22/03/2020

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο στις 6 το πρωί και μέχρι 6/4. (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ)

Πριν από λίγο, έδωσα εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.

Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας. Που, όμως, πρέπει να γίνει εγκαίρως, για να μην γίνει μάταιο. Γιατί ο χρόνος δεν μετριέται, πλέον, σε μέρες, αλλά με ώρες. Και απαιτούνται τολμηρές και γρήγορες πρωτοβουλίες. Το Κράτος οφείλει κατά το Σύνταγμα να «μεριμνά για την Υγεία των Πολιτών» και να παρεμβαίνει όταν η άσκηση της ατομικής ελευθερίας υπερβαίνει τον συνταγματικό της σκοπό και απειλεί την κοινωνία.  Και όταν η ευθύνη του ενός αποδεικνύεται ελλειμματική, τότε θα πρέπει να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Στο όνομα του συλλογικού καλού, λοιπόν, προχωρώ στη σημερινή απόφαση: Για να προστατέψω την Υγεία μας και όλα όσα πετύχαμε μέχρι τώρα σε αυτό τον τομέα. Έχω ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων για την απόφασή μου.

Έτσι, από αύριο το πρωί, στο δρόμο θα μπορούν να βρίσκονται μόνον
  • Όσοι κινούνται προς και από την εργασία τους. 
  • Αν κατευθύνονται για να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα. 
  • Αν επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο το οποίο χρειάζεται φροντίδα. 
  • Όσοι ασκούνται ατομικά ή ανά δύο ή συνοδεύουν το κατοικίδιό τους. 
  • Τέλος, επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, όσων βρίσκονται σε αστικά κέντρα.
Όποιος κυκλοφορεί, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Και ο λόγος της μετακίνησής τους θα πρέπει να βεβαιώνεται:
  • Eίτε με έγγραφο του εργοδότη του -αν πρόκειται για μισθωτό- 
  • Είτε με προσωπική υπεύθυνη δήλωση -σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου. 
Έχει ήδη υπάρξει μέριμνα ώστε, με απλό και φιλικό για τον πολίτη τρόπο, να μπορεί να λαμβάνεται η σχετική βεβαίωση μέσω διαδικτύου ή με τηλεφωνικό μήνυμα ή ακόμη και να συμπληρώνεται και χειρόγραφα.

Τέλος, τον έλεγχο της εφαρμογής του μέτρου αναλαμβάνουν η Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ για κάθε παράβαση.

Από τους περιορισμούς αυτούς εξαιρούνται:
  • προφανώς μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής. 
  • Κρατικοί λειτουργοί και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών Υγείας, της Πολιτικής Προστασίας, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα παρουσιάσουν, σε λίγο, οι αρμόδιοι υπουργοί.

Συμπατριώτες μου,

Στην Ιταλία χάνεται, δυστυχώς, ένας άνθρωπος κάθε δύο λεπτά. Και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη παντού στον κόσμο. Έχω χρέος, λοιπόν, να μην επιτρέψω να υποστεί μια τέτοια δοκιμασία και η χώρα μας. Δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να διαλέγουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα χαθεί. Δική μου επιλογή είναι μόνο μία: Η ζωή και η υγεία των Ελλήνων! Ευχαριστώ τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που κατάλαβαν την απειλή και μένουν στο σπίτι. Ερημώνοντας δρόμους και πλατείες, εξορίζουμε τον κίνδυνο. Και μένοντας στις εστίες μας, τις μετατρέπουμε σε οχυρά ζωής. Δεν θα αφήσω, ωστόσο, μερικούς επιπόλαιους να υπονομεύσουν την ασφάλεια των πολλών. Γιατί οι λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν χιλιάδες υπεύθυνους. Καθώς, λοιπόν, στη μάχη έρχονται δύσκολες στιγμές, πρέπει να κλείσει κάθε κερκόπορτα στο κακό. Και αυτόν τον στόχο έχει ο περιορισμός της κυκλοφορίας από αύριο.

Απ’ την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η κυβέρνηση ενημέρωσε τους πολίτες με ειλικρίνεια. Οργάνωσε κατάλληλα τις ιατρικές δομές της χώρας, προχωρώντας σε προσλήψεις πρόσθετου νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και σε προμήθειες δυσεύρετου ιατρικού εξοπλισμού. Αναδιάταξε τις υπηρεσίες του Δημοσίου. Και, μέσα σε λίγες ημέρες, ανακοίνωσε τρείς δέσμες γενναίων μέτρων για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων. Όλα αυτά, κρατώντας -παράλληλα- απόρθητα τα σύνορά μας και τα σύνορα της Ευρώπης. Το κράτος, συνεπώς, απέδειξε ότι ήταν και είναι παρόν παντού. Τώρα, όμως, είναι η ώρα που το ατομικό ταυτίζεται όσο ποτέ με το συλλογικό: Τώρα είναι η ώρα του πολίτη!

Ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει σύνορα ή έθνη, εισοδήματα ή κοινωνικές ομάδες. Απειλεί τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν κατοικεί. Απέναντί του, είμαστε όλοι ίσοι. Μόνο που κάποιοι είναι πιο ευάλωτοι. Οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι γονείς μας. Οι συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα που και αυτοί πρέπει, εν μέσω κρίσης, να βρουν καταφύγιο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν σταμάτησαν οι Έλληνες να αρρωσταίνουν και από άλλες ασθένειες. Και πρέπει να μεριμνήσουμε και γι’ αυτούς. Χθες, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας μίλησε για την ευθύνη των νέων προς τους ηλικιωμένους με έναν κόμπο στο λαιμό. Ας γίνει αυτή η συναισθηματική αντίδραση ενός ανθρώπου που σηκώνει τεράστιο βάρος, με καθαρό μυαλό και μοναδική αξιοπρέπεια, κραυγή αφύπνισης.

Τώρα είναι η στιγμή να ορθώσουμε όλοι το δικό μας μέτωπο, να ξαναγράψουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Με πρώτη δέσμευση, να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσής του ιού: Ο καθένας από εμάς να πάψει να γίνεται κρίκος μεταφοράς στο διπλανό του.

Συμπολίτες μου,

Η κυβέρνηση μένει όρθια στο καθήκον, απλώνοντας την φροντίδα της σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Όμως, θα το ξαναπώ: Το μεγαλύτερο όπλο κατά του αόρατου εχθρού είναι η προσωπική μας συμπεριφορά: Δεν κυκλοφορούμε χωρίς αιτία. Μένουμε σπίτι. Δεν προσβάλλουμε με τη στάση μας εκείνους που μάχονται νύχτα-μέρα στα νοσοκομεία για τη δική μας υγεία. Γιατί η παραμονή στο σπίτι είναι, στον πυρήνα της, ένα εξόχως δημοκρατικό σύνθημα συλλογικής ευθύνης. Δεν είναι περιορισμός. Αλλά κατάθεση σεβασμού στο σύνολο. Έτσι θα αποδείξουμε ότι ο κοινωνικός μας ιστός είναι συμπαγής και με συνείδηση. Και ότι μαζί σηκώνουμε το βάρος της πατρίδας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλα τα αποθέματα σθένους και υπομονής για να ξεπεράσουμε την κρίση.

Κλείνω με τα λόγια του Αμερικάνου προέδρου Θεόδωρου Ρούζβελτ, που ταιριάζουν, νομίζω, σε αυτούς που ήδη μάχονται εναντίον της απειλής και θα κληθούν να κάνουν πολύ περισσότερα στις επόμενες μέρες: «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό». Εκ μέρους των Ελληνίδων και των Ελλήνων τους ευχαριστώ. Και σας καλώ όλους να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας με την καθημερινή μας στάση. Καθώς η ατομική επιθυμία υποχωρεί μπροστά στην συλλογική βούληση, η πατρίδα περνά στα χέρια μας. Ελλάδα είμαστε όλοι. Ας την προφυλάξουμε, λοιπόν! Ώστε να συναντήσουμε το αύριο πιο υγιείς, πιο δυνατοί και πιο αισιόδοξοι. Δεν κυκλοφορούμε. Και δίνουμε όλοι ενωμένοι, πάνδημη απάντηση στην πανδημία».

---------------------------------------------------------------------------------

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ... "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ." ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ "ΠΑΣΑ" ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ; ΤΟ "ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΩΜΕΝΑ και ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ".

ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΩΣ... "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ", ΟΠΩΣ π.χ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕ, (Ο ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ), ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΛΔ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.  

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ".

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΗ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ.

Υ.Γ: Η ΜΟΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΙΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

15 comments :

  1. Φοβερό το σχόλιό σου. Προσυπογράφω. Τα χω πάρει κρανίο. Πλανήτης φυλακή. Νέα παγκόσμια τάξη.

    ReplyDelete
  2. Anonymous22/3/20 20:46

    Αν πριν από μια 20ετία κάποιος μας παρουσίαζε την ειδησιογραφία του 2020 και μας έλεγε τι θα μεσολαβούσε μέχρι τώρα, κανένας δεν θα τον πίστευε. Όλοι θα τον λέγαμε τρελό. Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά. Η επόμενη γενιά θα ζήσει γεγονότα που ξεπερνούν τη φαντασία μας και θα λέμε ευτυχώς που δε θα τα ζήσουμε. Ο χρήσιμος ηλίθιος αδελφογιός της κόρης του αποστάτη το γένος Μοάτσου, κάνει καλά τη δουλειά των νεοταξιτών. Υποτιμήσαμε τις ικανότητες των επικυρίαρχων να πείθουν τις μάζες. Prison Planet.

    Αντινεοταξίτης

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/3/20 20:53

    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ:

    "Μεταγωγή μεταναστών με καταμαράν σε περίοδο κορωνοϊού – κείμενο αστυνομικού"
    https://infognomonpolitics.gr/2020/03/metagogi-metanaston-me-katamaran-se-periodo-koronoiou-kimeno-astynomikou/

    "Δύο βάρκες εν μέσω κορονοϊού"
    "Οι 19 ήταν Αφγανοί και οι υπόλοιποι Σύριοι (ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ)."
    "Ας σημειωθεί ότι στο σύνολο τους οι παραπάνω δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος χορήγησης ασύλου ΕΝΩ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ και η διαμονή τους έως απέλασης σε κλειστή δομή."
    https://www.stonisi.gr/post/7856/dyo-varkes-en-mesw-koronoioy-realtime?fbclid=IwAR1VodZ0XruQfuhOFVJdrg_29_mRedP9bkW_N-Uu3O7mVGyspyBRY_UFR0s

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ("Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ για κάθε παράβαση ") Θ' ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ/ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ), ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "....θα έχουμε μια ανήλεη μάχη μεταξύ της ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΙΤ που επιθυμεί την αυτοδυναμία των εθνών-κρατών και της ΝΕΑΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΙΤ η οποία θέλει κατάργηση συνόρων, μια οικονομία, μια κυβέρνηση, μια φορολογία έναν ηγέτη."

    "Αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό είναι ένα μεγάλο ΠΕΙΡΑΜΑ που όμως μπορεί να εξελιχθεί με δύο τρόπους. Το τι θα συμβεί θα εξαρτηθεί από τις συγκυρίες και για το ποια από τις δύο κατευθύνσεις ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΑΤΟΜΩΝ που θα κάνει την διαφορά."

    https://www.pronews.gr/opinion-makers/860063_i-meta-ton-covid-19-epohi-aneleiti-sygkroysi-metaxy-pagkosmiopoiisis-ethnon-me

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/3/20 09:03

    Δεν πρόκειται να αντιδράσει η αντιπολίτευση γιατί όλοι έχουν το ίδιο αφεντικό!
    Ο στόχος τους πέτυχε, μας έκλεισαν μέσα για να μεταφέρουν κατά χιλιάδες τους λαθροεισβολείς σε όλη την Ελλάδα.
    Κάπου διάβασα ότι οι επιτάξεις στα χωράφια προχωρούν κανονικά και τα έργα των εργολάβων για δήθεν κλειστές δομές υλοποιούνται και δεν περνάει αυτό ούτε στα "ψιλά γράμματα" γιατί φυσικά όλοι ασχολούνται με τον κοροϊδοϊό...
    Η "χούντα" είχε την Μακρόνησο, αλλά η οικονομία ήταν στο ζενίθ!
    Η δημιοκρατία εκτέλεσε την οικονομία, την εθνική κυριαρχία, κατήργησε τα σύνορα και έκανε Μακρόνησο όλη την ελληνική επικράτεια...
    Τύφλα νάχει ο τσαουσέσκου...αλλά μακάρι όλοι αυτοί που ζήλεψαν τα έργα του να έχουν και το ίδιο τέλος!
    Α.Α.

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/3/20 10:42

    https://1.bp.blogspot.com/-DFHAJ9qiepc/Xnes3dYeYvI/AAAAAAAAlXc/sATDI560SX4ELhN_xm-n-UukBw8i2yCFQCNcBGAsYHQ/s1600/%25CE%259C%25CE%25B1%25CF%2582%2B%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%258D%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%2B%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25AF%25CF%2589%25CF%2582..jpg

    ReplyDelete
  6. Anonymous23/3/20 10:43

    https://1.bp.blogspot.com/-Tm7QoPik-Uw/Xne5lzLurPI/AAAAAAAAlXw/jhhLeXqpjs8_7uvJXk53CwcHpziHmpaEwCNcBGAsYHQ/s1600/%25CE%259B%25CE%25AF%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CE%25A0%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2587%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%2B%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD%2B%25CF%2580%25CF%2585%25CE%25BB%25CF%258E%25CE%25BD.jpg

    ReplyDelete
  7. Anonymous23/3/20 11:12

    Οι Χιώτες σε καραντίνα, οι Τούρκοι κυκλοφορούν ελεύθερα στη Χίο

    https://www.youtube.com/watch?v=f9xLOMQytPM

    ReplyDelete
  8. Anonymous23/3/20 11:14

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/blog-post_63.html

    ReplyDelete
  9. Anonymous23/3/20 11:31

    https://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU

    ReplyDelete
  10. Anonymous24/3/20 21:51

    Κορονοϊός (η θλιβερή αλήθεια που δεν παρατήρησες?)
    https://youtu.be/HnrzWDMQNQQ

    ReplyDelete
  11. 24/3/20 21:51

    ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ-ΠΑΙΓΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ,
    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ (ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ) ΑΝ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ , ή ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΟ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΧΗΣ, ΔΛΔ ΘΑ "ΝΙΚΗΣΕ" ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ "ΠΛΕΓΜΑ" ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. (ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ο Dean Koontz, ΣΤΟ "Jane Hawk Series". ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ή ΑΝΑΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΛΔ , ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝ, ΕΠΩΔΥΝΟ ΔΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ, Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous26/3/20 06:14

    ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.

    "Most don't realize that in the U.S., the media is under NO legal obligation to report the coronavirus or anything else in a fair, accurate, or balanced manner since the Federal Communications Commission eliminated the Fairness Doctrine in 1987. The Smith-Mundt Act that prohibited the U.S. Government from using propaganda against its own people was also eliminated in the early 2000's. Question Everything. Fear is the real contagion."

    https://www.youtube.com/watch?v=jh1T4c3wP8I

    https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI

    https://www.youtube.com/watch?v=JBB9bA-gXL4

    ReplyDelete
  13. Anonymous26/3/20 13:03

    https://ourworldindata.org/grapher/annual-number-of-deaths-by-cause?time=1990..2017&country=GRC

    https://i0.wp.com/electroverse.net/wp-content/uploads/2020/03/annual-number-of-deaths-by-cause-e1585049559534.png?w=1920&ssl=1

    ReplyDelete
  14. Anonymous27/3/20 05:24

    "ΑΝ ΕΓΩ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"


    "Some people have questioned my concern over both the CDC and John Hopkins University is a PRIVATE organization where the CDC accepts private funding – NOT ONLY GOVERNMENT! The CDC is quasi-government under the Department of Health and Human Services which strangely has sources of funding that are predicated on the fact that it also has a private 501(c)(3) public charity, like the Clinton Foundation. The CDC Foundation receives charitable contributions and philanthropic grants from individuals, foundations, corporations, universities, NGOs and other organizations to advance the work of the Centers for Disease Control and Prevention. This is NOT a government-funded organization. It is not exclusively a government-funded – very curious.

    I have serious questions as to what is being driven by the CDC in conjunction with John Hopkins University who takes $1.8 billion from Bloomberg. The CDC and John Hopkins are either deliberately trying to create an economic depression, or are sublimely ignorant of the consequences of their scorched earth policy. Yes, we can cure contagions by sequestering everyone and shutting down the economy. We all then live on handouts from the government, stay home, don’t work, and watch TV? As one reader commented: “Mirror, Mirror, on the wall; Guess we are all socialists after all!”"

    https://www.youtube.com/watch?v=0N4ELublqDg

    ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΚΕΡΔΑΜΕ!

    ReplyDelete
  15. Anonymous30/3/20 12:28

    "Μου έλεγε, για παράδειγμα, φίλος μου που εργάζεται σε μονάδα ειδικών λοιμώξεων στην Βρετανία -σε πολύ υπεύθυνη θέση- ότι κάποιοι ασθενείς που πέθαναν από αίτια που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τον ιό -πχ ρήξη κοιλιακού ανευρύσματος, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου με γνωστό και βαρύ προηγούμενο ιστορικό- καταγράφηκαν ως θάνατοι από covid-19 επειδή έτυχε να είναι θετικοί στον ιό. Όταν περάσουν οι μήνες και θα κοπάσει η πανδημία, κάποιοι ερευνητές θα πέσουν πάνω σε αυτά τα στοιχεία και θα υπολογίσουν την πραγματική θνησιμότητα από τον covid-19."

    https://pitsirikos.net/2020/03/%ce%bf-%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9/

    ReplyDelete