20/02/2020

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ροές λαθρομεταναστών.

20/02/2020: Τουλάχιστον 184 "διασώθηκαν" το τελευταίο 24ωρο από το Λιμενικό Σώμα σε πέντε διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν στη χώρα. Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή από χθες στις 07.00 ως σήμερα την ίδια ώρα σε πέντε διαφορετικά περιστατικά έρευνας – διάσωσης εντοπίστηκαν 34 στην Αλεξανδρούπολη, 7 στη Χίο, 108 στη Σάμο (σε δυο περιστατικά) και 35 στη Κω. Επίσης 122 αποβιβάστηκαν με λέμβους σε ακτές νησιών και περισυνελέγησαν από το Λιμενικό Σώμα. Συγκεκριμένα 43 πεντοπίστηκαν σε ακτές της Λέσβου σε δύο διαφορετικά περιστατικά, 33 στη Χίο και 46 στη Σάμο.

21/02/2020: Μέσα σε ένα 24ωρο, περισσότεροι από 200 έφθασαν σε ελληνικά νησιά. Στη διάσωση και περισυλλογή 82 λαθρομεταναστών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης, που σημειώθηκαν σε Φαρμακονήσι και Ψέριμο. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα από το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου έως σήμερα το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 40 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή στο Φαρμοκονήσι και 42 από τη θαλάσσια περιοχή της Ψερίμου. Το ίδιο διάστημα 144 αποβιβάστηκαν ανενόχλητοι με λέμβους σε τέσσερα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα 45 αποβιβάστηκαν στη Λέσβο, 27 στη Χίο, 49 στη Σάμο και 23 στο Αγαθονήσι.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ..."ΡΟΕΣ" ; (sic).  ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ ΟΛΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΒΙΑΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΥΛΟΥ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

1 comment :

  1. Anonymous20/2/20 23:34

    Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά:
    1)Με την αποτροπή εισόδου από τις ελληνικές αρχές και όχι πχ την FRONTEX που κάνει απλά καταγραφή.
    2)Με τις ΜΚΟ που εκμεταλεύονται τους ανθρώπους(ο Βίκτορ Όρμπαν έκλεισε όλες της ΜΚΟ, Ο Ερτογκάν παίρνει τα κονδύλια της Ε.Ε. απευθείας για το κράτος του χωρίς μεσάζοντες-ΜΚΟ).
    3)Με την γρήγορη εξέταση ασύλου από τις ελληνικές αρχές και την εναναπροώθηση στις χώρες τους όσοι δεν δικαιούνται άσυλο.
    4)Με την εγκατάσταση σε κλειστούς χώρους φιλοξενίας σε ακατοίκητα νησιά.
    5)Με την κατάργηση όλων των επιδομάτων(τυράκι για να έρχονται και να μην θέλουν να φύγουν).
    6)Με τη δέσμευση που θα έπρεπε να δίνουν και να εξετάζεται αν βρήκαν δουλειά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 2 χρόνια και όχι να σουλατσάρουν, να τσεπώνουν επιδόματα και να κλέβουν. Απ ότι έχω ακούσει οι νόμιμα διακινηθέντες Έλληνες μετανάστες που πήγαιναν παλαιότερα στη Γερμανία για να δουλεύψουν έπρεπε να δηλώσουν την εργασία που θα κάνουν και το μέρος-πόλη αλλιώς δεν του θέλανε στην χώρα τους.
    7)Αυστηροποίηση της κτήσης υπηκοότητας και διαχωρισμό της υπηκοότητας από την λέξη ιθαγένεια(που σημαίνει αυτοχθονία-γεννημένο παιδί από 2Έλληνες γονείς).
    8)Η επανασύνδεση οικογενειών και τα ασυνόδευτα παιδιά να πηγαίνουν στις χώρες προέλευσης τους(η να εγγυάται έστω το κράτος μας μόνο για τα πραγματικά ανήλικα και όχι για τους ματραχαλαίους).
    Αντί αυτών κάνουμε ως κράτος τα ακριβώς αντίθετα.
    1)Δεν κάνουμε αποτροπή και η FRONTEX κάνει απλά καταγραφή, απαγορεύσαμε το PUSS BACK.
    2)Οι ΜΚΟ ξένες και ελληνικές αλωνίζουν ανεξέλεκτα και είναι ¨κράτος εν κράτει".
    3)Το άσυλο γίνεται σουρωτήρι αρκεί να "λαδώσεις" ή αρκεί να σε αναλάβει κάποια "φιλάνθρωπη-αλληλέγγυα" ΜΚΟ.
    4)Τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας δεν είναι κλειστά αλλά ανοιχτά ή τελείως διακριτικώς ελεγχόμενα και πάντως η εγκατάστασή τους είναι σε κατοικημένες περιοχές δημιουργώντας πρόβλημα στους ντόπιους κατοίκους στις επιχειρήσεις τους και στις ζωές τους γενικότερα.
    5)Τα επιδόματα-προνόμια δεν μειώνονται αντιθέτως αυξάνονται προσβλέποντας σε μια μελλοντική δεξαμενή ψηφοφόρων.
    6)Δεν δουλεύουν, ούτε το κράτος τους ζητάει να το κάνουν, αντίθετα διαφημίζει μανιωδώς τα προνόμια που τους δίνει για κάθονται. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα το περάσανε στο Σύνταγμα της χώρας(η ΝΔ που υποτίθεται ότι πίστευε στην εργασία αντίθετα "υποτίθεται" από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ) για να παίρνουν τα λίγα και να κάθονται προφανώς.
    7)Έχουν μπερδέψει εσκεμμένα την υπηκοότητα με την ιθαγένεια σαν να είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχουν χαλαρώσει τελείως τα κριτήρια για να γίνει κάποιος Έλληνας, το δίκαιο του αίματος jUS DE SANCUINIS έχει πάει περίπατο μαζί με το πολυ-πολυτισμικό μοντέλο της κοινωνίας της "προοδευτικής" Δύσης, της διαταγές του ΟΗΕ(ΎΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΊΑ)και τις εντολές της Ε.Ε.
    8))Η επανασύνδεση οικογενειών στη Ελλάδα δια νόμου.Τα ασυνόδευτα παιδιά είναι μέσα στα HOT SPOT παρέα με μεγαλύτερα που μπορεί να είναι και ματραχαλαίοι και τα χαπάκια πάνε σύννεφο και η αστυνομία έχει χάσει την μπάλα γενικότερα μέσα στα HOT SPOT.
    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ-ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ(Αλέξης Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ), ΤΑ ΊΔΙΑ, ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ ΚΑΙ Η Φώφη Γεννηματά-ΠΑΣΟΚ, και ο Κουτσούμπας-ΚΚΕ(άλλωστε δεν εμπλέκεται το ΝΑΤΟ ΕΔΏ), και ο Γιάννης Βαρουφάκης-ΜΕΡΑ25.
    Το πρόβλημα δεν λύνεται γιατί δεν θέλουν να το λύσουν(πρόβλημα για μας τους αυτόχθονες-ιθαγενείς Έλληνες, γι΄αυτούς η μαζική μετανάστευση είναι η λύση της υπογεννητικότητας-αποπληθυσμού). Σε 10 χρόνια δεν θα λέμε πόσοι ήρθαν αλλά πόσοι Έλληνες έχουν απομείνει ακόμα(οι ξένοι θα είναι περισσότεροι, το λένε ευθέως και οι στατικολόγοι που σε άλλα θέματα χαϊδεύουν αυτιά, για να λένε αρνητικά πράγματα είναι σίγουρο πως λένε αλήθεια).

    ReplyDelete