08/09/2019

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ

"...αν έχει διάθεση ο κ. Ερντογάν για μία ουσιαστική επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις θα πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα".
ΜΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΟΙ ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ;

"...πρόθεσή μου είναι να συνομιλώ, γιατί μόνο τότε μπορείς να βρεις λύσεις αμοιβαία αποδεκτές. Προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με τα επιχειρήματα που μας δίνει το διεθνές δίκαιο που είναι με το μέρος μας".
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ;

"Για τις ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, ανέφερε ότι έχει θέσει το ζήτημα σε όλες τις διεθνείς συναντήσεις του και πως είναι θέμα ευρωπαϊκό".
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΠΕΡΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ; ΠΟΤΕ;

"...και το μεταναστευτικό είναι ευρωπαϊκό θέμα και η Τουρκία έχει πάρει πολλά χρήματα, περί τα 6 δισ. για το μεταναστευτικό."
ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΡΑΝ 6 ΔΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.   ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

"...Θα γίνουν επιστροφές στην Τουρκία, όπως ορίζει η συμφωνία."
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΙΖΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

"...Θα αλλάξει η διαδικασία χορήγησης ασύλου, θα επιταχυνθεί χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα"
ΠΟΤΕ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ;  ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ; ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ) ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΣΥΛΟ; ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ; ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 10-20 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ; ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ;

"...Θα αναλάβω πρωτοβουλία και θα ενημερώσω τους αρχηγούς όλων των κρατών της ΕΕ για τον επιμερισμό των ασυνόδευτων ανηλίκων σε όλες τις χώρες"
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ  ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

"...Η συμφωνία των Πρεσπών δεν προβλέπει διαδικασία αλλαγής της, προβλέπει μόνο έλεγχο της εφαρμογής και σε αυτό θα είμαστε πολύ αυστηροί."
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.

Περιπτώσεις παραβίασης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια

"Δεν έχει κανονιστεί συνάντηση με τον κ. Ζάεφ αλλά κάποια στιγμή θα γίνει"
"Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ.

"Αυτό που χρειάζεται η Μακεδονία και η Ελλάδα είναι ένα αναπτυξιακό άλμα”.
ΠΗΔΗΜΑ ΚΟΙΝΩΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΜΩΣ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ.

3 comments :

  1. Anonymous8/9/19 22:47

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ "ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ". Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ GEORGE W. BUSH, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ. ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΝΟΜΑ. ΤΟΝ ΕΝΤΥΣΑΝ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΑΝ, ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΟΥΝ. ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΣ. ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΣΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ. ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ "ΚΑΤΣΕΙ" ΣΕ ΔΑΥΤΟΝ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΚΡΙΜΑ. ΖΥΓΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΕΛΛΑΣ, 21ος ΑΙΩΝΑΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/9/19 00:15

    δεν κανει ο κουλις για τιποτα ειναι πολυ λίγος δεν θα τα καταφερει...
    μονο ο αδωνις και ο τζημερος μαζι επικεφαλις ενος εθνικοφυλελευθερου μετωπου θα μπορουσαν να κανουν τις απαραιτητες μεταρυθμισεις τσακιζοντας την αριστερα ,λεγοντας κανα οχι και περιοριζοντας καπως τους εισβολεις σαν τον σαλβινι
    αν αποτυχουν και αυτοι μας μενει μονο ο κασιδιαρης... δεν λεω χρυσαυγη λεω κασιδιαρης επικεφαλις ενος ευρυτερου εθνικιστικου κινηματος να περισωσει δια πυρος και σιδηρου οτι μπορει να περισωθει πλεον εστω κατω απο τον ολυμπο η εστω μονο την πελοπονησο, να μεινει κατι ελληνικο για τις επομενες γενιες γιατι ετσι οπως παμε ειναι μαθηματικως βεβαιον οτι τελειωνει η ελλας για παντα επι των ημερων μας...

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/9/19 12:34

    "εστω κατω απο τον ολυμπο η εστω μονο την πελοπονησο"

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ '22.

    ReplyDelete