22/12/2018

Γιατί πολεμούν τον Ελληνισμό!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας πολεμούν! Είμαστε το μόνο έθνος του οποίου αμφισβητείται και η ύπαρξη αλλά και η ιστορική συνέχεια. Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι σημερινοί Γερμανοί, π.χ., δεν είναι απόγονοι των αρχαίων (ή, μάλλον των όχι και πολύ αρχαίων) προγόνων τους. Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι σημερινοί Γάλλοι είναι ένα κράμα άλλων εθνών. Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι η αγγλική φιλοσοφία δεν είναι αγγλική, αλλά οι Άγγλοι την έχουν κλέψει από τους οποιουσδήποτε μη-Άγγλους. Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι Εβραίοι δεν είναι Εβραίοι. Τους Αλβανούς τους σερβίρουν ως “αρχαίο και ένδοξο” (!) έθνος. Για εμάς τους Έλληνες ισχυρίζονται ό,τι κουταμάρα μπορεί να φαντασθεί κανείς. Π.χ.: Ότι δεν καταγόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες!!! Ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ανήκαν στην λευκή φυλή, αλλά ήταν μαύροι αφρικανοί! Ότι οι Έλληνες της Αρχαίας Ελλάδος εξαφανίστηκαν ως έθνος. Ότι οι σημερινοί Έλληνες είμαστε ένα κράμα άλλων εθνών και ότι δεν έχουμε Ελληνικά γονίδια μέσα μας. Ότι η Ελληνική φιλοσοφία δεν είναι καθόλου Ελληνική, αλλά ότι οι Έλληνες την έχουμε κλέψει από τους Σουμέριους, τους Αιγυπτίους κ.α. Ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν, ούτε είναι Έλληνες. Ομοίως και οι Θράκες, οι Κρητικοί, οι Κύπριοι, οι Ηπειρώτες.

Δυστυχώς αυτά τα λένε πανεπιστημιακοί, μεγαλο-καθηγητάδες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι! Επίσης τα λέει, το κάποτε πέραν πάσης αμφισβητήσεως όσον αφορά την εγκυρότητά του, αγγλικό BBC. Ασφαλώς και τα λένε οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Χόλυγουντ, αυτής της Μέκκας της δια του κινηματογράφου προπαγάνδας. Μόνον οι Έλληνες είμαστε στο στόχαστρο… Κανένα άλλο έθνος!Μόνο εμείς παύσαμε να υπάρχουμε ως έθνος και χάσαμε την ιστορική μας συνέχεια! Όλα τα άλλα έθνη και συνεχίζουν να υπάρχουν, και διατηρούν την ιστορική τους συνέχεια και την σχέση με τους προγόνους τους! Π.χ. τους Αλβανούς τους σερβίρουν ως «αρχαίο και ένδοξο» (!) έθνος, τους Σκοπιανούς ως συνέχεια των αρχαίων Μακεδόνων (!), τους Βουλγάρους ως συνέχεια των αρχαίων Θρακών (!), τους Τούρκους ως συνέχεια των αρχαίων Ιώνων (!) κλπ., κλπ., κλπ. Και βέβαια, τα λένε όλα αυτά χωρίς καμία απόδειξη.

Αν τους ρωτήσεις να σου πουν ένα όνομα ενός Σουμέριου ή Αιγύπτιου ή Βαβυλώνιου ή Εβραίου φιλοσόφου, σε κοιτάν σαν χάνοι. Δεν γνωρίζουν κανέναν!!! Δεν υπάρχει κανένας!!! Και εάν ξεφουρνίσουν κανέναν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, αυτός είναι κατασκευασμένος στο γραφείο κάποιου πουλημένου πανεπιστημιακού. Ενώ δεν μπορούν να κατονομάσουν έστω και έναν φιλόσοφο της Μέσης Ανατολής, Έλληνες φιλόσοφοι υπάρχουν πάρα-πάρα πολλοί! Άρα, από ποιόν έκλεψαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι; Από ποιόν έκλεψε ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος και τόσοι άλλοι; Από τον «κανέναν»;
Αν τους ρωτήσεις, πως μπορεί να γραφτεί η λέξη «δημοκρατία», ή η λέξη «ήθος» με τα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων, σε κοιτάν σαν χάνοι. Άρα, πως έγραφαν τις λέξεις αυτές για να εκφράσουν το σημαινόμενο από τις λέξεις αυτές, το οποίο σημαινόμενο ήταν έννοιες; Αν τους ρωτήσεις πως είναι δυνατόν να αναπτύξεις φιλοσοφία χωρίς γραφή των αφηρημένων εννοιών, σε κοιτούν σαν χάνοι. Άρα, ανέπτυξαν φιλοσοφία χωρίς αναφορά σε αφηρημένες έννοιες και εάν είχαν αυτές τις έννοιες, διατύπωναν την επιχειρηματολογία τους μόνον προφορικώς;
Αν τους ρωτήσεις πως μπορείς να κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς με την σφηνοειδή γραφή ή με ιερογλυφικά, σε κοιτάν σαν χάνοι. Πως είναι δυνατόν λοιπόν χωρίς «μαθηματική γλώσσα» να κάνεις υπολογισμούς που οδηγούν σε τεράστιες και πολύπλοκες κατασκευές;
Αν τους ρωτήσεις γιατί δεν υπάρχει κανένα αρχαίο Ελληνικό άγαλμα να δείχνει άνθρωπο με αφρικανικά χαρακτηριστικά, και πάλι σε κοιτάν σαν χάνοι. Εάν υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα π.χ. μια ωραιότατη μαύρη αφρικανή γυναίκα, γιατί ένας γλύπτης της εποχής να μην την χρησιμοποιήσει ως μοντέλο σε ένα άγαλμά του;
Αν τους ρωτήσεις, γιατί δεν κάνουν έναν έλεγχο DNA για να αποδείξουν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες, τα μασάνε. Βέβαια, τέτοιος έλεγχος έχει γίνει, αλλά δείχνει ότι καταγόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες και γι’ αυτό δεν προβάλλουν τα συμπεράσματά του!

Μας πολεμούν διότι έχουμε στρατηγική θέση, της οποίας τον έλεγχο θέλουν να πάρουν από εμάς. Έχουμε στρατηγική θέση σε σχέση με τα αποθέματα ενέργειας της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας. Η ενέργεια από τις περιοχές αυτές πρέπει να περάσει από εδώ για να φτάσει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, έχουμε στρατηγική θέση σε σχέση με τα Δαρδανέλια. Η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά μας στο Βόρειο Αιγαίο, η Χερσόνησος του Άθω και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπορούν να ελέγξουν το ποιος περνάει από τα Δαρδανέλια, άρα μπορούν να εμποδίσουν την κάθοδο του ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο. Το δε Μοναστήρι στο γειτονικό κρατίδιο «φυλάγει» από ξηρά τα νώτα της Θεσσαλονίκης. Επίσης μας πολεμούν διότι έχουμε πολύ πλούσιο υπέδαφος, αλλά και έδαφος, του οποίου τον έλεγχο επίσης θέλουν να πάρουν από εμάς. Θέλουν να κυριαρχήσουν σε έναν τόπο, να αντλήσουν όλα τα πλούτη του και να απολαύσουν όλα τα οφέλη του (κλίμα, φώς κλπ) και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι οι ιθαγενείς κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου, θα είναι φθηνοί υπηρέτες των νέων αποικιοκρατών. Αυτό που έχουν κάνει σε τόπους όπως η Χαβάη, θέλουν να το κάνουν και στην Ελλάδα. Αλλά κυρίως μας πολεμούν διότι θέλουν να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, να υφαρπάξουν το Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή το «Ελληνικώς σκέπτεσθαι») και την Ελληνικότητα (δηλαδή του «Ελληνικώς ζειν»). Έτσι θα ελέγξουν τον τρόπο του σκέπτεσθαι του Ευρωπαίου και, γενικά, του ανθρώπου της Δύσης, του λευκού ανθρώπου. Διότι ο δυτικός άνθρωπος σκέπτεται Ελληνικά! Ελέγχοντας την σκέψη του ανθρώπου, ελέγχουν τον ίδιο τον άνθρωπο. Ελέγχοντας τον άνθρωπο της Δύσης, ελέγχουν την Δύση, δηλαδή ελέγχουν το πιο ισχυρό κομμάτι της Ανθρωπότητας.

Για να ελέγξουν το πνεύμα, πρέπει να ελέγξουν την παράδοση, άρα και την ιστορία. Επιπλέον, όποιος ελέγχει την ιστορία, ελέγχει το παρελθόν. Επίσης, όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το παρόν και όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το μέλλον. Τέλος, θέλουν να καθυποτάξουν και να ερμηνεύσουν κατά βούληση το Ελληνικό πνεύμα, το οποίο οδηγεί στην ελευθερία του πνεύματος, άρα και στην ελευθερία του ανθρώπου. Και ο ελεύθερος άνθρωπος δεν υποτάσσεται στους Μήδους της εποχής μας! Δεν θέλουν ελεύθερους ανθρώπους, θέλουν ελεγχόμενους υπηκόους. Γι’ αυτό και πολεμούν το Ελληνικό πνεύμα που διευρύνει το μυαλό και ελευθερώνει τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και πολεμούν τους αυτο-απασχολούμενους και την μεσαία τάξη, και θέλουν να «υπαλληλοποιήσουν» τους πάντες, διότι ο υπάλληλος ελέγχεται πιο εύκολα. Γι’ αυτό και δεν θέλουν να υπάρχει υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης, διότι αυτός που κινδυνεύει να μείνει άστεγος υποτάσσεται πιο εύκολα. Γι’ αυτό και θέλουν να ελέγξουν την παραγωγή τροφίμων και νερού, για να υποτάσσουν ανθρώπους. Γι’ αυτό και ελέγχουν το χρήμα. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θέλουν να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, δηλαδή να οικειοποιηθούν και να ελέγξουν και την Ελληνικότητα (δηλαδή το Ελληνικώς ζειν) και το Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή το Ελληνικώς σκέπτεσθαι). Για να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, πρέπει να υφαρπάξουν την Ελληνική ιστορία και την Ελληνική γη (η οποία, επιπλέον, είναι και πολύ πλούσια). Αυτός είναι ο λόγος που μας πολεμούν!

Παύλος Χρ. Αλτίνης
http://www.elkosmos.gr/giati-polemoyn-ton-ellinismo/

15 comments :

  1. Πάλι μας πολεμούν τους καημένους. Ρε τι τραβάμε, ρε μαλάκα έτσι και μας πολεμούσαν όντως θα είχαμε εξαφανιστεί προ πολλού! Στην πραγματικότητα μας σιγοντάρουν, είμαστε τόσο βόδια σαν λαός που οι ξένοι θα πρέπει να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για να μας κρατήσουν εν ζωή και να μπορούν να έχουν ένα εξοχικό για διακοπές... μία χώρα χώρο όπως λέει και εδώ ο κουρήτης η οποία θα αποτελείτε από πλήρως ελεγχόμενους πολίτες. Εκεί θα την πατήσουν μόνο, διότι είτε ένα με την τουρκία καταλήξουμε είτε γίνει μουσουλμανικό κράτος η ελλάδα οι κάτοικοι της θα είναι πολύ ποιο αντιδραστική στις εξωτερικές πιέσεις απ'ότι ο μέσος έλληνας ψηφοφόρος που με ένα απλό επιδοματάκη σε ξανά ψηφίζει και δεν ασχολείται με μακεδονίες και κουραφέξαλα!


    12G

    ReplyDelete
  2. Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει και το αποπάνω σχόλιο. Αυτοί οι ακροδεξιοί ζητωπατριωτες κάνουν τρομερή ζημιά με άρθρα του τύπου μας κυνηγάνε και μας πολεμούν. Ποιούς, τους κατοίκους αυτής της χώρας...(έχουμε πει τι καταγωγής είναι το 80% μην το ξαναλέμε...) Ούτε τους ενδιαφέρει, Ούτε ασχολούνται, ψηφίστε εσείς τώρα για να βρείτε καμιά θέση στον απόλυτα ελεγχόμενο κρατικό μηχανισμό από αυτούς που δήθεν μας πολεμούν(αφού αυτοί αποφάσισαν και έφτιαξαν κράτος στον πληθυσμό που βρήκαν εδώ), και περιμένετε τους (μπ)ελ και τους ανύπαρκτους έψιλον να σας σώσουν...

    ReplyDelete
  3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΕΡΣΕΣ
    ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ
    ΚΙΝΕΖΟΙ

    Κ.Α

    ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΓΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΕΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ή ΓΙΑ ΝΕΟ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ή ΓΙΑ ΝΕΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΝΟΕΙ-ΕΝΟΕΙ.

    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ , ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ.

    Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  4. 12G μ' εκανες και γελασα. Δυστυχως εχεις δικιο, απ' την αλλη ομως δε γουσταρω καθολου να γινει η Ελλαδα μουσουλμανικο κρατος. Δε γουσταρω να βλεπω μαντιλες, δε γουσταρω ν' ακουω ξενες γλωσσες στο δρομο, κτλ..

    Μίνως

    ReplyDelete
  5. Και ποιος γουστάρει φίλε μου Μίνωα? Πολλοί μάλλον θα μου πεις, μάλλον αυτοί που έκανα θέμα την ανακαίνιση στο γιαλί τζαμισί ή όπως αλλιώς λέγεται το μουσουλμανικό μπουρδέλο καταμεσής του λιμανιού "μας" στα χανιά. Ποιο λιμάνι μας λέω εγώ ρε Κουρήτη? Τι το Ελληνικό έχει το γαμιδολίμανο πλην τα απομεινάρια της Κυδωνίας? Μιναρέδες τουρκικά μπάνια και αιγυπτιακούς φάρους σε ένα σύμπλεγμα με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, αυτό πουλάμε στους τουρίστες. Ο πολυπολιτισμός που έφεραν οι κατακτήσεις προβάλλεται σαν ατού της πόλης μας.! Εγώ φίλτατε Μίνωα προχωράω στον δρόμο και "βλέπω" Ελληνικούς ναούς... κίονες και αγάλματα βλέπω στην φαντασία μου, ζω στην κοσμάρα μου και απλά παίρνω χαμπάρι σιγά σιγά το γεγονός ότι αποδεχτήκαμε όλα αυτά, και άλλα πολλά, στον βωμό του χρήματος και γυρισμό δεν έχει.! Μιναρέδες και βενετσιάνικα τοίχοι ποτισμένα με το αίμα της σκλαβιάς και τουρκικές ονομασίες όσο όμορφα κι αν φαίνονται, κι όσο κι αν παράγουν εισόδημα, στην Ελλάδα την δική μου δεν χωράνε! Κανείς δεν ψάχνει να δει πως και με τι υλικά κατασκευάστηκαν όλα αυτά, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ιστορία του τόπου, κανείς δεν ανοίγει ένα γαμημένο βιβλίο, γι'αυτό ρε Κουρήτη δεν πιστεύω στα της πολεμικής! Κανείς δεν μπορεί να πολεμήσει και να καταβάλει έναν λαό που γνωρίζει, σέβεται και τιμά την ιστορία του και τους προγόνους του.!


    12G

    ReplyDelete
  6. 12G

    ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ , ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ.

    Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ. ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΥΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ, ΑΡΧΑΙΩΝΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ.

    ΟΙ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ...ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ "ΟΔΗΓΙΑ" ΝΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΩΝ".

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. (ΚΕΛΤΕΣ-ΓΟΤΘΟΥΣ). ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΔΥΤΙΚΟΣ". Η ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ.

    ReplyDelete
  7. ΜΙΝΩΣ, 12G, ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ReplyDelete
  8. Anonymous5/1/19 01:06

    "Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι Εβραίοι δεν είναι Εβραίοι."

    "While the terms refer to the very same people, each term suggest a different phase or historical period in Jewish history.
    ► Hebrew - The people of Abraham the Hebrew, first patriarch. c. 26th century BCE
    ► Israel - Abraham’s grandson. Also known as Jacob the third patriarch.
    ► Sons of Israel / people of Israel also Israelites, all those who descendants of Israel the patriarch. c. 20th century BCE
    ► Land of Israel - the promised land. the land of the people of Israel
    ► Judeans also Jews -
    1. People of the tribe of Judah. c. 15 century BCE
    2. people of the kingdom of Judea. c. 10th century BCE - 1st century ACE
    3. People of the religion of Judea. until now days.
    4. People of the land of Judea (Now part of the so-called West Bank).
    ► Palestinians - Jews (only) living in Palestine (land of Israel), before 1948.
    ► Israelis - citizens of the state of Israel, people of the land of Israel. 75% of them are Jews, since 1948."

    Μα οι Εβραίοι τώρα πια δεν είναι στην πλειονότητά τους Σημίτες, εν αντιθέσει με τους Γιεμενίτες Εβραίους για παράδειγμα. Μάλιστα η διαφορά μάλιστα φαίνεται αμέσως, με την πρώτη ματιά. Το ~75% των Εβραίων είναι λευκοί Καυκάσιοι Χαζάροι (Ashkenazi), οι οποίοι εξιουδαΐστηκαν από πολιτική επιλογή της ηγεσίας τους, πολλούς αιώνες πριν, όταν επέλεξαν να αντικαταστήσουν την αρχαία ειδωλολατρική τους θρησκεία. Έπειτα κατακτήθηκαν και εκδιώχτηκαν από τη γη τους, και με τις μηχανορραφίες τους κατέκτησαν την Ευρώπη και την Αμερική, και τώρα προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο όλο. Είναι ευφυέστατοι και ανήκουν στη Λευκή φυλή. Αλλά είναι Εβραίοι το θρήσκευμα, δηλαδή μόνο ο τρόπος σκέψης τους είναι εβραϊκός.

    Το ξαναγράφω, ΕΒΡΑΙΟΣ δηλώνει ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, δηλαδή Ιουδαϊσμός και όχι φυλή! Η φυλή τους λέγεται ΣΗΜΙΤΙΚΗ και περιλαμβάνει πολλές. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σημαίνει ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Έτσι για παράδειγμα μπορεί να υπάρχουν Σημίτες θρήσκοι, άθεοι και να είναι ενάντια στον εθνικισμό. Οι Σιωνιστές από την άλλη δεν έχουνε μόνο Σημίτες Εβραίους, αλλά και Σημίτες εθνικιστές και μαύρους μάγους (σατανιστές), αλλά και όλους τους υπηρέτες τους που τους υποστηρίζουν σαν τους Μασόνους και τους Ιλλουμινάτους και τα παρακλάδια τους, ανεξαρτήτως θρησκειών και φυλής, πάντα με κάποιο αντίτιμο φυσικά, είτε χρηματικό είτε εξουσιαστικό.

    Από την άλλη, ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι μια ευρεία έννοια και περιλαμβάνει πολλά παρακλάδια. Έτσι έχουμε τους Αθεϊστικούς Σατανιστές που δεν δέχονται τον Σατανά ως αληθινή Οντότητα, αλλά μόνο ως δύναμη με ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ιδεολογικοπολιτικα πιστεύω, άρα και φιλοσιωνιστικά, γιατί αυτό θέλουν και αυτοί για τον υπόλοιπο κόσμο για να είναι σε θέση να τον εξουσιάσουν σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ κράτος. Έχουμε τους Θεϊστικούς Σατανιστές ή Παραδοσιακούς που δέχονται τον Σατανά ως αληθινή Οντότητα με ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Πίστη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και όχι μόνο εβραιοχριστιανικά, με διάφορες ομάδες: Αριοσατανισμός, Πνευματικός Σατανισμός, Ναζιστικός Σατανισμός, Αρχαίος Σατανισμός, κτλ. Αλλά μιλάνε για Σατανική Παγκοσμιότητα φιλικά προσκείμενη σε ναζιστικές-φασιστικές ιδέες και ΟΧΙ στην Σιωνιστική, αφού θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε εβραιοχριστιανικό από προσώπου Γης. Τέλος έχουμε τους Εβραϊκούς Σατανιστές που εκτελούν εβραϊκή μαύρη μαγεία που μαζί με την Ιουδαϊκή θρησκεία προχωρούν στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Αρίων και της Λευκής φυλής είτε οικονομικά είτε σωματικά με βία ή θυσίες. Υπάρχουν και κάποιοι ανεξάρτητοι εβραιοχριστιανικοί σατανιστές που αρκούνται να μένουν στα δικά τους χωράφια και δεν έχουν καμία σχέση με τους Σιωνιστές.

    Όπως βλέπεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και μου προκαλεί εντύπωση το ότι κανένας δεν το λέει αυτό, ειδικά εσείς. Αν αυτό το συνειδητοποιούσατε λίγο, θα παθαίνατε σοκ, και ολόκληρη η φυλετική πολεμική, δηλαδή η βάση της επιχειρηματολογίας, θα κατέρρεε. Στην ουσία, εχθρεύεστε έναν Σημιτικό τρόπο σκέψης που υιοθέτησε η Λευκή φυλή στον Κάυκασο, 1000 χρόνια πριν.

    ReplyDelete
  9. 5/1/19 01:06

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΡΑ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ-ΧΑΖΑΡΟΓΕΝΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ... Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50-50 ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ.

    ΓΡΑΦΕΙΣ... "ΕΒΡΑΙΟΣ δηλώνει ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, δηλαδή Ιουδαϊσμός και όχι φυλή"

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ "ΦΥΛΕΣ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟ , ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ-ΕΒΡΑΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΛΔ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ). ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ , ΑΥΤΩΝ ΔΛΔ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΩΝ-ΚΑΤΑΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ , ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΡΑ-ΓΕΝΟΣ. ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΧΩΛΟΙ, ΛΟΒΟΙ, ΛΕΠΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ , ΤΟΝ ΟΣΑΡΣΗΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΤΟΝ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕΘ) . ΕΧΕΑΣΕ , ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΡΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Η ΣΥΝΟΧΗ , Η ΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΥΝΔΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  10. ΠΕΡΙ ΧΑΖΑΡΩΝ...
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟ-ΑΝΑΛΥΤΕΣ. ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ -ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΑ ΕΠΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΣΚΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΑΡΙΘΜΟΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ. Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΚΙΜΟΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΙΚΟΥ DNA" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ (ΜΗΤΡΙΚΟ DNA) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΕΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ , ΟΝΤΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ , ΑΙΣΘΗΤΑ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΡΑΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  11. ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ...
    ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..."ΣΧΟΛΕΣ", ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΩΡΟ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΘΕΟΓΟΝΙΑΣ-ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ, ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΜΑΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΟΧΑΛΔΑΙΩΝ ή/και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΔΗ ή ΤΟΒΝ ΣΕΘ(Τ) Κ.Λ.Π

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΒΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΙΣΤΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ) , ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ , ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ , ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΣ , ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ - ΕΒΡΑΙΟΥΣ. (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ). ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΕΡΑ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ) ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) "GOLDEN DAWN" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΕΩΣ-ΦΟΡΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Κ.Λ.Π

    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ..."ΜΑΛΑΚΙΕΣ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΛΟΙ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΜΑΛΑΚΙΕΣ", ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΩΝ (ΜΠΛΑΒΑΣΚΙπ.χ)) ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ.

    Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΚΕΙΜΕΤΑ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΜΟΝΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  12. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΕΖΟ-ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ". ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΧΕΣΗ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ, ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Κ.Λ.Π
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 100000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ; ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ (ΥΠΗΡΧΑΝ ;;;) ΙΟΥΔΑΙΟΙ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ. ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ "ΠΙΣΤΕΥΩ", ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ.

    ΜΟΝΟΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous5/1/19 22:03

    Παρότι, όντως, δεν μιλάμε για νεο-Εβραίους, η διάκριση μεταξύ ΙσραηλιΤών και ΙσραηλιΝών είναι ονομαστικά πρόδηλη.

    Τώρα, αρκετές πτυχές όσων εξηγείς περί Εβραίων, τις γνωρίζω, τις κατανοώ και τις αποδέχομαι.

    Κατά γενική ομολογία στη διεθνή βιβλιογραφία (ακόμα και από Μουσουλμάνους), οι Χαζάροι θεωρούνται μέλη της Λευκής φυλής. Δε γνώριζα αυτές τις πληροφορίες που αποδεικνύουν το αντίθετο. Προφανώς δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι αλάθητος. Με πρώτη ευκαιρία, θα πρέπει να αναζητήσω λεπτομέρειες στη βιβλιογραφία, ώστε να επαληθεύσω όσα διάβασα.

    Επίσης παρενθετικά, ενδελεχείς έρευνες κάποιων που αναζήτησαν τον κοινό, πανάρχαιο, αποκρυφιστικό παρανομαστή καταλήξαν εδώ: dragoncourt.net. Αλλά, σαφώς, και σε αυτό το θέμα η έρευνα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν και άλλες προσεγγίσεις.

    Στα περί αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων που γράφεις, συμφωνώ απολύτως.

    Γενικά, το επίπεδο ανάλυσης και κατανόησης του Ελληνόφωνου διαδικτύου, παρά τη διάχυση της γνώσης, παραμένει διπολικά απλοϊκό. Είναι ευχάριστο να υπάρχουν κάποιες νησίδες, όπου η πολυπλοκότητα γίνεται τουλάχιστον αντιληπτή.

    ReplyDelete
  14. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ , ΕΛΙΚΡΙΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ...ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΗΓΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ή ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ή/και ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΩΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑΣ
    http://terrapapers.com/terra-papers-i-alithia-ine-olofaneri/

    ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΘΛΟ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

    ΕΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΣΙΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ή ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ , ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΠΟΡ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΜΑΣ.

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ , ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ. ΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ,...ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΑΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  15. Anonymous6/1/19 20:44

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΝ ΘΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ MASTERPLAN, ΜΕ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΕΡΓΑΚΙ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΕΝΑΡΙΟ", ΠΟΙΟΙ ΟΙ "ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ", ΚΤΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ; ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΕΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΓΩ ΠΧ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ, ΔΕ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΕΖΟ-ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ. ΕΝΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΑΝ ΟΧΙ, NO PROBLEM.

    ΥΓ. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΤΥΑΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ReplyDelete