28/02/2020

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΤΙΦΩΝ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΦΗ ΑΤΑΚΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΚΩΠΤΙΚΩΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ. ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΜΟΙΩΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΡΗΖΕ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.  ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΒΙΑΙΕΣ ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (π.χ ΕΠΑΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ, ΕΚΣΚΑΦΗ ΤΑΦΡΩΝ). ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΠΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΠΑΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5* ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΩΣ ; ΜΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΤΑ 12ΝΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΒΡΟΣ-ΤΕΝΕΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΨΕΓΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ.

ΤΟΥΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΙΓΩΝ ΕΣΣΟ, (ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ (π.χ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ή ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ), ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΙΧΟΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://isxys.blogspot.com/2020/02/hot-spot.html

Υ.Γ: *ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4. ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. ΓΕΝΙΚΑ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

15 comments :

  1. Anonymous28/2/20 13:48

    Οφείλω να παραδεχθώ ότι μετά την ΚΕΡΑΤΕΑ οι νησιώτες του Α. ΑΙΓΑΙΟΥ ως πραγματικοί εθνοφύλακες νικήσαν "οργανωμένες" κρατικές δυνάμεις καταστολής των σωμάτων ασφαλείας και απόδειξαν σε πολλά σημεία τη ΜΑΧΗΤΙΚΗ τους ικανότητα, θέληση και ΤΑΚΤΙΚΗ!

    Το αποδείξαν όμως σε λάθος πλευρά, γιατί αγνοούν την έννοια και σκοπιμότητες του ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
    Ο εχθρός είναι μεταμφιεσμένος "πρόσφυγας" και δημιουργεί διχόνοια, εμφύλιες συγκρούσεις, δολιοφθορές, πολιτική και οικονομική αστάθεια....και άλλα πολλά!

    Θα υπήρχαν όμως όλα αυτά τα προβλήματα με την κεντρική κυβέρνηση, τη βία, τα ΜΑΤ, τη μαζική περίθαλψη των λαθρομεταναστών, εγκληματικότητα, περιβαλλοντική ρύπανση, άναρχη και αντιοικολολογική πολεοδομία (φαβέλες), άμυνα της χώρας, κατάρρευσης του υγειονομικού συστήματος και της ελληνική οικονομίας, εάν δεν επικρατούσαν οι συναισθηματικές ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ : "παιδάκια του κόσμου", "ελληνοτουρκική φιλία", "πρόσφυγες", κλπ

    Θα υπήρχαν όλα αυτά τα προβλήματα της απειλής της μαζικής λαθροεισβολής (Αλγερινών, Πακιστανών, κτλπ) και κοροναικής επιδημίας, εάν γινόταν ΑΝΑΣΧΕΣΗ των λαθρομεταναστευτικών ροών εξ' αρχής με την ίδια αντίδραση προς την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ όπως αυτής των τελευταίων ημερών;

    ΟΧΙ και όλοι όσοι ασχολούνται με την ασφάλεια το είχαν επισημάνει αυτό σε πολλές ιστοσελίδες.
    Παρόλα αυτά κανένας νησιώτης δε μιλάει για ΑΝΑΣΧΕΣΗ των λαθρό και ακόμα ακούγονται δικαιολογίες: "ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ" (γενικώς και αορίστως, οι οποίοι θ'αντικατασταθούν αμέσως τις επόμενες ημέρες από νέους)!

    Η εξωτερική πολιτική των ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ δε γίνεται με ανθρωπιστικές αντιλήψεις, γιατί ο κόσμος δεν έιναι αγγελικά πλασμένος!
    Γίνεται με συμφέροντα βασιζόμενα στο διαχρονικό ερώτημα:
    "ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΓΜΗ"

    Κερδίζει αυτός που στέλνει λαθρομετανάστες χαμηλού επιπέδου και χάνει αυτός που τους φιλοξενεί, γιατί απλά ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.

    Στη παρούσα φάση το πρόβλημα είναι διπλό για όλους τους Έλληνες: AYTOYΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

    Σε λίγο όλοι μας θ' αρχίσουμε να μαθαίνουμε στην πράξη την έννοια του Υβριδικού πολέμου, γιατί οι Βορειοευρωπαίοι αλλά και όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη στα οποία εδρεύουν Διεθνιστικοί οργανισμοί και κέντρα αποφάσεων ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ το ξέρουν ήδη πολύ καλά:

    «Μία Ευρώπη όμως που πλέον, μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, βρίσκεται ευθέως αντιμέτωπη με τις υβριδικές απειλές. Τρομοκρατία, προπαγάνδα, εκφοβισμός και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με αναρτήσεις και βίντεο που καλούν και απειλούν με νέα χτυπήματα), είναι μόνο ένα μέρος της υβριδικής απειλής. Πρόκειται για μία απειλή που ταράζει τα νερά και αλλάζει το περιβάλλον ασφαλείας, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά πλέον και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»

    https://www.cnn.gr/news/politiki/story/26822/yvridikos-polemos

    ReplyDelete
  2. "τη ΜΑΧΗΤΙΚΗ τους ικανότητα, θέληση και ΤΑΚΤΙΚΗ"

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΙΔΙΑ ΖΕΣΗ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous28/2/20 14:36

    ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

    Το άρθρο 16 της Συνθήκης της Λωζάνης, προβλέπει ότι η Τουρκία αποποιείται κάθε εδαφικού δικαιώματος πέραν των τριών ναυτικών μιλίων από τις ακτές της. Το αυτό αναφέρει και το άρθρο 12, θέτοντας σαφή νομικό διαχωρισμό ανάμεσα στο καθεστώς των νησιών της Ασιατικής ακτής και των νησιών του Αιγαίου. Ωστόσο, σήμερα η Τουρκία διατηρεί ορισμένες νήσους και βραχονησίδες στην κυριαρχία της, οι οποίες ξεπερνούν την απόσταση των τριών ναυτικών μιλίων από τις ακτές της, κυρίως στις περιοχές απέναντι της Λήμνου, της Λέσβου (Αδραμυττηνός κόλπος) και της Καλύμνου. Πρόκειται για σαφή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία στο προαναφερθέν άρθρο 12, παραχωρεί με σαφή τρόπο στην κυριαρχία της Ελλάδας όλα τα νησιά της Ανατολικής Μεσογείου (πλην Ίμβρου, Τενέδου και Λαγουσών).Συνεπώς, οι νήσοι πέραν των τριών μιλίων από την Ασιατική ακτή, και που παρανόμως βρίσκονται σήμερα στην Τουρκική κυριαρχία, πρέπει να περάσουν στην κυριαρχία της Ελλάδας, όπως ακριβώς προβλέπει η Συνθήκη. Το αυτό πρέπει να συμβεί και για τα παρακείμενα νησιά του Καστελόριζου τα οποία παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων του 1947 (άρθρο 14). Αυτή πρέπει να είναι η σχετική εθνική θέση και απαίτηση της οποιαδήποτε ελληνικής κυβέρνησης.

    Βάσει της διεθνούς νομολογίας, η Τουρκία οφείλει να αποζημιώσει στο έπακρο τους Έλληνες Κωνσταντινουπολίτες, για τις ηθικές/υλικές ζημιές, τις ζωές και τις περιουσίες που χάθηκαν, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, όπως προβλέπει η Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών (2007) και η Διακήρυξη για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων (1992). Σε αυτά περιλαμβάνεται βεβαίως και η θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων, με νόμιμο επακόλουθο την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Τέλος, η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει την άμεση και ασφαλή επιστροφή των Ελλήνων στις εστίες και στις επιχειρήσεις τους, και να τους αποδοθεί ειδικό καθεστώς προστασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με διοικητική αυτοτέλεια.

    Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης (άρθρο 14) στην Ίμβρο και την Τένεδο παραχωρήθηκε ειδικό διοικητικό καθεστώς, βάσει του οποίου η δικαιοσύνη, η αστυνομία, τα τελωνεία και οι λιμενικές εγκαταστάσεις, οφείλουν να στελεχώνονται αποκλειστικά από μέλη της τοπικής κοινωνίας. Σε σαφή παραβίαση της συνθήκης, η Τουρκία πραγματοποίησε πλήρη διοικητική κατάληψη των ανωτέρω αρχών.

    Το ίδιο άρθρο της Λωζάνης αναγνώρισε πλήρως τα δικαιώματα των Ελλήνων στα νησιά, κατοχυρώνοντας την ασφάλεια και προστασία τους. Καταπατώντας τα δικαιώματα των πολιτών αλλά και κάθε έννοια δικαίου, η Τουρκία επιδόθηκε σε σωρεία εγκλημάτων κατά των Ελλήνων. Επέβαλε τον εξοντωτικό φόρο περιουσίας (Varlik Kanunu, το “βαριλίκι”), συνέλαβε και εξόρισε παρανόμως στην ανατολική Τουρκία επιφανείς πολίτες, δέσμευσε αυταρχικά περιουσίες Ελλήνων παραχωρώντας τις σε επιδοτούμενους εποίκους, επιστράτευσε παράνομα και έστειλε σε τάγματα εργασίας τους νέους, απαλλοτρίωσε το ’64 όλη την εύφορη γη των Ελλήνων μεταβιβάζοντάς την αυθαίρετα σε τουρκικά χέρια, κ.ά. Η Τουρκία με τον νόμο “Περί Νήσων” (Adalar Kanunu), έκλεισε τα σχολεία δημεύοντας τις περιουσίες τους, κατήργησε τη διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας, κάνοντας έτσι υποχρεωτικά τουρκική την εκπαίδευση των Ελλήνων μαθητών.

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/2/20 14:52

    ΖΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗ;
    ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ....

    ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΛΑΘΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ: "...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ"!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ "ΜΑΘΗΣΗ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

    ReplyDelete
  5. Anonymous28/2/20 16:43

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    Κρίτων Αρσένης : Η λύση για τους μετανάστες είναι, να τους στέλνουμε στα χωριά στους ηλικιωμένους που ζούνε μόνοι τους, για να τους κόβουν ξύλα...

    https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1233275687110402048

    ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤH ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΑΣ;

    ReplyDelete
  6. Anonymous28/2/20 18:15

    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ...
    https://www.youtube.com/watch?v=az04UjZHngU

    ReplyDelete
  7. Anonymous28/2/20 18:18

    ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΟΥΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ η χώρα μας επικαλείται τον Κανονισμό 2016/399 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά την παράγραφο 6, περί ελέγχου για την πρόληψη απειλής κατά της δημόσιας υγείας.

    ΣΗΜΕΡΑ
    Αφίξεις προσφύγων και μεταναστών καταγράφονται από το πρωί στη Σκάλα Συκαμνιάς, που βρίσκεται απέναντι από τα τουρκικά παράλια. Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι έφτασαν στην περιοχή 54 πρόσφυγες από το Αφγανιστάν. Νωρίτερα άλλοι 15, κυρίως γυναίκες και παιδιά από το Αφγανιστάν έφτασαν στο σημείο με φουσκωτή βάρκα.

    ReplyDelete
  8. Anonymous28/2/20 18:53

    Μας δουλεύουν και απο πάνω
    https://infognomonpolitics.gr/2020/02/epitelous-i-ellada-sfragizi-ta-synora-ekane-to-aftonoito-pou-zitame-chronia-tora/

    όταν συνεχιζουν να έρχονται όπως πριν
    https://twitter.com/ragipsoylu/status/1233339314978934784

    ReplyDelete
  9. Anonymous28/2/20 18:57

    Η Ε.Ε και η Ελλάδα περιμένουν λέει από την Τουρκία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για τις μεταναστευτικές ροές ...

    Τουρκία: Δεν έχουμε συμφωνία με ΕΕ για το προσφυγικό
    https://www.euro2day.gr/news/politics/article/2010363/toyrkia-den-ehoyme-symfonia-me-ee-gia-to-prosfygik.html

    ReplyDelete
  10. Anonymous28/2/20 19:20

    "ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ......ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΛΑΘΟΣ!."

    Δε πρόκειται να το παραδεχθούν ούτε πολλοί Υπάλληλοι της ΕΕ, των ΗΕ αλλά ούτε και των ΜΚΟ που ασχολούνται με την λαθροεισροή, γιατί όσο υπάρχουν λαθροεισροές, τόσο θα έχουν δουλειά και κέρδη!
    Ειδικότερα οι Υπάλληλοι που είναι με προσωρινό συμβόλαιο αορίστου διαρκείας ή κυνηγάν μονιμοποίηση στα Ιδρύματα, τόσο μεγαλύτερα "Ανθρωπιστικά" συναισθήματα έχουν!

    Εάν τα Ελληνικά σύνορα δε κλείσουν σύντομα, τότε θα μας τα κλείσουν οι ίδιοι οι Γερμανοί και Ευρωπαίοι γιατί θα είμαστε όλοι μολυσμένοι και δε θα θέλουν ούτε να μας δούνε στα μέρη τους, αλλά ούτε και να μας επισκεφτούνε για διακοπές!

    Ειναι δύσκολο να παραδεχθούν οι θεωρητικοί των Ανοιχτών Συνόρων ότι αποτύχαν ιδεολογικώς και πρακτικώς, γιατί το κλέισιμο των συνόρων και οι έλεγχοι τους θυμίζουν Παλαιά Τάξη πραγμάτων και τους χαλάει την σούπα!
    Όταν όμως θα ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ τότε θα τη "νιώσουμε" όλοι μας την αποτυχία του project.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ θα επισπεύσουν την διάλυση της παρούσας ιεραρχικής δομής και ιδεολογίας της ΕΕ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    «Το φιλο-μεταναστευτικό προφίλ της κυβέρνησης επιχειρεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμά του στο διαδίκτυο, στο οποίο αναφέρει πως η Ελλάδα "δεν θα ανεχτεί παράνομες εισόδους στην χώρα", ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ όλης της συνοριακής γραμμής στον Έβρο, περιοριζόμενος να πει μόνο "πως ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στα σύνορα". »

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/852580_k-mitsotakis-thelo-na-eimai-safis-den-tha-anehtoyme-paranomes

    ReplyDelete
  11. Anonymous28/2/20 19:48

    Απόβαση λαθρομεταναστών και στη Λήμνο
    https://www.stoxos.gr/2020/02/blog-post_7206.html

    ReplyDelete
  12. Anonymous28/2/20 19:50

    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν τρεις σοροί μεταναστών σε αγροτική περιοχή στη Βόλβη το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020).
    Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις άνδρες, ο θάνατος των οποίων ενδεχομένως να προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

    https://www.stoxos.gr/2020/02/blog-post_7741.html

    ReplyDelete
  13. Anonymous29/2/20 00:53

    Γιώργος Τράγκας : Θέλουν να με "φιμώσουν" - Δέχομαι αφόρητες πιέσεις από μεγαλοεργολάβους

    https://www.youtube.com/watch?v=hcFjxkRpBsk&feature=emb_rel_end

    ReplyDelete
  14. Anonymous29/2/20 20:46

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_33.html

    ReplyDelete
  15. Anonymous1/3/20 10:53

    https://www.defence-point.gr/news/quot-oi-g-mimen-i-ellines-den-mas-anoigoyn-ta-synora-tha-perasoyme-quot-vid

    https://www.defence-point.gr/news/anandroi-i-se-diatetagmeni-ypiresia-eisvoli-me-aspides-ta-mora-toys-vid

    https://www.defence-point.gr/news/lesvos-220-afixeis-quot-prosfygon-metanaston-quot-to-vrady-sto-nisi

    ReplyDelete