28/08/2019

Η.Β: Μηχανικοί οραματίζονται τους πεζοναύτες του μέλλοντος

Από νεαρούς απόφοιτους του UK Naval Engineering Science and Technology forum (UKNEST), στο οποίο συμμετέχουν πολλές εταιρείες των χώρων της άμυνας, της τεχνολογίας και της μηχανολογίας, ζητήθηκε να σχεδιάσουν μια επίθεση των Βασιλικών Πεζοναυτών κάποια στιγμή κατά τα μέσα του αιώνα μας εναντίον μιας εχθρικής πυραυλικής εγκατάστασης στην κορυφή ενός λόγου.

Οι απόφοιτοι πέρασαν μια ημέρα στο Commandos' Training Centre στο Λίμπστοουν, κοντά στο Έξετερ, για να αποκτήσουν μια ιδέα σχετικά με το τι απαιτείται από τους Βασιλικούς Πεζοναύτες, τι εξοπλισμό χρησιμοποιούν και τι προκλήσεις αντιμετωπίζουν. Μετά τους παρουσιάστηκε το σενάριο της επιδρομής και παρουσίασαν ιδέες σχετικά με το τι εξοπλισμό θα είχαν οι στρατιώτες, πώς θα έφταναν και θα εξουδετέρωναν έναν προστατευτμένο στόχο και πώς θα προστάτευαν τους εαυτούς τους, παραπλανώντας παράλληλα τον εχθρό.



https://www.royalnavy.mod.uk/rm2050

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ..."political corect", ΑΦΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2050, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΟΙ ..."ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ..."Royal Marines" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.  ΜΑΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ  Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ή ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.
ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (ή έστω το αποκαλλούμενο "chameleon effect"), ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ  "drones"  ΣΕ ΔΙΤΤΟ ΡΟΛΟ, ΑΜΥΝΑΣ-ΕΠΙΘΕΣΗΣ, Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

No comments :

Post a Comment