19/06/2019

Ούτε το "Εθνικό Μέτωπο" θα συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί για εμάς τους εθνικιστές ένα μέρος του αγώνα, το ίδιο και η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Δεν αποτελούν αυτοσκοπό. Είναι μία καλή ευκαιρία να μάθουν περισσότεροι άνθρωποι τις ιδέες μας. Εάν πετύχουμε την εκπροσώπησή μας στο κοινοβούλιο το έργο μας θα γίνει ευκολότερο. Αυτός είναι ο οδοδείκτης μας.  Συμμετείχαμε στις προσπάθειες για εκλογική συμμαχία κυρίως των πατριωτικών δυνάμεων που κατήλθαν στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου Κατά την διάρκεια των επαφών με τα διάφορα κόμματα, θέσαμε ως μόνο όρο την κεντρική προγραμματική σύγκλιση στις θέσεις που από κοινού συμφωνούμε ως πολιτικοί σχηματισμοί που έχουν κοινή θεώρηση για τα εθνικά-κοινωνικά ζητήματα. Επίσης ζητήσαμε τον αποκλεισμό προσωπικοτήτων που έχει αποδειχθεί ο επιζήμιος ρόλος τους στην πορεία του πατριωτικού κινήματος. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσουν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Eπίσης διαπιστώσαμε βαθιές διαφωνίες ανάμεσα τους.  Έχοντας δώσει όλη μας την ενέργεια στις προσπάθειες κοινού πατριωτικού ψηφοδελτίου, προσπαθώντας να κάνουμε πράξη αυτό που ζητούσαν όλοι οι πατριώτες και οι εθνικιστές, βρεθήκαμε στις 12 Ιουνίου μπροστά σε μία σκληρή πραγματικότητα. 

Με δεδομένη πλέον την μή κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου των πατριωτικών κομμάτων, το μόνο που έμενε ήταν να εξετάσουμε την δυνατότητα της αυτόνομης καθόδου έστω και την ύστατη ώρα. Όμως, ο ελάχιστος χρόνος μέχρι τις εκλογές και οι νέες δαπάνες (ελάχιστες εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές) αποτελούν μεγάλα εμπόδια. Έτσι, τα καταστατικώς προβλεπόμενα όργανα του Εθνικού Μετώπου αποφάσισαν την μή συμμετοχή του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Αποφασίσαμε να ανασυνταχτούμε σαφώς πιο έμπειροι και λιγότερο ευκολόπιστοι, με το ίδιο πάθος και την ίδια αστήρευτη θέληση, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε να χτίσουμε πάνω στα ερείπια του παλιού σάπιου κόσμου έναν κόσμο καλύτερο, μία Ελλάδα κυρίαρχη και δυνατή, ανθρώπους που να βιούν με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Εχθροί μας ήταν και παραμένουν όλοι αυτοί οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί και δεξιοί που επιβάλλουν πλέον τα «ανοιχτά σύνορα» και γεμίζουν δυστυχία τους ανθρώπους αλλά κυρίως γεμίζουν με εκατομμύρια ευρώ τις φαρδιές τσέπες τους, οι απάνθρωπες πολυεθνικές, οι τράπεζες, το ντόπιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, οι διάφορες ψευτοελίτ που επιδοτούνται από αυτό για να χειραγωγούν ευκολότερα τον λαό.

Στους εκλεκτούς φίλους και συναγωνιστές που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, αλλά και στα μέλη και στελέχη του κινήματός μας τους προτείνουμε εάν αποφασίσουν να ψηφίσουν, να πράξουν ελεύθερα και κατά συνείδηση. Στους Έλληνες ψηφοφόρους λέμε: Μην πιστέψετε κανέναν απ΄ όλους αυτούς τους λαοπλάνους, καιροσκόπους, ανθρώπους – υποχείρια της νέας Τάξης που τα συστημικά μέσα προβάλλουν καθημερινά σαν σωτήρες της πατρίδας. Σκεφτείτε ελεύθερα, νηφάλια και αποφασίστε-κρίνετε αν κάποιος ή κάποιο κόμμα από αυτούς που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ελλάδα και την κοινωνία. Αν κρίνετε πως όχι, τότε απλά «μαυρίστε τους».

Η ζωή συνεχίζεται… ο αγώνας συνεχίζεται…

http://ethnikometopo.gr/grafeio-tupou/1248

No comments :

Post a Comment