23/12/2019

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνική πολιτική τώρα

Η Πατρίδα μας χρειάζεται Αληθινούς Συμμάχους ενάντια στην τουρκική Απειλή και τους προδότες

“Τὸ Ἠθικὸν εἶνε ἂν εἶσθε Σάπιοι, νὰ Σᾶς ξεπατώσουν καὶ καθαρίσουν τὴ Γῆ. Φυλᾶτε τὴ Γῆ Σας καὶ τὴν Τιμή της, μόνο μὲ Σπαθί. Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι καὶ Σαπιορήτορες, νὰ ἐξευτελίζετε τὴ Φυλή. Πάψετε Παλιόγρηες τὶς κλάψες, τὰ σάλια, τὰ μελάνια καὶ πιάστε τὸ ΣΠΑΘΙ. Τὰ πάντα στὴ Ζωὴ -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτῶνται μὲ τὸ ΣΠΑΘΙ. Καὶ ἔτσι εἶνε καὶ μόνο ἔτσι ΠΡΕΠΕΙ νὰ εἶνε.” (ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

Θριαμβολογούν οι ενταύθα υποτακτικοί της ξενοκρατίας που κυβερνούν το προτεκτοράτο στο όνομα μιας ανθελληνικής εξουσίας, ότι η Τουρκία χάνει σε όλα τα μέτωπα την ίδια στιγμή κατά την οποία απειλεί ευθέως την εθνική μας κυριαρχία και δηλώνει χωρίς περιστροφές ότι της ανήκουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Η πρώτη αντίδραση ήταν η προσπάθεια ανακηρύξεως ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Μία προσπάθεια που απέτυχε παταγωδώς και έγραψα για αυτό στο διαδίκτυο: “10 Δεκεμβρίου 2019: ΑΔΙΕΞΟΔΟ στην προσπάθεια της Ελλάδας να ανακηρύξει ΑΟΖ με την Αίγυπτο! Το Κάιρο τα "γυρίζει"... ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για την προστασία των ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ισχυρές ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΟΧΙ ξενόδουλοι πολιτικοί στην εξουσία.

Η πολιτική των κανονιοφόρων δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ!” Και πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά η Αίγυπτος όταν εξαρτάται απόλυτα από τις ΗΠΑ, η πολιτική των οποίων ενθαρρύνει τις τουρκικές προκλήσεις όσο και εάν δεν θέλουν να το δουν, γιατί πληρώνονται να μη το βλέπουν, οι μοιραίοι εξουσιαστές του κατεστημένου… Χωρίς την αμερικάνικη βοήθεια η Αίγυπτος του Στρατηγού Σίσι δεν υπάρχει και αυτό δεν το υπολόγισαν αυτοί που κάνουν απατηλά σχέδια επί χάρτου.

Καλλιεργούν ένα κλίμα ότι η Ελλάδα κυριαρχεί και η Τουρκία υποχωρεί, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Μία μαγική εικόνα, που θυμίζει ξεπεσμένο ταχυδακτυλουργό, παρουσιάζουν στον Ελληνικό Λαό σε κάθε περίσταση. Όπως με την ανακοίνωση της Συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είπαν ότι δικαιώνει την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, ήταν απλά το σημείο 19 ενός κειμένου τεσσάρων σελίδων και ευρίσκετο μεταξύ της παραγράφου για την ενίσχυση των ευρωαφρικανικών σχέσεων και την βοήθεια προς την Αλβανία για τους σεισμούς. Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που τον ψήφισαν πολλοί για μία άλλη “πατριωτική” πολιτική, είπε ότι κινδυνεύουμε από την ρωσική διείσδυση!

Έχουμε καταντήσει οι σωματοφύλακες των αμερικανικών συμφερόντων έναντι της Ρωσίας, την ίδια στιγμή που μας έχει εγκαταλείψει τόσο η Ευρώπη, όσο και οι ΗΠΑ και έγραφα γι’ αυτό λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή μου, πριν τέσσερα και πλέον χρόνια: “Ελλάς, Ρωσία και Γεωπολιτική - 19 Απριλίου 2015 - Με αφορμή την επίσκεψη του Α. Τσίπρα στην Μόσχα: “Πριν δέκα περίπου χρόνια υπήρξε μία ειλικρινής, αλλά όχι αποφασιστική κίνηση εκ μέρους της ηγεσίας του Ελληνικού κράτους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία γεωπολιτική στροφή προς την Μόσχα. Η προσπάθεια αυτή απέτυχε παταγωδώς, αποδεικνύοντας ότι δεν αρκεί η πολιτική βούληση της ηγεσίας όταν ένα ολόκληρο κράτος και οι μηχανισμοί του είναι διαβρωμένοι από μια ξενοκρατία με συγκεκριμένη ταυτότητα. Το σχέδιο του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως ήταν πράγματι πολύ σημαντικό και θα θωράκιζε κυριολεκτικά την Πατρίδα μας από τον εξ Ανατολών κίνδυνο.”

Στο ίδιο πνεύμα και ένα κείμενό μου πριν από έντεκα ολόκληρα χρόνια: «Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Αρ. Φ. 641/7-5-2008, Ελλάς, Ρωσία και Εθνική Ανεξαρτησία Προς «εθνικόφρονες»: Μην ανησυχείτε! Δεν κινδυνεύει η εθνικά σας «ανεξαρτησία». Που ποτέ δεν κινδύνευσε κάτι, που ποτέ δεν υπήρχε!”: «Μέγα πολιτικό θέμα ετέθη για το κατά πόσον κινδυνεύει η εθνική μας «ανεξαρτησία» από τη νέα συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Ρωσία για τον αγωγό South Stream. Κάποιοι εθνικόφρονες παλαιάς κοπής, που μας θυμίζουν την εποχή του ψυχρού πολέμου, όταν οι Τούρκοι ήταν καλοί γιατί ήταν αντικομμουνιστές, ανησυχούν τώρα μήπως η Ελλάς καταστεί προτεκτοράτο της Ρωσίας! Οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι, που δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την τουρκική επιθετικότητα για πενήντα ολόκληρα χρόνια εν ονόματι της ενότητος του ΝΑΤΟ, τώρα απέκτησαν εθνική… ευαισθησία!»

Δυστυχώς, από την εποχή του Τζωρτζ Παπανδρέου μέχρι σήμερα με απόλυτη συνέπεια όλες οι κυβερνήσεις ακολουθούν μία μονόπλευρη πολιτική, ενώ θα μπορούσαμε με μία πολιτική πραγματικά εθνική να κρατήσουμε ισορροπίες. Η Ιστορία δεν μας διδάσκει τίποτε και παραθέτω επί του προκειμένου από το άρθρο “Εμείς και οι Ρώσοι” του κ. Δημητρίου Κ. Σεργίου, άρθρο που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην εφημερίδα “δημοκρατία” τα παρακάτω: “Διερωτώμαι: Δεν ανοίγουν οι δικοί μας άρχοντες και λιγάκι τα βιβλία της Νεότερης Ιστορίας να ρίξουν μια ματιά στην πολυσήμαντη αντιπαλότητα Ρωσίας - Τουρκίας τους τελευταίους δύο αιώνες; Καθώς και στην απεχθή στάση των Άγγλων απέναντί μας στις διεθνείς διασκέψεις για την απόσπαση της χερσονήσου του Αίμου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία; Οι Άγγλοι επέμεναν να μένουμε «μικροί» και αβοήθητοι, επειδή φοβούνταν μήπως βγάλουμε τη Ρωσία στη Μεσόγειο! Μην πείτε ότι δεν τα ξέρουν αυτά οι πολιτικοί μας!”

Κάποιοι ασφαλώς τα ξέρουν, όχι όμως όλοι… Οι περισσότεροι είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια και σας το λέει κάποιος που τους έζησε επτά χρόνια μέσα στην Βουλή! Αλλά όσοι τα ξέρουν, εκούσια υπηρετούν ξένα συμφέροντα γιατί έτσι εξασφαλίζουν την εξουσία. Για την Ιστορία πάντως και για το τι συνέβη το 1821 πέρα από την παραπληροφόρηση των προπαγανδιστών, που στρεβλώνουν βάναυσα τα Ιστορικά γεγονότα, σας παραθέτω το εξής: “Καρλ Μαρξ: «Ποιος έκρινε τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά στα Γιάννενα, όχι βέβαια η Ναυμαχία του Ναυαρίνου, όχι βέβαια η παρουσία γαλλικού στρατού στο Μοριά ούτε οι συνδιασκέψεις και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου παρά ο Ντίμπιτς, που προέλασε με τον ρωσικό στρατό ίσαμε την κοιλάδα της Μαρίτσας περνώντας τον Αίμο»

Επανέρχομαι στο άρθρο του κ. Σεργίου στο οποίο τονίζει: “…Δεν μπορώ να αντιληφθώ -το λέω τιμίως- τι ακριβώς θα μας εμπόδιζε να έχουμε με τους Ρώσους (και, μάλιστα, μετά την πτώση του κομμουνισμού!) τις σχέσεις που προσπαθεί σήμερα να αναπτύξει ο… Ερντογάν!” Αυτό που τους εμποδίζει είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε ανήκουν στην Ν.Δ., είτε στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είναι ότι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας όχι με βάση το Εθνικό Συμφέρον, αλλά τα συμφέροντα των “προστατών”.

Αντίθετα προς όλους αυτούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει σε μία ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, η οποία βεβαίως και θα μπορούσε να αναπτύξει πολύπλευρες γεωπολιτικές σχέσεις και με την Ρωσία. Θα μπορούσαμε, αν είχαμε μία ηγεσία εθνική αντί να προμηθευόμαστε οπλικά συστήματα απ’ τα σκουπίδια των Αμερικανών, να προμηθευτούμε και εμείς και S-400 και Sukhoi-Su35. Δεν θέλουν όμως η χώρα αυτή να έχει μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ γι’ αυτό εξόρισαν τον Όθωνα που πίστεψε στην Μεγάλη Ιδέα, γι’ αυτό δημιούργησαν τον εθνικό διχασμό στις αρχές του 20ου αιώνα, γι’ αυτό δολοφόνησαν τον Ιωάννη Μεταξά, γι’ αυτό κρατούν βαθιά διχασμένο τον λαό μας, γι’ αυτό πολέμησαν και πολεμούν τόσο σκληρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

1 comment :

  1. Χέσε μας ρε νίκο, γάμισες όλο τον ακροδεξιο χώρο και μιλάς ακόμα!


    12G

    ReplyDelete