08/09/2019

"Δημιουργία νέου μητρώου για τις ΜΚΟ" = "ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" (ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ η κυβέρνηση φέρεται να έχει αποφασίσει την δημιουργία ενός νέου μητρώου για τις ΜΚΟ καθότι αυτό που ήδη υπάρχει θεωρείται ως ξεπερασμένο. Η εισήγηση για την δημιουργία ενός νέου μητρώου για τις ΜΚΟ προήλθε από τον αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Κουμουτσάκο μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την δράση και τις σχέσεις τους με διάφορες συλλογικότητες των Εξαρχείων κατόπιν αστυνομικών επιχειρήσεων.

Συνολικά στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται στον τομέα του προσφυγικού 172 ΜΚΟ πολλές από τις οποίες πραγματοποιούν εξαιρετικό έργο όμως αρκετές επίσης δεν έχουν καθαρά κίνητρα και εμπλέκονται σε ύποπτες καταστάσεις και συνεργασίες. Πολλές από αυτές ερευνώνται ήδη από τον Εισαγγελέα για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση κονδυλίων που έλαβαν από την ΕΕ, οργανισμούς και κράτη. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας η ελληνική κυβέρνηση θα ιδρύσει μια ειδική υπηρεσία τύπου ΣΔΟΕ η οποία θα ερευνήσει μία-μία τις 172 ΜΚΟ που υπάρχουν στην χώρα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο επιτρέποντας την λειτουργία των οργανώσεων που δεν έχουν καταπατήσει το νόμο και εκτελούν το έργο τους σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες του ελληνικού κράτους.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ή ΜΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μ.Κ.Ο ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;  ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ή ΜΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ 172 ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ 10 ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ; ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;

ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ, Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ, ΜΕΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ Μ.Κ.Ο ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
  • ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Μ.Κ.Ο, ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Μ.Κ.Ο; (ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ). ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; 
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μ.Κ.Ο ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ; ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε; ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Μ.Κ.Ο ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;
  • ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ Μ.Κ.Ο ;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "Μ.Κ.Ο" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. "solidarity now", "open borders". ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΕΔΙΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΔΙΚΤΥΑ, ΕΠΙΡΡΟΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟ Μ.Κ.Ο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ.

3 comments :

  1. Anonymous8/9/19 23:30

    ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ; ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΕΕ. ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ; ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΜΑ ΔΕ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΚΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ Η ΕΕ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ CATERING; ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ, ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΑΡΑ, ΚΑΤΣΕ, ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΟΥΞΟΥΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΣΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΥΛΙΚΑ, ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ, ΒΑΛΤΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ). ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΝΩ Ο ΟΡΜΠΑΝ, ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ 3 ΜΕΤΡΑ ΦΡΑΧΤΗ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΦΤΑΙΜΕ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ. ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/9/19 15:06

    https://www.protothema.gr/greece/article/923047/video-epohis-suriza-paradeisos-i-ellada-gia-tous-metanastes/

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/11/19 17:29

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Μ.Κ.Ο, ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Μ.Κ.Ο; (ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ). ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;"

    Αφενός, διότι δε θα το εγκρίνει η ισραηλινή πρεσβεία και, αφετέρου, διότι δε θα γίνει αυτό που περιγράφεις. Αντ'αυτού, στο τέλος, θα καταντήσει ευκαιρία για προεκλογικά ρουσφέτια, με διορισμούς στρατιωτικών και ημετέρων, απλά και μόνο για τα ψηφαλάκια. Δεν χρειάζονται Μ.Κ.Ο., οι ίδιες οι δημόσιες υπηρεσίες θα αρκούσαν, αν λειτουργούσαν, αλλά υπολειτουργούν, όταν δεν δυσλειτουργούν. Οι Μ.Κ.Ο. είναι για το εξωτερικό. Εμείς ούτε το εσωτερικό μας δεν έχουμε ρυθμίσει. Οι Έλληνες είναι χαμένοι σε κατάσταση σύγχυσης, μεταξύ ανάστασης και επανάστασης, ενόσω σκέπτονται πιο χρωμοσαμπουάν θα βάλουν στο καλάθι τους. Τα έχεις πει και ο ίδιος, εδώ και χρόνια. Οι πολίτες σκέφτονται με εύρος διορισμού, οι πολιτευτές με εύρος 4ετίας, και οι στρατιωτικοί με εύρος 2ετίας, ήτοι κρίσεων. Η Ελλάδα είναι χώρα δορυφόρος, εδώ και 200 έτη, και το κράτος το ελέγχουν άλλοι. Δεν χρειαζόμαστε (Εθνικό) σχέδιο και πολιτική, έχουν οι άλλοι δια εμάς· την πολιτική που ευννοεί τα εθνικά τους συμφέροντα. Όσοι έχουμε απομείνει με Εθνική συνείδηση (και γλιτώσαμε από την μεταπολιτευτική λαίλαπα του ανύπαρκτου πολυτεχνείου, ενός μύθου που έπλασαν οι νικητές), θα αγωνιστούμε, ώστε μια γενιά, αργότερα, οι σουρλουλούδες να κάνουν silly walk, ισχυριζόμενες ότι εμείς δεν αγωνιστήκαμε δια την ελευθερία μας, αλλά δια τον στρατόκαυλο ρατσισμό/φασισμό/σεξισμό μας. Το μόνο που με παρηγορεί, είναι ότι σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται στον ίδιο βούρκο, η σήψη είναι γενική, ακόμα και μεταξύ των βαρβάρων, διότι ακόμα και αυτοί εκμαυλίζονται, αλλά όχι όσο εμείς. Εμείς ξεπέσαμε πολύ.

    ReplyDelete