23/03/2020

Μερικές απλές σκέψεις που μου έχουν δημιουργηθεί με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού

1) Γνωρίζουμε πλέον με μεγάλη βεβαιότητα ότι ο κορωνοϊός σκοτώνει σχεδόν αποκλειστικά ηλικιωμένα άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Επομένως γιατί δεν επικεντρώνουμε τα μέτρα πρόληψης στην ΠΛΗΡΗ απομόνωση και προφύλαξη των ηλικιωμένων ατόμων που μπορεί να γίνει απείρως ευκολότερα και οικονομικότερα (αφού δεν έχουν ενεργό συμμετοχή στην οικονομική δραστηριότητα), με την αμέριστη υποστήριξη όλων μας, από το να καταστρέφουμε την οικονομία και τις χρονιές των μαθητών και φοιτητών; Με μία τέτοια τακτική θα διατηρήσει και το κράτος την οικονομική ισχύ του για να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικότερα τους ηλικιωμένους (βοήθεια στο σπίτι κ.λπ) από ό,τι κάνει τώρα που μοιράζει επιδόματα σε εκατομμύρια εργαζόμενους οι οποίοι ουσιαστικά δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, και το ίδιο δεν εισπράττει φόρους. Οι γιατροί λένε ότι μοιραία η πλειονότητα των πληθυσμών θα κολλήσει τελικά τον κορωνοϊό αλλά ούτε καν θα το καταλάβει ή θα έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Αν όμως τον κολλήσουν οι νεώτερες ηλικίες σε ένα ποσοστό κοντά στο 60-70% του συνολικού πληθυσμού (και παράλληλα προφυλαχθούν σχολαστικά οι ηλικιωμένοι) τότε η επιδημία έλαβε τέλος και με ελάχιστες απώλειες. Γιατί τα ευρωπαϊκά κράτη δεν επιλέγουν αυτόν τον δρόμο αλλά μετατρέπουν μόνα τους μια επιδημία σε οικονομικό τσουνάμι άνευ προηγουμένου;

2) Τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και το ΝΑΤΟ οικοδομήθηκαν πάνω στην αρχή πως η επίθεση που θα δεχτεί ένα μέλος τους είναι σαν να δέχονται επίθεση όλοι. «Ένας για όλους και όλοι για έναν», όπως έλεγαν και οι σωματοφύλακες του Δουμά. Είδε κανείς όμως καμία ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, π.χ. προς την Ιταλία, η οποία περνά μια πραγματικά εθνική δοκιμασία; Οι μόνες χώρες που έσπευσαν μέχρι τώρα να βοηθήσουν τους Ιταλούς με ειδικούς γιατρούς και ιατροφαρμακευτικό υλικό είναι η Κίνα, η Ρωσία και η Κούβα, ενώ οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι και εταίροι της «λάμπουν δια της απουσίας τους». Αυτή την αλληλεγγύη πετύχαμε να έχουμε τελικά στη Δύση επί 70 χρόνια; Εμείς οι Έλληνες είχαμε πάρει μια ιδέα της όλης αυταπάτης με τη στάση των εταίρων μας στη δική μας οικονομική κρίση, αλλά τώρα έχουμε τη χειροπιαστή βεβαιότητα ότι οι δυτικές συμμαχίες είναι στην πραγματικότητα μια φούσκα.

3) Η πρώτη αντίδραση των Τούρκων γειτόνων μας όταν ξέσπασε η πανδημία ήταν να λένε με περισπούδαστο ύφος από την τηλεόραση πως το τουρκικό γονίδιο έχει ανοσία στον κορωνοϊό (!), και ότι εν πάση περιπτώσει η κολόνια από λεμόνι είναι το καλύτερο αντισηπτικό και δεν τρέχει τίποτα. Με αυτούς τους βλαμμένους που ζουν ακόμη στον Μεσαίωνα θα πάμε να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα; Υπάρχει έδαφος παραμικρής συνεννόησης με αυτό τον αμόρφωτο και απολίτιστο λαό που είναι για τα πανηγύρια;

4) Με ποια δικαιολογία άραγε θα επιβάλει η κυβέρνηση γενικό lockdown σε όλο τον πληθυσμό, όταν ακόμη και οι κρατούμενοι των φυλακών έχουν απαράγραπτο ανθρώπινο δικαίωμα να προαυλίζονται ορισμένη ώρα κάθε μέρα;

5) Όταν η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει την ιδεολογία, τι πρέπει να κάνουμε; Η εφημερίδα New York Times έγραψε πρόσφατα με αφορμή τον κορωνοϊό ότι «σήμερα οι Ευρωπαίοι σηκώνουν σύνορα ανάμεσα στις χώρες, μέσα στις πόλεις τους και στις γειτονιές τους, και γύρω από τα σπίτια τους - για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τους γείτονές τους, ακόμα και από τα ίδια τους τα εγγόνια. Αντιμετωπίζοντας έναν ιό που δεν γνωρίζει σύνορα, αυτή η σύγχρονη Ευρώπη χωρίς σύνορα τα ορθώνει παντού». Για να είναι κάτι αληθινό, θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι ΠΑΝΤΟΤΕ αληθινό και όχι υπό προϋποθέσεις. Άρα, είναι αληθινό το όραμα μιας Ευρώπης χωρίς σύνορα; Αν απέδειξε κάτι περίτρανα ο κορωνοϊός είναι το πόσο ανόητες ήταν οι ιδέες των οπαδών της θεωρίας των ανοιχτών συνόρων. Όταν έρχεται η κρίση, είτε αυτή είναι πόλεμος όπου διακυβεύεται η επιβίωση του έθνους είτε επιδημία όπου διακυβεύεται η υγεία και η επιβίωση των ανθρώπων μας, φροντίζουμε ΠΡΩΤΑ τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρώπους. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση και αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούσε ανέκαθεν ο κόσμος. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια των ελαφρόμυαλων «μη-συνοράκηδων» τα οποία έσκασαν σαν φούσκα από την επιδρομή τον κορωνοϊού.

----------------------------------------------------------------------------------------

Τις τελευταίες μέρες όλοι σχεδόν οι ηγέτες της Δύσης αναφέρθηκαν στην πανδημία του κορωνοϊού με την ίδια φρασεολογία: «Είμαστε σε πόλεμο». Ο στόχος είναι να πάρει στα σοβαρά ο απλός κόσμος το ζήτημα (διότι με τον πόλεμο δεν παίζει κανείς), και να δικαιολογηθούν τα δρακόντεια μέτρα που ελήφθησαν ή που πρόκειται να ληφθούν στο προσεχές διάστημα. Βιώνουμε πράγματι σήμερα έναν παγκόσμιο πόλεμο πρωτόγνωρης μορφής, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τις δυνατότητες του αόρατου εχθρού, χωρίς να έχουμε αναπτύξει ακόμα τα κατάλληλα όπλα για να κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο, και χωρίς να ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει, πόσο θα στοιχίσει και πώς θα τελειώσει. Τα ποσοστά θνητότητας 2-3% που αναφέρονται παγκοσμίως για τον κορωνοϊό, αφορούν ΜΟΝΟ τους ανθρώπους που έκαναν το τεστ και αυτό βγήκε θετικό, και ΟΧΙ το σύνολο όσων κόλλησαν τον ιό. Το σχετικό τεστ το κάνουν εκ των πραγμάτων λίγοι διότι είναι πανάκριβο και υπάρχει έλλειψη των σχετικών αντιδραστηρίων, γι' αυτό και οι πιο ακριβείς υπολογισμοί λένε ότι στην πραγματικότητα η θνητότητα του ιού κυμαίνεται γύρω στο 0,5%.

Στην Ευρώπη πεθαίνουν κάθε χρόνο από την απλή εποχική γρίπη περίπου 60.000 άτομα, και παγκοσμίως 700.000 - μπροστά σ’ αυτά τα μεγέθη οι μέχρι τώρα 8.700 νεκροί του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο φαντάζουν αμελητέα ποσότητα. Για να μιλήσουμε με «πολεμικούς» όρους, φαίνεται πως η απειλή εκ μέρους του κορωνοϊού δεν είναι τόσο η ικανότητά του να προκαλέσει μαζικές απώλειες όσο το ότι λόγω της εκπληκτικά γρήγορης μετάδοσής του έχει τη δυναμική να αποδιοργανώσει κοινωνίες, οικονομίες, κράτη και τελικά να ανατρέψει την ίδια την παγκόσμια ισορροπία όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Αν ο κορωνοϊός είχε εμφανιστεί πριν από 100 χρόνια, το πιθανότερο είναι να μην τον είχε πάρει χαμπάρι το 90% του πλανήτη. Σήμερα όμως αξιοποιεί την ευκολία μετακίνησης μεγάλου πλήθους ανθρώπων μεταξύ χωρών και ηπείρων για να στρέψει τα ίδια τα προτερήματα της παγκοσμιοποίησης εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα ανθρώπινα θύματα χρησιμοποιούνται από τον κορωνοϊό απλώς ως έναυσμα για την πρόκληση κολοσσιαίας ζημιάς παγκοσμίως. Ενεργεί δηλαδή σαν τον υποθαλάσσιο σεισμό ο οποίος αυτός καθαυτός δεν ευθύνεται παρά για ελάχιστα θύματα, αλλά το τσουνάμι που προκαλεί στην επιφάνεια της θάλασσας σαρώνει τα πάντα στο διάβα του και προξενεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Στην περίπτωσή μας ο σεισμός είναι ο κορωνοϊός, και το τσουνάμι είναι τα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

Σε μεγάλο βαθμό, ο κορωνοϊός έχει ήδη προκαλέσει τρομακτική οικονομική ζημιά στην Κίνα φρενάροντας αποτελεσματικά την αλματώδη ανάπτυξή της, προκάλεσε την κατάρρευση των διεθνών χρηματιστηρίων, παρέλυσε τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, καταβαράθρωσε τις τιμές του πετρελαίου, έγινε η αιτία για να χάσουν τις δουλειές τους εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, και επέβαλε ακόμη και στις δημοκρατικές κοινωνίες να λάβουν μέτρα περιορισμού των θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών που θα ήταν αδιανόητα μέχρι πριν λίγο καιρό. Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα βρισκόμαστε τώρα στη φάση όπου ο κορωνοϊός επελαύνει, και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κρίσιμη καμπή όπου η ανθρωπότητα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι κερδίζει τον «πόλεμο». Την πορεία αυτού του «πολέμου» δεν πρέπει να την εκτιμούμε μόνο με την κλίση που έχει η καμπύλη των κρουσμάτων και των θυμάτων, αλλά και με το μέγεθος των παράπλευρων απωλειών που προκαλούνται, οι οποίες δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις είναι μη μετρήσιμες και ίσως να γίνουν αισθητές σε όλο το εύρος τους έπειτα από αρκετό καιρό.

Υ.Γ. 1: Η Ελλάδα έχει για πρώτη φορά χρυσή ευκαιρία να στείλει ένα συντριπτικό μήνυμα-απάντηση στην Τουρκία για το στρατιωτικό bullying στο οποίο έχει υποβάλει επί 46 χρόνια τόσο εμάς όσο και την Κύπρο. Με το επιχείρημα ότι η Τουρκία δεν συνεργάζεται με διαφάνεια και ειλικρίνεια με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο πρόβλημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού αλλά αποκρύπτει συστηματικά την αλήθεια, νομιμοποιούμαστε απολύτως να κλείσουμε τα σύνορά μας με αυτή επ’ αόριστον, όπως ακριβώς κάναμε πριν λίγες μέρες με την Ιταλία, την Αλβανία και τα Σκόπια, απαγορεύοντας όμως ΚΑΙ τη διέλευση στις τουρκικές νταλίκες. Η Τουρκία, που θα υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά από ένα τέτοιο μέτρο, δεν μπορεί να αντιδράσει καθόλου, και αν επιχειρήσει ακόμη και να διαμαρτυρηθεί θα δεχτεί την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινότητας.

Υ.Γ. 2: Τη μνημειώδη υποκρισία της ελληνικής Αριστεράς την έχουμε εμπεδώσει πια πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να δούμε φωτογραφίες του Παπαδημούλη να σπρώχνει τρία φορτωμένα καρότσια στο supermarket για να αντιληφθούμε τι ξεδιάντροποι φιλοτομαριστές είναι όλοι αυτοί που παριστάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους αριστερούς για να κοροϊδεύουν τους αφελείς και να βγάζουν άκοπα το παχυλό μεροκάματο από τον δημόσιο κορβανά.

Υ.Γ. 3: Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας έχουμε πρόεδρο στον ΕΟΔΥ έναν εντελώς άσχετο με τα ιατρικά ζητήματα κομματικό εγκάθετο που έχει στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα επειδή είναι κουμπάρος του Κικίλια, και έχουμε αντιπρόεδρο στον ίδιο οργανισμό έναν επίκουρο καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Για να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να σοβαρευτεί αυτό το κράτος του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας όσες πανδημίες κι αν συμβούν, όποια συμφορά και να βρει τον πλανήτη…

Stirlitz

17 comments :

  1. Anonymous23/3/20 13:30

    Ο Τζαβέντ Ασλάμ λέει - Αυτό το μίσος είναι χειρότερο από το Κορωνοϊο!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=HxDAZarV2R4&feature=emb_title

    ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ) ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/3/20 16:29

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟ'' ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΛΗ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΛΗ'

    ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.antiracismfascism.org/
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ: This Account has been suspended.

    ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ
    ΕΔΩ : https://www.facebook.com/keerfapage/videos/209836303421114/
    ΕΔΩ: https://twitter.com/petros_constant

    ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ή ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΚΟΜΗ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/3/20 18:21

    ΟΧΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΟ.ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/3/20 18:32

    Μας ψεκάζουν, όχι απαραίτητα κορονοϊό αλλά και βαρέα μέταλλα να μας ψεκάζουν, το ανοσιοποιητικό των ανθρώπων εξασθενεί, των ερπετών πάλι δεν ξέρω, μπορεί να έχουν φυσική ανοσία ή να έχουν τον τρόπο τους.

    ReplyDelete
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΑ...

    "Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΗ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ."

    Η ΑΝΤΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ.

    ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... "Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΟΣ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ SMS ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ (ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΤΥΧΕ, ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ... ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΜΥΘΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΟΙ ΝΕΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ .

    ReplyDelete
  7. 23/3/20 18:32

    ΖΟΥΜΙΑ-ΧΗΜΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ.
    ΤΠΤ.

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ . ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ.

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΑΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΝ.

    ΗΔΗ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ , ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝΤΑ ΠΛΗΘΗ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΓ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΤΑ ΠΛΗΘΗ.

    ReplyDelete
  8. ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ.

    https://ethelontes.gov.gr/forma-ethelonton-gia-tin-antimetopisi/

    ReplyDelete
  9. Anonymous23/3/20 18:59

    Εγκατάσταση λαθρομεταναστών.

    https://www.facebook.com/100039274970335/videos/204955637490267/
    https://www.facebook.com/100039274970335/videos/204955720823592/

    ReplyDelete
  10. Anonymous23/3/20 19:03

    Ο χάρτης του κορονοϊού στην Ελλάδα - Σε ποιες περιοχές δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα

    https://www.stoxos.gr/2020/03/blog-post_3411.html

    ReplyDelete
  11. Anonymous23/3/20 19:05

    Σαν σήμερα οι Επαναστατημένοι Έλληνες με μπροστάρηδες τους Μανιάτες μπαίνουν στην Καλαμάτα και την απελευθερώνουν

    https://www.stoxos.gr/2020/03/blog-post_6897.html

    για να καταντησουν στα σημερινα χαλια οι απογονοι τους

    ReplyDelete
  12. Anonymous23/3/20 19:15

    Μας ψεκάζουν, οι ίδιοι παραδέχονται ότι υπάρχουν ορφανά κρούσματα που δεν ξέρουν πως να τα δικαιολογήσουν. Το 1ο είναι η μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων για να ελέγχονται ευκολότερα. Το 2ο είναι ο περιορισμός κυκλοφορίας που θα οδηγήσει πολύ μελλοντικά στις NO HUMAN ZONE(που βλέπουμε στα έργα επιστημονικής φαντασίας και λέμε πολλοί δεν μπορεί να γίνεται και αυτό, κι όμως). Το 3ο είναι ο αντιπερισπασμός της ύπατης Αρμοστείας τους ΟΗΕ για να γεμίσουν οι χώρες με ξένους(λαθρομετανάστες) και εξαφανιστούν τα κράτη και έθνη(οι κλιματατικοί μετανάστες που λέει η Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ). Το 4ο είναι το πρόγραμμα του ΟΗΕ για σταθεροποίηση του παγκοσμίου κλίματος σε μία εποχή πλανητικά. Έχω πει και στο παρελθόν ότι δυστυχώς που το λέω, αλλά το ανθρώπινο είδος θα συναντήσει στο μέλλον συνθήκες παρόμοιες με το blade Runner. Ελπίζω κάποιοι να επιβιώσουμε για να πάρει κάποιος την εκδίκηση για το ξεκλήρισμα του είδους μας, που γίνεται πάντα υποχθόνια. Επιστημονική φαντασία θα πουν πολλοί, και το να μπει ένας πλανήτης σε καραντίνα, σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν μοιάζει(ξέρετε αυτά με τους ιούς βιολογικού πολέμου που στο τέλος παρεμβαίνει η FEMA). Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε FEMA, έχουμε όμως Πολιτική Προστασία(βρες της διαφορές).

    ReplyDelete
  13. Anonymous23/3/20 19:25

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2020/03/22/%ce%bd%ce%ac-%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%bd-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%ac/

    ReplyDelete
  14. Anonymous23/3/20 20:07

    Οι κομμουνιστές τα παλιά καλά χρόνια ήταν αδύνατοι, άθεοι και κατά των θρησκειών:

    https://preview.redd.it/p3d2sqjugua31.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=94d21e1e2da09bfd3c0c4f42372ba7d229b584ba

    Οι σημερινοί γιαλαντζί (Νεο)Αριστεροί της Δύσης είναι Ισλαμολάγνοι και χοντροί γιατί καταναλώνουν πιο πολύ και από τους Δεξιούς!

    ReplyDelete
  15. Anonymous23/3/20 20:58

    Είναι ότι πιο βολικό για το σύστημα αυτός ο Ιός, τα πετυχαίνει σταδιακά όλα όσα ήθελε,όλα.
    Δες ένα καρτούν για αρχή: https://www.youtube.com/watch?v=65xLByzT1l0 CGI 3D Animated Short "I, Pet Goat II" by - Heliofant. Ο Κορονοϊός στην βάρκα.
    Δες τον Μπίλ Κλίντον (οι μεγάλοι να πεθαίνουν, η τεχνολογία να πάρει τι θέση της και αυτή) από το 33 λεπτό και μετά -https://www.youtube.com/watch?v=nrta9Y0mO4k
    Δες τον Αντόνιο Γκουτιέρες(δεν θα αφήσουμε κανένα να μείνει πίσω) - https://www.youtube.com/watch?v=jxVztH8HGp8

    ReplyDelete
  16. Anonymous24/3/20 01:14

    Ο Τραμπ υπέρ της χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό

    Ο Ντόναλντ Τραμπ εκφράζει αμφιβολίες για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν εφαρμοσθεί για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, ανησυχώντας για τις επιπτώσεις που θα έχουν στην οικονομία.

    «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φάρμακο να είναι χειρότερο από το ίδιο το πρόβλημα», έγραψε στο Twitter. «Στο τέλος της περιόδου των 15 ημερών, θα λάβουμε απόφαση για την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε», πρόσθεσε.

    https://www.euro2day.gr/news/world/article/2013981/o-tramp-yper-ths-halaroshs-ton-metron-gia-ton-koro.html

    ReplyDelete
  17. Anonymous24/3/20 10:57

    https://terrapapers.com/zoi-sto-kloyvi/

    ReplyDelete