01/02/2020

MIDI 2.0: Οριστικοποιήθηκε το νέο πρότυπο για μουσικά όργανα και συστήματα

Το πρότυπο MIDI 1.0 είχε καθιερωθεί πριν από 35 χρόνια και ήταν ώρα για να γίνει μια μεγάλη αλλαγή, μιας και τα καλώδια 5-bit DIN των 80’s δεν μπορούν να υποστηρίξουν ήχο υψηλής ευκρίνειας. Με το MIDI 2.0 θα δοθεί έμφαση στις υποδοχές USB για ήχο έως 32-bit, θα φέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας από και προς τη συσκευή μέσω του ίδιου καλωδίου και συμβατότητα με την προηγούμενη γενιά. Το νέο πρότυπο υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως οι Korg, Roland και Yamaha, με το Roland A-88MKII να είναι το πρώτο που θα διαθέτει MIDI 2.0 όταν κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο και χαρακτηρίζεται ως η “μεγαλύτερη εξέλιξη στη μουσική τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες”.

5 comments :

  1. Anonymous1/2/20 20:45

    VNV Nation - Nova

    https://www.youtube.com/watch?v=R8rIBBqwogI&list=RDV-EPxc90yms&index=10

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/2/20 15:53

    Κουρήτη έχεις ακούσει γι'αυτό το περιβόητο "Διεθνές" Πανεπιστήμιο με έδρα την θεσσαλονίκη; Διαβάζω ότι έχει τμήματα και παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Κατερίνη, Έδεσσα, Κιλκίς, Διδυμότειχο. Σαν ΤΕΙ μου ακούγεται εμένα πάλι. Μπήκα στην ιστοσελίδα τους (https://www.ihu.gr/) και είδα οτι έχει κάτι σχολές αστείες... Σηκώνει η χώρα άλλο ένα "Πανεπιστήμιο"; Έλεος πια!

    Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο, μπορείς να το σβήσεις αν θέλεις.

    Θανάσης

    ReplyDelete
  3. Θανάση

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΙ-ΑΤΕΙ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ" , ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ. π.χ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΗΔΗ 2 ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ) ΤΟ ΝΕΟ "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ". ΕΤΣΙ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1, ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ 3. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ " Κ.Λ.Π . ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΝΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ή ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΤΗΣΗΣ ΟΜΩΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ", 4 ΕΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ Ε.Μ.Π 5 ΕΤΗ.

    ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ-ΦΤΑΣΩ, ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΧΑΜΗΛΑ , ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ "

    ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ + ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 3-4 ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ.
    https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_202.html

    ReplyDelete
  4. Anonymous3/2/20 12:19

    Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

    Ακολουθούν τα Ερευνητικά Ινστιτούτα του ΠΕΚ:

    Επιστημών Ζωής (Θεσσαλονίκη)
    Πετρελαίου (Καβάλα)
    Τουρισμού και Φιλοξενίας (Καβάλα)
    Αστικού Περιβάλλοντος (Σέρρες)
    Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Θεσσαλονίκη)
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ(Θεσσαλονίκη)
    Αγροτικής Βιομηχανίας (Θεσσαλονίκη)
    Βιομηχανικής Καινοτομίας και Ψηφιακής Γεωργίας (Σέρρες)
    Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κυκλικής Οικονομίας (Κατερίνη)

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82

    ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... !!!

    ReplyDelete
  5. 3/2/20 12:19

    "Το Πανεπιστήμιο ήδη προσελκύει διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα και φοιτητές από διάφορες χώρες, όπως το Αζερμπαϊτζάν, την Αλβανία, την Αρμενία, το Βέλγιο, την ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, το Καμερούν, την Λιθουανία, το Μεξικό, την Μολδαβία, την Ουκρανία, την Ρουμανία, την Ρωσία, την Σλοβακία, το Σουδάν και την Τουρκία."


    ΧΑΧΑΧΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΔΛΔ.

    ReplyDelete