13/05/2019

Σερβία: Από το Σεπτέμβριο εισάγεται η κινεζική γλώσσα στα γυμνάσια

Η κινεζική γλώσσα θα διδάσκεται από την 1η Σεπτεμβρίου προαιρετικά σε όλα τα γυμνάσια της χώρας, καθώς το μόνο που απομένει είναι μια θετική γνώμη την Τρίτη, από τον υπουργό Παιδείας Μλάντεν Σάρτσετς προς το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας. Ο Ραντίβόιε Στοΐκοβιτς, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής, δεν βλέπει κανένα λόγο να μην εγκριθεί, διότι σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών η κινεζική θα διδάσκεται όπως και οι άλλες γλώσσες στα σχολεία. Η πρόταση έγινε κατόπιν συνεργασίας των εμπειρογνωμόνων του Ινστιτούτου Κομφούκιος και της Φιλοσοφικής Σχολής στο Νόβι Σαντ και επαληθεύτηκε από το Ινστιτούτο για την Πρόοδο της Παιδείας, το οποίο εγκρίνει όλα τα νεοεισαχθέντα προγράμματα σπουδών στα σχολεία της σερβικής επικράτειας. Όπως σημειώνεται, τα τελευταία χρόνια στην πολυσχιδή συνεργασία της Σερβίας με την Κίνα έχει καταστεί αναγκαία η μάθηση της κινεζικής γλώσσας που αποτελεί την θύρα για την κατανόηση του κινεζικού πολιτισμού.

The Hellenic Information Team
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ:  https://isxys.blogspot.com/2017/07/blog-post_51.html

9 comments :

  1. Anonymous15/5/19 18:55

    https://isxys.blogspot.com/2017/07/blog-post_51.html
    «Τα Ινστιτούτα Κομφούκιος και άλλες ιστορίες. Ένα θερινό "παραμύθι" χύμα στο κύμα...
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΜΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΟ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ:»

    Συγνώμη, αλλά εσείς πώς είναι δυνατόν να τα γνωρίζετε όλα αυτά για τις μυστικές υπηρεσίες, παρά μόνο αν αποτελείτε μέρος αυτών; Τέτοιου είδους πληροφόρηση δεν υπάρχει πουθενά αλλού σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

    ReplyDelete
  2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ".
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ (ΑΡΑ ΤΠΤ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ) ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η "ΙΣΧΥΣ" ΗΤΑΝ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΙΝΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΕΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ , ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ "ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ (ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ) ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ , ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ" ΚΡΗΤΕΣ , ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ, ΣΤΗΝ Χ.Α , ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ "ΙΣΧΥΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ , ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/5/19 11:37

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΗΚΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ "ΠΑΡΗΓΟΡΟ" (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ReplyDelete
  4. ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΣΤΟΝ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Η "ΙΣΧΥΣ". Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΙΑ-ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗΣ ΒΙΑΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ή ΚΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ . Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ "ΜΙΛΩΝΤΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ή ΔΕΙΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΜΕΤΑ Η ΦΗΜΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ή ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/5/19 17:06

    κουρητη, ποσοι ειναι περιπου ολη αυτη η ξενη κλικα;; κατασκοποι.. πρακτορες.. απολες αυτες τις χωρες.. ξερουμε στο περιπου;; 1000;; 10000;; 100000;;;

    αλλα νταξ τωρα τι ρωταω.. γιατι αμα λες οτι οι περισσοτεροι ειναι "ελληνοποημενοι" αλβανοι ρουφιανοι..

    και εμεις σε ποσες χωρες εχουμε κατασκοπους κ πρακτορες; μονο στους τουρκαλαδες;; ειχα διαβασει για ποντο σμυρνη κωνσταντινουπολη

    ο υποκοσμος (μπραβοι ναρκεμποροι και τετοια μπουμπουκια) ποσοι ειναι στο περιπου σολη την ελλαδα;; 10000;; 100000;;;

    ReplyDelete
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ (ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΠ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΝΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ή ΑΛΛΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ (ΘΗΛΥΚΑή ΑΡΣΕΝΙΚΑ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ.
    Η ΔΔΣΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΔΙΑΤΗΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ - ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ - ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ - ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ - ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ - ΟΙ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΙ - ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ , ΑΡΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ , ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  7. "ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 30%+) ΒΙΟΠΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ) ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΡΠΑΚΤΕΣ.
    ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΕΣ , ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ.
    ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ (ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ) ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ Η FRONTEX ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ.
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ.
    ΤΑ 3/4 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ).

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ... Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ , Ο ΣΑΒΙΔΗΣ κ.λ.π ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ;
    ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ;
    ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΚΟΚΑΙΝΗ;
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ;
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ;
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ, ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗ. Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous17/5/19 19:42

    πςςςς... θενκς μαν.. κατατοπιστικη απαντηση

    πριν καιρο ειχα διαβασει ενα αναλυτικοτατο pdf επιστημονικη ερευνα για ολο τον ελληνικο πληθυσμο με πολλες λεπτομερειες.. απο αυτο εκατσα και εφτιαξα ενα σχεδιαγραμμα στο χαρτι.. αρχικα προχειρο με αυτα τα λιγα που ξερω και καταλαβαινω.. αλλα μετα το βελτιωσα πολυ μεσα μου.. βρηκα λοιπον οτι σε γενικες γραμμες χοντρικα εχουμε...

    2.000.000 παππουδια +ταξη και ασφαλεια
    1.000.000 παιδουρια σχολικη ταξη και αραγμα
    1.000.000 δημοσιοι σφραγιδογραφειαδες σε υπουργοδημονομαρχιες..
    2.000.000 ιδιωτικοι που δουλευουν.. συνηθως αντρες στα δυσκολα επαγγελματα
    3.000.000 οικιακοι δε δουλευουν αλλα φροντιζουν.. συνηθως γυναικες στο σπιτακι τους
    1.000.000* ανεργοι που θελουν να δουλεψουν αλλα δεν..
    1.000.000 αλβανογουλγαρορουμανογεωργιανοπακιστανοαφγανοαραπαδες μαυρα εξω
    *500.000 που την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια απο την πατριδα
    +λιγοτεροι απο 1000 κατασκοποι πρακτορες ξενοι.. απο οσα λες..

    εμενα στο μυαλο μου ο υποκοσμος ηταν παντα σαν τους μαφιοζους που εβλεπα στις ταινιες. απο τον αλλοδαπο τσιλιαδορο, μεχρι τον κορλεονε μαρινακη που μιλαει με το πολιτικο λαμογιο και τα αλλα χαικλασατα λαμογια στο κοτερο.

    φανταζομαι υποθετω οτι...

    1 τα παιδουρια δε λογαριαζονται απο κανεναν, ταλαιπωρουνται αλλα αναθεμα και αν μαθαινουν και βγαινουν στη ζωη κουρασμενοι αμορφωτοι

    2 κυριως απο τα παππουδια (κουρασμενα και στον κοσμο τους στον καφενε) και τους δημοσιους υπαλληλους βγαινουν τα πασοκονουδολαμογια

    3 οι ανεργοι ψευτοζουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, οχι ολοι.. δλδ στην ουσια χαμενη γενια με καταθλιψη

    4 οι καταρρακωμενες μαναδες στην ουσια κραταν τα σπιτικα ανοιχτα και τις οικογενειες μαζεμενες, αλλα υπαρχει πολυ παθογενεια μεσα (ασε που η φτωχεια φερνει κ γκρινια)... κατεμε ο μονος θεσμος που λειτουργει στην ελλαδα ειναι η οικογενεια και αυτος ο θεσμος πασχει

    5 αρκετοι απο τους 1 εκ δημοσιους υπαλληλους ειναι λιγο πολυ συνεργαζομενοι με τον υποκοσμο.. δλδ τα παιρνουν

    6 και απο οτι μου λες οι αλλοδαποι ειναι η ραχοκκοκαλια του υποκοσμου και των κατασκοπων πρακτορων.. δλδ οτι δε πουλιεται νομιμως, πουλιεται παρανομως.. αρα αυτα που μας λενε οτι τους εκμεταλλευονται στις φραουλες δεν ειναι 100% αληθεια.. υπαρχει και ζητηση για παρανομια και την ακλυπτουν αυτοι

    7 βαλε και καποιους του ιδιωτικου χωρου.. επιχειρηματιες κτλ..

    αρα μιλαμε για σαπιλα περιπου 1 εκ "ανθρωπων" ελληνοφωνων και ελληνων.. ισως κανω λαθος.. αυτη ειναι η εντυπωση μου... τεσπα

    ReplyDelete
  9. Anonymous18/5/19 07:24

    ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ, ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΣΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟΪΚΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΘΑΙΣΤΕΡΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ReplyDelete