21/11/2019

ΕΥΠ: Τέταρτη αναβολή στην δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή Μπίκα μαζί με 2 πράκτορες

Για μια ακόμη φορά η δίκη για τον πρώην διοικητή της Ε.Υ.Π. και σημερινό στέλεχος του Ομίλου Μυτιληναίος Κωνσταντίνου Μπίκα, μαζί με τους Πράκτορες της Ε.Υ.Π. Μπάρδη και Λάδη πήρε αναβολή λόγω ασθένειας του Εισαγγελέα.

Ο προσφάτως δικαιωθείς από τη Δικαιοσύνη, επίσης στέλεχος της ΕΥΠ κ. Αθανάσιος Χαϊκάλης, που εδιώχθη άδικα, με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες από το καθεστώς των Γιώργου Παπανδρέου–Μιχάλη Χρυσοχοΐδη–Χρήστου Παπουτσή και Κωνσταντίνου Μπίκα και έμεινε σε καθεστώς αργίας για 7 ολόκληρα χρόνια, έχει υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά των υπευθύνων της άδικης δίωξής του. Την 30η Ιανουαρίου 2019, η υπόθεση εισήχθη ενώπιον του ακροατηρίου του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Η συζήτηση έπειτα από αίτημα δύο κατηγορουμένων στο πρόσωπο των συνηγόρων υπεράσπισης αναβλήθηκε για τις 2 Απριλίου 2019.Το ίδιο ακριβώς επαναλήφθηκε και πάλι όταν ήρθε η ώρα της εκδίκασης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μπίκα να ζητήσει αναβολή στο όνομα του δικηγόρου του. Το αίτημα έγινε τελικώς αποδεκτό από την Έδρα και η Δίκη αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου 2019. Δηλαδή, ακόμη μια αναβολή. Πάντως ο εκ των κατηγορουμένων πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο ακροατήριο ούτε τότε.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί για τις 20/11 αλλά αυτή την φορά... αρρώστησε ο εισαγγελέας. Που θα πάει...Κάποτε θα γίνει η δίκη. Αυτή την φορά προσδιορίστηκε για τις 20/12. Τα αδικήματα είναι ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση και ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα, κατά περίπτωση για τους 3 κατηγορουμένους...


https://edolio5.blogspot.com/2019/11/4-2.html

No comments :

Post a Comment