22/11/2019

Καθιερώνεται συνταγματικά η δυνατότητα λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας

Την πρόταση της ΝΔ κατέθεσε σήμερα ο γενικός εισηγητής του κόμματος, Κώστας Τζαβάρας, μετά την απόφαση της πλειοψηφίας να γίνει δεκτό το αίτημα των ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ για προσθήκη σχετικής παραγράφου 6 στο άρθρο 73 του Συντάγματος, το οποίο σήμερα ορίζει ότι «το δικαίωμα πρότασης νόμων ανήκει στη Βουλή και στην κυβέρνηση».

"Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να καταρτίζονται και να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου."

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία για την αναθεώρηση του επίμαχου άρθρου στην προηγούμενη προτείνουσα Βουλή είχε συγκεντρώσει 171 «ναι» χωρίς να περάσει όμως το «φράγμα» των 180. Στην παρούσα αναθεωρητική Βουλή για την αναθεώρησή της διάταξης απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι προτάσεις της ΝΔ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ, ΘΕΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

6 comments :

  1. Τώρα μιλάς σοβαρά; Γιατί χάνεις τον χρόνο σου; Εδώ δε σεβάστηκαν δημοψήφισμα και από "ΟΧΙ" το έκαναν "ΝΑΙ", και θα σεβαστούν λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία; Τι να σκεφτούμε και να ομονοήσουμε; Απλώς, για να περνάει η ώρα; Το ίδιο σύστημα δεν κάνει κουμάντο και τώρα; Αυτοί δεν υποσχέθηκαν ότι θα πατάξουν τον νατιβισμό; Λες και το ζαβό της Ντορούλας ήξερε από πριν τι σημαίνει νατιβισμός. Όλα τα είχε η Μαριωρή η λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία την μάρανε;

    Για το θεαθήναι γίνονται όλα αυτά, και για να ικανοποιούνται οι διάφορες ομαδούλες του σκυλοβουλίου. Όλο το εκλογικό τοπίο είναι πολυκομματιασμένο, και δεν συνεργάζεται ουδένας με κανέναν. Η χώρα κυβερνάται, σαν να ενεργοποίησαν τον αυτόματο πιλότο. Διαχείριση κρίσεων κάνουν, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα και επικοινωνώντας αντιεξεγερτικά μηνύματα, για να πορευτούμε ήρεμα στο σενάριο που έχουν γράψει άλλοι για εμάς. Ο Πρέσβης «αλωνίζει», ώστε να πείσει μέχρι και τους τραγοπαπάδες, για να κάνουν ότι ορίζουν οι ΗΠΑ. Οι Γερμαναράδες είχαν πάρει όλους τους δήμους με τη σειρά, ώστε να πείσουν μέχρι και τους δημάρχους, για να κάνουν ότι ορίζουν οι Γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες. Μια επαρχία είμαστε, ένα λιμάνι της δυτικής αυτοκρατορίας.

    Τι φαντάζεσαι ότι θα συμβεί και τώρα; Θα επικρατήσουν πάλι οι αδρά αμοιβόμενοι, από εξωθεσμικά κέντρα, επαγγελματίες δικαιωματιστές και θα προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Κάθε μέρα θα γίνεται πλύση εγκεφάλου σε όλα τα βοθροκάναλα αποχαύνωσης που παρακολουθούν οι περισσότεροι μεσήλικες, μεσημέρι και βράδυ, ώστε να μας κρατούν απασχολημένους. Ενώ, αν παρ'ελπίδα, προκύψει κάτι εθνικιστικό, θα κάψουν την Αθήνα, ώστε να ακυρωθεί. Λίγες δεκάδες χιλίαδες υπερδραστήριων μπαχαλάκηδων κουμαντάρουν τις ζωές εκατομμυρίων. Έχουν μπει παντού (οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είναι ακόμα και στην προεδρική φρουρά). Δεν διάβασες το υπέροχο άρθρο "Γιατί αποτυγχάνει πάντα το «Μαξίμου»; Οι διοικητικές, τεχνικές και λειτουργικές ανεπάρκειες του κεντρικού συστήματος εξουσίας", αφού το διάβασες και το κατάλαβες. Τι να λέμε, λοιπόν;

    Δυστυχώς, δεν περνάει τίποτα από το τείχος του "ανίκητου" συστήματος, σε αυτήν την χώρα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά απέτυχαν όλες. Ας όψονται οι χαμογελαστοί απατεώνες με τις σεισάχθειές τους και οι εύπιστοι σανοφάγοι. Μας έχουν δέσει χειροπόδαρα από το 2010 και μετά, με ακαταλαβίστικες νομικούρες, μετατρέποντας μια τραπεζική κρίση, σε δημοσιονομική κρίση, ώστε το αναλογιστικό έλλειμα να γίνει ενυπόθηκο με τις περιουσίες των πολιτών, και τα χρέη να αποπληρώνονται από όλους τους Ευρωπαίους με το PSI. Κλεφτες, ψεύτες, προδότες και φονιάδες είναι. Έναν αιώνα διειδύουν πούστικα, δηλαδή με ύπουλος τρόπους, από παντού. Από το ιό του Μπεναρόγια που μόλυνε τα μυαλά τω Ελλήνων (π.χ. στην Αίγυπτο και στην Ιαπωνία δεν έχουν ΚΚ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Γιαπωνέζους να έχουν προνοιακό σύστημα), μέχρι τον συμμοριτοπόλεμο και τον μύθο του Πολυτεχνείου. Και τώρα μας κάνουν ύπουλο πόλεμο με λαθροαποίκους, γιατί ειδάλλως θα έχαναν. Το σύστημα θα καταρρεύσει, όταν θα έρθει η ώρα του, η οποία πλησιάζει, όπως γίνεται κάθε φορά στην ιστορία, διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    ReplyDelete
  2. 23/11/19 15:59

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 1-2- 2,5 ΕΚΑΤ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΦΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΣΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΗΣ ...
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...
    ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

    ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ Κ.Λ.Π

    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ReplyDelete
  3. Η ΝΔ Ψήφισε στην αναθεώρηση του Συντάγματος το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα όταν προεκλογικά κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ που το έχει στο πρόγραμμά του ότι επιδοτεί την ανεργία αντί για την εργασία. Πέρασε το συγκεκριμένο άρθρο με τις ψήφους ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+Ελ_Λύση=158+22+10=190 θετικές ψήφους. Πλήρης ανακολουθία λόγων και έργων της ΝΔ.

    ReplyDelete
  4. ΟΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΠΛΕΟΝ Ν.Δ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ" ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΩΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, (ΜΑΝΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ, Κ.Λ.Π|) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ) ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΟΣΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ. ΤΟ Ο "ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ" ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ "ΔΕΞΙΕΣ" ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ.

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΛΗΝ ΙΤΑΛΙΑΣ).

    Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ.

    ReplyDelete
  5. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΙΣΩΣ...

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ "ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.

    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΟΙΚΤΙΡΩ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η Χ.Α ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΑΛΛΟΙ , ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ "ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ" ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. (ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΙΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΜΕ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ.Λ.Π ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΨΙΛΟΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑ-ΔΕΞΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ) ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΛΑΟ) ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2050 ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ή ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ "ΤΡΑΙΝΟ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2050-60 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΛΕΥΚΟΙ.

    ReplyDelete
  6. https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/11/blog-post_238.html

    ReplyDelete