08/04/2020

Ν. Κεραμέως: 66 εκ. για tablets, laptops και πρόσληψη 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών

Α. Μέσω ΕΣΠΑ, έχει δοθεί ήδη σημαντικός τεχνολογικός εξοπλισμός στην εκπαιδευτική κοινότητα. Επιπλέον, έχουμε ήδη καταθέσει με κατεπείγουσα διαδικασία αίτημα ΕΣΠΑ συνολικού ύψους άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά σε εξοπλισμό σχολικών μονάδων –tablets, laptops- δράσεις εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, εξοπλισμό πανεπιστημίων, εξοπλισμό οικονομικά ασθενών φοιτητών, στέγαση οικονομικά ασθενών φοιτητών.
Β. Έχουμε υποβάλει επιπλέον αίτημα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για πρόσληψη 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών για την υποστήριξη σχολικών μονάδων, ύψους 46 εκατομμυρίων ευρώ.
Γ. Επίσης, έχουμε λάβει και σημαντικές δωρεές από ιδιώτες και εταιρείες για περαιτέρω και άμεση ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας, εξοπλισμός ο οποίος ήδη κατευθύνεται στα σχολεία.

και συνεχίζει...

Διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών: Κι έχω ήδη υπογράψει πάνω από χίλιους σαράντα μόνιμους διορισμούς. Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί, κύριε Φίλη. Μάλιστα, η 1ΕΑ και η 2ΕΑ έχουν ολοκληρωθεί και έχουν υπογραφεί. Για τις 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των πολλών ενστάσεων των υποψηφίων κατά των προσωρινών πινάκων. Και στη γενική εκπαίδευση αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των προσωρινών πινάκων. Ολοκληρώνεται η καταχώρηση των σχετικών στοιχείων από τις οικείες διευθύνσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναφορικά με τους διορισμούς αυτούς στη γενική εκπαίδευση.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ  ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ...(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΞΙΑΣ) ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΕΔΩ: https://www.esos.gr/arthra/66989/n-kerameos-66-ek-gia-tablets-laptops-kai-proslipsi-3200-psyhologon-kai-koinonikon

3 comments :

  1. Anonymous8/4/20 19:36

    Κουρήτη τα μαθήματα σε σχολεία και πανεπιστήμια διεξάγονται κανονικά μέσω διαδικτύου; Μας δουλεύουν αυτοί γίνεται έτσι μάθημα; Το 6μηνο έχει χαθεί για τα πανεπιστήμια...

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/4/20 19:43

    "....αίτημα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για πρόσληψη 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών για την υποστήριξη σχολικών μονάδων, ύψους 46 εκατομμυρίων ευρώ. "

    ΕΡΩΤΗΜΑ
    Δηλαδή τόσο καιρό αδυνατούσαν να λειτουργήσουν ομαλά τα σχολεία και οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί ήταν και είναι ανίκανοι να επιβάλλουν την τάξη και εκπαίδευση;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    Όχι.
    Οι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί θα είναι αυτοί που:

    - θα κάνουν ερωτήσεις και θα συγκεντρώνουν INFO για το παιδιά και ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    - θα συντάσουν εκθέσεις, Θ' ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ και ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ" ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (πως, με τι ηλεκτρονικά μέσα, σε ποιους και πόσοι θα λαμβάνουν γνώση;) που ούτε τα δικαστήρια θα μπορούν να τ' αμφισβητήσουν, ως αναρμόδια και έλλειψης γνώσης/εξειδίκευσης.
    - θα κανονίζουν βάσει της νέας νομοθεσίας με 15χρον(ες)ους μαθητ(ρι)ές να προχωρήσουν στην ΑΛΛΑΓΗ του βιολογικού τους ΦΥΛΟΥ χωρίς την ενημέρωση των γονιών τους, εάν οι έφηβοι νιώθουν ότι βρίσκονται σε λάθος σώμα μετά από χρόνια συστηματική πλύση εγκεφάλου και ενημέρωσής τους σε "προοδευτικά" πρότυπα.
    - εάν διαπιστώσουν φαινόμενα ρατσιστικής συμπεριφοράς Ελλήνων μαθητών προς τους μουσουλμάνους/μαύρους συμμαθητές τους, η οποία θα προέρχεται από το σπίτι, τότε θα έχουν δυνατότητα σύνταξης έκθεσης γονικής ακαταλληλότητας λόγω ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, όπως γίνεται σε άλλα προοδευτικά κράτη, πχ Σουηδία, κοκ, με αποτέλσμα ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!

    ΥΓ. Διευθυντής σχολείου δήλωσε δημόσια σε συγκέντρωση σε όλους τους γονείς των μαθητών:
    "ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ (για πάντα)..."

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/4/20 22:00

    ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ (ΔΛΔ ΟΛΟΙ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΥΛΗ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΤΑ 96% ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΑΝΕΦΕΡΕ) ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ (ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙΆΥΤΑ ΚΑΠΟΥ.ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΟΙΚΙΤΕΣ!

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ''ΒΙΝΤΕΟΜΑΘΗΜΑΤΑ'' ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ/ΔΙΚΤΥΩΝ,ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΑΝΤΕ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΥΓ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ:

    https://plus3.gr/index.php?route=product/product&product_id=95639&ref=bestprice.gr

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete