28.7.17

Τα Ινστιτούτα Κομφούκιος και άλλες ιστορίες. Ένα θερινό "παραμύθι" χύμα στο κύμα, για το τελευταίο καλοκαίρι της χώρας-χώρου

"Τα Ιινστιτούτα Κομφούκιος είναι μη κερδοσκοπικοί εκπαιδευτικοί και πολιτιστικοί οργανισμοί που ιδρύει η κινέζικη κυβέρνηση σε πολλά μέρη του κόσμου, με τον σκοπό να προωθήσει την κινέζικη γλώσσα και να εξαπλώσει τον κινέζικο πολιτισμό. Μέχρι το τέλος του 2012, σε 108 χώρες έχουν ιδρυθεί πάνω από 400 Ινστιτούτα Κομφούκιος και πάνω από 500 Διδασκαλεία Κομφούκιος.  Ως ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο της Κίνας στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών και στις πολιτιστικές μελέτες, το SISU σε συνεργασία με την κινέζικη κυβέρνηση έχει ανοίξει 7 Ινστιτούτα Κομφούκιος στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Νότια Αφρική, αποσκοπώντας να διαδίδει τον κινέζικο πολιτισμό. Άλλωστε, βασισμένο στις πλούσιες εμπειρίες στην εκπαίδευση και τις μελέτες, το Πανεπιστήμιο έχει δημοσιεύσει μια σειρά από τα εγχειρίδια της κινέζικης γλώσσας για τους ξενόγλωσσους μαθητές."

http://el.shisu.edu.cn/global/confucius-institutes/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:
1) ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.
2) ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
3) ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΩ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.
4) ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ.
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΙΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΗΔΗ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΕΥΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΜΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΟ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ:
 • ΗΠΑ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ.
 • Η.Β: ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
 • ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
 • ΑΛΒΑΝΙΑ: ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ. ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
 • ΓΑΛΛΙΑ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΠ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ.
 • ΙΣΡΑΗΛ: ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ, ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑΣ, ΔΡΑΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΙ ΗΠΑ (ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
 • ΣΟΥΗΔΙΑ !!!!: ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΝΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.)
 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΧΕΙ 4 ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
 • ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΚΤΥΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ.
 • ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
 • ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΑΝΕΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΑΝΕΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ. Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ.  ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
 • ΙΡΑΝ: ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ. ΜΑΛΛΟΝ "ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΙΤΕΣ.
 • ΡΩΣΙΑ: ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΩΣ ΕΝΑ ΕΤΟΣ) ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ, ΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ, ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΓΑΡΜΠΑ, ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΑΝ ΧΑΡΕΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ή ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ". ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΕΠΙΚΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ... "ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

13 "ΧΑ", ΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ..."ΠΥΛΩΝΑΤΟΥ" ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ.

Υ.Γ: ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ή ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. 

No comments :