25/03/2020

Νέο συμβόλαιο $ 524 εκατομμυρίων για την ανέγερση τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό

Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο ύψους $ 524 εκατομμυρίων, με την κατασκευαστική εταιρία Southwest Valley Constructors για τη σχεδίαση και την κατασκευή τείχους προστασίας των συνόρων στην περιοχή της πόλης Τουσόν της Αριζόνα. Πρόκειται για το δεύτερο συμβόλαιο που αποσπά η συγκεκριμένη εταιρία. Το πρώτο υπογράφηκε τον Μάιο του 2019 και ήταν συνολικού κόστους $ 646 εκατομμυρίων. Το τείχος κατασκευάζεται κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό για να καταπολεμηθεί η λαθρομετανάστευση.

https://defencereview.gr/neo-symvolaio-524-ekatommyrion-gia-tin-a/

1 comment :

  1. Anonymous25/3/20 20:03

    Η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της σε επισκέπτες από την Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού, αλλά σε μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Αφρική επιτρέπει πάντοτε την είσοδο.

    Όπως επισημαίνει η έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα Breitbart , απόπειρες να επιβληθεί η καραντίνα σε περιοχές του Παρισιού με πυκνή παρουσία μεταναστών αποδεικνύονται «αδύνατες», επειδή ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Οι αρχές δεν μπορούν να μοιράσουν πρόστιμα στους μετανάστες γιατί φοβούνται βίαιη «αντίδραση».

    https://infognomonpolitics.gr/2020/03/germanika-synora-klista-se-polites-tis-e-e-paramenoun-anikta-gia-tous-metanastes/

    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

    ReplyDelete