16/09/2019

«Μουσουλμανική βόμβα» στη νότιο Αλβανία!

Ο δημοσιογράφος Νορέλ Ζαΐμι δημοσίευσε μια προειδοποίηση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πιθανότητα να έρθουν 100 χιλιάδες Ιρανοί αντικαθεστωτικοί (Μουτζαχεντίν) στην Αλβανία. Γράφει, ακόμη, ότι οικισμοί και χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά της χώρας (Βόρειο Ήπειρο). «Η Αλβανία περιμένει 100 χιλιάδες Μουσουλμάνους- Ιρανούς Μουτζαχεντίν. Οι οικισμοί και οι χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά. Οι πηγές είναι σοβαρές και δεν είναι εφεύρημα των μέσων ενημέρωσης!!!» γράφει ο Νορέλ Ζαΐμι . Προς το παρόν, η Αλβανία φιλοξενεί πάνω από 3.000 μουτζαχεντίν. Στεγάζονται στο στρατόπεδο «Ashraf 3», κοντά στην Μάνζα, 30 χλμ από τα Τίρανα.

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 100000 ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ.  Ο ΧΩΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΣ.

2 comments :

  1. Anonymous16/9/19 15:05

    εισαι σιγουρος ρε κουρητη;;; πως το ξερεις οτι δε θα κατεβουν και προς εμας;;; ρε σεις το πραγμα ξεφευγει πολυ.. πως θα τους αντιμετωπισουμε ολους αυτους αμα μπουκαρουν;;; μας εχουν περικυκλωσει... εγω ειμαι στο βορρα... θα ξεμεινω απο σφαιρες στο λιοκανο που εχω... τεσπα ειπες για ταλβανα και θυμηθηκα οτι διαβαζα και για την ιστορια της αλβανιας τις προαλλες

    https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/09/blog-post_854.html

    ReplyDelete
  2. ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΙΡΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΘΕΛΩ.
    Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

    ReplyDelete