12/06/2019

Σλαβικό Δημοσίευμα: Προώθηση κορυφαίων "μακεδονικών" κρασιών στις ΗΠΑ

"Ο σύνδεσμος «Κρασιά από τη Μακεδονία» (Βίνα οντ Μακεδονία-Вина од Македонија), σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Υδατικής Οικονομίας, πραγματοποίησε προσφορές μακεδονικών κρασιών στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα. Έξι από τα οινοποιεία μας έλαβαν μέρος σε αυτές τις φημισμένες συναντήσεις φέτος. Είναι οργανωμένες στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Leading Wines in the World», η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα οινοποιεία από όλον τον κόσμο. Οι προσφορές των μακεδονικών κρασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του συνδέσμου «Κρασιά από τη Μακεδονία» οργανώνονται συνεχώς τα τελευταία επτά χρόνια. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προωθήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την οικοδόμηση της αναγνώρισης των μακεδονικών κρασιών στις ΗΠΑ, παρέχοντας έτσι την είσοδο και ένα μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την αγορά. Από τα «Κρασιά από τη Μακεδονία» ελπίζουν ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί και θα εκβαθυνθεί περαιτέρω, ώστε η προώθηση του μακεδονικού κρασιού στο εξωτερικό να γίνεται πιο επιτυχημένα και πιο επιθετικά, πράγμα που θα οδηγήσει σε αύξηση της εξαγωγής αυτού του στρατηγικού μας προϊόντος. "

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ" και "ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ "ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".  ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ. Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ,  ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17,5%, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ, ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ.
[ΘΥΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΕΚΙΝΕΙΤΟ Η ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 17,5% ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ  ΨΗΦΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  • Στα Γρεβενά η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε σε 23,82%, από 18,59% το 2014,  (αύξηση κατά 5,23). Η μεγαλύτερη πανελλαδικά άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις φετινές ευρωεκλογές.
  • Στην Φλώρινα ο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε το 27,02% από 23,52% το 2014. (αύξηση κατά 3,50.). Η τρίτη μεγαλύτερη πανελλαδικά άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις φετινές ευρωεκλογές. 
  • Στην Καστοριά στο 21,29% από 18,55% το 2014. (αύξηση κατά 2,74.)
[ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. 20,11% από 15,56% το 2014. (αύξηση κατά 4,55.)]

No comments :

Post a Comment