17/05/2019

3 εργαλεία που δίνουν πρόσβαση σε λογαριασμούς τρίτων στο Instagram

Yπάρχουν αρκετά hacking εργαλεία, που μπορούν να σπάσουν τους κωδικούς πρόσβασης και να επιτρέψουν την πρόσβαση σε ένα λογαριασμό. Αυτό είναι παράνομο, αλλά τα εργαλεία κυκλοφορούν και είναι διαθέσιμα για όλους. Δείτε παρακάτω τα 5 καλύτερα εργαλεία, που μπορούν να παραβιάσουν τους λογαριασμούς στο Instagram:

Instagram Password Cracker-Instasnatcher: To Instasnatcher είναι ένα εργαλείο, το οποίο είναι ιδανικό για hacking και κατασκοπευτικούς σκοπούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Android και σε iOS συσκευές. Με το Instasnatcher μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τα πάντα. Έχει πρόσβαση στις επαφές, στα μηνύματα, στις κλήσεις, στο ιστορικό, σε δεδομένα τοποθεσίας και άλλα. Υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό, το οποίο ονομάζεται «Social Apps» και μπορεί να σπάσει κωδικούς πρόσβασης.

Instagram password hacker Tool: Το Instagram password hacker Tool είναι μια εφαρμογή, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που επιτρέπει την απόκτηση πρόσβασης στο λογαριασμό οποιουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, είναι να γράψει το όνομα χρήστη, που χρησιμοποιεί το θύμα. Τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. Είναι μια πολύ εύκολη εφαρμογή, που προσφέρει πλήρη ανωνυμία, και γι’ αυτό είναι πολύ επικίνδυνη.

Instagram Hacker: Το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται για το «σπάσιμο» κωδικών. Μπορεί να το κατεβάσει κανείς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Και αυτό το εργαλείο είναι πολύ απλό, όπως το προηγούμενο. Ένα όνομα χρήστη είναι αρκετό για να επιτευχθεί η πρόσβαση στο λογαριασμό.

Instagram Password Decryptor: Το Instagram Password Decryptor είναι ένα εργαλείο, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, σε περίπτωση που έχει ξεχάσει τον κωδικό του. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί από τη Security Xploded και ουσιαστικά αποκρυπτογραφεί κωδικούς, που είναι αποθηκευμένοι σε ένα σύστημα. Επομένως, αν κάποιος hacker θέλει να το χρησιμοποιήσει, για να παραβιάσει το λογαριασμό σας, θα πρέπει να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Instagram Password Finder: Και αυτό το εργαλείο, όπως και το προηγούμενο, δεν προτιμάται για hacking σκοπούς. Είναι χρήσιμο στην περίπτωση που θέλει κάποιος να ανακτήσει κωδικούς που έχει χάσει και να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό του.

https://www.secnews.gr/181540/instagram-paraviasi-logariasmoi/

Read Also:

4 comments :

  1. https://hackingblogs.com/hack-instagram/
    https://hackingblogs.com/hack-whatsapp/
    https://hackingblogs.com/safervpn-review/
    https://hackingblogs.com/

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/4/21 07:19

    Κουρητη γνωριζεις καποιο τροπο για να ξεκλειδωσω τον λογαριασμο μου στο facebook; Εκανα μια τροποποιηση στα ψευτικα προσωπικα μου στοιχεια και τωρα οταν κανω εισοδο μου ζηταει εγγραφα ταυτοποιησης (ταυτοτητα ή διαβατηριο κλπ) για επιβεβαιωση. Τι εγγραφα ταυτοποιησης να δωσω, αφου ειναι ολα ψευτικα στο προφιλ μου. Αλλα και αληθινα να ηταν εννοειται πως δεν θα εδινα επισημα εγγραφα. Ενας τροπος ειναι να το κανω μεσω του μειλ ανακτησης που εβαλα στις ρυθμισεις του facebook, σε περιπτωση κλειδωματος για να μου στειλει το facebook νεο κωδικο . Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν θυμαμαι τον κωδικο απο αυτο το μειλ γιατι το εφτιαξα ετσι για τα ματια. Το μειλ το εχω στο outlook, πατησα την επιλογη "ξεχασες τον κωδικο" που εχει στην εισοδο, συμπληρωσα μια φορμα 2-3 φορες αλλα ματαια... Εχεις καποιον αλλον τροπο κατα νου; Διαβασα οτι αν σβησω τα cookies και την cache απο τον mozilla ισως μπορεσω να εχω προσβαση στο facebook, ισχυει;

    ReplyDelete
  3. αν σβησω τα cookies και την cache απο τον mozilla ισως μπορεσω να εχω προσβαση στο facebook, ισχυει;
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    Εκανα μια τροποποιηση στα ψευτικα προσωπικα μου στοιχεια
    ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ π.χ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΥΛΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΨΗΦΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ (ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ).
    ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΛΔ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
    ΟΣΟ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous14/6/22 21:45

    ολο μαλακιες ολα ψευτικα ειναι

    ReplyDelete