27/08/2019

Αφίσες με καλάσνικοφ καλούν λαθρομετανάστες σε …άμυνα των Εξαρχείων - Εντός πανεπιστημιακού χώρου η συνέλευση αναρχικών

Είναι χαρακτηριστική η αφίσα με το Καλάσνικοφ, που έχουν κολλήσει στην οδό Νοταρά. «Όσο υπάρχει αγώνας θα υπάρχει ελπίδα και όσο υπάρχει ζωή θα υπάρχει αγώνας», γράφουν στην αφίσα που έχουν αναρτήσει στο γκέτο της πρωτεύουσας. Αυτές οι εικόνες κυκλοφορούν εδώ και δύο-τρεις μέρες στα Εξάρχεια.

«Αλληλέγγυοι» και λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν χθές το βράδυ συνέλευση στην κατάληψη Νοταρά, μετά την αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια και την εκκένωση τεσσάρων καταλήψεων.

https://www.stoxos.gr/2019/08/blog-post_4216.html

Σε συνέλευση μέσα στο κτήριο Γκίνη, στο Πολυτεχνείο, καλούν για τις 21:00 το βράδυ άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ραντεβού για συνέλευση εντός του Πολυτεχνείου, μέσα στο κτήριο Γκίνη, δίνουν για τις 21:00 το βράδυ άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η γνωστοποίηση της ενέργειας τους, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ψήφιση της άρσης του ασύλου που στόχο είχε να καταστήσει τα πανεπιστήμια χώρους εκπαίδευσης και διάσωσης ιδεών και την απομάκρυνση «μπαχαλάκηδων» και παραβατικών στοιχείων. Μάλιστα σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών υποστηρίζουν πως, «οι μπάτσοι προχώρησαν επίσης και σε εισβολή στο σπίτι συντρόφων από την κατάληψη Gare», ενώ καταλήγουν με συνθήματα κατά τις αστυνομίας και αλληλεγγύης σε καταλήψεις και μετανάστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάλεσμα είναι και στα αγγλικά.
https://lawandorder.gr/Article/44491/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,  ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ. ΟΜΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΓΑΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ 10ετή (ΚΑΙ ΒΑΛΕ), ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ "ΡΟΖΑ ΝΕΡΑ" ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΠΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΞΩ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΛΗΡΕΙ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ 2-3 ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ 1000 ΠΡΩΤΕΣ. ΠΡΟΤΑΣΗ... ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2-3 ΣΧΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 10.000 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ;

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015. ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ: https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_202.html

4 comments :

  1. Anonymous27/8/19 23:19

    Να το εύχεστε να κάνουν καμία μαλακία τα μαλακισμένα να πυροβολήσουν κάνα μπάτσο. Τότε κάτι μπορεί να κινηθεί!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/8/19 10:25

    Θα περάσουν το μπάτσο ΕΔΕ. Αυτό θα κινηθεί. Χαχα

    ReplyDelete
  3. Anonymous28/8/19 13:34

    Δεν αμφιβάλω χαχαχαχ!

    12G

    ReplyDelete
  4. ΤΙ ΕΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ" ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ 4 ΑΤΟΜΑ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ), ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΙΙΜΟΦΥΡΤΗ. Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ReplyDelete