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΛΕΥΚΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ "ΜΥΓΙΟΦΤΙΣΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΤΑΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ , ΙΣΠΑΝΟΙ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟ "ΛΕΥΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .

    ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΡΙΟΥΣ(ΑΡΕΙΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΕΚΤΑΤΑΜΕΝΗ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΕΥΦΥΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous20/2/20 17:19

    Ο IsR Prepotency έχει και αυτός δίκιο.
    Έχουν τα ίδια προβλήματα με τους Ευρωπαίους, αλλά τουλάχιστον αρκετοί από αυτούς δεν είναι "ανθρωπιστές" και τους λαθρομετανάστες τους διώχνουν, τους οποίους τους παροτρύνουν να πάνε προς την Ευρώπη:

    https://www.youtube.com/watch?v=2mmqVxLMrJU

    IsR Prepotency τελικά ποια παράταξη θα επικρατήσει στον Ελληνικό χώρο;
    Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε το σταυρό μας, θα προσευχόμαστε 5 φορές, θα πάμε σε συγκρούσεις, ή απλά θα δοξάζουμε όλοι μαζί το Δημιουργό του Σύμπαντος;
    Μπορείς να ενημερώσεις που θα οδηγηθεί η κατάσταση;

    ReplyDelete
  12. Anonymous21/2/20 12:03

    Γεννηθηκα στο Ισραηλ και εζησα απο μεσα ολα αυτα που εσεις τα εθνικια υποτιματε. Σας πληροφορω οτι δεν εχετε καμια γενετικη υπεροχη. Συντομα θα καταλαβετε οτι ζειτε με αυταπατες. Το να συγκρινετε οσα γινονται εκει, με οσα γινονται εδω, ειναι σαν να συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια. Εμεις αγωνιζομαστε εναντια σε αυτους που θελουν αποδεδειγμενα να μας αφανισουν. Δεν υπαρχει σχεση. Εμεις προτασσουμε εναν νεο κοσμο. Εσεις εναν παλιο. Και ο κοσμος αλλαζει, ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Εσεις προς το παρον μπορειτε να διαλεξετε, ειτε να γινετε σαν τον Λιβανο ειτε να αφησετε τους προσφυγες να πνιγουνε στην θαλασσα και να ζησετε με τις τυψεις για το υπολοιπο της ζωης σας. Οτι κι αν επιλεξετε, το ποταμι δε γυριζει πισω.

    Η παλαια ταξη πραγματων θα καταπεσει και μαζι της και η Ευρωπη των εθνων που ονειρευεστε. Θα γινει πολεμος και θα χασετε. Ο χωρος αυτος που αποκαλειτε ελλαδα θα αποτελεσει μερος του ευρυτερου υπερκρατους, με κυβερνητικα κτιρια (πχ στην ακροπολη) και εγκαταστασεις αναψυχης των κυβερνητικων μελων. Η κατασταση θα οδηγηθει σε μια αλλη μορφη κοινωνιας, οπου δε θα υπαρχουν θρησκειες και φυλες. Θα υπαρχει μια "φυλη" και μια αοριστη "θρησκευτικοτητα" σε εναν Ναο που θα χτισουμε για οσους το εχουν ακομα αναγκη. Ολα θα εκκοσμικευθουν. Στα ματια σας θα μοιαζει ακατανοητο, αλλα δεν θα ειναι. Ακατανοητη ειναι η σημερινη παραφροσυνη. Ολα θα επιτρεπονται. Δεν θα υπαρχουν φυλα και φυλες. Η πατριαρχια θα καταπεσει. Δε θα υπαρχουν πατριδες. Δεν θα υπαρχει διακριση αντρων και γυναικων. Δεν θα υπαρχει ντροπη. Η εκπουστευση και η ορμονικη θεραπεια θα ειναι υποχρεωτικη απο την νηπιακη ηλικια. Δεν θα υπαρχουν οικογενειες. Η στειρωση θα ειναι υποχρεωτικη, αν και οπου το υπερκρατος το κρινει απαραιτητο. Το σωμα δεν θα ειναι ιερο. Ο πρωτογονισμος θα ενθαρρυνεται, το ιδιο και η αναδυση του αυθορμητου αλτουσεριανου ζωωδους. Δεν θα υπαρχουν περιουσιες και κληρονομιες. Δεν θα υπαρχουν συνορα. Δεν θα υπαρχουν βιβλια. Δεν θα υπαρχει δραματουργια ουτε φιλοσοφια, δε θα χρειαζεται. Δεν θα υπαρχει ιστορικη μνημη. Τα ερειπια της ιστορικης μνημης θα ανατιναχτουν οπως στην Παλμυρα. Δεν θα υπαρχει εννοια ομορφιας, οι ομορφοι και οι ομορφες θα σφαγιαζονται και θα ταιζονται στους εργατες. Δεν θα υπαρχουν νεκροταφεια, οι νεκροι θα ανακυκλωνονται ως τεχνητη τροφη απο τους εργατες. Η ευθανασια θα ενθαρρυνεται και θα υποστηριζεται. Η παραγωγη θα ρυθμιζεται απο το υπερκρατος. Η τροφη θα ειναι τεχνητη, δεν θα υπαρχει αγροτικη και κτηνοτροφικη παραγωγη. Η οικονομια προσχεδιασμενη. Ολοι θα μετακινηθουν υποχρεωτικα. Ολα θα ανακατευθουν. Η ζωη θα ειναι απλη. Δεν θα υπαρχει πια πολεμος. Θα ειναι το τελος της ιστοριας. Ο εκφυλισμος ειναι απαραιτητος για να απελευθερωθει η κοινωνια απο τα δεσμα της χριστιανικης, εθνικης και κεφαλαιοκρατικης παραφροσυνης. Οσοι δε συμμορφωθουν θα θανατωνονται και θα κανιβαλιζονται απο ολους. Μηχανες θα θανατωνουν τους ασυμμορφωτους. Αυτος ο γενναιος νεος κοσμος ειναι προ των πυλων.

    Οραματιζομαι μια κοινωνια με κιμπουτσνικς, οπου το υπερκρατος θα ειναι απαραιτητο μονο στην αρχη. Η κοκκινη επανασταση θα αρχισει απο τη Δυση, αλλα θα επεκταθει παντου σαν τη φωτια και αυτη τη φορα θα πετυχει σε μια γενια, ως την τελικη λυση, τον τρανσχιουμανισμο και την πτωση της ανθρωποκεντρικης κοινωνιας. Ο γενικευμενος πυρηνικος πολεμος θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση, με ολοκαυτωματα δυσκολων γεωγραφικων περιοχων. Στην προσπαθεια αυτη εμεις με το ολοκληρωμενο μας σχεδιο θα εχουμε πρωτευοντα ρολο και τον ελεγχο του υπερκρατους, και για αυτο θα μας μισησουν ολοι επειδη ειμαστε καλυτεροι. Καποιος πρεπει να ηγηθει αυτης της προσπαθειας για εναν καλυτερο κοσμο, αφου ολοι εσεις και τα απαρχαιωμενα "αριστοκρατικα" σας προταγματα αποδειχθηκατε λιγοι. Ας ειμαστε εμεις.


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
  13. Anonymous21/2/20 12:13

    Αυτο ειναι το μελλον της λευκης φυλης. Τωρα και σε ευληπτες εικονες για εθνικια.

    https://zizki.com/dolcett/merideths-last-interview


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
  14. IsR Prepotency

    ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΙΑΟΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ-ΑΗΔΙΑ-ΑΝΑΓΟΥΛΑ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.

    Η ζωη θα ειναι απλη. Δεν θα υπαρχει πια πολεμος. Θα ειναι το τελος της ιστοριας. Ο εκφυλισμος ειναι απαραιτητος για να απελευθερωθει η κοινωνια...
    ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΥΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ , ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ "Κι αυτό, βιολογικά τουλάχιστον, την αναβαθμίζει. Η ανάμειξη του DNA, η ώσμωση συνηθειών και εθίμων μόνο καλό κάνει στο ανθρώπινο είδος."

    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΟΦΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΓΩ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ. Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΛΔ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.

    ReplyDelete
  15. Anonymous21/2/20 13:23

    IsR Prepotency

    Ευχαριστώ για την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ενημέρωση και για τις πληροφορίες σου, αλλά δυστυχώς δεν είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού χώρου αυτοί που αποφασίζουνε για τη μοίρα τους.
    Είναι τα μνημόνια και αυτοί πυ τα δημιουργήσαν και δυστυχώς αυτά που λες μάλλον θα γίνουν αληθινά και ο πρώην Ελληνικός χώρος θα μετατραπεί σε Λίβανο ή ακόμα χειρότερα σε Αφγανιστάν και εσείς θα έχετε σύνορα με όλους αυτούς και άντε να βγάλουμε άκρη!

    https://www.youtube.com/watch?v=FkmWxOfsPuE
    (Δημιουργικές μελωδίες σα τις παραπάνω που αγαπήσαμε όλοι μας θα μας λείψουνε... )

    ΦΙΛΙΚΑ
    Non-ΕΘΝΙΚΙ

    ΥΓ Ο ASTRIX θα μπορεί να δίνει συναυλίες στο νέο Λίβανο;

    ReplyDelete
  16. Anonymous22/2/20 15:46

    "Ο εκφυλισμος ειναι απαραιτητος για να απελευθερωθει η κοινωνια απο τα δεσμα της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ και ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ παραφροσυνης"

    ΔηΗΑΛΑΔΗ Ν' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣI ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ, Η' ΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΘΕΙΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΡΜΑΛ;

    ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.
    ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....

    IsR Prepotency ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ N' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΘΝΙΚΟΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΜΟΥ!
    ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ;

    Non-ΕΘΝΙΚΙ

    ReplyDelete
  17. Anonymous23/2/20 01:16

    @ IsR Prepotency 21/2/20 12:03

    Αυτα που περιγραφεις για την δυστοπικη κοινωνια που λαχταραει το συναφι σου, λιγο πολυ εχουν γινει γνωστα τα τελευταια χρονια, αλλα αν ενας απ' τους σκοπους σας ειναι να μας ενσταλαξετε φοβο, δεν θα το πετυχαιτε, τουλαχιστον σε ολους.
    Αν διαβασεις λιγο απο Ελληνικη φιλοσοφια θα μαθεις οτι αυτος ο κοσμος-κοσμημα που ζουμε, οσο γοητευτικος κι αν ειναι, ειναι ο κοσμος της μαθητειας και της δοκιμασιας.
    Αν διαβασεις λιγο απο Ελληνικη μυθολογια θα μαθεις οτι η αυτοκρατορια σας δεν θα διαρκεσει για πολυ.
    Το οτι οι Θεοι σας επιτρεπουν να προχωρατε στο σχεδιο σας, ειναι γιατι ετσι πρεπει.
    Πιονια της θειας προνοιας ειστε και δε το ξερετε.

    Μίνως

    ReplyDelete
  18. Anonymous23/2/20 12:09

    Αν αναφερεσαι στον Εβραιο θεο σας, συντομα θα καταλαβετε οτι η θεια προνοια που περιμενατε ηταν αυταπατη. Αν αναφερεσαι στις απαρχαιωμενες, προσωποποιημενες, οντικες λειτουργιες του Ειναι, τοτε θα μεινετε με τα ξοανα αγκαλια. Δυστοπια ειναι για εσας, οχι για μας. Αλλα μην ανησυχεις, εσεις δε θα χρειαζεστε μαθητεια και δοκιμασια, γιατι δε θα υπαρχετε. Οτιδηποτε ελληνικο, θα διαγραφει οριστικα και αμετακλητα. Το οτι δεν μας φοβαστε, δειχνει οτι ειστε εκτος πραγματικοτητας, παρεα με τις αυταπατες σας. Και ειστε ολιγοι, κυριολεκτικως και μεταφορικως, για να μας απειλησετε. Η κοινωνια που οραματιζομαστε θα διαρκεσει για παντα, γιατι σκοπευουμε να φερουμε το τελος της ιστοριας και να επιμηκυνουμε τη ζωη μας, κανενας δε θα μπορει να μας απειλησει. Ειμαστε η τυχερη γενια που θα διαβουμε το κατωφλι αυτου του γενναιου νεου κοσμου πολυ συντομα.


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
  19. Anonymous23/2/20 13:23

    "Ο γενικευμενος ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση, με ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ δυσκολων γεωγραφικων περιοχων. Στην προσπαθεια αυτη εμεις με το ολοκληρωμενο μας σχεδιο θα εχουμε πρωτευοντα ρολο και τον ελεγχο του υπερκρατους, και για αυτο θα μας μισησουν ολοι επειδη ειμαστε καλυτεροι. Καποιος πρεπει να ηγηθει αυτης της προσπαθειας για εναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ,"

    ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ για τη δημιουργία ενός ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ στο οποίο θα είσαι ένας από αυτούς που θα ηγηθεί μαζί με κάποιους άλλους "ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ"!
    Δηλαδή θα ηγείσαι ενός πλανητικού Τσερνομπίλ φέουδο, το οποίο για αιώνες δε θα μπορεί αντιμετωπίσει κίνδυνο εισβολής και απειλής από κανένα....!

    ....ΛΟΓΙΚΟ ακούγεται, αλλά οι "ευνουχισμένοι", "εκπουστευμένοι ", "transhumans", "καννίβαλοι", "εκφυλισμένοι" και όλες οι άλλες κατηγορίες υπηκόων που αναφέρεσαι στο κείμενο σου, που θα ζουν με την ραδιενέργεια του ολοκαυτώματος;

    Μήπως τα "κιμπουτσνικς" που οραματίζεσαι, θα χρειαστούν κάποιο είδος PROJECT QUALITY PLAN για την πιθανότητα λειτουργίας τους σε περιβάλλον Τσέρνομπιλ από κάποιον "transhuman"/"εκφυλισμένο" Project Manager υπήκοο;

    Μπορείς να διευκρινίσεις σε παρακαλώ το συνειρμό των σκέψεων σου ως προς το τελικό αποτέλεσμα;

    ReplyDelete
  20. Anonymous23/2/20 18:16

    Η λυση αυτη ειναι μονοδρομος. Η οριστικη και αμετακλητη αντιμετωπιση του φαινομενου "the human condition" προυποθετει την αναιρεση των βιολογικων και κοινωνικων αιτιων που το προκαλουν. Ετσι λυνεται οριστικα και αμετακλητα το προβλημα του υπερπληθυσμου των παραφρονων και διαλυονται οι υπαρχουσες εθνικες, θρησκευτικες και κεφαλαιοκρατικες δομες. Τα πυρηνικα μας καταφυγια ειναι ηδη ετοιμα, καθως και οι υπογειες δομες των κιμπουτς. Τα περισσοτερα προσομοιωτικα μοντελα της ραδιενεργους διασπορας, σε συναρτηση με τη εκρηκτικη γομωση των κεφαλων, φανερωνουν χαμηλοτερα επιπεδα τιμων ραδιενεργειας στο νοτιο ημισφαιριο. Και η παρουσα εμπειρια, απο τις γεωγραφικες περιοχες των πυρηνικων δοκιμων, αποδεικνυουν τη βιωσιμοτητα των περιοχων (πχ κοραλλιογενεις υφαλοι στην ατολη Μπικινι) εντος παρελευσης χρονου δεκαετιων. Οσοι αλλοι επιβιωσουν κατα τα προτυπα του "pig 13" θα εχουν ηδη ανοσια στην υπαρχουσα εκθεση ραδιενεργους ακτινοβολιας. Οι καρκινογενεσεις των επομενων γενεων θα θανατωνονται και θα μετατρεπονται σε τροφη για οσους απομεινουν. Οι μελετες των κοινωνιομετρικων μοντελων μας πειθουν οτι η βιαιη καταλυση των υπαρχοντων δομων θα διευκολυνει την μετεπειτα επιβολη των δομων της νεας ταξης πραγματων που οραματιζομαστε και πραγματοποιουμε αποφασιστικα και μεθοδικα. Η διαδικασια αφομοιωτικου μετασχηματισμου θα περιλαμβανει συγκεκριμενες γεωγραφικες περιοχες του πλανητη με υψηλο δεικτη βιωσιμοτητας, χαμηλη ραδιενεργη εκθεση και επιβεβλημενες απο εμας δομες οσων περιεγραψα παραπανω. Το τελικο αποτελεσμα σε βαθος δεκαετιων θα δικαιωσει τον λεπτομερη και κοστοβορο προγραμματισμο μας, οπου το τελος της ιστοριας και ο κεντρικος σχεδιασμος θα σημανει εναν καλυτερο κοσμο ζωωδους τρανσχιουμανισμου. Τον πρωτοπορο ρολο μας στην ιστορια θα τον φθονησουν και θα τον μισησουν πολλοι, αλλα αν ειναι αυτο το τιμημα της ανωτεροτητας μας για εναν καλυτερο κοσμο, ας ειναι. Δεχομαστε το τιμημα.


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
  21. Anonymous26/2/20 07:41

    https://www.youtube.com/watch?v=G_LX2fyWuuM
    https://www.youtube.com/watch?v=oXsNS-8lgw8

    https://antineotaksiths.blogspot.com/2012/12/21-atzenta-21-liakopoulos.html

    ReplyDelete
  22. 26/2/20 07:41

    https://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  23. Anonymous2/3/20 23:10

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της
    αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των
    εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η
    Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς
    λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα
    αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.
    Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή
    της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του
    στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.
    Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή,
    εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική
    πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος.
    Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω
    της χειραφέτησης των Ιουδαίων».

    ReplyDelete