17/02/2019

Η Γερμανική αστυνομία παραποιεί τα στατιστικά των εγκλημάτων των μεταναστών για να διατηρηθεί η ηρεμία

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη η Γερμανική εφημερίδα Hannoversche Allgemeine ενώ και η Γερμανική τηλεόραση ARD προχώρησε σε ρεπορτάζ για το θέμα.

Το video του ARD: https://www.youtube.com/watch?v=J1MUF_-O0gI

«Οι στατιστικές για τα εγκλήματα δείχνουν πως οι πρόσφυγες, κατά μέσο όρο, έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να διαπράξουν κάποιο έγκλημα σε σχέση με τους ντόπιους» υποστήριζε ο Thomas De Maiziere το 2015. Το 37% όσων αιτούνται άσυλο παραβιάζουν τους κανόνες των καταλυμάτων που φιλοξενούνται, ή παραβιάζουν τη νομοθεσία για όσους αιτούνται άσυλο, το 30% κλέβουν και το 19% κάνουν απάτες. Το ποσοστό των εγκληματιών προσφύγων που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα είναι λιγότερο από 1% (σύμφωνα με τα στατιστικά του 2014). Αυτά, σύμφωνα με τους αριθμούς της στατιστικής, που συγκεντρώνονται από ανθρώπους.

Η εφημερίδα Hannoversche Allgemeine έθεσε την ερώτηση, εάν τα στατιστικά στοιχεία για τη βία είναι παραποιημένα.
Ο αστυνομικός που μίλησε με τον δημοσιογράφο δήλωσε πως «δεν υπάρχει ψέμα, τίποτα δεν είναι σιωπηλό, αλλά τα πράγματα εσκεμμένα αποκρύπτονται. Υπάρχουν εντολές να ερμηνεύουμε τα περιστατικά για να διατηρήσουμε την ειρήνη μεταξύ των πολιτών».

Ο δημοσιογράφος Ντίττερ Βόνκα συναντήθηκε με τον αστυνομικό και τώρα ξέρει πως ακριβώς παραποιούνται τα στατιστικά στοιχεία.
«Δεν υπάρχει γραπτή οδηγία για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων. Υπάρχουν ορισμένοι όροι, όπως για παράδειγμα οι δολοφονίες τιμής ή τα σεξουαλικά αδικήματα, που, αν είναι δυνατόν, δεν πρέπει να εμφανίζονται στις αναφορές. Στην περίπτωση που αυτοί οι όροι εμφανίζονται στις αστυνομικές αναφορές, από ό, τι έχω καταλάβει, ο επικεφαλής της αστυνομίας σημειώνει στην έκθεση: «Παρακαλούμε να επανεξεταστεί». Αυτό είναι το σήμα προς τον αστυνομικό που συνέταξε την έκθεση, να μην χρησιμοποιεί συγκεκριμένους όρους που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προκλητικοί και να επηρεάσουν αρνητικά τα στατιστικά στοιχεία. Στις στατιστικές υπάρχει ο όρος «επίθεση» αντί για «σεξουαλική επίθεση» χωρίς περαιτέρω εξειδίκευση. Αυτό σημαίνει ότι τα στατιστικά στοιχεία ζυγίζονται διαφορετικά και παρουσιάζονται διαφορετικά, σε σχέση με τις λεπτομέρειες που θα έπρεπε να αποκαλυφθούν».

Εάν αυτή είναι η πραγματικότητα, τότε η Γερμανία και η Ευρώπη αναμένεται να βιώσουν πολύ δύσκολες περιόδους τα προσεχή χρόνια.

https://cosmostatus.blogspot.com/2019/02/video.html

6 comments :

  1. Anonymous17/2/19 14:20

    Ντ.Τραμπ: «Οι Ευρωπαίοι να πάρουν πίσω τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους και να τους δικάσουν»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/751943_nttramp-oi-eyropaioi-na-paroyn-piso-toys-mahites-toy-islamikoy-kratoys

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑ "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ" ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΠΑΧΙΕΣ ΚΟΤΕΣ" (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΩΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/2/19 14:31

    (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα

    «-Εξουδετέρωση του δικτύου του Τ.Σόρος. Λίγοι αντιλήφθηκαν την ξαφνική στροφή Ρ.Τ.Ερντογάν πριν λίγο καιρό που κατηγόρησε τον Τ.Σόρος ότι στηρίζει τον Τούρκο φιλάνθρωπο Οσμάν Καβαλά, που φυλακίστηκε στην Τουρκία πριν από έναν χρόνο και πλέον, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι «χρηματοδότησε» τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013 και συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κατηγορίες που αρνείται κατηγορηματικά.
    Ετσι ξεκίνησε η "επανασύνδεση" με τον Ν.Τραμπ.
    Αμέσως μετά το ίδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε ότι τερματίζει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντιλήφθηκε τις αλλαγές που έρχονται και το νέο δόγμα του Ν.Τραμπ.

    - Τέρμα στις ανεξέλεγκτες ροές παράνομων μεταναστών και νομιμοποιήσεων τους.

    - Πολύ σκληρή νομοθεσία για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Ν.Τραμπ ανέφερε για παράδειγμα πως η Κίνα έχει θεσπίσει θανατική ποινή γι αυτά τα εγκλήματα.

    - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

    - Ελεγχος της FED»

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/751779_tramp

    INFOteller

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/2/19 18:32

    https://hiddenlol.com/lol/283510

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/2/19 19:08

    https://www.thelocal.se/20190216/hungary-family-plan-reeks-of-the-1930-swedish-minister

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/2/19 19:09

    https://hiddenlol.com/lol/283379

    ReplyDelete
  6. Anonymous17/2/19 19:13

    https://www.svt.se/de-forsta-svenskarna/

    ReplyDelete