08/01/2019

Ό,τι δεν έπραξε η ΝΔ το '15, να το πράξει τώρα

Το ερώτημα πλέον είναι αν υπάρχει ο τρόπος να σταματήσει άμεσα το εθνικό ξεπούλημα. Υπάρχει, τον έχουμε γράψει και τον επαναλαμβάνουμε.

Να παραιτηθεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Και μην προστρέξουν ορισμένοι καλοθελητές να επαναλάβουν ότι θα γίνουν αναπληρωματικές εκλογές και θα κυβερνάει μόνος του ο Τσίπρας. Αν η ΝΔ τολμήσει να κάνει αυτή την επαναστατική κίνηση θα δημιουργήσει πολιτικά τετελεσμένα. Θα δυσκολέψει αφενός τους... πρόθυμους να ξεπουλήσουν την Μακεδονία και να στηρίξουν τον Τσίπρα και αφετέρου ακόμη κι αν ο Τσίπρας τολμήσει να κάνει αναπληρωματικές εκλογές δεν θα διαθέτει την λαϊκή νομιμοποίηση. Θα οριστεί από μόνος του δικτάτορας και η ΝΔ αυτομάτως θα έχει μαζί της την συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Επειδή όμως ο Τσίπρας δεν είναι χαζός για να κάνει τέτοιο δωράκι στη ΝΔ θα αναγκαστεί να προσφύγει στις κάλπες.

Είναι η μόνη λύση για να εμποδιστεί το ξεπούλημα της πατρίδας.

Διαφορετικά, αν η ΝΔ επιλέξει την πρόταση μομφής, θα αβαντάρει τον Τσίπρα δίνοντάς του έξι μήνες ζωής, συμμετέχοντας έμμεσα και η ίδια στην εθνική προδοσία. Ό, τι δεν έκανε το '15, οφείλει να το κάνει τώρα. Είναι προφανές ότι αν δεν στήριζε τον Τσίπρα δια της ψήφου της εκείνο το μαύρο καλοκαίρι σήμερα δεν θα υπήρχε και η χώρα θα είχε γλυτώσει από τις μεγάλες περιπέτειες που την έβαλε. Δεν θα είχε γλυτώσει όμως μόνον η χώρα αλλά και η ίδια η ΝΔ, την οποία για να ανταμείψει ο Τσίπρας θέλει να την βάλει φυλακή στήνοντας σκευωρίες. Και μην μας πείτε ότι όλη αυτή η σκανδαλολογία δεν της έχει κάνει τεράστια ζημιά. Επειδή λοιπόν ο τύπος είναι αδίστακτος και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά το προσωπικό του συμφέρον, η παραίτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είναι μονόδρομος. Μόνο έτσι θα μπει τέλος στην κατρακύλα της Ελλάδας. Θα το τολμήσει;

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-ti-den-eprakse-i-nd-to-15-na-to-praksei-tora/2.129827

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΑΥΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΠΕΡΣΟΝΑ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ; 

ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΤΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝεοΔημοκρατών ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ; ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ 2-3 ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 20αδα ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ..."ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ". ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ "ΜΟΤΟ" ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΛΕΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,  ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΚΥΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΚΥΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΓΔΜ, ΕΙΤΕ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ (Η ΖΗΜΙΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ. 

No comments :

Post a Comment