09/01/2019

O "αδέκαστος" δικαστής που δικαιώνει τον λαθρομετανάστη και ταυτόχρονα διώκει τον ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...

Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου οδηγού που ενεπλάκη σε επεισόδιο με λαθρομετανάστες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας αυτών, έξω από τη δομή των Διαβατών Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη, όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο που διέρχεται από το σημείο της διαμαρτυρίας.
Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε έναν λαθρομετανάστη, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο λαθρομετανάστη.
Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις λαθρομετανάστες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

https://www.iefimerida.gr/news/470297/thessaloniki-poiniki-dioxi-ston-odigo-ntalikas-gia-epeisodio-me-prosfyges-sta-diavata

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ".  ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΥΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΟ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ή ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ (ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ). ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ.
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ: 5 ΟΡΚΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΒΗ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΗ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΙΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ; ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ή ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ή ΕΧΩ ΚΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΙΟ = ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ
ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ = ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
[ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ]
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΒΑΡΥ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ.

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Κ.ΣΟΥΦΛΗ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΕΔΩ: https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_59.html

2 comments :

  1. Anonymous10/1/19 23:53

    Εμείς τι κάνουμε;

    Παγιδευτήκαμε, και περιμένουμε και το φυσικό μας τέλος.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ.

    ReplyDelete
  2. ΥΠΟΜΟΝΗ...
    ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΗ= "ΘΑΝΑΤΟΣ", ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΗ" ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ή ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ , ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η "ΚΟΙΝΗ" ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ,

    ΤΟΤΕ ...ΗΡΕΜΑ, ΨΥΧΡΑ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΑΚΤΙΚΑ

    ReplyDelete