24/04/2019

Υπάρχει ένα καινούριο "Ράιχ" και είναι η Κίνα.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, για κανέναν άλλο λόγο πέρα από την εθνικότητα ή τη θρησκεία τους, κρατούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε αυτό που το Πεκίνο αποκαλεί Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντσιάνγκ και που οι κάτοικοι της περιοχής, οι Ουιγούροι, αποκαλούν Ανατολικό Τουρκεστάν. Πέρα από τους Ουιγούρους, κρατούνται και Καζάκοι σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Οικογένειες σε αυτήν την γεμάτη ταραχές περιοχή, που εμφανίζεται στους χάρτες ως το βορειοδυτικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, διαλύονται. Τα παιδιά των φυλακισμένων Ουιγούρων και Καζάκων στέλνονται σε «σχολεία» που διαχωρίζονται από τον έξω κόσμο με συρματόπλεγμα και αστυνομική περιφρούρηση. Δεν τους επιτρέπονται τα μαθήματα στη δική τους γλώσσα και αναγκάζονται να μάθουν Μανδαρινικά κινέζικα. Οι έλεγχοι αυτοί αποτελούν μέρος της πολιτικής για εξαναγκαστική αφομοίωση τους στην κοινωνία των Χαν. «Χαν» είναι το όνομα της κυρίαρχης εθνοτικής ομάδας της Κίνας. Λόγω της πληθώρας Ουιγούρων και Καζάκων που πεθαίνουν στα στρατόπεδα, το Πεκίνο χτίζει κρεματόρια για να εξαλείψει τις ταφικές παραδόσεις κατά την αποκομιδή των πτωμάτων. Η Κίνα χτίζει παρόμοιες εγκαταστάσεις, δίνοντάς τους διάφορες ευφημιστικές ονομασίες όπως «κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης», στο Θιβέτ, στα Νοτιοδυτικά της Κίνας.

Την ίδια στιγμή, το Πεκίνο προσπαθεί εκ νέου να εξαλείψει τη θρησκεία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Χριστιανοί υφίστανται ακόμα μεγαλύτερη επίθεση στην Κίνα, όπως και οι Βουδιστές. Ο κυβερνήτης της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, απαιτεί οι πέντε αναγνωρισμένες θρησκείες - η επίσημη αναγνώριση αποτελεί μηχανισμό ελέγχου – «να αποκτήσουν κινεζικό χαρακτήρα». Οι Κινέζοι, ως μέρος αυτής της αμείλικτης και αδιάκοπης προσπάθειας, καταστρέφουν τζαμιά και εκκλησίες, αναγκάζουν πιστούς μουσουλμάνους να πίνουν αλκοόλ και να τρώνε χοιρινό, βάζουν αξιωματούχους των Χαν να ζουν σε σπίτια Μουσουλμάνων και εμποδίζουν την θρησκευτική εκπαίδευση ανηλίκων. Αυτές οι απόπειρες, που έχουν παρελθόν στην κινεζική ιστορία, έχουν ενταθεί από τότε που ο Σι έγινε ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος τον Νοέμβριο του 2012. Ταυτόχρονα, ο Σι, πολύ πιο έντονα από τους προκατόχους του, προωθεί την έννοια της παγκόσμιας τάξης που κυβερνάται από έναν μόνο κυρίαρχο, και δη Κινέζο. Σε γενικές γραμμές, το όραμα του Σι για τον κόσμο είναι εντυπωσιακά παρόμοιο με αυτό του Τρίτου Ράιχ.

Το Τρίτο Ράιχ και η Λαϊκή Δημοκρατία μοιράζονται έναν μανιώδη ρατσισμό, που στην Κίνα αναφέρεται ευγενικά ως «σοβινισμός των Χαν». Η κατηγορία Χαν, η οποία λέγεται ότι περιλαμβάνει περίπου το 92% του πληθυσμού της Λαϊκής Δημοκρατίας, είναι στην πραγματικότητα η συγχώνευση συναφών εθνοτικών ομάδων. Η κινεζική μυθολογία υποστηρίζει ότι όλοι οι Κινέζοι είναι απόγονοι του Κίτρινου Αυτοκράτορα, ο οποίος θεωρείται ότι είχε κυριαρχήσει στην τρίτη χιλιετία Κ.Ε. Οι Κινέζοι θεωρούν ότι είναι μια φυλή της ανθρωπότητας ξεχωριστή από τον υπόλοιπο κόσμο, μια άποψη που ενισχύεται από την κατήχηση στα σχολεία, μεταξύ άλλων μέσων. Κινέζοι μελετητές υποστηρίζουν αυτήν την αντίληψη της κινεζικής ανωτερότητας με τη θεωρία της εξέλιξης του «Ανθρώπου του Πεκίνου», η οποία υποστηρίζει πως οι Κινέζοι δεν μοιράζονται κοινό αφρικανικό πρόγονο με το υπόλοιπο της ανθρωπότητας. Αυτή η θεωρία της μοναδικής εξέλιξης των Κινέζων, χωρίς αυτό να αποτελεί έκπληξη, ενισχύει τις ρατσιστικές απόψεις. Ως αποτέλεσμα, πολλοί στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων, «πιστεύουν ότι είναι κατηγορηματικά διαφορετικοί και αναμφισβήτητα ανώτεροι από τον υπόλοιπο άνθρωπο», γράφει ο Φάιη-Λινγκ Ουάνγκ συγγραφέας του The China Order: Centralia, World Empire, and the Nature of Chinese Power. (Η Τάξη της Κίνας: Centralia, η παγκόσμια αυτοκρατορία, και η φύση της κινεζικής δύναμης)

Ο ρατσισμός, επομένως, θεσμοποιείται και προωθείται ανοιχτά. Αυτό δυστυχώς έγινε φανερό πέρυσι στην 13λεπτη παράσταση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Εορτής της Πρωτοχρονιάς από την Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας, κορυφαίο τηλεοπτικό θέαμα στην Κίνα. Στο «Let's Celebrate Together» μία ηθοποιός Κινεζικής καταγωγής έπαιξε τη μητέρα από την Κένυα βαμμένη για να μοιάζει μαύρη και είχε τεράστιο στήθος και γελοία μεγάλους γλουτούς. Ακόμα χειρότερα, ο βοηθός της ήταν ένας πίθηκος ανθρώπινου μεγέθους. Ο συνδυασμός του πιθήκου και της γυναίκας παρέπεμπε στην έκθεση του Επαρχιακού Μουσείου του Χουμπέι, «This is Africa» η οποία το 2017 παρουσίασε φωτογραφίες Αφρικανών δίπλα σε εικόνες πρωτευόντων θηλαστικών. Τα τελευταία χρόνια, οι Αφρικανοί απεικονίζονται με άσχημο τρόπο στα κινεζικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και παρόλο που η παράσταση πέρυσι δεν ήταν ότι χειρότερο, ήταν εντυπωσιακή, καθώς ο κύριος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, εκπέμποντας σε περίπου 800 εκατομμύρια τηλεθεατές, έκανε εμφανές το γεγονός οι Κινέζοι αξιωματούχοι θεωρούν τους Αφρικανούς ως αντικείμενα χλευασμού και κατώτερα όντα. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι ασφαλές το συμπέρασμα ότι τις απόψεις αυτές μοιράζεται και η ηγεσία του Πεκίνου, η οποία κάνει όλο και πιο συχνά εκκλήσεις με βάση τη φυλή προς τον κινεζικό λαό - και όχι μόνο στην Κίνα.

Ωστόσο, η ανώτερη φυλή αυτού του αιώνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα. Η Κίνα, η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό παγκοσμίως, αντιμετωπίζει ταχύτατη δημογραφική παρακμή. Τα ποσοστά γεννήσεων του περασμένου έτους ήταν τα χαμηλότερα που έχουν παρατηρηθεί από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας το 1949. Ο πληθυσμός της χώρας θα κορυφωθεί το 2029, σύμφωνα με το δελτίο τύπου World Population Prospects 2017, που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών. Αλλά το υψηλό σημείο θα μπορούσε στην πραγματικότητα να έρθει μόνο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, καθώς οι αριθμοί του ΟΗΕ βασίζονται στις υπερβολικά αισιόδοξες υποθέσεις του Πεκίνου. Οι επίσημοι δημογράφοι της Κίνας, για παράδειγμα, δεν προέβλεψαν την περυσινή κατακόρυφη πτώση στα ποσοστά γεννήσεων. Το 2024, άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός θα συμβεί. Για πρώτη φορά σε τουλάχιστον 300 χρόνια - και ίσως για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία - η Κίνα δεν θα είναι η  πολυπληθέστερη κοινωνία του κόσμου. Αυτή η τιμή θα πάει σε μια χώρα που οι Κινέζοι γενικά απεχθάνονται αλλά και φοβούνται, την Ινδία. Όταν η Ινδία φτάσει στην κορυφή το 2061, θα έχει πληθυσμό 398.088 εκατομμύρια μεγαλύτερο από ό, τι η Κίνα. Όταν η Κίνα αρχίσει να συρρικνώνεται, θα συρρικνωθεί γρήγορα. Το 2018, ο πληθυσμός της Κίνας ήταν 4,3 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Αμερικής. Μέχρι το 2100, η Κίνα αναμένεται να έχει πληθυσμό μόνο 2,3 φορές μεγαλύτερο. Η δημογραφική πορεία της Κίνας έχει οριστεί εδώ και δεκαετίες και θα έχει σημαντικές - και εξαιρετικά δυσμενείς - συνέπειες για την κινεζική κοινωνία και τη «σφαιρική εθνική δύναμη» της χώρας.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο το Πεκίνο μοιάζει να προσπαθεί να αντισταθμίσει την κατάρρευση της δημογραφίας θέτοντας τις βάσεις για μια φυλή υπεράνθρωπων Κινέζων. Ο He Jiankui, ερευνητής στο Νότιο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας στη Σεντσέν ανακοίνωσε τον Νοέμβριο πως είχε χρησιμοποιήσει το CRISPR για να επεξεργαστεί ανθρώπινα έμβρυα που παρήγαγαν γεννήσεις, στην προκειμένη περίπτωση δίδυμα κορίτσια. Ισχυρίστηκε ότι έκανε τα μωρά ανθεκτικά στον HIV, αλλά υπάρχουν εικασίες πως προσπάθησε να βελτιώσει την νοημοσύνη τους. Εν πάση περιπτώσει, η ανακοίνωση πυροδότησε περαιτέρω πειράματα ναζιστικής ευγονικής, ειδικά επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι η κινεζική κυβέρνηση υποστήριξε το «παγκοσμίως πρώτο» πείραμα του He, το οποίο θεωρήθηκε ανήθικο και επικίνδυνο.

Ο Σι Τζινπίνγκ είναι σίγουρα επικίνδυνος. «Ο Μάο Τσετούνγκ μπορεί να είχε συμμετάσχει στις φυλετικές βιαιότητες του Τρίτου Κόσμου όταν προσπάθησε να ενώσει τους πρώην αποικιακούς λαούς ενάντια στους λευκούς ιμπεριαλιστές, αλλά πίστευε ότι ο κομμουνισμός ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που τελικά θα έβρισκε ένα σπίτι παντού και η ουτοπία του Μάο αναφερόταν στο μέλλον» είπε ο Charles Horner από το Hudson Institute στο Gatestone. «Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας του Σι Τζινπίνγκ δεν είναι παγκόσμιο ή ουτοπικό με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, φαίνεται να είναι δέσμιο μιας ουσιώδους 'Κινεζικότητας'». Ο Horner βρίσκει ανησυχητικές ομοιότητες μεταξύ της Κίνας του Σι και της Αυτοκρατορίας της Ιαπωνίας του 1930. «Όπως η Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας τότε,» είπε ο Horner, «Ο Σι και το Κόμμα κοιτάζουν προς τα πίσω σε ένα μυθοποιημένο παρελθόν όταν ένας καλοφτιαγμένος αυτοκράτορας έφερε ολόκληρο τον κόσμο μαζί για να τροφοδοτήσει τη δόξα του και να μοιραστεί τη μεγαλοσύνη του.»

Στρατόπεδα συγκέντρωσης, ρατσισμός, ευγονική, προσδοκίες για την κατάκτηση του κόσμου. Μοιάζει γνώριμο;

https://el.gatestoneinstitute.org/14132/

ΣΧΕΤΙΚΑ:
https://isxys.blogspot.com/2018/09/blog-post_13.html
https://isxys.blogspot.com/2018/09/h-kk.html
https://isxys.blogspot.com/2018/10/blog-post_89.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Η ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ"  ΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΩΣ "ΟΥΦΟ". ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ ΔΙΑΚΥΡΗΤΑΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΟΥΣΙ". ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (ΚΙΝΑ-ΚΟΡΕΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ), ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΕΣ ΟΠΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΑ ΕΘΝΗ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ. ΠΡΙΝ, ΑΛΛΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΩΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΜΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ή ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΠΠ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ , ΠΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΔΛΔ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΙΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΣΑΙΝΑΤΑΟΥΝΣ". ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (ΟΜΗΡΟΙ), ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ. ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΠΛΑ ΦΘΕΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ. ΩΣ ΙΣΧΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΗΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ "ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ" κ.λ.π ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ.  ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕΣΩ ΡΩΣΣΙΑΣ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΡΟΝΟΥ-ΚΟΠΟΥ-ΟΦΕΛΟΥΣ-ΚΟΣΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΗΤΑΝ  ΕΥΝΟΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ. 

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΙΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΙΤ (ΠΡΩΗΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.  ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΚΠΟΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΧΝΗ ΠΡΟΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΚΕΨΕΩΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ "...ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΩΣ".

3 comments :

  1. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/4/19 02:20

    Φιλους κινεζους δεν εχω, απ' τα κινεζικα μαγαζια δεν αγοραζω, ομως λογω δουλειας καποτε γνωρισα ενα κινεζο, δυο κινεζες, και μια ταϊβανεζα. Παρατηρησα οτι κι αυτοι σκεφτονταν με ορους φιλελευθερισμου και "αμερικαν ντριμ"..
    Εν τω μεταξυ η μια κινεζα ηταν "ψυχουλα".
    Για μενα, απ' τη στιγμη που επικρατησε το κομμουνιστικο κομμα στην Κινα, και ο κινεζικος λαος εγινε θυμα.
    Συμφωνω Κουρητη μαζι σου οτι καπως ετσι που περιγραφεις θα παιχτει το σκηνικο, και τα στρατοπεδα του ΓΠΠ.
    Για μενα το πραγμα, εχει στειθει πολυ καλα απ' τους σατανιστες και για μια αλλη φορα οι λαοι θα γινουν θυσια στον μολωχ ή δε ξερω πως αλλιως τον ονομαζουν. Μηπως και ο ΒΠΠ δεν ηταν στυμμενος;

    Μίνως

    ReplyDelete
  3. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, Ο ΛΑΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΣΑΕΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ.

    ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΙΤΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ-ΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΟΙΟ ΛΕΥΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ -ΕΘΝΩΝ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΠΠ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΟΥΝ' ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ.

    ReplyDelete