23/04/2019

Έργα και ημέρες μειοδοσίας της Νέας Δημοκρατίας

Πολύς λόγος έγινε για τον νεοδημοκράτη Καιρίδη και τις ανθελληνικές δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα. Δηλώσεις όπως ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», ότι είμαστε τεχνητό έθνος, αναμασήματα της τουρκικής προπαγάνδας για το Αιγαίο και το Κυπριακό, καθώς και ότι «οι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι».

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, διότι η ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε μειοδοτικές πρακτικές στο παρελθόν και όλη η ιστορία της μαρτυρά ότι πρόκειται για ένα συστημικό εθνομηδενιστικό μόρφωμα.
  • Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΝΔ ιδρύθηκε πάνω στην προδοσία της Κύπρου και ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε στις 14 Αυγούστου 1974, κατά τη διάρκεια του Αττίλα ΙΙ, την περίφημη δήλωση: «Η Κύπρος κείται μακράν». 
  • Η εθελοδουλία συνεχίζεται τέσσερα χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το 1978, όταν η κυβέρνηση Καραμανλή απαγορεύει την ταινία «1922» του Νίκου Κούνδουρου που βασίστηκε στο βιβλίο του Ηλία Βενέζη «Νούμερο 31328». Ακόμα, στις 19 Μαΐου 1981, στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης γιόρτασαν την μνήμη του Κεμάλ!
  • Έπειτα ο Αβέρωφ μιλούσε για τα «σταγονίδια» και προέβη σε σκληρές διώξεις «χουντικών». 
  • Να θυμηθούμε επίσης ότι καταστροφέας της ελληνικής γλώσσας υπήρξε ο Γεώργιος Ράλλης 
  • Ο Έβερτ ως δήμαρχος Αθηναίων καλούσε τα παιδιά να σπάσουν τα πολεμικά τους παιχνίδια ενώ όταν υποδέχθηκε τον τούρκο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης είχε περιέργως κατέβει πίνακας για την εθνεγερσία του ’21 προφανώς για να μην δυσαρεστηθεί ο γείτονας…
  • Πώς να ξεχάσουμε ότι ο Τάκης Μίχας το 1993 στο περιοδικό της ΟΝΝΕΔ είχε αποκαλέσει «Σφαγέα των Λαών» τον Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο!
  • Ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δηλώνει ότι το όνομα που θα λάβουν τα Σκόπια ότι δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί κανείς δεν θα το θυμάται σε 10 χρόνια. Η φράση αυτή αποτυπώθηκε το 1993 στο πολιτικό λεξιλόγιο και αναφέρεται στο Μακεδονικό. 
  • Θυμάται άραγε κανείς ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το 2003 υποστήριξε ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε»;
  • Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις 13 Μαιου 2007 στην τηλεόραση του Alpha δήλωσε το ανεκδιήγητο «ευχαριστώ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν μαζί μας…» αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες. Ο Άδωνης Γεωργιάδης που τότε τον κατηγορούσε βρέθηκε έπειτα στην ΝΔ.
  • Μπορεί κανείς να παραβλέψει την Μαρία Ρεπούση ως Σύμβουλο της υπουργού Μαριέτας Γιαννάκου Κουτσίκου και τα περί «Συνωστισμού» στην Σμύρνη;
  • Στα χνάρια του πατέρα του, “βάδισε” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας απάντησε κυνικά ότι είναι ρεαλιστής και ότι το όνομα είναι μόνο συναισθηματικής φύσεως πρόβλημα, καθώς επίσης και ότι πολύ γρήγορα θα έχει ξεχαστεί.
  • Ας γίνει μνεία στον φιλελεύθερο Στέφανο Μάνο που το 2018 δήλωσε πως «αναρωτιέμαι: Αν τη σημερινή Ελλάδα κυβερνούσε ο Μέγας Αλέξανδρος, τι θα έκανε αυτός με τα Σκόπια σήμερα; Ο Μέγας Αλέξανδρος θα φοβόταν και θα στενοχωριόταν αν οι αλλοεθνείς γείτονες μας ήθελαν να λέγονται και αυτοί Μακεδόνες, ή θα χαιρόταν και θα προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να τους ενσωματώσει;»
Αυτή ήταν είναι και θα είναι και στο μέλλον η Νέα Δημοκρατία. Είναι η μία όψη του νομίσματος, ένα καθαρά συστημικό κόμμα που της αναλογεί το ίδιο μερίδιο στην καταστροφή της Πατρίδας μαζί με τα υπόλοιπα. Από την πρώτη μέρα ίδρυσής της μέχρι και σήμερα ενδιαφέρθηκε ελάχιστα για την Ελλάδα. Οι περισσότεροι στηρίζουν την Ν.Δ για το προσωπικό τους συμφέρον και αν υπάρχουν ψηφοφόροι ή ακόμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που αγαπάνε την Ελλάδα αυτό είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα. Μπορεί να συνεργάζονται ή να ψηφίζουν ένα κόμμα που ιδρύθηκε επάνω στα ερείπια της εισβολής του Αττίλα; Είτε το κάνουν για προσωπικό τους όφελος είτε επειδή αδυνατούν να δουν την αλήθεια κατάματα. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε μπροστά μας να παλέψουμε με άλλου είδους εθνομηδενιστές παλαιοκομματικούς. Ρόλος μας είναι να υπενθυμίζουμε την αλήθεια και να συμβάλλουμε στην αφύπνιση του λαού, ο οποίος ευτυχώς όλο και περισσότερο γυρίζει την πλάτη στο σύστημα.

http://www.elkosmos.gr/84186/

3 comments :

  1. Anonymous24/4/19 00:05

    Οι βρωμεροί,ελεηνοί φιλελεύθεροι, διεθνιστές μπολσεβίκοι...
    Ποιο είναι το ''καθήκον μας και ποια οι υποχρέωση μας''...
    Πρώτα οι γαλάζιοι ή πρώτα οι κόκκινοι μπολσεβίκοι;

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  2. ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ.
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΩΡΑ , ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ . ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΝ ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ 1.000.000 ;
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ;
    ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΑΞΩ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΚΛΙΚ" ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΣ ΑΥΤΟ: https://isxys.blogspot.com/2017/08/spiral.html

    ReplyDelete
  3. Anonymous24/4/19 11:55

    Η πλάκα είναι ότι εν μέρει έχει δίκιο. Όπως λες και εσύ είναι ζήτημα να είμαστε 1 εκατομμύριο, άντε 1,5. Αυτό είναι πάνω κάτω και φυλετικά στην κοινωνία του οθωμανορωμαϊκού αυτου κατασκευασμένου κρατιδίου, που καταχρηστικά λέγεται Ελληνικό.

    ReplyDelete