14/07/2019

Ο απίστευτος εκβιασμός των Τούρκων με τους S-400 περιλαμβάνει και τη Συρία…

Χαρακτήρα στυγνού εκβιασμού έχει λάβει η πολιτική της Τουρκίας απέναντι στις Ηνωμένες Πολίτείες, καθώς όπως αποκαλύπτεται, η έλευση των S-400 είναι ένα μόνο μέρος αυτής, καθώς η “έκρηξη” του πρώην ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ στη Συρία και τις κουρδικές περιοχές, Μπρετ ΜακΓκερκ, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του λόγω των ασυνάρτητων αποφάσεων του Λευκού Οίκου, έφερ στο προσκήνιο τις τουρκικές κινήσεις και στο μέτωπο της Συρίας. Ο ΜακΓκερκ κάνει λόγο για ευθείες απειλές κατά των αμερικανικών δυνάμεων και των συμμάχων τους στη Συρία που εκτοξεύουν οι Τούρκοι, την ίδια στιγμή που παραλαμβάνουν του S-400 από τους Ρώσους. “Τι έκπληξη!“, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, του δυναμικού πρώην απεσταλμένου των ΗΠΑ, του οποίου τη σύλληψη είχε ζητήσει το κυβερνών ισλαμιστικό AKP της Τουρκίας… Ο ΜακΓκερκ παραπέμπει σε άρθρο της Daily Sabah, το οποίο αποκαλύπτει τη συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων (βαρέα όπλα, άρματα μάχης και άλλων τεθωρακισμένων οχημάτων) στην περιοχή του Ταλ Αμπιάντ που ελέγχεται από τους Κούρδους της Συρίας (YPG) δίπλα στην τουρκική περιοχή Akçakale.

Με πρόσχημα την φερόμενη ως διαρκώς και ισχυρότερη παρουσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή, μαζί με την επιπρόσθετη αποστολή στρατευμάτων από ευρωπαϊκές δυνάμεις, οι Τούρκοι εμφανίζονται να προετοιμάζουν στρατιωτική επιχείρηση – νέα εισβολή στο συριακό έδαφος, στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη. Η κατάσταση αυτή αποκαλύπτει το τουρκικό σύνδρομο καταδίωξης, καθώς ανακαλύπτει παντού εχθρούς, αν και το πρόβλημα θα πρέπει αν το αναζητήσει εντός της Τουρκίας, Η επιλογή μετωπικής σύγκρουσης με όλους και η νοοτροπία “μου ανήκουν τα πάντα”, έχει οδηγήσει την Τουρκία σε αδιέξοδο και έχει η ίδια περιθωριοποιήσει τον εαυτό της.

https://www.defence-point.gr/news/o-apisteytos-ekviasmos-ton-toyrkon-me-toys-s-400-perilamvanei-kai-ti-syria

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ) ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ "ΝΙΚΕΣ".

ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2019/07/blog-post_13.html

No comments :

Post a Comment