22/08/2019

Κ.Γρίβας: Γιατί οι ΗΠΑ έχουν ανάγκη και δεν θα τα σπάσουν με την Τουρκία

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει μια διαδικασία γεωπολιτικού μετασχηματισμού της Ευρασίας επικών διαστάσεων. Αυτή η διαδικασία προκύπτει ως προϊόν της σύνθεσης μιας σειράς παραγόντων και πολύ δύσκολα μπορούμε να προσδιορίσουμε με ασφάλεια το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Βασικός κρίκος αυτού του μετασχηματισμού είναι η Τουρκία. Το γεγονός, όμως, παραμένει ότι έχουμε εισέλθει ορμητικά σε έναν νέο κόσμο και μια νέα ιστορική περίοδο, η οποία προκαλεί ανασφάλεια ακόμη και στους πιο ισχυρούς πλανητικούς δρώντες, όπως είναι οι ΗΠΑ. Κατά την άποψη του γράφοντος, αυτή ακριβώς η ανασφάλεια των ΗΠΑ ενδέχεται να διαιωνίσει μια στενή στρατηγική σχέση με την Τουρκία, εις βάρος των τρεχουσών αντιλήψεων περί επερχόμενης ολοκληρωτικής ρήξης των σχέσεων Ουάσιγκτον-Άγκυρας.

Ένας από τους παράγοντες που διαμορφώνουν μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα στην Ευρασία είναι η εξελισσόμενη τήξη των αρκτικών πάγων, εν παραλλήλω με την αύξηση του αριθμού και την ενίσχυση των ικανοτήτων των ρωσικών παγοθραυστικών. Ο συνδυασμός αυτός σταδιακά καθιστά τον Αρκτικό πλεύσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσθέτοντας έναν νέο θαλάσσιο δρόμο στο παγκόσμιο σύστημα συγκοινωνιών. Ακόμη περισσότερο, με την είσοδο του Αρκτικού στο παγκόσμιο δίκτυο θαλάσσιων οδών δημιουργείται ένα είδος διαδρόμου ταχείας κυκλοφορίας γύρω από την περιφέρεια της Ευρασίας, μειώνοντας τον ρόλο των ανοικτών ωκεάνιων εκτάσεων, όπου κυριαρχούν οι ΗΠΑ. Εν παραλλήλω, η Κίνα έχει ξεκινήσει να υλοποιεί ένα γιγάντιο σχέδιο για τη δημιουργία υποδομών στην περιφέρεια και το εσωτερικό της Ευρασίας που αναφέρονται ως Νέος Δρόμος του Μεταξιού. Οι Κινέζοι τις προσδιορίζουν με το αρκτικόλεξο OBOR (One Belt One Road / Μια Ζώνη Ένας Δρόμος). Αυτό το πλέγμα υποδομών, όμως, δεν έχει μόνο οικονομική σημασία. Λειτουργεί και ως παράγοντας ενοποίησης της Ρωσίας και της Κίνας με συνδετικό στοιχείο του το "βαθύ εσωτερικό" της Ευρασίας, δηλαδή το αχανές πλέγμα των εκτάσεων στα βορειοδυτικά της Κίνας, τη Σιβηρία, τη Μογγολία και τις κεντροασιατικές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Αυτή η ενοποιητική τάση έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ως αποτέλεσμα της υπερφίαλης πολιτικής της Δύσης, που εγκλωβίστηκε στην ψευδαίσθηση ενός "παγωμένου" χρόνου μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Οι Δυτικοί θεώρησαν ότι είχε φθάσει το "Τέλος της Ιστορίας", ότι θα ήταν αιώνια νικητές και οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη όφειλαν να τους υπακούουν αενάως. Έτσι, ώθησαν τις μεγάλες ευρασιατικές δυνάμεις, με προεξάρχουσες την Κίνα και τη Ρωσία, σε έναν αντιαμερικανικό συνασπισμό. Αυτός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια, μετά την παρανοϊκή επιλογή της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ να εμπλακούν σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο με τη Μόσχα με αφορμή το θέμα της Κριμαίας. Έτσι, η "απομονωμένη" από τη Δυτική Ευρώπη Ρωσία, ωθείται προς την αγκαλιά της Κίνας. Ταυτοχρόνως, η Κίνα, εγκλωβισμένη μέσα στις σινικές θάλασσες από τη ναυτική ισχύ των ΗΠΑ και εξαρτώμενη πλέον από το εξωτερικό για την τροφοδοσία της με ενέργεια και πρώτες ύλες, αλλά και για την εξαγωγή των προϊόντων της, ωθείται και αυτή προς την αγκαλιά της Ρωσίας.

Επενδύει στη δημιουργία μιας ζωτικής αρτηρίας στο "βαθύ εσωτερικό" της Ευρασίας που θα την ενοποιεί με τον υπόλοιπο κόσμο και θα βρίσκεται μακριά από τις δυνατότητες παρέμβασης της ναυτικής ισχύος των ΗΠΑ. Έτσι, έχει δημιουργηθεί το πρόπλασμα ενός γεωπολιτικού συμπλόκου, που ενδέχεται να εξελιχθεί στην πρώτη υπέρ-υπερδύναμη (Hyper Power) στην ιστορία της Ανθρωπότητας. Κι αυτό, επειδή τα μεγέθη αυτής της γεωπολιτικής οντότητας, που θα περιλαμβάνει την Κίνα και τη Ρωσία, θα είναι απλά μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία. Εν παραλλήλω, φαίνεται πως υλοποιείται ο εφιάλτης του πατέρα της αγγλοσαξονικής γεωπολιτικής σκέψης Sir Halford Mackinder. Δημιουργείται μια υπερδύναμη στην "καρδιά" της Ευρασίας (Heartland), η οποία βρίσκεται μακριά από τους ωκεανούς και κατά συνέπεια εκτός των δυνατοτήτων ελέγχου από τη μεγάλη ναυτική δύναμη του πλανήτη.

Στο σημείο αυτό είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η Τουρκία. Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να ασκούν κάποια επιρροή οι Αμερικανοί στην ευρασιατική καρδιά είναι δια των τουρκογενών και μουσουλμανικών πληθυσμών της Ασίας. Αυτοί ξεκινάνε από την Τουρκία, περνάνε από τις κεντροασιατικές πρώην σοβιετικές Δημοκρατίες και καταλήγουν στους Ουιγούρους στη Βόρειο Κίνα. Κατά κάποιον τρόπο, δηλαδή, οι τουρκογενείς μουσουλμανικοί πληθυσμοί είναι το "μαχαίρι" που χώνεται στην ευρασιατική καρδιά και η Τουρκία αποτελεί τη λαβή αυτού του "μαχαιριού". Άρα, όσο οι αμερικανικές ελίτ διατηρούν έστω και ψήγματα ελπίδων ότι η Τουρκία μπορεί να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να επιλέξουν να αποσυρθούν από αυτήν την "αναγκαστική συμμαχία" μαζί της, γιατί πολύ απλά το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο. Θα προτιμήσουν να επενδύσουν σε μια πολιτική ακραίου κατευνασμού έναντι της Άγκυρας, διατηρώντας την, έστω και εικονικά, στη δυτική γεωπολιτική αρχιτεκτονική. Κι αυτό για να μην οδηγηθούν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ας έχουμε υπόψη μας ότι η Τουρκία, που μπορεί να παίξει καλύτερα τον ρόλο της λαβής αυτού του γεωπολιτικού "μαχαιριού", δεν είναι τόσο η δυτικοποιημένη Τουρκία των κεμαλιστών όσο η ισλαμοεθνικιστική Τουρκία του Ερντογάν.

Από πλευράς της, η Μόσχα έχει επενδύσει σε μια επισφαλή τουρκορωσική συμμαχία, δεδομένων των πολλαπλών και εντόνων ανταγωνιστικών στοιχείων στις γεωπολιτικές ταυτότητες των δύο χωρών. Έχει επενδύσει με την προοπτική να σπάσει αυτό το "μαχαίρι" που στρέφεται προς την κεντροευρασιατική καρδιά της. Γιατί αν η Τουρκία περάσει, έστω και για λίγο, υπό τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, τότε χάνεται και ο τελευταίος δίαυλος των κεντροασιατικών χωρών με τη Δύση και αυτές "χωνεύονται" μέσα στο διαμορφούμενο σινορωσικό σύμπλοκο. Ακόμη και αν η Τουρκία κατόπιν αλλάξει πορεία και έλθουν ξανά στο προσκήνιο οι ανταγωνισμοί της με τη Μόσχα, η ζημιά θα έχει γίνει. Η Άγκυρα, φυσικά, δεν θέλει να ταυτιστεί ολοκληρωτικά με κανέναν και μάλλον θα συνεχίσει την επισφαλή ισορροπία της μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Επιδιώκει να κεφαλαιοποιήσει τους ανταγωνισμούς και τους φόβους των δύο μεγάλων δυνάμεων και να προωθήσει τις δικές της στοχοθετήσεις. Βέβαια, αυτή είναι μια ισορροπία σχοινοβάτη και δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Επί του παρόντος, όμως, φαίνεται πως λειτουργεί.

Σε κάθε περίπτωση, αυτήν τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον των τουρκοαμερικανικών και ρωσοτουρκικών σχέσεων. Κατά συνέπεια, η υπεραισιοδοξία που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό εν Ελλάδι αναφορικά με τον ρόλο που θα αποκτήσει η Ελλάδα ως ανατολικό σύνορο του ΝΑΤΟ μετά την υποτιθέμενη "αναπόφευκτη ρήξη" των τουρκοαμερικανικών σχέσεων, είναι τουλάχιστον πρόωρη. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, οι ΗΠΑ μάλλον θα επενδύσουν σε μια πολιτική ακραίου κατευνασμού προς την Άγκυρα, προσδοκώντας σε μια βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών στο μέλλον. Άρα και σε τυχόν σύγκρουση, σε οποιοδήποτε επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, το βέλτιστο για εμάς σενάριο θα ήταν μια αυστηρή ουδετερότητα από πλευράς της Ουάσιγκτον και όχι κάτι περισσότερο.

https://slpress.gr/diethni/giati-oi-ipa-echoyn-anagki-kai-den-tha-ta-spasoyn-me-tin-toyrkia/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ή ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "One Belt One Road / Μια Ζώνη Ένας Δρόμος", ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ/ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ.  ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ" ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ  ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "One Belt One Road", ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ  ΤΙΠΟΤΑ ΡΩΣΣΙΚΟ.

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΝΤΩΣ Η ΚΙΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ "στη δημιουργία μιας ζωτικής αρτηρίας στο "βαθύ εσωτερικό" της Ευρασίας". ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ. ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ. ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ  ΔΥΤΙΚΟΙ ΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.  ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.  ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΠΕΤΥΧΕ. ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ; Η ΚΙΝΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΜΑΖΙ.
[ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ ΟΥΔΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΠΕΡΙ ΟΝΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΝΑΤΟ.]

ΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΧΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΙΝΟΡΩΣΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Η ΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ "ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ" ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "One Belt One Road". ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ.  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ/ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ή ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.  ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΧΙ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΙΝΟΡΩΣΣΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΟΡΦΟ.  ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ" ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΒΑΣΕΩΣ, ΔΥΤΙΚΟ-ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Υ.Γ: Η "Heartland" ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΙΓΝΙΟ. Η ΕΥΡΑΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ  ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η "Heartland" ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ "ΝΑΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ "ΧΕΡΣΑΙΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΟΛΟΙ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΤΑΧΕΙΕΣ, ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 20 ΕΤΗ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΕΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ-ΑΠΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

"Αν οι Αμερικανοί γραφειοκράτες ήταν περισσότερο διορατικοί και δεν είχαν κολλήσει στη δήθεν στρατηγική θέση της Τουρκίας, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για την ίδια Αμερική. Για ποια στρατηγική θέση ομιλούν; Την ανύπαρκτη; Διότι προς το παρόν την «χαίρονται» οι Ρώσοι και οι Ιρανοί και άλλοι εχθροί της Αμερικής.  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πάρει από την Ελλάδα και την Κύπρο περισσότερα απ’ όσα έχουν δώσει. Και δεν νομίζω ότι ο πρέσβης Πάιατ αμφισβητεί αυτή τη διαπίστωση. Η συνέχιση του στρατηγικού διάλογου με τη συμμετοχή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών πρέπει να αποδώσει καλά αποτελέσματα, ακριβώς επειδή η Ελλάδα δικαιούται βοήθειας από την Ουάσιγκτον. Είναι κοινό μυστικό ότι η Αθήνα αλλά και η Λευκωσία στάθηκαν στο πλευρό της Αμερικής όταν την εγκατέλειψε η Τουρκία και δεν επέτρεπε τη χρήση του εδάφους της για τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Και όχι μόνο αυτό. Θέλετε να μετρήσουμε τα όχι του Ταγίπ Ερντογάν και τα ναι της Ελλάδας και της Κύπρου; Είναι αμέτρητα. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: https://hellasjournal.com/2019/08/ti-gyreyei-o-maik-pompeo-stin-athina-i-ellada-i-kypros-kai-i-poreia-toy-toyrkikoy-fidioy/

19 comments :

  1. Anonymous22/8/19 17:21

    Πρέπει όμως να το δούμε και ρεαλιστικά το θέμα. Σωστά το ότι οι σιωνιστές δυναμώνουν την Κίνα και την καθιστούν πλανητική δύναμη, η Δύση που είναι η απόλυτη σιωνιστική πόρνη του αυτοκράτορα Ρότσιλντ, τι θα κάνει για αυτό; απλά ότι πουν τα αφεντικά της. Ξαναλέμε για πολλοστή φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, μέχρι την έναρξη του Γ παγκόσμιου, στο δυτικό στρατόπεδο, αν πρώτα δεν γίνει μια αιματηρή εκκαθάριση μέσω ενός φυλετικού πολέμου σε όλα τα δυτικά έθνη (τα ίδια και χειρότερα όπως έχουμε πει πολλάκις και για το Ελλαδιστάν η αλλιώς δυτικό Ισραήλ), είναι προτιμότερο να μείνουν για παράδειγμα 200-300 εκατομμύρια φανατισμένοι και συνειδητοποιημένοι λευκοί, και να ξεκινήσει ο Γ παγκόσμιος εναντίον των σινων και των ισλαμονεγροτουρανομογγολοορκ συμμάχων τους(η επικράτηση των λευκών θα είναι εύκολη, λόγω τεχνολογίας και μαχητικής ικανότητας), παρά τώρα, με παραπάνω από τους μισούς από το 1 δις, να είναι εκφυλισμενοι αντιφασίστες, αριστεριστές, λιμπεραλ, ομοφυλόφιλοι, φεμινίστριες, μασονοι, δειλοί φιλοσυστημικοι, κρυφοπεριουσιοι, κ.λ.π.

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/8/19 13:55

    Για αυτά τα σχόλια διαβάζω το μπλογκ σου, μάλλον ο Γρίβας θα έπρεπε να διαβάζει εσένα.

    Να αρχίσω, λέγοντας ότι οι κινέζοι έχουν πολλαπλές οδούς για τα προϊόντα τους, τώρα πια.

    https://www.2wglobal.com/globalassets/7.-news--insights/features/china-one-belt-one-road-initiative-680x0-c-default.jpg

    "ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ. ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ."

    Και η Ρωσία θα δεχτεί να αυτοπεριοριστεί, εδαφικώς, αναίμακτα;

    "ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ."

    Έχω μια απορία, γιατί μια αυτοκρατορία, η Pax Americana, να υπονομεύει τον εαυτό της, με πολιτικές που υποστηρίζουν μια άλλη αναδυόμενη υπερδύναμη, επί δεκαετίες; Και, επίσης, πώς γίνεται, να αυτοαποβιομηχανοποιηθεί; Η αυτοαποβιομηχανοποίηση προϋποθέτει τον έλεγχο όλης της βιομηχανίας της. Μα, έχουμε ελεύθερη (βιομηχανική) αγορά.

    "ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ ΟΥΔΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΠΕΡΙ ΟΝΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΡΩΣΣΙΑΣ ΝΑΤΟ."

    Μα, παραγνωρίζεις το θρησκευτικό ζήτημα του θέματος. Η εκκλησία της Ρωσίας άρχισε από την Ουκρανία. Επομένως, με αυτόν τον τρόπο, την «πληγώνουν», αποκόπτοντάς την από τις θρησκευτικές της ρίζες και, επιπλέον, με τη νέα δομή που ενέκρινε ο εγκάθετος Πατριάρχης Κων/πολης, καταφέρνουν, να διχάσουν και να απενοχοποιήσουν τον Ουκρανικό λαό, σε μια ενδεχόμενη επίθεση.

    "Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ."

    Υπάρχει και μεγάλος αριθμός Ουιγούρων πολιτικών προσφύγων στην Κων/πολη, από τη δεκαετία του '60. Η επίσημη αποστολή έγινε από την Κίνα ή την Κων/πολη;

    "Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η "Heartland" ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ."

    Πεζοί, ναύτες, πεζοναύτες έχουν μικρή σημασία, τώρα πια. Η ύπαρξη πυραύλων, με πυρηνικές κεφαλές, καθιστούν τις έννοιες της "Heartland" και "Rimland" απαρχαιωμένες. Ουδείς, σε οποιοδήποτε μέρος, είναι ασφαλής. Ακόμα και αν κάποιος νικήσει σε αυτά τα κομβικά σημεία που έχεις αναφέρει (Αρκτική, Ωκεανία και Μεσόγειος), τότε τι εμποδίζει τον ηττημένο να χρησιμοποιήσει, ως τελευταίο «χαρτί», τις εναπομείνασες θερμοπυρηνικές, πυραυλικές βόμβες του, ώστε να αποτρέψει τον νικητή, από το να χαρεί τη νίκη του, με το σκεπτικό: «εάν δεν μπορώ να νικήσω εγώ, δε θα νικήσει κανένας άλλος»;

    "ΤΗΣ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ."

    Ίσως, αφελής ερώτηση, αλλά γιατί θέλουν να γίνουν πλανητοκράτορες; Δεν υπάρχει κανένας, εξ αυτών των υποψήφιων πλανητοκρατών, ένθεν και εκκείθεν, που να πιστεύει στην ειρηνική συνεργασία πολλών δυνάμεων;

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/8/19 14:43

    22/8/19 17:21

    "Ξαναλέμε για πολλοστή φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, μέχρι την έναρξη του Γ' παγκόσμιου, στο δυτικό στρατόπεδο, αν πρώτα δεν γίνει μια αιματηρή εκκαθάριση μέσω ενός φυλετικού πολέμου σε όλα τα δυτικά έθνη"

    Μα, άμα γίνει αυτό, οι Κινέζοι θα το εκμεταλλευτούν, προς όφελός τους, και θα «ρίξουν λάδι στη φωτιά» του εμφυλίου μας. Πόσος χρόνος απομένει, για να αρχίσει και να τερματιστεί ένας εμφύλιος μεταξύ των Λευκών; Οι Λευκοί δεν θα προλάβουμε, να αναδιοργανωθούμε.

    Στο σενάριό σου, ποιος θα επικρατούσε, ο Πούτιν; Διότι θα ήταν εμφύλιος ΗΠΑ-Ευρώπης ενάντια στη Ρωσία. Οι Ρώσοι θα προσπαθούσαν να προσεταιριστούν μέρος της Ευρώπης. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι Αφρικανοί θα ήταν αμέτοχοι. Οι Άραβες θα έπαιρναν το μέρος των ΗΠΑ-Ευρώπης. Οι Ισλαμιστές δε θα μας βοηθούσαν, εκτός ίσως από το Ιράν, και λέω ίσως. Οι Λατινοαμερικανοί θα έμεναν αμέτοχοι ή θα συντάσσονταν κάποιοι με τις ΗΠΑ-Ευρώπη και κάποιοι άλλοι με την Ρωσία; Η Ινδία θα έβρισκε αφορμή να επιτεθεί στο Πακιστάν, θα έμενε αμέτοχη, θα εξωθούνταν σε βοήθεια προς τις ΗΠΑ-Ευρώπη;

    Γενικά, το σενάριό σου δεν είναι πειστικό, διότι το πιθανότερο θα ήταν ο εμφύλιος των Λευκών, να πυροδοτούσε παράπλευρους περιφερειακούς πολέμους ή και γενικευμένο Γ' Παγκόσμιο, καθώς η Κίνα θα έβλεπε την ευκαιρία να επιβληθεί.

    Η σημερινή ειρήνη δεν αναίρεσε τις αιτίες των διαμαχών μεταξύ διαφορετικών χωρών, απλώς τις αποσόβησε, επί μερικές δεκαετίες, με οικονομικά κίνητρα. Είναι γνωστό, ότι αρκετές περιοχές του πλανήτη, άνευ της Αμερικανικής επιρροής, θα αλληλοεξοντώνονταν. Πολωνία εναντίον Λιθουανίας, Ιαπωνία εναντίον Κορέας, Ινδία εναντίον Πακιστάν, Ελλάς εναντίον Τουρκίας, διάφορες αφρικανικές χώρες μεταξύ τους...

    "η επικράτηση των λευκών θα είναι εύκολη, λόγω τεχνολογίας και μαχητικής ικανότητας"

    Μπορείς να το αποδείξεις αυτό; Μα, η κρυφή τεχνολογία των Λευκών είναι στα χέρια του άτυπου αυτοκράτορα Ρότσιλντ. Τα υπόλοιπα όπλα δεν είναι, λίγο πολύ, ισοδύναμα; Και πόσα από αυτά θα υπάρχουν ακόμα, μετά τον εμφύλιο;

    ReplyDelete
  4. και η Ρωσία θα δεχτεί να αυτοπεριοριστεί, εδαφικώς, αναίμακτα;

    ΗΔΗ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ. https://isxys.blogspot.com/2018/08/25.html

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ "ΡΩΣΣΩΝ" ΜΟΓΓΟΛΩΝ. ΑΝ ΔΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ.

    γιατί μια αυτοκρατορία, η Pax Americana, να υπονομεύει τον εαυτό της, με πολιτικές που υποστηρίζουν μια άλλη αναδυόμενη υπερδύναμη, επί δεκαετίες;
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΡΩΣΣΙΑ , ΑΡΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΠ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

    Η αυτοαποβιομηχανοποίηση προϋποθέτει τον έλεγχο όλης της βιομηχανίας της. Μα, έχουμε ελεύθερη (βιομηχανική) αγορά.
    ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΗΤΑΝ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ . ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ. ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΑΡΗΓΑΓΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΕΕ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΗ ΙΔΙΑ ΑΔΑΣΜΑΛΟΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Η Ε.Ε, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ". ΕΤΣΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ.

    ΠΕΡΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΠΩΣ "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ" "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ" ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΥΣΙΑ - ΑΣΚΟΠΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ "ΜΕΤΩΠΟ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ. ΟΙ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ.

    Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ -ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΧΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙ-ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ. ΠΡΙΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ή ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΟΜΟΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΙΙΤΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Κ.Λ.Π

    ReplyDelete
  5. Υπάρχει και μεγάλος αριθμός Ουιγούρων πολιτικών προσφύγων στην Κων/πολη, από τη δεκαετία του '60
    ΠΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ; 5000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ... "ΒΡΕΘΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    https://isxys.blogspot.com/2019/01/5000.html

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑΤΑΡΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2012/10/blog-post_9235.html

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ Ο ΒΙΑΙΟΣ ΑΠΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ "ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ" ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΒΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΥΖΜΠΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ Ι.Κ.

    ΔΕΣ ΑΥΤΟ: https://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_1456.html

    που να πιστεύει στην ειρηνική συνεργασία πολλών δυνάμεων
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΗ. Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ, ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ.

    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ "ΜΙΚΡΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, (ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ "ΧΙΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ "ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ. ΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΧΑΝΕΣΑΙ. Η ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ "ΕΙΡΗΝΗ" ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΥΠΕΣΚΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous23/8/19 20:27

    Σε ευχαριστώ, για τον χρόνο σου, τον κόπο σου, την κατατοπιστική απάντησή σου και τους επεξηγηματικούς υπερσυνδέσμους. Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούργιο, διαβάζοντάς σε, είσαι καλός δάσκαλος, γράφεις απλά και κατανοητά.

    Πόσο δίκιο έχεις. Η ωμή πραγματικότητα πονάει. Πόσο μας έχουν παραμυθιάσει με όλες αυτές τις αυταπάτες, τόσο που χρειαζόμαστε αποπρογραμματισμό. Θυμάμαι, κάποτε στο σχολείο μας έβαζαν, να φτιάχνουμε καρτούλες, γράφοντας ευχές για «παγκόσμια ειρήνη». Πόσο γελοία φαίνονται όλα αυτά, τώρα πια. Τελικά, η ειρήνη μοιάζει να είναι επιθετικός προσδιορισμός του αέναου πολέμου. Τι θυμάται ο άνθρωπος...

    Σκέφτομαι όλους αυτούς τους ταλαίπωρους αμερικανούς που έχω παρακολουθήσει σε ντοκυμαντέρ, στο παρελθόν, οι οποίοι έκλαιγαν, επειδή ήταν άνεργοι, και κατηγορούσαν τους βιομηχάνους που έφυγαν στην Κίνα, αντί να μείνουν στις ΗΠΑ. Έπειτα, θυμάμαι όλους εκείνους τους καριερίστες της πολιτικής στις ΗΠΑ, τους ακραίους Δημοκρατικούς (αλλά και τους Πράσινους), οι οποίοι κατηγορούν το κεφάλαιο, ότι υπαγορεύει την νομοθεσία, αλλά τώρα καταλαβαίνω, ότι τα θεσμοθετημένα κίνητρα (που ανέφερες) ήταν υπαγορευμένα από πιο ψηλά, από αυτούς που καθορίζουν τις «μοίρες» των ανθρώπων, από ένα διεθνές διευθυντήριο, ας πούμε. Παρ'όλη την πρόοδο του ανθρώπινου είδους, συνεχίζουμε να καθοριζόμαστε φυλετικά, αν και αυτό -τουλάχιστον σε εμένα- μου το απέκρυψαν όλοι, προσπαθώντας, να με πείσουν για το αντίθετο.

    Πάντως, καμιά φορά αναλογίζομαι, εκείνοι οι Mullatos, οι Mestizos, οι Zambos, οι Pardo, οι Garifuna και οι Creoles στην αμερικανική ήπειρο, πόσο παράξενο είναι ότι υπάρχουν. Μέχρι και πριν μερικούς αιώνες δεν υπήρχαν καν. Μιγάδες, καθορισμένοι ή/και ακαθόριστοι, χωρίς σαφή ταυτότητα, χωρίς ξεκάθαρο γενετικό αποτύπωμα, αποτέλεσμα (συνήθως) βιασμών από Λευκούς κατακτητές. Διάβασα, πριν καιρό, κάποια στατιστικά στοιχεία, ως προς το πως νιώθουν και πως αυτοπροσδιορίζονται, καθώς δεν ανήκουν, διακριτά, σε μια κατηγορία, και τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ανάμεικτα και ελαφρώς συγκαλυμμένα. Και, αντιθέτως, πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που δεν έχουμε τέτοιο ταυτοτικό/υπαρξιακό πρόβλημα.

    Οι Άραβες και οι Ινδοί, σε ποια φυλή ανήκουν (ή έστω σε ποιο μεγάλο σύνολο), άραγε; Για τους Ινδούς έχω διαβάσει, ότι δεν αποτελούν ενιαίο γενετικό σύνολο. Εμείς (Μεσογειακοί, Αλπικοί, Διναρικοί, Βαλτικοί, Νορδικοί, κ.α.) συμπεριλαμβανόμαστε στην Λευκή φυλή. Τους αυτόγχονες της Αμερικής (περίπου 20% του συνολικού πληθυσμού, πλέον), τους θεωρούμε μέλη της κόκκινης φυλής. Τους Κινέζους, τους Μογγόλους και τους άλλους Ασιάτες στην κίτρινη φυλή. Τους Αφρικανούς στην μαύρη φυλή. Ωστόσο, κάποιες ομάδες με προβλημάτιζαν πάντα, καθώς δεν ήταν διακριτές.

    Δε γνώριζα για τους Άγγλους και τους Ολλανδούς. Δηλαδή, όλα τα σχίσματα ήταν πολιτικές αποφάσεις, και όχι θρησκευτικές; Η θρησκευτικές διαφορές ήταν μόνο το πρόσχημα, ώστε να διευκολυνθούν τα πολιτικά οφέλη; Μου προκαλεί εντύπωση, ότι στην νοτιοανατολική Ασία δεν έχουν, ιστορικά, τέτοιο μεγάλο πρόβλημα με αιρέσεις του βουδισμού. Το Βιετνάμ, για παράδειγμα, έχει μεγάλη έχθρα (δισχιλιόχρονη) με την Κίνα.

    Ο Ερντογάν, σε συνέντευξή του το 2010, είχε μιλήσει για 50.000 Ουιγούρους, αλλά θα εννοούσε και γυναικόπαιδα, μάλλον. Δυστυχώς, δε γνωρίζω τον ακριβή αριθμό. Πάντως, η εξήγησή σου, επί της πολιτικής των Κινέζων στους Ουιγούρους, μου φαίνεται πιο λογική, από οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_people_in_Turkey https://en.wikipedia.org/wiki/Uyghurs https://www.eastwestcenter.org/fileadmin/stored/pdfs/ps053.pdf

    Μακάρι, ο Πούτιν να αντισταθεί, διότι είναι η μόνη μας ελπίδα.

    ReplyDelete
  7. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜ,Ο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ "2 ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ". ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΜΔΟΚΙΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ "ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ" ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΙΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΦΥΛΕΣ. ΛΕΥΚΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ. ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΙΝΔΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ. ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΝΔΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΙΝΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΓΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΝΔΙΕΣ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ. Η ΡΩΩΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΩ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΩΛΕΣΕΙ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ, ΠΛΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑΣ) ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ. ΜΟΝΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous24/8/19 21:00

    "ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, (ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ "ΧΙΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ."

    ΚΑΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΧΙΠΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: "we realized that we were outgunned"

    ReplyDelete
  9. Anonymous24/8/19 21:47

    "ΠΕΡΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΠΩΣ "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ" "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ" ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΥΣΙΑ - ΑΣΚΟΠΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ "ΜΕΤΩΠΟ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ. ΟΙ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ"

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ;

    ReplyDelete
  10. 24/8/19 21:47

    Η ΕΣΘΟΝΙΑ , Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

    https://isxys.blogspot.com/2015/07/blog-post_48.html

    ReplyDelete
  11. Anonymous25/8/19 17:11

    Η λεγόμενη δύση, κυβερνάτε από 15-20 εκατομμύρια καθαρούς εβραίους, με βασιλιάδες τους Ρότσιλντ, που είναι στην κορυφή της πυραμίδας, 40-50 εκατομμύρια κρυφούς με κάποιο εβραϊκό αίμα, που είναι δεύτεροι ιεραρχικά, καμία 40αρια εκατομμύρια μασονους όλων των βαθμίδων που δεν έχουν εβραϊκό αίμα και ακολουθούν τρίτοι και ιδρωμενοι, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των αποπάνω. Ακολουθούν καμιά 100αρια εκατομμύρια δούλοι των αποπάνω με διάφορες θέσεις(ΜΜΕ, αστυνομία, στρατιωτικοί, όλες οι θέσεις σε δημόσιο, κ.λ.π.) που θα πολεμήσουν φανατισμένα στο πλευρό των αποπάνω, καθώς και άλλα 100+εκατομμύρια λοβοτομημενων δυτικών, που θα συνταχθούν και αυτοί με αυτούς(ομοφυλόφιλοι, φανατισμένοι αντιρατσιστές, λιμπεραλ φιλελεύθεροι, δημοκρατικοί, φεμινίστριες, κ.λ.π). Όσο αυτοί ζουν και αναπνέουν, η λευκή φυλή βρίσκεται σε θανατηφόρο κίνδυνο, και πιθανόν θα πάψει να υπάρχει σε 50 χρόνια. Για αυτό και το πρώτο βήμα είναι η άγρια και παραδειγματική εξολόθρευση όλων αυτών, για να προχωρήσουμε παραπέρα. Αν αυτοί δεν υπήρχαν, δεν θα υπήρχε η κρίση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, και γενικά και άλλες πολλές μεταξύ των λευκών εθνών. Άλλη ρεαλιστική λύση εκτός από την υποχρεωτική συνεργασία όλων των εθνοπατριωτων λευκών(Ρώσων, Αμερικάνων, ουκρανων, Ούγγρων, ιταλών, κ.λ.π), και την αρχή ολοκληρωτικού πολέμου, εναντίον αυτών που ανέφερα, δεν υπάρχει. Μόλις τελειώσει βλέπουμε τι θα γίνει με κινέζους, γυφτοδραβιδες, αφρικανους, ισλαμιστές, τουρανομογγολους, και άλλους. Για το αν τον εκμεταλλευτούν τον συγκεκριμένο πόλεμο των λευκών οι άλλες φυλές, και επιτεθούν στους εθνοπατριωτες, απλά άμα κατέχουν πυρηνικά και χημικά οι παρατάξεις, τους το κάνεις σαφές με κάποιο παράδειγμα(π.χ. εξολόθρευση όλων των κατοίκων μιας μεγάλης αφρικανικής χώρας), ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό, και ότι θα είναι το τέλος τους. Το ιδανικό σενάριο για εμάς, για να λήξει υπέρ μας, ένας τέτοιος πόλεμος, θα ήταν τα ημερολόγια τερνερ(αν και σήμερα, μερικές δεκαετίες μετά μπαίνουν και κάποιες άλλες παράμετροι), για όποιον τα έχει διαβάσει, έχει προβλέψει και την περίπτωση των σινων, και άλλα.

    ReplyDelete
  12. 15-20 εκατομμύρια καθαρούς εβραίους

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ. ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ "ΑΤΟΝ" , ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ, ΑΣΣΥΡΟΧΑΛΔΑΙΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ ΛΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΠΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΕΞΟΔΟ".
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΣΩΝΑΤΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΣΑΝ, , ΕΙΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ , ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 "ΦΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΥΛΗ , Η 13η , ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥΣ (ΜΟΛΙΣ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) .
    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ 13ης ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΡΥΞΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΤΟΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΡΡΙΔΑΣ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΡΗΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ , "ΑΝΕΤΕΙΛΕ Η ΝΕΑ ΚΙΝΑ", ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ.

    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ" ΣΤΙΣ ΕΣΩ-ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΡΡΙΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΣΤΟ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous25/8/19 19:48

    "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ. ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ "ΑΤΟΝ" , ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ, ΑΣΣΥΡΟΧΑΛΔΑΙΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ ΛΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΠΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΕΞΟΔΟ""

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΜΙΓΑΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΛΕΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΥΤΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΟΥΝ.


    "Η λέξη Σημίτης συνιστά αναφορά σε γλωσσική ομάδα. Και οι Εβραίοι αποτελούν θρησκευτική και όχι φυλετική ομάδα. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τις φυλετικές διαστάσεις των Εβραίων, θα πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι αποτελούνται από διάφορους φυλετικούς κλάδους, από τους οποίους τρεις εξέχουν περισσότερο και είναι οι εξής:

    1) Askenasim: Η μεγαλύτερη ομάδα Εβραίων που κατάγονται από τον μογγολικό τουρανικό λαό των Χαζάρων. Οι Xάζαροι αποτελούσαν αυτοκρατορική δύναμη τον 7ο αιώνα μ.Χ. Η αυτοκρατορία τους περιλάμβανε μεγάλο κομμάτι των χωρών του Καυκάσου, της ανατολικής Ουκρανίας και της Ρωσίας. Προσηλυτίσθηκαν ολόκληροι στην εβραϊκή θρησκεία. Λίγοι γνωρίζουν, πως το εβραϊκό καπελάκι, γνωστό υπό την ονομασία Kipp ah, είναι μογγολικής καταγωγής του οποίου η αυθεντική ονομασία είναι yarmulke. Οι ανθρωπολογικές μελέτες αναφέρουν πως οι Χάζαροι είχαν ως επί το πλείστων κόκκινα μαλλιά και κατάλευκο δέρμα. Δεν πρέπει να σας φανεί παράξενο, διότι πράγματι κάποιοι ανθρωπολόγοι του παρελθόντος εξέφρασαν την άποψη, ορθότατα κατ εμέ, ότι οι κοκκινομάλληδες δεν ανήκουν στο ευρύτερο φάσμα της λευκής φυλής αλλά πρέπει να καταταχθούν στον κλάδο της μογγολικής φυλής.

    2)Sephardim: Εβραίοι απόγονοι λαών της βορείου Αφρικής και Ισπανίας

    3)Mizrahim: Οι αυθεντικοί Εβραίοι της αρχαιότητας, αποτελούν την μικρότερη ομάδα των τριών αυτών.

    Το 1930 το 90% του Ιουδαϊσμου αποτελείτο από Εσκενάζυ. Γλώσσα γίντις, γερμανική διάλεκτος. Ο Άρθουρ Καισλερ στο έργο του 13η Φυλή τους περιγράφει ως προσηλυτους Χαζάρους Τούρκους. Προέρχονται μάλλον από προσηλυτισμούς ποικίλων λευκών φυλών σε σκοτεινούς χρόνους, όπως οι σεφαρδιτες στην Ιβηρική."

    ReplyDelete
  14. Anonymous25/8/19 20:10

    25/8/19 17:11

    https://ellaniapili.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

    "While the terms refer to the very same people, each term suggest a different phase or historical period in Jewish history.
    ► Hebrew - The people of Abraham the Hebrew, first patriarch. c. 26th century BCE
    ► Israel - Abraham’s grandson. Also known as Jacob the third patriarch.
    ► Sons of Israel / people of Israel also Israelites, all those who descendants of Israel the patriarch. c. 20th century BCE
    ► Land of Israel - the promised land. the land of the people of Israel
    ► Judeans also Jews -
    1. People of the tribe of Judah. c. 15 century BCE
    2. people of the kingdom of Judea. c. 10th century BCE - 1st century ACE
    3. People of the religion of Judea. until now days.
    4. People of the land of Judea (Now part of the so-called West Bank).
    ► Palestinians - Jews (only) living in Palestine (land of Israel), before 1948.
    ► Israelis - citizens of the state of Israel, people of the land of Israel. 75% of them are Jews, since 1948."

    "How about the fact that Khazarian, Ashkenazi Jews, today's Israeli Zionists, are NOT the biblical Jews, but were forced to choose a religion back around the year 740"

    "The term "Zionism" was apparently coined in 1891 (1885 according to some sources) by the Austrian publicist Nathan Birnbaum, to describe the new ideology, but it was used retroactively to describe earlier efforts and ideas to return the Jews to their homeland for whatever reasons, and it is applied to Evangelical Christians who want people of the Jewish religion to return to Israel in order to hasten the second coming"."

    ReplyDelete
  15. Anonymous25/8/19 20:11

    "I've often wondered if Christianity was a social construct to keep the goyim under control, virtual slaves to a heinous system administered by "God's Chosen". "The meek shall inherit the Earth" -- "...whosoever shall smite thee on thy right cheek, turn to him the other also." and so on. Christians are basically taught that it is noble to sacrifice themselves in this life in order to enter heaven in the next. That's quite a clever and diabolical scam.

    Christianity was conceived as a means to get the goyim under kikejew control, during the times of the Roman empire (when the emperors were changing fast and they were of Jewish religion), so that they would sit back and await the afterlife, while kikejews siezed control of all the money, land, and property, using their greasy repugnant kikejew money-lending (usury), and never actually producing anything of value ever. Unless what you value is killing Europeans. In which case, they've produced a whole shit-ton of that over the last millennia (world wars, etc.)

    It's a form on judaism, just like islam. Only difference is that Christianity is filled with European traditions, because when paganism was destroyed by Christians, most of the pagan values and traditions were kept. Europe doesn't need Christianity or islam or judaism..

    ...because it is a scheming, dangerous, allochthonous death cult whose defense is applicable to Judaism and Islam just the same. Also, because it is designed to dysgenically crop out the smarter Europeans and prevents them from breeding, and it's a money-grabbing hydra that uses artificially fomented wars for it's land grabs, and it fucks boys in the ass, and diverts economies into building more temples by subversion of local legal systems, and because it uses local mafias for dirty business and because it still has active inquisition, under another name and because it's actually an amalgam in the Catholic case, of Mythraism with Saturnalian Brotherhood and ancient Augurs, all of whom now use Sumerian myths as a basis for their exploitative bullshit, not to mention their ties with war industry and social engineering. Oh, and they use Khazarian "Jewish" Zionists for the banking-geopolitical schemes, mostly via America for war, and City of London for hoarding of gold, while printing money, thus driving said economies into the ground. And has completely fucked system of values that screws kids up in the head so that they can't but kneel for the rest of their miserable lives. It's Abrahamic cancer that has three heads, Christianity being one of them, Judaism and Islam being the other two."

    ReplyDelete
  16. Anonymous25/8/19 21:24

    Τους χαζαρους εννοώ σαν καθαρούς, οι οποίοι αφομοιώσουν, και τα άλλα στοιχεία που αναφέρεις. Οι Ρότσιλντ πιστεύουν ότι κατάγονται από τους Δαν, και ότι είναι οι εκλεκτοί κοσμοκρατορες(την ιστορία των Δαν, που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και στην Ελλάδα, την έχουμε πει, και την αναλύουμε οποτε θες εσύ σε οποιοδήποτε άρθρο). Για τους άλλους, που πιθανόν είναι και πιο πολλοί από 40 εκατομμύρια, και μέσω αυτών ουσιαστικά κυβερνάνε όλο τον λευκό κόσμο, εννοώ ότι έχουν κάποια εβραϊκή καταγωγή, και έχουν περάσει σαν προσηλυτοι στο αίμα πολλών ευρωπαϊκών και μη λαών. Οι μαρανος στην Ισπανία και γενικότερα από εκεί στην λατινική Αμερική(5-10 εκατομμύρια περίπου στην Ιβηρική και παρά πολλές δεκάδες εκατομμύρια στην Αμερική), και οι ντονμεδες στην Τουρκία(Τούρκοι ιστορικοί τους έχουν υπολογίσει τουλάχιστον σε 6 εκατομμύρια, ο ρόλος τους στην δημιουργία του γενοκτονικου για μας νεοτουρκικου κράτους γνωστός), είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Στο νεοελλαδισταν Επίσης είναι σημαντικό ποσοστό. Σε αυτά που λες δεν έχω να προσθέσω κάτι, μόνο του ότι σε ακραίες καταστάσεις θα γινόταν χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων, τα οποία τα κατέχουν μόνο τα δύο στρατόπεδα(σιωνιστές εναντίον υπολοίπων λευκών, αν οι τελευταίοι αξιωθουν ποτέ να ενωθούν), διότι των άλλων(ινδοπακιστανων, βορειοκορεατων και κινέζων) οι τεχνολογικές δυνατότητες να ανταπεξέλθουν σε τέτοιον πόλεμο με τους δυτικούς(είτε με τους σιωνιστές, είτε με τους άλλους λευκούς) είναι πολύ μικρές, και θέλουν αρκετές γενιές αφομοίωσης και εξέλιξης τεχνολογίας ακόμα.

    ReplyDelete
  17. Anonymous25/8/19 21:37

    Να προσθέσω, όπως πολύ σωστά λες, ότι η αγωγή των λευκών μπορεί να γίνει αποκλειστικά στην κοιτίδα μας την Ευρώπη. Οι νεοατλαντειες ΗΠΑ σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν τον λευκό Ευρωπαϊκό πολιτισμό, και είναι οι κύριοι διαστρεβλωτες και εχθροί του. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα οι Ευρωπαϊκής καταγωγής λευκοί στις ΗΠΑ θα είναι το πολύ 20-25%, οι περισσότεροι μασονοι η στην καλύτερη χριστιανοί σιωνιστές. Ίσως αν αποσχιστει κάποια στιγμή ο λεγόμενος νότος με κάποιες πολιτείες του, να αποτελέσει μια βάση λευκών στην συγκεκριμένη ήπειρο, κάτι που θα γινόταν πιθανόν και με την βοήθεια των ευρωπαϊκών δυνάμεων που σε μια καλή περίπτωση, θα είχαν ανεξαρτητοποιηθεί από την διεθνιστική σιωνιστική νέα τάξη, και θα είχαν δυναμώσει ξανά.

    ReplyDelete
  18. Anonymous26/8/19 13:52

    25/8/19 21:37

    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΜΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΑΣΑΜΕ. Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ "ΔΕΝΤΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΧΑΖΑΡΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΜΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ 'Η ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ, Ο ΠΥΡΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΥΚΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΚΑΙ ΛΕΤΣΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΥΑΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΝΕΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΟΛΙΑ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΟΥΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. ΒΓΑΖΟΥΝ MISS UNIVERSE ΠΗΘΙΚΟΜΟΥΡΕΣ. ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΦΑΓΗΣ ΛΕΥΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΗΘΙΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠ'ΑΜΟΙΒΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΜΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΙΠΝΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "BRAVE" ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

    ReplyDelete
  19. ΣΥΝ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ , (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

    ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ (ΑΜΥΝΕΤΑΙ-ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ) , ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ (ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ) , ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΛΕΙΠΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΩΣ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΟΛΙΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕ-ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. [ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ . ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΤΑ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ. ]

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΦΡΟΝΕΣ ΜΕ ΜΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΣΤΟΝ ΟΗΕ , ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ..."ΚΟΥΝΕΛΙΑ". ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ, ΥΠΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
    ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ , ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ. ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

    ReplyDelete