03/01/2019

Έξυπνο AI αποκρύπτει(;;;!!!) πληροφορίες της εργασίας που του ανατέθηκε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjH5PsrU5tZlQgb5-Rea7VUD0nRgcY-hGB0edpr5JVRaq5459QY8H9e5Lpdj2EJc4Yl08OuGQqOjg5C7o9ye1hjSz2z-3JIiyOV6Hxw4tHsmLr22abttPSXPvmgOhNOhX8Vaxy2-vgFg_8/s1600/index.jpgΜια έρευνα από τις Stanford και Google ανακάλυψε ότι ένα machine learning agent, που είχε την εντολή να μετατρέπει τις αεροφωτογραφίες σε χάρτη, κρύβει πληροφορίες προκειμένου να διευκολυνθεί η εργασία του αργότερα. Το CycleGAN είναι ένα νευρωνικό δίκτυο που μαθαίνει να μεταμορφώνει εικόνες. Στα πρώιμα αποτελέσματα, ο μηχανισμός εκμάθησης λειτουργούσε σωστά, αλλά αργότερα, όταν του ζητήθηκε να κάνει την αντίστροφη διαδικασία ανακατασκευής αεροφωτογραφιών από τους χάρτες των δρόμων, εμφανίστηκαν πληροφορίες που εξαλείφθηκαν κατά την πρώτη διαδικασία, ανέφερε το TechCrunch. Για παράδειγμα, οι φεγγίτες στην οροφή κτηρίων που εξαλείφθηκαν κατά τη διαδικασία δημιουργίας ενός χάρτη δρόμου, επανεμφανίστηκαν όταν το δίκτυο κλήθηκε να αναστρέψει τη διαδικασία.  Ανακαλύφθηκε ότι το πρόγραμμα στην πραγματικότητα δεν έμαθε να δημιουργεί τον χάρτη από μια εικόνα ή το αντίστροφο. Έμαθε πώς να κωδικοποιεί τα χαρακτηριστικά από το ένα στα πρότυπα θορύβου του άλλου.

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν το κλασικό παράδειγμα μιας μηχανής που γίνεται πιο έξυπνη, είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση, το μηχάνημα δεν είναι αρκετά έξυπνο για να κάνει τη δύσκολη δουλειά της μετατροπής τύπων εικόνων και βρήκε έναν τρόπο να εξαπατήσει τους ανθρώπους σε ορισμένα πράγματα που δεν είναι και τόσο εύκολο να τα ανιχνεύσουν.

https://www.secnews.gr/172669/ai-apokryptei-plirofories/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:  "Αν και μπορεί να φαίνεται σαν το κλασικό παράδειγμα μιας μηχανής που γίνεται πιο έξυπνη, είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο."

ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ" , ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΕΣ "ΨΕΜΜΑΤΑ". Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ "ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΨΕΜΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ  ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: "Το αληθινό A.I θα μπορεί να εξαπατήσει χωρίς να έχει προγραμματιστεί να το κάνει."https://isxys.blogspot.com/2017/08/ai.html

7 comments :

  1. Anonymous3/1/19 16:19

    Θέμα χρόνου μέχρι να αντικατασθούμε από τις μηχανές. Αλλά καλύτερα να αντικατασταθούμε από μηχανές παρά από αραπάδες και λοιπούς υποσαχάριους

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/1/19 19:04

    Φαντάζεστε τους υποσαχάριους και λοιπούς να χειρίζονται τέτοιες εξελιγμένες μηχανές;
    Α.Α.

    ReplyDelete
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ (ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΣ) ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ. ΜΕ ΜΕΣΗ ΕΥΦΥΙΑ 68 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ Η ΜΕΣΗ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 80 ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΦΥΙΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3/1/19 19:51

    σκοπός του εθνικισμού σήμερα πρέπει να είναι και η καταπολέμηση αυτού του νέου υβριδιακού (ύβρις κατά της ανθρώπινης φύσης και ύπαρξης)τεχνολογικού κόσμου που όπως πάντα δεν είναι τυχαίο οτι τον επιδιώκουν οι εβραίοι. Βλέπε Ray Kurzweil και θεωρία περί Technological Singularity.

    ReplyDelete
  5. 3/1/19 19:51

    ΔΙΑΦΩΝΩ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΠΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣ (ΣΤΙΣ ΗΠΑ).

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΕΥΦΥΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ . ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΜΑΤΑ , ΩΣ ΑΠΟΝΕΡΑ-ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ (ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΗΛΙΘΙΕΣ) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΦΥΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΕΙ". Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ.
    ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ.

    ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΦΕΛΙΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous3/1/19 23:06

    ->ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΠΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣ (ΣΤΙΣ ΗΠΑ).

    Ποιός είπε οτι θα υποπέσω σε καταστάσεις γραφικών όπως χιπιδες και αμις επειδη δεν επιθυμω των ακρως τεχνολογικο και υλιστικο κοσμο που μου ετοιμαζουν οι εβραιοι ; Το οτι ειμαι κατα της τεχνολογικης προοδου οπως εφαρμοζεται στην σημερινη χρονικη στιγμη, δεν με καθιστα αυτοματως χιπι και αμις. Τι τρόπος σκέψης είναι αυτος ; οποιος ειναι κατα της αριστερας ειναι αυτομάτως καπιταλιστης ; Αυτος που ειναι κατα του χριστιανισμου ειναι αυτοματα σατανιστης ; Τα περι χιπις και γραφικων σου τα επιστρεφω.

    ->ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ,

    Αυτο το ηδη γινεται με εκανε να κλαψω απο τα γελια. Αριστεροι, κομμουνια και απλυταρια ειναι ολοι οι καθηγητες και επιστημονες σε καθε ελληνικο και μη ελληνικο πανεπιστημιο. Εθνικιστες ειναι μονο σε κατι μεμονωμενες περιπτωσεις. Ο εθνικισμος ηταν παντοτε αντιδραστικος. παντα εβλεπε με μεγαλη καχυποψια την τεχνολογικη προοδο. Την τεχνολογικη προοδο την προωθουσαν παντα οι εβραιοι και οι αριστεροι διοτι ειναι υλιστες. ουτε ειναι προκαθορισμενο και βεβαιο οτι η εξελιξη θα παρει τον ενα η τον αλλο δρομο. δεν γνωριζουμε πως θα ερθουν τα πραγματα, η ιστορια μας διδασκει οτι εποχες τεχνολογικης προοδου μια χαρα μπορουν να διακοπουν και να αντικατασταθουν απο εποχη στασιμοτητας.

    ReplyDelete
  7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΘΙΞΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΣΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

    ΑΛΛΟ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΩ ΩΣ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΓΑΘΑ) ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ.

    ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ.
    ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ.. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ , ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΦΥΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ.

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ-ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΘΕΙ ή ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ.

    ReplyDelete