26/03/2020

ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ...

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 98%(+) ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ή ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟΝ ΧΡΟΝΙΚΗ), ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ-ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΜΝΕΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ;

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΛΔ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. 

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ..."ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ-ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ", ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ή ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ (ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή/και ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΛΔ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ TOY ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΟ, ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ Σ.Α.

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.

4/2/2020: "Το σχέδιο νόμου για τη δημόσια υγεία δόθηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας για δημόσια διαβούλευση και προβλέπει, μεταξύ άλλων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται υποχρεωτικά σε περιπτώσεις που κρίνεται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με άρθρο του νέου νομοσχεδίου. Το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών (ΕΠΕΜΒ) προβλέπει ότι σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, «μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου».  Στο πλαίσιο της εκάστοτε υπουργικής απόφασης, θα ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία θα καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού." (https://www.lifo.gr/now/greece/268936/erxontai-ypoxreotikoi-emvoliasmoi-ti-provlepei-to-neo-sxedio-nomoy-gia-ti-dimosia-ygeia)

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΣΟΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ; ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ; ΘΥΜΑΤΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ;

ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

14 comments :

  1. Καταρχήν ελπίζω να τα καταφέρω να μην εμβολιαστώ. Αν γίνει υποχρεωτικό θα ακολουθήσω ορθομοριακά αντιμέτρα (πολύ υψηλές δόσεις βιταμίνης C πριν και μετά τον εμβολιασμό, http://orthomolecular.org/resources/omns/v12n07.shtml). Τους πιστούς του συστήματος θα συνεχίσω να τους θεωρώ θύματα προπαγάνδας. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πάνε κόντρα στη σκέψη της μάζας ούτε να ερευνήσουν, να διαβάσουν στ αγγλικά και τελικά να κρίνουν οι ίδιοι. Το ξέρεις οτι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει μάθει να φέρεται έτσι κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε επίσης στην κατεύθυνση της διαφώτισης. Βαρύς ο όρος αλλά νομίζω σε ισχύ ακόμα αλλά με ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο απ ότι πχ το 21.

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/3/20 19:18

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    1. ""Τα εμβόλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από κάποια ασθένεια, όπως και κάθε άλλος τρόπος αντιμετώπισης ασθενειών. Μερικές φορές η προστασία αποτυγχάνει γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή δεν μπορεί να αντιδράσει επαρκώς ή ακόμα και αδυνατεί να αντιδράσει.""
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF#Αποτελεσματικότητα

    2. Έως ότου κάνουμε το εμβόλιο, ο ιός θα έχει μεταλλαχθεί αρκετές φορές.
    Δε νομίζω ότι κάποιο εμβόλιο μπορεί να προβλέψει αυτές τις μεταλλάξεις και ειδικότερα τους νέους ιούς.

    Ισλανδία: Επιστήμονες εντόπισαν 40 μεταλλάξεις του κορονοϊού
    https://www.capital.gr/diethni/3440631/islandia-epistimones-entopisan-40-metallaxeis-tou-koronoiou

    3. Εάν ο κορονοιός είναι βιολογική επίθεση από κάποι(ον)ους, σίγουρα η επόμενη επίθεση θα είναι από έναν νέο ιο, ή παραλλαγή του κορονοιού που δε θα μπορεί να τον αντιμετωπίσουν καν τα εμβόλια.

    4. Μετά το τέλος της Κορονοαπειλής η πλειοψηφία του κόσμου θα έχει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ και θα έχει επιβιώσει!

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Ν' αγοράσουμε τα προσεχώς κορονοεμβόλια για να ενισχύσουμε οικονομικά τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας - σα καλά παιδιά - και στο τέλος να παίξουμε Ντόμινο με αυτά, όπως κάναμε και την προηγούμενη φορά!




    ReplyDelete
  3. Anonymous26/3/20 19:33


    Κορωνοϊός: Η Κίνα ετοιμάζεται να παράξει μαζικά το «θαυματουργό» Favipiravir - Το έχει δώσει μόνο σε ΤΟΥΡΚΙΑ & ΙΡΑΝ

    https://www.pronews.gr/ygeia/861763_koronoios-i-kina-etoimazetai-na-paraxei-mazika-favipiravir-ehei-dosei-mono-se-toyrkia

    ΑΠΟΡΙΕΣ;

    ReplyDelete
  4. Anonymous26/3/20 19:39

    ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.ΠΩΣ Θ'ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ...ΕΔΩ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ/ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ,''ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ'' ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ, ΕΓΩ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 10 ΚΟΤΕΣ (ΛΥΡΑΤΕΣ).ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ;ΜΕ ΛΙΓΟ ''ΘΡΑΣΣΟΣ'',ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ,ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. V (26/3/20 18:49)

    ΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ...

    ----------------------------------------------------------------------------
    "ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ "ΠΛΕΓΜΑ" ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. (ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ο Dean Koontz, ΣΤΟ "Jane Hawk Series". ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ή ΑΝΑΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΛΔ , ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝ, ΕΠΩΔΥΝΟ ΔΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ, Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ. "

    -------------------------------------------------------------------------

    ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ (ΟΧΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ) ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ (ή ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ) ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2017
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_73.html

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΗΛΘΑΝ ΤΑ ΕΤΗ... ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , Ο ...Dean Koontz ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ...

    The Arcadians, a powerful group of people hellbent on using manipulation and persuasion to gain power, used nanoparticles—injected into their victims—to brainwash Jane’s husband, who eventually went so mad that he took his own life. Since then, Jane has worked tirelessly to complete two objectives: protect her son, Travis, and expose the Arcadians before burning them to the ground.
    https://therealbookspy.com/2019/04/29/a-book-spy-review-the-night-window-by-dean-koontz/

    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ... ΑΛΛΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ...

    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η "ΙΣΧΥΣ" ΠΙΣΤΕΥΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    https://isxys.blogspot.com/2012/04/blog-post_8237.html

    ReplyDelete
  6. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΑΟΡΑΤΟΙ", ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΜΕ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, HACKING ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ.Λ.Π

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΕΠΑΦΕΣ-ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ).

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ , ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous26/3/20 20:02

    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ [ΠΕΡΓΑΜΟΣ] ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΜΕ 5 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑ.[Ποιοί λέτε να την κουβάλησαν εκεί;]
    ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑΣ....
    ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ.
    http://ermionh.blogspot.com/2020/03/blog-post_90.html
    Οι ιοί της γρίπης μεταλλάσσονται συνεχώς, τα εμβόλια καταπολεμούν το στέλεχος του προηγούμενου έτους, που μελετήθηκε και δημιουργήθηκε εμβόλιο.
    Μέχρι να το μελετήσουν ο ιός αλλάζει συνεχώς, επομένως το εμβόλιο μόνο δηλητήρια εισάγει στον οργανισμό [που οι παρασκευαστές έχουν τους δικούς τους λόγους γιαυτό] και όποιος αντέξει άντεξε...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  8. Anonymous26/3/20 20:17

    ΘΡΑΣΟΣ,ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΘΕΛΕΙ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Τ'ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ(Σ'ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ),ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΟΣΤΟΣ'' ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ,ΑΓΧΟΣ ΚΛΠ.ΜΕ ΜΙΣΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΧΑΧΑΧΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  9. Κατάλαβα τι εννοείς. Μην ανησυχείς, κι εγώ συνομωσιολόγος. Ευελπιστώ οτι αυτά είναι προς το παρόν αποκυήματα φαντασίας. Κάτι εξελιγμένα RNA εμβόλια προσπαθεί να προωθήσει τώρα ο Πόρτας (πρώην) της Μικρομαλακής, και κάτι CRISPR παίζουν. Βιολογικά λοιπόν όπου έχουμε άμυνες, κρυμμένες απ τους πολλούς. Το ίδιο θα γίνει κι αν υπάρξουν οι τεχνολογίες που αναφέρεις, ήδη είπες για το ηλεκτροσόκ. Ευελπιστώ πως θα υπάρχουν πάντα μηχανικοί ανήσυχοι και γενικότερα αντισυμβατικοί τύποι που κάτι θα βρουν. Ο άνθρωπος έχει και θεϊκή φύση. Όλα αυτά τα τσουτσέκια είναι στην τελική ΥΒΡΙΣΤΕΣ μαλάκες που αυταπατώνται οτι έχουν δύναμη. Δεν ξέρουν τίποτα, γιαυτό βασίζονται πάντα στην πλάνη και την άγνοια της μάζας. Θα φάνε τα μούτρα τους, είναι νομοτέλεια, το ΦΩΣ είναι δυνατότερο απ το σκοτάδι.

    ReplyDelete
  10. Anonymous27/3/20 01:23

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΜΗ ΣΚΟΡΠΑΣ ΜΑΥΡΙΛΑ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ 98%. ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΟΥΣ. ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΓΚΙ. ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΕΛΙΧΘΕΙ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ "ΠΕΘΑΝΕ". ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ. ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΕΡΜΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

    Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΑΣ (ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ) ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ; "ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ" ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.

    Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΛΑ.

    ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ. ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ; ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ.

    ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΜΑ ΡΩΤΑΣ ΑΣΤΟ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΟΥ; ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΥΣ; ΟΧΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ; ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ; ΟΧΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ; ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ; ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΟΪ. ΖΟΜΠΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΩ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΕΣ.

    ΕΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ (ΑΚΟΜΗ). ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΒΑΤΖΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝΑ "ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ", ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΛΙΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΛΑΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ. ΕΙΤΕ ΠΕΘΑΝΩ ΕΙΤΕ ΖΗΣΩ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΦΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous27/3/20 09:21

    Τι συμβαίνει με τις κηδείες;
    Πολλοί λένε ότι η εκκλησία "σαμποτάρει" τις κηδείες και θέλουν επιπλέον λαδώματα. Π.χ. στου Ζωγράφου γινόντουσαν 8-10 κηδείες την ημέρα, τώρα "με μέσον" γίνονται το πολύ 4, οι υπόλοιποι στα ψυγεία!
    Έχω μιά απορία: Μήπως θέλουν να γεμίσουν τα ψυγεία και ξαφνικά να μας πουν ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νεκροί [από κοροϊδοϊό βεβαίως - βεβαίως] που δεν έχουμε ψυγεία;;;;
    Α.Α.

    ReplyDelete
  12. 27/3/20 01:23

    ΩΡΑΙΟΣ... ΕΓΚΡΙΝΩ

    ReplyDelete
  13. Anonymous28/3/20 10:00

    Εγώ άκουσα ότι θα μπουκάρει στα σπίτια η αστυνομία, θα σε δένει χειροπόδαρα και θα σε τσιπάρουν με το ζόρι! Μα τι συζητάμε ρε παιδιά, τι ακριβώς είναι αναγκαστικό σε αυτή τη χώρα? Φόρους πληρώνεις ΑΝ θέλεις, νόμιμα δουλεύεις ΑΝ θέλεις, σπίτια να νοικιάσεις μαύρα χωρίς συμβόλαιο όσα θέλεις, δεν θέλεις να πας φαντάρος κάνεις τον τρελό, μία γαμημένη απαγόρευση κυκλοφορίας υποτίθεται ότι έβγαλαν και σου έχει επιλογή για ατομική άσκηση πάνω, ότι ώρα θες βγαίνεις και σουλατσάρεις, μαλακίες λέμε τώρα που θα μας αναγκάσουν να κάνουμε εμβόλιο κιόλας? Σε πολύ χειρότερες πολιτικές καταστάσεις δεν γίνονται αυτά, χαρακτηριστικό παράδειγμά η ρώσία που θα παρακολουθεί λέει την καραντίνα μέσω καμερών, λούτσες μπλέ, ακόμα κι εκεί όποιος θέλει πάει φαντάρος, σιγά μην τους κάνουν τα τρία δύο, απλά πουλάει το παραμύθι με το κράτος που θέλει λέει να σε παρακολουθεί, γιατί το εμβόλιο περίμεναν οι κυβερνώντες, δεν έχουν ήδη όλα τα κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες των οποίων αναρτούν όλο τον καθημερινό τους βίο, δεν έχουν τις έξυπνες τηλεοράσεις και τα κινητά...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, όλοι τσιπαρίστικαν οικειοθελώς και με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση, και το χρυσοπλήρωσαν κιόλας!


    12G


    12G

    ReplyDelete
  14. Anonymous28/3/20 13:54

    @12G

    Οι ποδιτσες γεωμετρουν. Αμα δε σου παρουν την ψυχη και με τη βουλα την τσιπαριστη, δεν τους πιανεται. Ολο το παραμυθακι ειναι μια αρρωστημενη τελετουργια απο αριθμους. Ειμαστε σε συναγωγη οβριων και καθε μερα γινονται τελετες. https://terrapapers.com/oi-megales-symptoseis-toy-kosmoy/

    ReplyDelete