14/12/2018

Ο εθνοφυλετισμός καταδικάστηκε σε Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε το 1872 στην Κωνσταντινούπολη, ως αίρεση.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Κες και Κοι του Εθνικού-Πατριωτικού-Εθνικιστικού χώρου. Η Ελλάς και οι Έλληνες χρειαζόμαστε Εθνική και όχι διεθνιστική Θρησκεία. Πλείστα προβλήματα και βάσανα έχουν επιπέσει πάνω μας διότι πολλοί δεν αντιλαμβάνεστε αυτήν την αναγκαιότητα.

Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

1) "Ο Πατριάρχης, εξήγησε ότι τέτοιες λυπηρές καταστάσεις δημιουργούνται όταν στα δικαιοδοσιακά, τα καθαρώς εκκλησιολογικά και Κανονικά πράγματα της Εκκλησίας, αναμειγνύονται ο εθνικός και ο φυλετικός παράγοντας. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι ο εθνοφυλετισμός καταδικάστηκε σε Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε το 1872 στην Κωνσταντινούπολη, ως αίρεση."

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.defence-point.gr/news/sfodri-epithesi-oikoymenikoy-patriarchi-sti-moscha-airesi-o-ethnofyletismos

2) Σε μήνυμά του, προς τους αξιωματικούς της Σχολής Εθνικής Αμύνης, στις 8 Ιανουαρίου 2007 -λίγους μήνες πριν ασθενήσει βαρύτατα και έναν περίπου χρόνο προ της κοιμήσεώς του-, ο Χριστόδουλος ανέφερε κατά λέξη τα εξής: “Ανέκαθεν οι Έλληνες, στους αγώνες για την διατήρηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας τους, έβαζαν μπροστά την πίστη και μετά την πατρίδα... Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία που απευθύνεται σε όλους. Αυτή η οικουμενικότητά του δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον εθνικισμό, καθώς άλλο είναι ο εθνικισμός και άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

411 comments :

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    https://www.facebook.com/148125412539188/videos/262488234405269/

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 6.000.000-7.000.000.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.500.000 ΑΛΛΟΙ , ΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5.00.000 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ.

    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΔΙΚΑ) ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 3.000.000 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΜΠΕΛΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΣΙΑ.
    300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΣΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (1453) ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ 300000 ΦΡΕΣΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ).
    100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΕΝΩ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΙΓΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ReplyDelete
  3. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/50_largest_Greek_diaspora.png

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΙ ΟΙ (ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΕΚ.

    ΠΛΕΟΝ, ΛΙΓΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΜΙΓΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ (ΠΧ. Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 92%+ ΚΑΘΑΡΗ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=wtHFrtmxzYc

    ΕΙΜΑΣΤΕ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ) ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΕΚ. ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΔΩΝ. ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΥΛΕΣ (ΛΕΛΕΓΕΣ, ΠΕΛΑΣΓΟΙ, ΔΡΥΟΠΕΣ, ΚΑΥΚΩΝΕΣ, ΘΡΑΚΕΣ, ΤΗΛΕΒΟΕΣ ΚΤΛ), ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΓΡΕΚΟ-ΒΑΚΤΡΙΑΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΡΩΜΥΛΙΑΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΟ) ΤΟ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ΑΛΛΑΞΕ. ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    https://dionios.blogspot.com/2016/05/blog-post_9.html

    ΕΠΕΙΤΑ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΡΑΒΕΣ, ΟΥΝΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΦΡΑΓΚΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ, ΣΛΑΒΟΙ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΤΛ.

    ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΦΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΛΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΜΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΚΟΜΝΗΝΟ. ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΜΕ "ΑΤΑΤΟΥΡΚ". ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.

    ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο GEORGE FRIEDMAN ΤΟΥ STRATFOR, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕ (ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ"), ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΖΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.ΚΟΡΕΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΗΛ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ SYKES PICOT ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ.

    Ο ΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΙΡΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ.

    1. ΛΑΖΟΙ
    2. ΚΙΡΚΑΣΙΟΙ/ΤΣΕΡΚΕΖΟΙ
    3. ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΙ
    4. ΚΟΥΡΔΟΙ/καρδουχοι
    5. ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ
    6. ΑΜΠΧΑΖΙΟΙ
    7. ΑΒΑΡΟΙ
    8. ΟΣΣΕΤΕΣ
    9. ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΛΕΣΓΙΟΙ
    10. ΑΛΒΑΝΟΙ
    11. ΒΟΣΝΙΟΙ
    12. ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑΝΟΙ
    13. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ
    14. ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
    15. ΤΑΤΑΡΟΙ
    16. ΚΟΖΑΚΟΙ
    17. ΚΙΡΓΙΣΙΟΙ
    18. ΑΣΣΥΡΟΧΑΛΔΑΙΟΙ
    19. ΝΕΣΤΟΡΙΑΝΟΙ
    20. ΚΟΠΤΕΣ

    ReplyDelete
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΡΜΕΝΙΟΣ. ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.(ΣΤΟ 00:50 ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ BODYGUARD ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΡΜΕΝΙΟΥ)

    https://youtu.be/9zns0jc6cdE?t=50

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΕΚ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΡΥΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΧΡΕΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.

    400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΥΛΩΝ), ΑΡΚΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ DNA TEST. ΑΛΛΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ReplyDelete
  5. Δεν είναι δικό μου το σχόλιο με την υπογραφή 12G κουρήτη, σήμερα σχολίασα στο περί πιλότων και περί μουσικής, τελευταίο μου σχόλιο πριν αυτών ήταν στο βίντεο όπου έγραψα περί κεραμίδας! Η δική μου άποψη περί Ελληνικού Dna είναι η του Κων. Τριανταφυλλίδη.

    12G

    ReplyDelete
  6. 12 G

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

    https://4.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SeD5wCWNO8I/AAAAAAABYKk/mQ6JI-oS9-k/s1600-h/%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83.jpg

    ReplyDelete
  7. Και οι Έλληνες είναι ελάχιστοι, και οι καθαροί Τούρκοι(10-15% σε κάθε χώρα, και οι καθαροί μογγολογενεις τούρκοι, και οι απόγονοι των Ελλήνων). Τώρα περί καθαρού dna των νεοελλήνων, είναι μια πατάτα των χαζών εθνικοπατριωτων για να κοιμούνται ευκολότερα, και να πιστεύουν ότι πετάει ο γάιδαρος. Τα φυλετικά χαρακτηριστικά των νεοελλήνων παραπέμπουν σε 20-25% διναρικους προφανώς απογόνους μεσαιωνικών Αλβανών, 30+% αλπικους βαλκανιους από τα διάφορα κύματα του μεσαίωνα, 15+% αρμενοειδων προσωασιατων με επιμειξία από Καύκασο μεριά, 5% οριενταλιδες και σαχαριοι μεσανατολιτες, 5-10% δυτικοί όλων των φυλετικών ομάδων που έχουν εισβάλει κατά καιρούς. Ένα 10-15% πιθανόν να κατάγεται από τους αρχαίους, το οποίο μέσα στην επερχόμενη λαίλαπα,(εκτός αν κατεβούν οι θεοί και τους σώσουν...) θα πνιγεί στον πολυφυλετικο αχταρμά που θα φτιαχτεί.

    ReplyDelete
  8. 16/12/18 13:33

    ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΤΟ ΕΝΤΑΣΣΩ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ - ΣΕΡΒΟΥΣ - ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ - ΟΥΓΓΡΟΥΣ - ΤΣΕΧΟΥΣ -ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ Κ.Λ.Π.
    ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΙΤΑΛΟΙ - ΓΑΛΛΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΣΒΗΝΕΙ-ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    Υ.Γ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΙΣΠΑΝΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΕΧΘΡΟΥΣ", ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ".

    ReplyDelete
  9. Αυτοί που δίνετε ποσοστώσεις κλπ να μας πείτε τους τίτλους σας, τα χρόνια έρευνας, ποιοι στηρίζουν τις απόψεις και τα αποτελέσματα των ερευνών σας και να μας δείξετε που πωλούνται τα βιβλία σας να τα αγοράσουμε παρακαλώ.!


    12G

    ReplyDelete
  10. 12G

    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΩΣ 90%.
    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΣΤΟΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ, ΔΛΔ ΤΙΣ "ΜΗΤΕΡΕΣ" ΜΑΣ.
    ΕΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΔΗ , ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΙΦΘΗΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΕΠΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
    ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣ "ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΧΟΛΗ".
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΥΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ.

    ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ , ΟΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΑΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA. ΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ 6.000.000 -7.000.000 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 9.000.000 - 10.000.000

    Υ.Γ: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ DNA ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΜςΕΤΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50%. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΞΑΤΟΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΘΝΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΥΛΕΣ.

    ReplyDelete
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ greeklish

    ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

    ReplyDelete
  12. Κατά την δική σου άποψη Κουρήτη ποιος είναι ο φυλετικά πιο "καθαρός" λαός της Ευρώπης ;
    Επίσης, τι ορίζεις ως φυλετική καθαρότητα ;
    Οι αυθεντικοί αρχαίοι Έλληνες ήσαν ξανθοί με γαλάζια μάτια ;

    Δεν συμφωνώ με την άποψη σου για την μη φυλετική καθαρότητα των ισπανών και γάλλων. Ειδικά οι ισπανοί στις περισσότερες γενετικές μελέτες του Eupedia εμφανίζουν ισχυρή φυλετική ομοιογένεια, ισχυρότερη από αυτές των βόρειων λαών της ευρώπης.

    Βλάχος

    ReplyDelete

  13. ok

    δλδ παραδεχεσαι δημοσια οτι εισαι κ εσυ "γενετικα πολτος"? εχεις κανει dna test? τοτε τι νοημα εχει εθνικη συνειδηση, αμα δεν υπαρχει εθνος? αρα ολοι μιγαδες σε πολυεθνικη pax amerikana. ποιος ο λογος να φωναζετε?

    btw i'm not greek

    ReplyDelete
  14. ΠΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ. ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΟΥΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ, ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΙΝΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΙ.
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ "ΣΠΑΣΤΑ" ΟΧΙ ΣΓΟΥΡΑ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΑΠΙΝΕΣ) ΜΑΛΛΙΑ.
    ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ "ΜΕΛί" ΣΑΝ ΤΩΝ ΗΜΙΑΙΜΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΙΩΝΕΣ, ΔΩΡΙΕΙΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΥΠΟ. (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΥΠΟ)
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΑ 9/10 ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΒΟΡΕΙΩΣ-ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΣ-ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ.

    ReplyDelete
  15. ΚΟΥΡΗΤΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΔΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ;ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ''ΑΥΣΤΗΡΑ'' ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ''ΠΑΚΕΤΟ'' ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΡΘΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΟΛΤΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ.

    ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6-7 ΕΚΑΤ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ/ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  17. -ΔΗΜΗΤΡΑ-
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΓΕΝΙΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ή ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ-ΜΑΥΡΟ).

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ) ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ. ΟΣΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΕΣ ΑΕΙ (ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΧΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΧΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ή ΛΕΥΚΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ "ΤΥΠΟ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΔΛΔ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ή ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΟΡΙ ή ΚΟΡΙΤΣΙ.

    ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟΣ (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΚΑΤΑ 75%) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ.

    ReplyDelete
  18. ΑΚΡΙΒΩΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΜΙΚΡΟΒΙΟ'' ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΚΡΙΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  19. Έχεις ένα από τα καλύτερα ιστολόγια. Θα πρέπει να ανεβάζεις πιο συχνά τέτοια θέματα και ιδίως να εκφράζεις την γνώμη σου, για την οποία κυρίως σε διαβάζουμε εμείς που σε επισκεπτόμαστε τακτικά.

    Το παρόν θέμα με έχει απασχολήσει πολύ, διότι ακόμα κι αν εκδιωχθούν οι ελληνόφωνες αλλοδαποί, με τους υπόλοιπους που έχουν διασταυρωθεί, τι γίνεται;

    ReplyDelete
  20. 17/12/18 21:43

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ (ΜΑΥΡΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ.
    Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ (Ο ΘΕΟΣ) ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΣΩΣΤΕΣ" ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
  21. ΠΡΟΣ "ΒΛΑΧΟΣ"
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ.

    ΓΡΑΦΕΙΣ ..."εμφανίζουν ισχυρή φυλετική ομοιογένεια".

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ή ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ, ΙΤΑΛΙΚΟΣ , ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ; ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΕΓΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΑ ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΑΒΙΖΟΝΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ , ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΟΜΟΙΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ.

    ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ DNA. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ/ΧΩΡΩΝ . ΟΣΤΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΕΕΙ ΝΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΥΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΥ/ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΜ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ "ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ (ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ ή ΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ). ΕΤΣΙ "ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ" ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΣΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ).

    ReplyDelete
  22. Μπορει οι κινεζοι να μου φαινονται ολοι ιδιοι εκ πρωτης οψεως, αλλα εγω τους Ελληνες μπορω να τους ξεχωριζω αμεσως με το ματι.

    Και οι αναλυσεις ολων σας ειναι γραμμικες, τυποποιημενες και απελπιστικες. Δε λαμβανουν υποψιν τα ραγδαια τεχνολογικα αλματα της γενετικης για τις διαγνωστικες δυνατοτητες και τους τροπους καθαρισμου που θα παρουσιαστουν στο μελλον.

    Επισης παραγνωριζετε ολοι οτι η Ελλας μεχρι πριν 100-200 χρονια ηταν σε καποια μερη σε συνθηκες κυριολεκτικα Ομηρικες. Ενω μεχρι τον πολεμο ηταν ενα μεγαλο χωριο. Και κατα το ημισυ παραμενει. Δε ξεριζωνονται τοσο ευκολα αυτα απο τη ψυχη μας. Οι χωριατες συνεχιζουμε να μιλανε με τοπικιστικους ορους και να στιγματιζουμε βλαχους και γυφτους. Οι μεικτοι γαμοι δεν ειναι συνηθεις. Δειτε τα νουμερα, εχουμε το μικροτερο ποσοστο σε μεικτους γαμους στην Ευρωπη.

    Και υπαρχουν ακομα Ελληνες που μοιαζουν με τα αγαλματα των αρχαιων προγονων μας. Το προσωπο του πατερα μου μοιαζει με την προτομη του Ξενοφωντα. Οι ομορφοτεροι και οι ομορφοτερες γινονται συνηθως μοντελα και ηθοποιοι.

    Ακομα και κατα το ημισυ τα γονιδια μιλανε. Διαβαστε τη συγκλονιστικη ιστορια του Τζοζεφ Φρυγανιωτη απο το Αλιβερι Ευβοιας για να καταλαβετε ποση δυναμη κρυβουν τα γονιδια μεσα μας και ποσο συνδεδεμενα με τον τοπο ειναι.

    Ειστε μαλλον επηρεασμενοι απο το χαζοκουτι και τους παστωμενους στα τσιμεντα της πολης. Υπαρχουν και αλλοι σαν τον εθνομαρτυρα Κατσιφα που περιμενουμε μια καλη αφορμη. Ασε που δεν ειναι ολοι οι αριστεροι ανθελληνες. Και οι κυβερνησεις πανε και ερχονται.

    Η φυση ειναι σκληρη. Σφαξτε ενα αρνι το Πασχα να παρετε μια γευση. Οσοι εχουν γερη κραση επιβιωνανε παντα. Και παντα υπηρχε ο πολεμος. Δε λεει κατι οτι θα πεθανουν πολλοι Ελληνες. Ετσι ειναι ο πολεμος παντου και παντα. Για ολους. Ολοι θα εχουν απωλειες αμα πεσουν πυρηνικα.

    Δε θα χαθουμε οι Ελληνες. Ουτε τα πιστευω μας. Εδω υπαρχουν ακομα Δωδεκαθειστες. Δειτε ενα βιντεο απο τους Ελληνες της Καλαβριας να χαρει η ψυχη σας.

    Η ανιερη τριας των εχθρων μας δεν ειναι ανικητη. Οι οβριοι δεν ειναι παντοδυναμοι, με το ζορι γεννοβολανε και ειναι στη μπουκα ολων. Οι τουρκαλαδες ειναι προς διαλυση με αυτα που κανουν. Και οι γερμαναραδες κοντευουν να τσακισουν την ευρωπη για τριτη φορα σε εκατο χρονια.

    Η αισιοδοξια και η προετοιμασια δεν εβλαψε κανεναν.

    ReplyDelete
  23. Δύο ερωτήσεις, πρώτον για ποιόν λόγο είναι λάθος η χρήση του μιτοχονδριακού Dna, και ποιοι γενετιστές λένε ότι είναι λάθος...να δούμε τις δουλείες τους.
    Δεύτερων από που βγάζεις τα συμπεράσματα σου περί της εμφάνισις των αρχαίων Ελλήνων? Οι μόνες περιγραφές που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι από την ιλιάδα και τον ξενοφώντα, ο οποίος περιγράφει τους σπαρτιάτες ως ποιο μαύρους των περσών ένεκα της εκπαιδεύσεως υπό τον ήλιο. Πιθανότατα δε μιλάμε για αποκρουστικούς ανθρώπους αφού από την ταλαιπωρία το δέρμα τους είχε κάνει φολίδες, όπως περιγράφει ο σαράντος καργάκος στην ιστορία της αρχαίας σπάρτης. Από που λοιπόν αντλείς πληροφορίες ότι η πλειοψηφία αυτών είχε ανοικτά μάτια και το δέρμα τους δεν ήταν σαν τον γύφτων, ή για το χρώμα των μαλλιών?

    12G


    ReplyDelete
  24. ok καταλαβα

    αλλα αυτα που θελεις εσυ κ οι αλλοι μονο σε χωρες σαν την ισλανδια γινεται in isolation and regime lockdown. e.g. οχι στη κοσοβα. as you eloquently said it yourself, you can't undo race mixing. even İskender did race mixing thousands of years ago.

    anyways thanks for taking the time
    just my 2 ¢

    ReplyDelete
  25. 18/12/18 01:01

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ...
    ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 6-7 ΕΚΑΤΟΜ.
    ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

    Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΟΗΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΗΡΩΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΑΛΛΟ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΟΛΩΜΟΥ.

    ΗΡΩΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ , ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ . ΥΓΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

    ReplyDelete
  26. 18/12/18 10:51

    Great Alexander did national mixing between Greeks and Persians. Both had the same race (Whites). He didn't actively seek race mixing (Whites, Blacks, Yellows)
    Kosovo noways has whites and the main difference is not biological but religious. That's why ethnic and racial consciousness is VERY IMPORTANT in order to build a nation -state. That's i ask for ethnic religion instead for multi-national one. Christianity and Muslim are multi-national religions .
    I can't undo racial mixing but with careful state preparation i can lower the percentage of heavily mixed individual and also the percentage of the mixed "factor" in their blood.

    ReplyDelete
  27. 12G

    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ReplyDelete
  28. Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

    https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/12/to-13-15-60.html
    https://fyletika.blogspot.com/
    https://mavrifatria3.blogspot.com/
    https://ergdhmerg.wordpress.com/
    https://zcode-gr.blogspot.com/
    https://attikanea.blogspot.com/
    https://iphicratisamyras.blogspot.com/
    https://hellenandchaos.blogspot.com/
    https://perseus-pa-sy-a.blogspot.com/
    http://hellenicns.gr/

    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

    "Ρατσιστής είναι όποιος πιστεύει στη γενετική, στην ιστορία και στα μάτια του"
    Tom Anderson

    ReplyDelete
  29. Δεκτο. Η πρωτη εντυπωση που αποκομισα διαβαζοντας τα σχολια ηταν ακρως πεσιμιστικη. Εγω δεν περιμενω πολλα, αλλα αισιοδοξω.

    Η ζωη κανει κυκλους. Δεν ειναι γραμμικη. Δες εδω (d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/01/Empires-Rise-Fall-Armstrong.jpg) και εδω (d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/12/Sixth-Wave-ECM-2032.jpg). Αυτοκρατοριες ανεβαινουν και κατεβαινουν. Ειμαστε ακομα εδω και τα εχουμε καταφερει καλα εως τωρα, αλλοτε κερδιζοντας και αλλοτε χανοντας. Συνεχιζουμε να εχουμε πλεονεκτηματα και ευκαιριες. Ελλαδα δεν ειναι μονο Αθηνα, ουτε Φαναρι.

    Εαν διαβασεις το ακρως ενδιαφερον επιστημονικο αρθρο για την ιστορικη αναδρομη εις την αρχαια μουσικη μας παραδοση απο την Ανδρονικη Μαστορακη, θα δεις την πηγαια αναγκη των ανθρωπων για νοημα και ενοτητα μεταφυσικη, και την αναδυση της επιστημης μεσω των ηχων.

    Οσο για τον Εθνομαρτυρα, δε συμφωνω με αυτο που λες. Η πραξη του ηταν και ηρωικη. Επελεξε συνειδητα να θυσιασει τη ζωη του για την αφυπνιση των Ελληνων στο θεμα της Β.Η. Μονος του το εγραψε και στη συνεχεια το επραξε (αφου πρωτα εκανε οικογενεια). Και εκ των πραγματων φαινεται οτι τα καταφερε. Εν παση περιπτωσει, η γνωμη μου.

    ReplyDelete
  30. Διάλυμα για ειδήσεις...ανήσυχος νεοέλλην πολίτης την λέει σε συριζαίο για το λαθρομενταμαστευτικό.

    https://www.youtube.com/watch?v=DmcRQQoaPEY

    Να κλάψω από τα γέλια ή την θλίψη για την κατάντια?


    12G

    ReplyDelete
  31. 12G

    1) ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ OI ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΣΧΟΛΗΣ" ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ DNA ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ. ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΠΗΛΙΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ , ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ Ο ..."ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ". ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΟΣ "Υ", ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΛΩΝ, ΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ. Ο ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΣΕ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

    2) ΠΟΡΤΑΙΡΑ "ΦΑΓΙΟΥΜ" ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ , ΗΔΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΣ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΔΩΤΑ, ΑΓΓΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΔΕΡΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

    ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΣΚΟΥΜΕΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ, Κ.Λ.Π Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΑΙΘΡΑ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΙΓΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΥΤΙΟΚΑΜΠΤΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΚΟΥΡΟΣ, ΕΝΩ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΩΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ, ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΜΟΡΦΟΣ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΕΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΩΝ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΓΑΔΕΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑΠΙΝΕΣ ή ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ) ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ή ΑΝ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ. ΥΠΟΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ (ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ), ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ.

    ReplyDelete
  32. Υ.Γ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΠΟΙΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΥΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ , ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ; ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΣΚΑΤΟΦΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ DNA ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΑ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΕΣ. (ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΟΙΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΠΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΚΟ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ.

    ReplyDelete
  33. "Να κλάψω από τα γέλια ή την θλίψη για την κατάντια?"

    Φαντάσου να ζητούσε τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής!

    ReplyDelete
  34. 18/12/18 13:47

    ΠΛΗΝ ΤΩΝ... hellenicns (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΑ.ΣΥ.Α ( ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ) , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.
    Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ (zcode) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.

    Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ".) ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΛΔ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ) Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ.

    Η "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ, ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΩΜΗΣ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ).

    Η Ο.Ε.Α , ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ . ΤΙΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΑΧΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ.

    ΤΟ hellenicsunrise ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ (ΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΕΥΦΥΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝ.

    Η ΠΟΠΗ Η ΣΟΥΦΛΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΙΩΣ ΝΑ ΔΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

    ΩΣ ΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ReplyDelete
  35. ΩΡΑΙΟΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

    ReplyDelete
  36. 18/12/18 15:49

    ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.

    ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ "ΜΟΤΟ" ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. "Armstrong Economics, research the past to predict the future"
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ , ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ. ΕΤΣΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ" ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.

    ΤΩΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ(ΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_11.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/01/blog-post_102.html

    ReplyDelete
  37. 2° Μ/Κ Τάγμα Πεζικού18/12/18 19:33

    "ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΠΗΛΙΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ , ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ. "

    Πω πω, κοίτα σύμπτωση! Προχτές είδα το ντοκιμαντέρ HELLSTORM και μου γύρισε το στομάχι. Μέχρι και τις μογγολικές φάτσες πρόσεξα και μου έκανε εντύπωση. Ώστε ήταν οργανωμένο και όχι λόγω απειθαρχίας των στρατιωτών. Κοίτα να δεις.

    ReplyDelete
  38. Παρατηρω οτι απαισιοδοξια παρεισφρεει παλι στο λογο σου. Τα «θαυματα» της τεχνολογιας συνηθως τα κατεχουν, αργα η γρηγορα, και οι αντιπαλοι. Και ουδεποτε στην ιστορια εχει υπαρξει ανικητη εξουσιαστικη δομη σαν αυτην που περιγραφει ο George Orwell στο 1984. Περαν αυτου, μη ξεχνας οτι στα πειραματα που εγιναν, ο μακροκοσμος παρουσιαζει τετοιες εξωτικες ιδιοτητες, μονο σε θερμοκρασιες κοντα στο απολυτο μηδεν. Χωρια του οτι υποτιμας την ανθρωπινη βουληση. Εν παση περιπτωσει, σε μια η δυο δεκαετιες θα δουμε ιδιοις ομμασιν.

    Ο Martin A. Armstrong ειναι σπανιος ανθρωπος: ευφυης, ελευθεροφρων, ανεξαρτητος, ταπεινος, μεθοδικος, φιλιστωρ και Φιλελλην. Το παγκοσμιο συστημα τον φυλακισε και προσπαθησε να τον δολοφονησει, ωστε να του αποσπασουν το λογισμικο που επινοησε, αλλα ο ιδιος δεν υπεκυψε. Παρακολουθησε, εαν θελεις και οταν μπορεσεις το φιλμ The Forecaster, και διαβασε το ιστολογιο του (www.armstrongeconomics.com/blog) τακτικα, ωστε να καταλαβεις μονος σου περι τινος προκειται. Θα δεις τον κοσμο με αλλο ματι. Το μαθηματικο του μοντελο επανατοποθετει ολοκληρη την ιστορια της αθρωποτητας σε αλλο πλαισιο, ορθολογικο.

    Οσον με αφορα, το βιβλιο Behold A Pale Horse του William Cooper (offtherecord.net.gr/2017/05/07/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81/), το ECM, και το πονημα του Jonathan Basile (libraryofbabel.info/forum/?topic=good-god), μεταξυ αλλων, με συνταραξαν και επηρεασαν σημαντικα τον τροπο της σκεψης μου, ανοιγοντας καινοφανεις οριζοντες.

    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/01/Empires-Rise-Fall-Armstrong.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/Sixth-Wave-ECM-Economic-Confidence-Model-Minoan-309.6.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/12/Sixth-Wave-ECM-Greek-Roman.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/Economic-Confidence-Model-ECM-Athen-455-404BC-Martin-Armstrong.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/ECM-China-Economic-Confidence-Model-309.6-year-6th-wave-1024x674.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/12/Sixth-Wave-ECM-2032.jpg
    armstrongeconomics-wp.s3.amazonaws.com/2015/11/ECM-Russia-19911.jpg
    i0.wp.com/armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2014/10/us-224-cYCLE-2013.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/08/ECM-Greece.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2017/11/ECM2015-2020.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/06/ECM-Sov-Debt.jpg
    s3.amazonaws.com/armstrongeconomics-wp/2015/03/ECO-1895-MA.jpg
    armstrongeconomics-wp.s3.amazonaws.com/2015/07/ECM-309.jpg
    tips2trade.com/archief/2009/04/charts/economic_confidence_model.gif
    armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2013/03/ecm-6thwave.jpg
    thumbnails-visually.netdna-ssl.com/the-great-tree-of-life_505ba0c07cda2.gif
    www.slate.com/features/2013/08/histomapwider.jpg
    www.worldreligionnews.com/wp-content/uploads/2014/10/85acb7827abdbd83b2580f173ee2e784.jpg

    ReplyDelete
  39. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΛΙΝΚΑΡΕΙ ΣΤΟ PRONEWS ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ REDSKYWARNING.

    ReplyDelete
  40. Βασικά αυτά που λες ενισχύουν τις θέσεις μου περί μη επιμειξίας των Ελλήνων. Εδώ δεν λέω ότι έχουμε ακριβώς το ίσιο dna με τον λεωνίδα ή ακριβώς την ίδια σκελετική δομή και εμφάνιση με αυτούς τους ανθρώπους, πολύ απλά διότι και μόνο με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και διατροφής αυτά άλλαξαν. Εδώ συζητάμε περί συνέχειας μίας συγκεκριμένης γενετικής γραμμής που δημιουργήθηκε στην περιοχή και εξαπλώθηκε γύρω από τις Ελληνικές αποικίες. Αν μπουκάρουν οι κινέζοι όντως θα βλέπεις κινεζόφατσες κατόπιν, που θα έχουν όμως ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ στο dna τους την συγκεκριμένη γενετική γραμμή. Πλην αυτού όμως δεν βλέπεις Μογγόλους στην πλειοψηφία του Ελληνικού πληθυσμού. Χαρακτηριστικά που βλέπεις στον μοντέρνο κρητικό για παράδειγμα τα βλέπεις και στις νωπογραφίες της μινωικής εποχής. Συναντάς δε δύο χρώματα, καφέ και λευκό με μαύρα σπαστά μαλλιά. Κατά τα λοιπά το υλικό είναι πολύ λίγο για να βγουν συμπεράσματα περί της εμφάνισης του Ελληνικού πληθυσμού εκείνων των εποχών όπως λες κι εσύ. Μπορεί λευκοί να είναι οι θεοί και οι ήρωες για τον ίδιο λόγο που στην ινδία οι λευκές κάστες θεωρούνται ανώτερες των σκούρων. Το λευκό προσδίδει ανωτερότητα και αγνότητα και ιδανικά χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί πάλι να ήταν λευκοί και οι καφέ χρωματισμοί των τοιχογραφιών να προσδίδουν απλά την εκπαίδευση και την εργασία υπό τον ήλιο.

    Να σημειώσω αστειευόμενος ότι με βάση την εμφάνιση των γυναικών της ανατολικής γερμανίας, εν σύγκρισή με αυτήν της δυτικής, η επιλογή των ρώσων ήταν καλή!

    Για την προτελευταία παράγραφο -το πρότυπο της ομορφιάς των γυναικών της εποχής διέφερε από περιοχή σε περιοχή και ιδιαιτέρως όταν μιλάμε περί συγκρίσεως Σπάρτης Αθηνών. Παίζει να μην κατάλαβα το τι ήθελες να πεις εδώ αλλά αθηναίες και σπαρτιάτισες πιθανότατα είχαν μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση, αφού η μεν αθλούνταν οι δε ήταν εσώκλειστες στο σπίτι. Οπότε περί ποιου προτύπου μιλάμε, δεν φαίνεται να υπάρχει "τυποποίηση" στο θέμα.!

    12G

    ReplyDelete
  41. Η τυποποίηση του προτύπου σήμερα οφείλεται μάλλον στους περιούσιους που προβάλλουν μόνο την Αθήνα, από φθόνο. Ενώ άμα οι Έλληνες διάβαζαν για την συνεισφορά του Λυκούργου και το πολίτευμα της Σπάρτης, θα έμεναν άναυδοι από τη σύγκριση. Η Σπάρτη ήταν ανώτερη και οι Σπαρτιάτισσες ελεύθερες και ωραίες.

    ReplyDelete
  42. Για μενα μετραει περισσοτερο η συνειδηση και τι ψυχη κουβαλαει κανεις και ποσο θελει αυτα να τα εξελιξει.
    Συμφωνα με τον Πλατωνα οι παλαιες ψυχες διαλεγουν το πλαισιο που θα κινηθει ο βιος τους κι' απο κει και επειτα εναποκειται σ' αυτες ποσο θα εφαρμοσουν τις αρετες. Αιτια ελομενου, θεος αναιτιος.
    Επισης πιστευω στα ψυχονηματα. Π.χ. μπορει η ψυχη να εχει σχεση με τον εναν απο τους δυο γονεις σε περασμενο βιο ή βιους. Μερικοι απο σας ισως να εχουν παρατηρησει οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον εναν απο τους γονεις του. Ή μπορει μια ψυχη να επιλεξει να γεννηθει σε ενα σπιτι για καποιο λογο, π.χ. θα της δωθει οικονομικη δυνατοτητα για να εξυπηρετησει ευκολοτερα το σκοπο της.
    Σιγουρα το dna θα παιζει σημαντικο παραγοντα, υπαρχουν ομως ωραια δειγματα, κυριως σε ορεινα χωρια της Ελλαδος, επισης υπαρχουν ομοιοτητες στις φατσες με των αρχαιων αγαλματων. Για τα σωματα δε το σχολιαζω γιατι εχω βαρεθει να βλεπω σαπιοκοιλιες γυρω μου.

    Μίνως

    Υ.Γ. Σχολιαστη που γραφεις χωρις τονους σα και με, και που εγραψες για βιβλια και εικονες. Θα ηθελα να σε παροτρυνω να σχολιαζεις πιο συχνα.
    Κουρητη, υπαρχουν πολλοι που θελουν να σχολιασουν αλλα ισως με τον καταιγισμο απο αρθρα να μην προλαβαινουν.

    ReplyDelete
  43. Μίνως

    Έχω καταλάβει πως τελικά σε ένα προσωπικό ιστολόγιο τον ρυθμό τον δίνει ο διαχειριστής του. Αν υπάρχουν πολλοί, έχει πολλούς ρυθμούς. Είμαι εκ φύσεως "νευρόσπαστο" και έχεις δίκιο πως ο καταιγισμός δεν βοηθά άλλους που δεν έχουν τέτοιους ρυθμούς. Αυτές οι μέρες που αναγκαστικά δεν μπορώ να ασχολούμαι, ούτε ως ελάχιστο, με την αναζήτηση και αναπαραγωγή ενδιαφερόντων για μένα θεμάτων, έπεσαν(εξαφανίσθηκαν) οι ρυθμοί.
    Μόλις επανέλθω με το καλό στην καθημερινότητά μου θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την σωστή πρότασή σου.
    Θέλω όμως να συνεχίσω να ...ας πούμε υποδεικνύω, και σε άλλους ενδοαφέροντα άρθρα.
    Ίσως εάν εκανα μιά συγκεντρωτική ανάρτηση; μόνο με συνδέσμους ; και με σχόλια , όπου θέλω ; Έτσι ο όγκος των αναρτήσεων θα εξέλιπε. Φοβάμαι όμως πως έτσι πολλοί θα προσπερνούσαν το ενδιαφέρον για εμένα θέμα , δεν θα του έδιναν την προσοχή που νομίζω πως πρέπει.
    Πάντως το ιστολόγιο , δεν ήταν ποτέ φιλοσοφική-ιστορική-πατριωτική "λέσχη", ο κύριος σκοπός του, ήταν τότε η προβολή των όποιων θέσεων της "ισχύς" σε εμβληματικά ή/και κρίσιμα πάγια και τρέχοντα ζητήματα.
    Τώρα βέβαια και αυτό μας τελείωσε, οπότε απέμεινα εγώ ...αχαλίνωτος.

    Αν δεν τα πούμε μέχρι την έλευση του νέου ημερολογιακού έτους , να σου ευχηθώ να έχεις μια παραγωγική από κάθε άποψη και σε κάθε θέμα χρονιά, με υγεία και διαύγεια νου.

    ReplyDelete
  44. Κουρητη σ΄ευχαριστω για τις ευχες. Ευχομαι και γω διαυγεια νου σε ολους.
    Ναι, αν κανεις μια συγκεντρωτικη αναρτηση με συνδεσμους, πολλοι θα την προσπερνουσαν. Ειναι και το οτι μερικες μερες πολλοι απο μας δεν εχουμε πολυ ελευθερο χρονο, γι΄αυτο προτεινα οχι καταιγισμο. Εσυ ξερεις ομως τι ειναι καλυτερο.

    Μίνως

    ReplyDelete
  45. "Κουρητη, υπαρχουν πολλοι που θελουν να σχολιασουν αλλα ισως με τον καταιγισμο απο αρθρα να μην προλαβαινουν."

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ (ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. Η' ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΚΤΛ.

    ReplyDelete
  46. Εγώ νομίζω ότι τα σχόλια είναι λίγα αντίστοιχος και με τους αναγνώστες του ιστολογίου. Λίγοι αναγνώστες σημαίνουν λίγα σχόλια.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  47. ΒΛΑΧΟΣ

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟ.

    ReplyDelete
  48. ΓΕΝΙΚΑ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΒ. ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ. ΛΙΓΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΟΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ; ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΜΑΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ. ΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ; Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. Ο ΚΑΛΕΤΖΗΣ; Ο ΓΚΕΚΑΣ; Η ΜΑΡΟΥΠΑ; Ο ΑΫΦΑΝΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΤΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ; ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ReplyDelete
  49. https://www.youtube.com/watch?v=A4MFud7NJjA

    ReplyDelete
  50. Ίσως να έχεις δίκιο Τηλεμαχε.
    Ο ανώνυμος με την κεφαλαιογραφη έχει δίκιο ως προς το ότι η εποχή των μπλογκς πέρασε, αυτό είναι μεγάλη αληθεια. Η μεγάλη ανατροπή δεν θα γίνει ομως ούτε μέσα από μπλογκς ούτε από σύμπραξη και μάζωξη επωνύμων ατόμων οι οποίοι είναι καμμένα χαρτιά εδώ και δεκαετίες.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  51. https://www.youtube.com/watch?v=kQJqAMvuixQ

    ReplyDelete
  52. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΑ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;

    ReplyDelete
  53. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ.

    https://www.pentapostagma.gr/2018/12/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd.html

    ReplyDelete
  54. 20/12/18 14:07

    ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΑ ή ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΙΑ. ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΚΦΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ "ΟΓΚΟΥ" ΑΥΤΗΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΙΑ , ΑΛΛΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ; ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΩΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ , ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΙ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΦΙΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΔΛΔ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.

    ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΚΗ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ , ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ , ΚΑΚΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ "ΨΥΧΟ" ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟ-ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΥΡΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    Η ΨΥΧΗ ΠΑΡ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΧΤΕΣ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ. ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ. ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΥΧΗ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ , ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

    ReplyDelete
  55. ΒΛΑΧΟΣ - ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΩΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 4500 ΚΛΙΚΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΝ , ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ 2000-2500 ΚΛΙΚΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 1500.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000.
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΚΛΙΚΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ "ΠΩΛΗΤΗΣ", ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  56. 12G
    18/12/18 22:12

    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ...ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΟΣΤΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΝΗΜΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΩΣ "ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΕΙΑ.

    ΑΣΧΕΤΟ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "The Rock". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ Ο Connery ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ "ΚΟΡΗ" ΤΟΥ: https://www.youtube.com/watch?v=WS-0-B-ANZY

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ "ΠΑΡΚΟ": https://palaceoffinearts.com/

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΧΙΛΛΕΙΟ" ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, (ΧΑΛΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΟ) ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ "ΜΟΝΤΕΡΝΑ" ΚΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ. Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ "ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ" ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

    Υ.Γ: ΟΧΙ 12G ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

    ReplyDelete
  57. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΖΙΣΚΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ J. PAUL GETTY. ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ALL THE MONEY IN THE WORLD. Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ GETTY ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Getty_Villa
    https://www.youtube.com/watch?v=KXHrCBkIxQQ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΓΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΊΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΒΙΛΛΕΣ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ 4 ΔΩΜΑΤΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ.

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΘΙΣΜΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΑΛΙ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΑΡΟ.

    ReplyDelete
  58. Να τον κάνω τον κόπο αν και οστά υπάρχουν στα περισσότερα μουσεία, τι ακριβώς να προσέξω στην κνήμη?

    12G

    ReplyDelete



  59. https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48413423_2248223498545558_3691702249802694656_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=12e9e92b16762655bea3f8f922f33eb8&oe=5C9F3AEB

    Οι Γερμανοί για να φτιάξουν το υπέρτατο μνημείο της μυθολογικής τους αποθέωσης αντέγραψαν ολοκληρωτικά τον Παρθενώνα !

    Stairay to Olympus and road to Walhalla !!!
    Regensburg, Germany

    Όσοι κατευθύνονται προς το Regensburg, 135 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Μονάχου, ξαφνιάζονται από το θέαμα που βλέπουν μπροστά τους. Κοντά στις όχθες του Δούναβη, πάνω σε ένα λόφο, αστράφτει κατάλευκο ένα αντίγραφο του ελληνικού Παρθενώνα. Ακόμη και να μην ξέρεις, υποψιάζεσαι πως πίσω από αυτό το επιβλητικό οικοδόμημα πρέπει να αναζητήσει κανείς τον Λουδοβίκο, τον αυτοκράτορα που μετέτρεψε το Μόναχο σε κέντρο γραμμάτων και τεχνών δίνοντας ένα ελληνικό χαρακτήρα στα μνημειακά κτίρια της πόλης. Ήταν ο πατέρας του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας, του Όθωνα, εκείνος που είχε καταστήσει την πόλη του κέντρο του διεθνούς φιλελληνισμού στα χρόνια της Επανάστασης.

    Κι αν για μας το κτίριο αυτό θυμίζει το ανεπανάληπτο δημιούργημα του Ικτίνου και του Καλλικράτη, για τους Γερμανούς είναι η Βαλχάλα. Ακόμη και οι διαστάσεις είναι οι ίδιες: μήκος 48,5 μέτρα, πλάτος 14 και ύψος 15,5 μέτρα (49Χ14Χ16 στον Παρθενώνα). Είναι χώρος ιερός, συνδεδεμένος τόσο με τις κλασικές τάσεις της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, όσο και με τις αξίες του γερμανικού έθνους. Είναι ακόμα συνδεδεμένος με την κεντροευρωπαϊκή και την σκανδιναβική μυθολογία. Βαλχάλα, σύμφωνα με τους μύθους, ήταν ένας ιερός τόπος, ένας οίκος των πολεμιστών που έπεσαν κατά καιρούς στις μάχες. Εκεί ζούσαν κάτω από συνθήκες πλήρους ευδαιμονίας υπό την ηγεσία του θεού Οντίν. Έτρωγαν και έπιναν πλουσιοπάροχα περιμένοντας τη μέρα της Κρίσης οπότε και θα ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό του θεού τους εναντίον των Γιγάντων.



    Ήταν αρχές του 19ου αιώνα όταν ο πρίγκιπας Λουδοβίκος ο Α΄, 20 χρονών τότε, αποφάσισε να συγκεντρώσει σε κάποιο ναό προτομές των προσώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη γερμανική ιστορία και τον πολιτισμό. Διάσημοι γλύπτες της εποχής άρχισαν να δουλεύουν για την ιδέα του Λουδοβίκου και το 1825, όταν στέφτηκε βασιλιάς, είχαν συγκεντρωθεί εξήντα τέτοιες προτομές. Ωστόσο, η ιστορία της Βαλχάλα ξεκινά λίγο νωρίτερα, το 1814, όταν ο πρίγκιπας είχε καλέσει τους Γερμανούς αρχιτέκτονες να υποβάλουν σχέδια για το ναό που θα φιλοξενούσε τους διακεκριμένους Γερμανούς. Δημιουργός της Βαλχάλα είναι ο Leo von Klenze που, γοητευμένος από την επιβλητικότητα των ελληνικών ναών, εμπνεύστηκε από αυτούς και χρησιμοποίησε στοιχεία του δωρικού ρυθμού για να προσδώσει στιβαρότητα στο έργο του. Τεράστιοι πολυγωνικοί λίθοι συνθέτουν αυτό το μικρό βαυαρικό θαύμα. Χρειάστηκαν δώδεκα χρόνια σκληρής δουλειάς για να ολοκληρωθεί το έργο με 52 κίονες και ζωφόρους εξωτερικά, αγάλματα της Νίκης, εντυπωσιακούς ιωνικούς κίονες και Καρυάτιδες εσωτερικά.





    Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποκαλούν ακόμη και σήμερα το Μόναχο «Αθήνα της Γερμανίας». Το πρώτο κτίριο που κατασκευάστηκε από τον Λουδοβίκο και τον Klenze είναι η Γλυπτοθήκη, ένα κομμάτι Αθήνας στην Βαυαρική πρωτεύουσα. Ωστόσο, και η ίδια η Αθήνα οφείλει κάτι στο Λουδοβίκο: η γνώμη του να γίνει η πόλη του Περικλή πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους υπήρξε καθοριστική. Όπως υπήρξε καθοριστική και η τελική απόφαση να μην οικοδομηθούν τα βασιλικά ανάκτορα πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Όποια βιογραφία του και αν ανοίξεις, θα δεις να προβάλλεται η φράση που είπε λίγο πριν τη στέψη του: «καλύτερα πολίτης της Ελλάδας παρά κληρονόμος ενός θρόνου».

    ReplyDelete
  60. Με τον ορο ψυχονηματα ηθελα να εννοησω αυτο που εγραψα..
    "Π.χ. μπορει η ψυχη να εχει σχεση με τον εναν απο τους δυο γονεις σε περασμενο βιο ή βιους." συν οτι η μοιρα μπορει να μας φερει σε καποιου ειδους σχεση με καποιον που ειχαμε επισης καποια σχεση σε περασμενο βιο.
    Αυτα που γραφει ο Κουρητης δεν τα ηξερα αλλα εχουν βαση.
    Και γω απο γενικες πληροφοριες τα γραφω αλλα περι μετενσαρκωσης μπορεις να διαβασεις το μυθο του ηρως στην πολιτεια του Πλατωνα.
    Εκει μαλιστα λεει για τον Οδυσσεα που οταν ηρθε η στιγμη να διαλεξει τον επομενο του βιο, ενω ειχε πολλες επιλογες, διαλεξε το βιο ενος απλου αγροτη ενθυμουμενος τα βασανα που ειχε τραβηξει στο προηγουμενο.
    Οι αρχαιοι φιλοσοφοι τουλαχιστον, πιστευαν στη μετενσαρκωση, και για μενα ειναι λαθος οτι αυτη η θεωρια μας ηρθε απο την ανατολη. Αυτοι την πηραν απο μας.
    Για μενα λεγοντας ψυχη, περιλαμβανω και το νοητικο και το συναισθηματικο και το "σκληρο δισκο".
    Ο Πλατων την ειχε χωρισει σε τρια μερη, λογιστικο, θυμοειδες, επιθυμητικο.
    Οπως λες Κουρητη, οι περισσοτεροι ανθρωποι πιστευουν στην υπαρξη της ψυχης αλλα μαλλον σαν καποιου ειδους ενεργεια και μονο. Το θεμα ειναι οτι στο δυτικο κοσμο οι περισσοτεροι εχουν γινει αθεοι, στην Ελλαδα νομιζω οι περισσοτεροι ειναι τυποις Χριστιανοι αλλα οσους εχω ρωτησει, πιστευουν στη μια ζωη και μονο. Οι του ισλαμ ναι μεν πιστευουν στο θεο τους αλλα ξερετε..

    Μίνως

    ReplyDelete
  61. Ξαναγυριζοντας στο κυριο θεμα, ναι μεν ο Ελληνικος πληθυσμος εχει μπασταρδευτει-αλλοιωθει, αλλα για μενα θα δεις μεγαλυτερο ποσοστο ομορφων ανθρωπων στην Ελλαδα παρα σε οποιαδηποτε αλλο κρατος. Βεβαια ισως να μιλαει και το κριτηριο μου που αρεσκεται σε μεσογειακα χαρακτηριστικα.
    Το κακο ομως εχει γινει και δυστυχως θα συνεχιστει απο τη στιγμη που επιτρεψαμε τη μεταναστευση στη χωρα μας. Οι Σπαρτιατες κατι ηξεραν που δεν την επετρεπαν.
    Σημαντικος ρολος ειναι της γυναικας, απ' αυτην εξαρταται να μην ριξει τα κριτηρια επιλογης, αλλα ξερετε τι ειδους προτυπα προβαλει σ' αυτες το συστημα.
    Οι ταγοι του πλανητη κανουν πραξη την αναμιξη των φυλων τουλαχιστον σ' Ευρωπη και Αμερικη, αλλα δε μπορει, καποια στιγμη η θεα Νέμεσις θα τους σταματησει.

    Μίνως

    ReplyDelete
  62. 12G

    ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ... ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ "ΚΟΝΤΗ", ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΜΗΚΟΣ.

    ReplyDelete
  63. ΤΗΛΕΜΑΧΕ,
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.

    ReplyDelete
  64. Μίνως

    Οι γυναίκες είναι το κέντρο των κοινωνιών. Εάν, αφού, αυτές έχασαν τον προσανατολισμό τους, έπεσαν σε κατάπτωση οι κοινωνίες. Αυτές κυρίως στοχοποίησε η προπαγάνδα και πρέπει πριν από όλα αυτές να διορθωθούν για να υπάρξει η οποιαδήποτε ανάκαμψη.

    ReplyDelete
  65. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΙ), ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Η ΟΛΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΑΣΑΝ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ.

    https://ristorante-verona.blogspot.com/2018/10/blog-post_27.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ TEST DNA. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ TEST DNA; ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.

    ReplyDelete
  66. ΤΕΣΤ DNA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΣΚΟΠΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ.

    ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΑ ...ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΛΔ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ή ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ .

    ReplyDelete
  67. https://www.facebook.com/AncientGreekCivilizationArchaiaEllas/photos/a.1790866610947918/2248223495212225/?type=3&theater

    ReplyDelete
  68. @ Μίνως
    Προσωπικά ρίχνω σχεδόν εξ ολοκλήρου το φταίξιμο για την σημερινή κατάντια των ανδρών, οπότε και της κοινωνίας, στις γυναίκες και τον τρόπο που τους μεγάλωσαν. Δυο πολύ καλά ξένα βιβλία που πραγματέυοντε αυτό το θέμα είναι το "The rational male" και το "12 rules for life'. Συστήνω ειδικά το πρώτο ανεπιφύλακτα! Αλλά μιας που πιάσαμε το θέμα, και με την γνώση του ότι οι Σπαρτιάτες εξαιρετικά σπάνια πολιτογραφούσαν-έδιδαν δικαιώματα Σπαρτιάτη ομοίου σε ξένους, πόσο δε μάλλον σε αλλοεθνείς, ποια ήταν η κατάσταση στην αθήνα? Έχω κάποια στιγμή στο πρόγραμμα μου να πάρω την ιστορία των αρχαίων αθηνών του καργάκου αλλά είναι ακριβό και από την αρχαία ελληνική γραμματεία δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα περί του θέματος...της αποδόσεως δικαιωμάτων Αθηναίου πολίτη σε άνθρωπό που δεν είχε Αθηναίους γονείς.

    12G

    ReplyDelete
  69. https://www.youtube.com/watch?v=7h0x84F4f5U

    ReplyDelete
  70. ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΒ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ. ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΩΡΑΙΟΣ.

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ.

    ReplyDelete
  71. 12G, για τον εκφυλισμο της κοινωνιας, εγω ριχνω το φταιξιμο σ΄αυτους που ελεγχουν τους θεσμους της κοινωνιας και σ' αυτους που δινουν τα προτυπα βιου.
    Για τις γυναικες δε μ΄αρεσει που δεν ασχολουντε με την παιδεια τους συν οτι ριχνουν τα κριτηρια τους προκειμενου να τεκνοποιησουν, αλλα φαινεται το μητρικο ενστικτο ειναι αρκετα ισχυρο και μαλλον εχουν και μεγαλυτερη ανασφαλεια.

    Για το τι ισχυε ακριβως στην αρχαια Αθηνα, ουτε και γω ξερω επακριβως. Για την αρχαια Σπαρτη ειχα διαβασει ενα αποσπασμα απο ενα βιβλιο του Κυριακου Κασση, πρεπει να ηταν το Ατλαντιδα ή το Αληθινη και εκ των ενδον ιστορια του Ελληνισμου. Και αν θυμαμαι καλα ο συγγραφεας υπαινιχθηκε οτι ο Λυκουργος ή το ιερατειο ειχε γνωση του τι κακο προκαλει η αναμιξη των γενων, σαν να ειχε ξαναγινει σε παλαιοτερες εποχες.

    Τηλεμαχε, δεν ηξερα την υπαρξη του συγκεκριμενου μνημειου. Θα ηθελα καποια στιγμη να το εβλεπα απο κοντα. Για μενα το καλως και η αρχιτεκτονικη, οσο αφορα τα κτιρια, εφτασε στη κορυφωση με τον Παρθενωνα.

    Κουρητη, που οφειλεται κατα τη γνωμη σου το οτι οι νεες γενιες ανθρωπων (σε πλειοψηφια) βγαινουν πιο λεπτοκοκκαλες και πιο ψηλες σε σχεση με τις παλαιοτερες; Ειναι η αλλαγη του dna μονο; Η διαφορετικη αγωγη των παιδων και η υποβαθμισμενη ποιοτητα τροφης, εχει παιξει ρολο;

    Μίνως

    ReplyDelete
  72. Να δώσω την άποψη του τριανταφυλλίδη πάνω στο θέμα που σχολιάζει ο Μίνως η οποία είναι ότι η εμφάνιση γενικότερα δεν έχει να κάνει μόνο με το dna αλλά και με την διατροφή και τον τόπο διαμονής κάποιας ομάδας ανθρώπων.
    Επίσης για τα περί ψυχής έχει γράψει ο παναγιώτης μαρίνης το "Τα ψυχικά φαινόμενα" όπου πραγματεύονται με την έξοδο τις ψυχής από το σώμα σε διάφορες φάσεις του ΄βίου, ενίοτε ακόμα και κατά τον ύπνο.!

    12G

    ReplyDelete
  73. Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΕΙ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ή ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ Α ή ΤΟ Β ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΜΟΝΙΚΟΥ ή/και ΤΗΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΑΡΑΠΗ ή ΚΙΝΕΖΟ. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΥΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .

    ΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΠΙΠΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΙΚΟΥ
    ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ , ΕΤΕ ΑΠΟ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΄ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΠΕΡΧΕΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ.

    ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΘΩΘΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΜΙΝΩΣ
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΥΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ "ΣΕΛΗΝΗ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΗΣ, ΕΠΙΔΡΑΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ (ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "...ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΗΚΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ. (ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ)
    ΜΕΤΑ ΤΟ 1940 Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΟΛΩΝ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΒΕΛΤΙΩΣΗ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ (ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ) ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΨΗΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.75. Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.60.
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΟΤΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ "ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΟΙ" ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΥΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟ 1.85.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ "ΜΑΣΑΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ReplyDelete
  74. https://olixnos.blogspot.com/2011/09/blog-post_22.html
    https://olympia.gr/2011/03/23/%CE%B6%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83/

    ReplyDelete
  75. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ 7/1/11 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ". https://isxys.blogspot.com/2011/01/blog-post_9530.html

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ (ΚΑΤΑ ΜΗΝΕΣ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ "ΜΕΤΡΟ 3". https://isxys.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ...."ΜΑΛΑΚΙΕΣ". ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ "βιταμίνη Ο", ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΕΠΊΣΗΣ ΓΛΥΚΌΖΗ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 90, (ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 70) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΖΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΗ.

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://isxys.blogspot.com/2015/01/blog-post_3.html.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
    ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΙΤΑΡΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΙΣΧΥΡΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΡΚΩΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΙΤΟΥ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΙΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΚΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ...
    "ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ"
    "ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ"
    ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ.

    ReplyDelete
  76. Spelt
    Wheat
    Spelt, also known as dinkel wheat or hulled wheat, is a species of wheat cultivated since approximately 5000 BC. Wikipedia
    Nutrition Facts
    Spelt, raw
    Amount Per100 grams
    Calories 338
    % Daily Value*
    Total Fat 2.4 g 3%
    Saturated fat 0.4 g 2%
    Polyunsaturated fat 1.3 g
    Monounsaturated fat 0.4 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 8 mg 0%
    Potassium 388 mg 11%
    Total Carbohydrate 70 g 23%
    Dietary fiber 11 g 44%
    Sugar 7 g
    Protein 15 g 30%
    Vitamin A 0% Vitamin C 0%
    Calcium 2% Iron 24%
    Vitamin B-6 10% Cobalamin 0%
    Magnesium 34%



    Whole-wheat flour
    Food
    Whole-wheat flour or wholemeal flour is a powdery substance, a basic food ingredient, derived by grinding or mashing the whole grain of wheat, also known as the wheatberry. Wikipedia
    Nutrition Facts
    Wheat flour, whole-grain
    Amount Per100 grams
    Calories 340
    % Daily Value*
    Total Fat 2.5 g 3%
    Saturated fat 0.4 g 2%
    Polyunsaturated fat 1.2 g
    Monounsaturated fat 0.3 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 2 mg 0%
    Potassium 363 mg 10%
    Total Carbohydrate 72 g 24%
    Dietary fiber 11 g 44%
    Sugar 0.4 g
    Protein 13 g 26%
    Vitamin A 0% Vitamin C 0%
    Calcium 3% Iron 19%
    Vitamin D 0% Vitamin B-6 20%
    Cobalamin 0% Magnesium 34%

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ) ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΛΥΚΟΖΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ,ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ (ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ).ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΡΙΣΗ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΣΙΜΟΣ ''ΚΑΚΟΣ'' ΚΑΙ ''ΚΑΛΟΣ'' ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ/ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  77. ΚΑΚΩΣ ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΖΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ.ΔΛΔ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΡΩΜΗ!ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ.ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  78. ΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ( Β ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

    ReplyDelete
  79. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΦΟΥΣΚΩΜΑ = ΚΛΑΝΙΕΣ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕME ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜAΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΥΟΥΝ "RAINBOWS".

    ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΩΓΩ. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ-ΚΑΘΑΡΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ-ΣΑΠΙΟ-ΥΓΙΕΙΝΟ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ .... ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΛΙΠΗ Κ.Λ.Π. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ JABBA STAR WARS https://www.youtube.com/watch?v=VgsK9fuO2a8, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ/ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΜΥΙΚΟ ΙΣΤΟ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑ.

    ReplyDelete
  80. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΤΡΩΩ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΟΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ. ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ (ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΤΑΧΙΝΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ, ΣΠΙΡΟΥΝΛΙΝΑ, ΚΡΟΚΟ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΚΤΛ). ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ TV/RADIO. ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΔΑΞΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ, ΕΝΑΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΤΟ. ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΤΟΠΙΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RESET ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

    "και να μη ζητώ ποτέ να μάθω
    ούτε ποιοι την Κυβερνούν
    ούτε πως Κυβερνάται"

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD_%CE%95%CF%86%CE%AE%CE%B2%CF%89%CE%BD

    https://averoph.wordpress.com/2012/08/20/%E1%BD%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%E1%BF%B6%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%E1%BF%B6%CE%BD-1814-1821/

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1#%CE%9F_%CF%8C%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD

    ReplyDelete
  81. https://www.youtube.com/watch?v=q4KfKapvnuI

    ReplyDelete
  82. 24/12/18 00:26

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ Η ΟΛΙΓΟΦΑΓΙΑ ή/και Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΣΘΕΝΟΥΣ", ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.
    Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΑΦΑΓΙΑ-ΟΛΙΓΟΦΑΓΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΜΥΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΠΕΡΙ "ΚΑΛΟΥ" - "ΚΑΚΟΥ".
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
    ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΜΩΣ , ΕΓΩ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣ ΦΡΕΝΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ.
    ΕΠΙΒΙΩΣΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ) ΜΕΣΩ ΦΥΓΗΣ ή ΜΕΣΩ ΑΡΝΗΣΗΣ ΜΑΧΗΣ ή ΜΕΣΩ ΤΡΩΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΣΤΟΥ.

    ReplyDelete
  83. ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.

    ReplyDelete
  84. Ανωνυμε 24/12/18 00:26, στο θεμα της διατροφης ακολουθουμε κοινη πορεια, ομως διακρινω μια απογοητευση. Δε λεω, εχεις δικιο, ομως θα προτεινα να δουμε τη ζωη με μια πιο μεταφυσικη ματιά.
    Παραπανω εγραψα μερικα λογια για την αθανασια της ψυχης..
    Οι περισσοτεροι χασαμε πολυτιμο χρονο νεωτεροι, δεν ειχαμε και καποιον να μας καθοδηγησει, αλλα ας ειμαστε ευγνωμων για οτι ανακαλυψαμε μεχρι τωρα.

    Εγω ελπιζω να γινει αυτο το παγκοσμιο "ρεσετ" μπας και καθαρισει η φυλη μας και επιπλεον αλλαξει η ηγεσια. Αλλα θα ηθελα το ρεσετ να γινει απο τη φυση και οχι απο τους επικυριαρχους του πλανητη, γιατι τοτε το πιο πιθανο ειναι αυτοι να εχουνε τα ηνια και της επομενης ημερας.

    Κατι μου λεει μεσα μου οτι στο χωρο της Ελλαδας (οσο υφισταται) παντα θα ενσαρκωνονται Ελληνιδες ψυχες ειτε σε περιοδους δουλείας ειται σε ελευθερες.

    Μίνως

    ReplyDelete
  85. Το ζήτημα δεν είναι τι χρειαζόμαστε αλλά ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Για σκεπτόμενους πολίτες μόνο η αλήθεια αντέχει στον χρόνο.
    Αυτήν ψάχνουμε και όταν την βρούμε , αυτήν ασπαζόμαστε και αυτήν υπερασπιζόμαστε, οι Ελληνες.
    Μόνο με αυτήν μπορούμε να πορευτούμε στους αιώνες των αιώνων όπως και κάνουμε.
    Και αυτή η αλήθεια είναι
    Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ!

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Υ.Γ.
    Το τι πόλεμο δέχεται η αλήθεια και Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας που μας απελευθέρωσε από την σκλαβιά της "δημοκρατίας" των τοκογλύφων της εποχής , δεν περιγράφεται.
    Αιώνες τώρα , δεν είναι κάτι καινούργιο.
    Απλώς τώρα μας πολεμούν ύπουλα ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, στην ουσία ελληνόφωνοι κομμουνιστές αριστεροί διεθνιστές αυτοί μας μάχονται όπως έκαναν και σε όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη - τυχαίο;;;- διότι ξέρουν πως ΜΕΤΩΠΙΚΑ οι Ελληνες και Η Αλήθεια η Ελληνορθοδοξία ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

    ReplyDelete
  86. 26/12/18 10:53

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΧΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ (ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ) ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΣΥΡΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ. ΕΚΤΟΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟ. ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΝΟΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΥΔΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ , ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΟΛΙΣ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 2018 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Υ.Γ: ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Η ΑΝΑΓΚΓΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΠΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΦΑΣΤΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΞΙΑ.

    ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΙΚΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ.

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΛΟ, ΕΥΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ.

    ReplyDelete
  87. Ιστορία που αξίζει να υποθεί και να διαβαστεί από τους αναγνώστες του blog πιστεύω! Βέβαια μαλακίες θα μου πείτε ότι λέω αλλά εγώ θα τα γράψω έτσι κι αλλιώς!

    Είχα από παιδικής ηλικίας αναπτύξει μία απέχθεια προς τον χριστιανισμό, μην γνωρίζοντας τον λόγο. Την μία και μοναδική φορά που η μάνα μου κατάφερε να με σύρει προς την εκκλησία για να μεταλάβω, έφτυσα την μετάληψη με το που βγήκα από τον "ναό". Εκείνη την εποχή δεν είχα ιδέα για ποιόν λόγο απεχθανόμουν όλο αυτό το πανηγύρι αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι χρυσοφορούντες μαυροφορεμένοι "ιερείς" μιλούσαν για τους φτωχούς φορώντας τόσο χρυσό πάνω τους.! Στον μετέπειτα βίο μου και κατά την ενηλικίωσή όλος περιέργος οι περισσότεροι άνθρωποι που πέρναγαν από την ζωή μου είχαν να κάνουν με αρχαία Ελλάδα και Εθνική θρησκεία. Έτσι άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι, να διαβάζω και να προσπαθώ να κατανοήσω τα της Ελληνικής θρησκείας, διότι αυτό αισθανόμουν μέσα μου ότι πρέπει να κάνω! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...διότι εκείνη την εποχή δούλευα ως φύλακας σε ένα εργοστάσιο και κάνοντας ένα βράδυ την περίπολο μου, κλώτσησα όπως περπατούσα ένα πεταμένο βιβλίο, το ανασήκωσα και ήταν το έκτο βιβλίο της σειράς "Η καταγωγή του χριστιανισμού". Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να το διαβάσω σε τρεις μέρες μέσα (350 σελίδες) και να απολαύσω τα περί χερουβείμ, ιπτάμενων δράκων και λοιπής ασύστολης εβραϊκής μπουρδολογιάς και να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματά στο μυαλό μου περί του θέματος χριστιανισμός. Τώρα, εγώ δεν πιστεύω στα της μοίρας ή ότι μου ήταν γραφτώ να έχω την πορεία αυτήν στην ζωή μου επειδή κατάγομαι από Έλληνες, είμαι ο εκλεκτός των θεών και πάει λέγοντας! Σε μία τέτοια περίοδο όμως το να σκάσει στα πόδια σου αυτό το συγκεκριμένο σύγγραμα με τέτοιο τρόπο σε κάνει να λες...ε ρε πούστη Δία, όντως υπάρχεις δηλαδή?
    Το λοιπόν, ένας χριστιανός σαν τον από πάνω θα έπαιρνε όλα αυτά τα "σημάδια" και πιθανός στην πώρωση του πάνω να γινόταν και μοναχός, θεωρώντας ότι τον επέλεξε ο θεός, είναι ξεχωριστός και πάει λέγοντας. Εγώ από την μεριά μου όντας πραγματιστής τα βλέπω ως τυχαία γεγονότα του βίου και συνεχίζω να μελετώ τους Έλληνες, προτιμώντας όμως ένα θρήσκευμα που κατάγεται από αυτούς που ανέπτυξαν τον πολιτισμό κι όχι από αυτούς που τον κατέστρεψαν, έτσι απλά!


    12G

    ReplyDelete
  88. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 12G! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ, ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

    ReplyDelete
  89. "ΜΟΝΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ"

    που κι αυτή προσπαθησαν να εμποσισουν.

    ReplyDelete
  90. https://dionios.blogspot.com/2016/05/blog-post_9.html

    ReplyDelete
  91. @Μίνως
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ. ΔΙΑΒΑΖΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ; Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, Η Β.ΚΟΡΕΑ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΧ. ΑΜΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η "ΠΡΟΝΟΙΑ". ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΝΟΙΚΙΟ" ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ TV, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ.

    @12G
    Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΟΛΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ ΓΝΩΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

    ReplyDelete
  92. @ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΑΝΑΝ. Η ΡΩΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΥΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΥΤΕ Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ MADE IN GREECE. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΜΟΥΛΤΙΚΟΥΛΤΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ "ΣΩΤΗΡΑ". ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΣΩΤΗΡΑ". ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΛΕΥΚΑΝΑΝ. ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΧΡΙΖΩ). ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΠΥΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟΤΕ (ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕΓΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ). ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΩ; ΑΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; 124 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΞΕΡΣΕΙΣ.

    ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ.

    Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ 30 ΕΚ. ΣΛΑΒΟΥΣ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ/ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ).

    http://www.enallaktikos.gr/ar20930el-ilioygenna-to-arxaio-elliniko-ethimo-twn-xristoygennwn-.html
    https://www.youtube.com/watch?v=bosc2YQQZFM

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ReplyDelete
  93. https://www.youtube.com/watch?v=q90_CIOEszE

    ReplyDelete
  94. ΑΝΩΝΥΜΕ 27/12/18 00:18 ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ, ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ, 'Η ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΝΗ, Ή ΕΧΤΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ReplyDelete
  95. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΛΕΜΑΧΕ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΣΤΗ ΜΙΤΡΑ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ). ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ DOME OF THE ROCK ΣΤΑ ΣΟΛΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ). ΑΣΕ ΔΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΝΤΟΝΤΑΣ (ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΑΥΘΕΡΕΤΩΣ.

    ReplyDelete
  96. Συνομιλητη 27/12/18 00:18 σου απαντω εν ταχει,
    μην νιωθεις ανισχυρος, οι πραγματικοι Ελληνες δεν λιποψυχουν ποτε, να νιωθεις ευλογημενος που ανακαλυψες πολλα πραγματα οπως και φαινεται, και επισης δεν εισαι σαν τους πολλους που ειναι απαιδευτοι.
    Για μενα ειναι σιγουρο οτι αυτη η καστα, οι "επικυριαρχοι", προκαλεσαν και τους 2 Π.Π. Επισης πιστευω οτι ελεγχουν και τα κρατη που γραφεις. Οσο για την οικογενεια, αν εχεις και μπορεις να διαθεσεις χρονο για το παιδι σου, μπορεις να το οδηγησεις στη σωστη κατευθυσνη ασχετως απ' την σχολικη εκπαιδευση, ή μπορεις να κατευθυνεις το παιδι ενος αλλου αν κρινεις οτι ειναι αξιο και αν το ιδιο θελει, ή τελος ισως να ειναι και καλυτερα που δεν εχεις κανει παιδι.
    Οπως γραφεις και παρακατω, μες στο ιστορικο γιγνεσθαι διαφορα κρατη απεκτυσαν αυτοκρατορικο ρολο. Η ιστορια κανει κυκλους. Καποια στιγμη θα ξαναγυρισει και στην πένα των Ελληνων. Για μενα το θεμα ειναι να παρουν τα ηνια της εξουσιας οι άριστοι. Τωρα πως θα γινει αυτο, πολλα μπορουν να ειπωθουν..
    Ζουμε σε εποχη αυτοκρατοριας, τωρα ειναι ευρωπαικη, αυριο μπορει να ειναι παγκοσμια. Ενας τροπος να γλυκανουμε το βιο μας υπο αυτες τις συνθηκες ειναι να παρουμε ιδεες απο τη φιλοσοφια του στωικισμου. Εγω ελκομαι περισσοτερο απο των Πλατωνα, και πιστευω οι δυσκολες καταστασεις δοκιμαζουν και δυναμωνουν περισσοτερο τη ψυχη. Αλλα ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις. Ολοι στη προσπαθεια ειμαστε.

    Μίνως

    Υ.Γ. Επειδη δεν επιδιωκω να εχω παντα το τελευταιο λογο, παρακαλω σχολιαστε κι' αλλοι, τουλαχιστον να φτασει αυτη η αναρτηση τα 100 σχολια.

    ReplyDelete
  97. ΔΙΚΙΟ. ΠΡΩΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ. ΕΓΩ ΠΧ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΑΖΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ). ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ 2-3 ΓΕΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΑΔΕΣ/ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ Ν(Ε)ΑΠΟΛΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=FmZYMfsR1lU

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΤΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΤΟ" ΤΟΥ ΟΕΔΒ (ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΓΛΑΥΚΑ). ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΗ-ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗ-ΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΑ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ). Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΧΕΤΟ, ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ/ΝΟΗΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ.


    ΥΓ. ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΣ(?) ΣΧΟΛΙΑΣΕ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ReplyDelete
  98. Εσείς πιστεύετε ότι ο Δίας υπάρχει στον Όλυμπο;


    Χριστιανός Ορθόδοξος

    ReplyDelete
  99. Εγώ προσωπικά όχι. Το θεωρώ μια απλουστευτική εξήγηση και συμβολική τοποθέτηση της θείας έδρας η οποία είναι, μπορεί να γίνει κατανοητή, από την απλή αμόρφωτη μάζα.
    Δεν αμφιβάλλω πως άλλοι μπορεί αυτό να το πιστεύουν. Εδω υπάρχουν Έλληνες ορθόδοξοι και καθολικοί συμπολίτες μας οι οποίοι πιστεύουν στην ΠΑΡΘΕΝΟΣΥΛΛΗΨΗ, και ΠΑΡΘΕΝΟΓΈΝΕΣΗ του Ιησού, χωρίς μάλιστα την διάρρηξη του παρθενικού υμένος της μητρός του, (απεφάνθη σύνοδος για αυτό δεν κάνω πλάκα) , νεκραναστήσεις, δευτέρα παρουσία, διάφορα άλλα παρανοικά "θαύματα", λατρεύουν ιερά αντικείμενα και τμήματα πτωμάτων προ πολλού νεκρών άλλων χριστιανών, οπότε γιατί να μην πιστεύουν και πως το όρος Όλυμπος είναι η φυσική κατοικία του Διός;
    Ψήγμα μπροστά στα υπόλοιπα μου φαίνεται.

    ReplyDelete
  100. Μερικές ερωτήσεις.

    1. Έλληνες Εθνικοί, Έλληνες Πολυθεϊστές, Δωδεκαθεϊστές, Ολυμπιστές, Πλατωνικοί-Νεοπλατωνικοί, είναι το ίδιο;

    2. Και οι ομάδες που υποστηρίζουν την καταγωγή από τον Σείριο;

    3. Εσείς σε τι πιστεύετε, αν επιτρέπετε; Αποδέχεστε την αιωνιότητα της ψυχής;

    4. Έχετε Δόγμα, ιερά βιβλία, προφήτες, κεντρικά ιερατεία;

    5. Έχετε νεότευκτους ναούς;

    6. Πόσοι είστε περίπου, συμμετέχοντες και συμπαθούντες;

    7. Υπάγεστε είτε στο ΥΣΕΕ, είτε στη Λάβρυς, είτε στην ΕΕΑ, είτε στον Θύρσο;

    8. Έχετε λατρευτικές πρακτικές, ζητάτε χρησμούς;

    9. Μετέχετε σε τελετές ζωοθυσιών;

    10. Έχετε πολιτικό φορέα αντιπροσώπευσης;

    11. Υποστηρίζετε την όποια αντι-Χριστιανική ρητορική εναντίον μας;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


    Χριστιανός Ορθόδοξος

    ReplyDelete
  101. Συνομιλητη, επανερχωμαι για να ξεφυγουμε απο τα της φιλοσοφιας (η οποια ειναι το αλφα και το ωμεγα για μενα) και να προσγειωθουμε και επισης να κανω πραγματικοτητα τη προφητεια των 100 σχολιων συν τοις αλλοις.
    Κατι υπονοησες για τους φορους και τον ενφια, και γω δεν μπορω να χωνεψω αυτο το φορο γιατι ξερω οτι ο απωτερος στοχος τους ειναι να μας καταστησουν αστεγους. Ομως ξανοιγω να κανω τα κουμαντα μου, και οτι γινει.
    Εμεις εδω εχουμε αντιληφθει πως τα γειτονικα εχθρικα κρατη συνεχως εξοπλιζονται στρατιωτικα ενω αντιθετως το δικο μας οχι. Ομως εχω την αισθηση οτι ο θερμος γενικευμενος πολεμος θ' αργησει. Παραλληλα δεχομαστε και αλλου ειδους επιθεσεις που ειναι λιγο πολυ γνωστες..
    Οποιος ειναι σωφρον ειναι λογικο να προβληματιζεται για το μελλον, αλλα θα πρεπει να προσπαθησει να μη του θολωσει το μυαλο ο φοβος. Κατι που προσπαθουν με καθε τροπο να πετυχουν.
    Τελος, στο θεμα της επιβιωσης συμφωνω 100% μ΄αυτα που εγραψε ο Κουρητης.

    Μίνως

    ReplyDelete
  102. https://www.youtube.com/watch?v=g6Rphg_lwwM

    ReplyDelete
  103. Ενδιαφέρων θέμα προς συζήτηση άνοιξε ο φίλος χριστιανός. Στον αρχαίο κόσμο, όπως και στον νέο, καθείς πίστευε και πιστεύει με τον τρόπο του. Τους Έλληνες θεούς τους έβλεπαν οι αρχαίοι Έλληνες καθένας με τον τρόπο του, ενίοτε και μεταφορικά, ως δυνάμεις τις φύσεως και πάει λέγοντας. Άλλωστε κεντρικό ιερατείο με την μορφή των σημερινών, είτε συγκεκριμένος τρόπος λατρείας δεν φαίνεται να υπήρχε (διορθώστε με αν κάνω λάθος διότι υπάρχει και κόσμος που υποστηρίζει ότι τις θέσεις ιδρύσεως μεγάλων ναών τις έδινε το μαντείο των Δελφών) Επίσης είναι αρκετά τα παραδείγματα αμφισβήτησης της ύπαρξης θεών στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, όπως και αρκετά τα παραδείγματα προσπάθειας επεξήγησης των φυσικών φαινομένων, σεισμών-τσουνάμι, με επιστημονικό τρόπο. Αυτό δυόμιση χιλιάδες χρόνια πίσω.! Δεισιδαιμονία σίγουρα υπήρχε, δεν πιστεύω με την μορφή και την έντασή της μεσαιωνικής Ευρώπης, και απ'ότι έχω προσωπικά καταλάβει χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου, την χρησιμοποιούσαν ιδιαιτέρως οι στρατηγοί πριν την έναρξη των μαχών, με την μορφή των σημείων στα σφάγια, ώστε να εξαπολύσουν την επίθεσή την καλύτερη δυνατή στιγμή. Έτσι για να είμαστε και εντός θέματος, ο Όλυμπος και ο Δίας μπορούν να εννοηθούν μεταφορικός με πολλούς τρόπους, όπως με πολλούς τρόπους μπορεί να εννοηθεί και το βάδισμα του Ιησού επί της θαλάσσης, διότι δεν πιστεύω φίλτατε ορθόδοξε να πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ιησούς βάδισε επί της θαλάσσης! Το θέμα μας δεν είναι ποιος θεός υπάρχει, αυτό δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου. Το θέμα μας είναι οι ιδέες που πρεσβεύει η εκάστοτε θρησκεία, η καταγωγή της καθώς και ποια μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του έθνους. Ο εβραϊσμός για παράδειγμα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εβραίων, ο χριστιανισμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και με ποιόν τρόπο?


    12G

    ReplyDelete
  104. Οι απαντήσεις που θα δώσω εκπροσωπούν εμένα και μόνον, διότι ΟΜΑΣ ΙΣΧΥΣ δεν υφίσταται πλέον, αυτοδιαλύθει μετά την διαπίστωση πως ουδείς εφάνη πρόθυμος να εμποδίσει μαζί μας την εκ νέου μουσουλμανική, επίσημη, αποίκηση της Κρήτης.

    1. Πλήν των αποκαλούμενων πλατωνικών-Νεοπλατωνικών, είναι το ίδιο ως προς την βασική παραδοχή τους, της λατρείας των πατρώων Θεών, ενοώντας με αυτό, τους θεούς πριν την έλευση του χριστιανισμού. Αυτό που αποκαλείται κοινώς "Δωδεκάθεο" (αν και δεν είναι), οι πλατωνικοί-νεοπλατωνικοί μπορεί και να διαφοροποιούνται διότι είναι δεκτικοί σε χριστιανικά δόγματα-παραδόσεις και τέλος πάντων κάποιοι εξ αυτών πρωτοστάτησαν στην κίνηση ΝΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ που σκοπό είχετην κάθαρση της ορθοδοξίας από τις εβραικές επιρροές της. Υπάρχουν μητροπολίτες νεο-πλατωνικόι, όπως και κομμουνιστές.

    2. Άτομα γνωρίζω να υποστηρίζουν την καταγωγή των Ελλήνων από τον Σείριο, αλλά και άλλους που ομιλούν γιά άλλον γαλαξία, την Ανδρομέδα. Αυτό δεν είναι θρησκευτική πίστη, αλλά εκτίμηση καταγωγής. Συνήθως αυτά τα άτομα, ως θρησκεία έχουν το "Δωδεκάθεο".

    3. Εγώ συνήθως δεν "πιστεύω" σε οτιδήποτε. Δέχομαι αποδείξεις ισχυρισμών όλων, και διαπιστώνω με τις γνώσεις μου και την όποια ευφυία μου, περί αναγκών που πρέπει να ικανοποιηθούν αν είναι να επιβιώσουμε ως έθνος. Θεωρώ την θρησκεία, την οποιαδήποτε θρησκεία, ως την απόλυτη βάση του κοινωνικού οικοδομήματος, άρα όσο πιο εθνικη είναι τόσο πιο εθνική γίνεται και η κοινωνία που πάνω της χτίζεται. Ισχυρίζομαι πως δεν γίνεται να έχουμε εθνικό κράτος χτισμένο σε διεθνιστική θρησκεία.

    4. "Εχετε"... Υποθέτω απευθύνεται το ερώτημα στους πραπάνω αρχαιόθρησκους
    Από ότι γνωρίζω δεν έχουν κάτι που να προσομοιάζει στο χριστιανικό δόγμα της Ορθοδοξίας ή του καθολικισμού, ούτε ιερά βιβλία. Ως προφήτες, θα μπορούσαν ίσως να χαρακτηριστούν οι μάντεις και κάποιοι επιφανείς ιερουργοί, όχι ιερείς, (συνήθως αυτό δεν ήταν επαγγελμα τουλάχιστον τις γνωστές ιστορικές περιόδους). Άλλοι βέβαια ισχυρίζονται πως ακόμη παλαιότερα υπήρχε ξεχωριστή τάξη ιερέων και ιερειών και όχι απλά ιερουργών.
    Προσωπικά εγώ, έχω δόγμα και είναι ο εθνοφυλετισμός, με τη έννοια πως το έθνος, το γένος η φυλή είναι υπέρτερα των οποιωνδήποτε θρησκειών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και αυτά πρέπει να υφίστανται μόνον και μόνον για να εξυπηρετούν τη ύπαρξη, την ευημερία και την πρόοδο του έθνους. Εάν αυτά (θρησκείες , θρησκευτικές πεποιθήσεις) αποτυγχάνουν τότε πρέπει να αντικαθίστανται, όπως και οι ΘΕΟΙ-ΘΕΟΣ που υποτίθεται πάνω τους βασίζονται.

    5. Δεν γνωρίζω, δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στον χώρο των Αρχαιόθρησκων. Έχω την εντύπωση πως πραγματοποιούν τελετές στην φύση και έχουν ζητήσει άδεια ανέγερσης ναού. Εγώ δεν έχω καθόλου ανεπτυγμένο το αίσθημα να παρίσταμαι σε θρησκευτικές τελετές. Το θεωρώ χάσιμο πολύτιμου χρόνου, βλέπω να το κάνουν πολλοί πιστοί όλων των θρησκειών και αμφισβητώ την ευφυία όλων τους.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  105. 6. Δεν γνωρίζω. Αντιστρέφω το ερώτημα. Εσείς πόσοι νομίζετε πως είναι πραγματικά χριστιανοί ορθόδοξοι , πόσοι τηρούν τα πρακτικά και τα τυπικά, πόσοι πιστεύουν πραγματικά στα δόγματα, πόσοι κατανοούν την τριαδικότητα κ.λ.π και πόσοι απλά δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι για λόγους κυρίως παράδοσης;

    7. Όπως είπα δεν υπάγομαι πουθενά, ούτε έχω επαφή με οποιονδήποτε. Έχω αναρτήσει ανακοινώσεις του Θύρσου τους οποίους από τον ευρύτερο χώρο θεωρώ πιο σοβαρούς από όλον αυτόν τον εσμό των θρησκόληπτων.
    ....
    8. Ομοίως με παραπάνω. Η μόνη λατρευτική πρακτική που εξασκώ συνεχώς είναι να ..."γαμωσταυρίζω" , όταν μου πηγαίνει κάτι απρόβλεπτα κακά και συνήθως μετα τα πράγματα τείνουν να διορθώνονται "μαγικώς". Την πρακτική αυτή την εφαρμόζουν ευρέως εκατοντάδες χιλίαδες άρρενες Έλληνες, όλων των θρησκειών και με την λογική αυτή, είναι η μακροβιότερη εφαρμοσθήσα.

    9. Έχω σφάξει αρνί, χοίρο, κουνέλια, κότες, όπως και όλοι οι Έλληνες που έχουν σχέση με αγροτικές δραστηριότητες. Υπάρχουν κάποιοι δογματικοί θρησκόληπτοι που αποκαλούνται σατανιστές, οι οποίοι προβαίνουν σε τέτοιες τελετές αλλά αυτοί, εκπορεύουν την πίστη τους από τον χριστιανισμό, όχι από τους αρχαίους θεούς των Ελλήνων προγόνων μας. Οι σατανιστές έχουν λόγω ύπαρξης εφόσον υπάρχετε εσείς. Αν δεν υοπήρχε χριστιανισμός δεν θα υπήχαν σατανιστές. Ζωο-θυσίες στην αρχαιότητα γίνονταν για συγκεκριμένους ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ανεξαιρέτως αιτιολόγησης) λόγους και σε αυτές προέβαιναν και οι Εβραίοι αλλά και οι χριστιανοί , ακόμη και τώρα κάθε ΠΕΣΑΧ, όπως και οι μουσουλμάνοι με βόδια.

    10. Δεν υπάρχει ενεργός πολιτικός φορέας. Κατά την άποψη μου το μόνο που μας λείπει ως Έλληνες είναι ένα ακόμη θρησκευτικό τώρα, κόμμα. Δεν καταλαβαίνω και τι νόημα θα είχε. Η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ την οποία χαρακτηρίζω και είναι η βαση των πάντων.

    11. Την όποια, όχι. Πρέπει αυτός που την διατυπώνει να συμφωνώ λογικά στην επιχειρηματολογία του. Να έχω αποδείξεις περί της ορθότητος των διατυπωθέντων εναντίον σας λόγων. Δεν ειστε όμως επ'ουδενί υπεράνω τεκμηριωμένης κριτικής, ούτε μπορείτε να επικαλεστείτε "θειολογικούς" λόγους για να την γλυτώνετε ()την κριτική). Όχι μόνον εσείς αλλά κάθε θρησκεία. Όλοι σας επίσης είστε εξ ορισμού υποδεέστεροι των νόμων της οργανωμένης Ελληνικής πολιτείας.

    Ως οι πολυπληθέστεροι σήμερα Έλληνες, πρέπει ΛΟΙΠΌΝ, ΕΣΕΙΣ να φροντίσετε να "ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ" την θρησκεία. Όσο δεν το κάνετε , τόσο πιο γρήγορα πάμε όλοι μαζι στον ...δικό σας "ΔΙΑΟΛΟ". ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ReplyDelete
  106. ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ

    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ (δεν είμαι σε θεση να προσκομίσω επιστημονικά τεκμήρια) ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.
    Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΠΊΣΗΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΚΡΟΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΨΥΧΙΚΗ" , ΔΛΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ Κ.Λ.Π

    Πιστεύω επίσης πως δεν έχουν όλοι ψυχή, όπως και πως δεν είναι όλες οι ψυχές της ίδιας ποιότητος, ούτε το ίδιο παλαιές. Πολλές μάλιστα εκ των ψυχών, έχουν επεξεργασθεί από άλλες οντότητες και έχουν μεταλλαχθεί σε τέτοιο βαθμό που διατηρούν πλέον, (αυτές οι ...άτυχες ψυχές) μόνον το αρχικό τους περίβλημα.
    Οι ψυχές αυτές ισχυρώς νομίζω πως ανήκουν σε οπαδούς θρησκειών που φανατικώς και ανόως ακολουθούν τα δόγματα και την θρησκειολογία αυτών των θρησκειών.

    ReplyDelete
  107. Ευχαριστώ για το χρόνο και τις λίαν κατατοπιστικές κατά σειράν απαντήσεις σας σε θέματα των αρχαιοθρήσκων που αγνοούσα.

    Ως προς αυτό που με ρωτάτε, ο αριθμός των βαπτισμένων της Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής, Ανατολικής, Εκ Χριστού Εκκλησίας μας είναι επίσημα καταγεγραμμένος και τα στοιχεία προσβάσιμα σε όλους. Ο δε αριθμός όλων των Ορθοδόξων πιστών που μετέχουμε των Μυστηρίων σε εβδομαδιαία βάση και βιώνουμε τη Θεία Ευχαριστία είναι προσβάσιμα κατ'εκτίμησιν ανά Ενορία, και ως εκ τούτου συγκεντρωτικά, από τις Γραμματείες των Γενικών Αρχιερατικών Επιτρόπων των Μητροπόλεων. Φρονώ, ωστόσο, ότι ο αριθμός των κατηχημένων είναι σαφώς υποδεέστερος και πολύ φοβούμαι ότι ο αριθμός των Ορθοτομημένων στον Λόγο του Θεού πολύ μικρότερος. Ενώ ο αριθμός των παραπλανημένων διαρκώς διογκούμενος, απότοκος της μη κατήχησής των.

    Ως προς το άλλο που με ρωτάτε, τα θέματα Πίστεως που άπτονται των Δογμάτων είναι σαφώς αδιαπραγμάτευτα, και οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας εξαντλητικά οριοθετημένοι στο πέρασμα των αιώνων. Η Ιερά Παράδοση των Πατέρων της Εκκλησίας μας, όμως, αναγνωρίζει και δίνει τη δέουσα σημασία στον Θεολογικό συμβολισμό. Τουτέστιν, μέσω της ενδελεχούς κατήχησης, μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε το αληθώς συμβολικό ή αλληγορικό, και όχι να εκλαμβάνουμε «τοις μετρητοίς», συλλήβδην.

    Περαιτέρω ζητήματα, επ'αυτού, άπτονται των Πατριαρχείων και των Αυτοκέφαλων Αρχιεπισκοπών, εις τας Πανορθοδόξους Συνόδους που συγκαλούνται, ώστε δια των Δογμάτων, των Ιερών Κανόνων και των αποφάσεων που εκπορεύονται εξ αυτών, να βρίσκονται τα πιστά μέλη σε πλήρη κοινωνία μεταξύ των.

    Ως γνωρίζετε, και προδήλως αναφέρετε και στο άρθρο σας, ο εθνοφυλετισμός αποτελεί αίρεση για εμάς. Αποτελεί, θα έλεγα, αναχρονισμό και οπισθοδρόμηση. Για εμάς, όσοι βαπτισμένοι και κατηχημένοι μετέχουμε, μετέχουμε ως εν Χριστώ αδέλφια, ανεξαρτήτου εθνικότητας, διότι ο Λόγος του Θεού υπερκεράζει τα έθνη. Και το ποθούμενο δια της εγκράτειας είναι η σωτηρία της ψυχής, και όχι η σωτηρία οποιουδήποτε έθνους, διότι το γένος και η φυλή δεν είναι υπέρτερα του Λόγου του Θεού. Όσον αφορά δε το κακό, χωρίς αυτό δε θα στοιχειοθετούνταν η ελευθερία επιλογής μας. Τουτέστιν, ως απολωλό πνευματικό τέκνο, συνομολογείτε αιρετικά.

    Είναι, ωστόσο, παρήγορον ότι πιστεύετε εις την αθανασία της ψυχής. Υπάρχει ακόμα ελπίδα. Σας εύχομαι από καρδιάς να σας φωτίσει ο Λόγος του Θεού και να επανέρθετε εις τον ορθό δρόμο της πανθομολογουμένης μας Χριστιανορθόδοξης Πίστης και ευσέβειας.

    Κατά τα λοιπά, όλοι κρινόμεθα, εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου ως ταπεινού δούλου του Κυρίου, και θα αποκατασταθούμε μια μέρα εις την Βασιλεία των Ουρανών. «Ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος το λίθον βαλέτω».


    Χριστιανός Ορθόδοξος

    ReplyDelete
  108. @Μίνως
    Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ!

    @Χριστιανός Ορθόδοξος
    ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...
    ΑΣ ΜΗ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Χ.Ο., ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕΤΑ.

    ReplyDelete
  109. ΠΡΟΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ"

    Είναι σαφές πως είστε ένας απολύτως κανονικός, σωστός και ουσιαστικά πλήρης Χριστιανός.

    Αυτό συμπληρωματικά με την αποδοχή σας περί της αιρεσιακής φύσεως του Εθνοφυλετισμού, αλλά και της δικής σας ατομικης τοποθετήσεως ,του Έθνους, της φυλής, μετά και όχι πριν του Θεού, σας καθιστά κατα την άποψη μου απολύτως ελλειμματικό Έλληνα.
    Βλέπετε η δική μου έγνοια, οι κόποι και οι προσπάθειες, καταβάλλονται με σκοπό την επιβίωση, διατήρηση , επέκταση και γιατί όχι, λάμπρυνση του πανάρχαιου Ελληνικού Έθνους κυρίως βασικώς και πρωτίστως . Όλα τα άλλα έπονται, μακράν, των-του Θεού συμπεριλαμβανομένου.
    Επιπλέον Θεός -Θεοί , θρησκείες που εμποδίζουν αυτόν τον παραπάνω κύριο και βασικό σκοπό είναι εξ'ορισμού εχθρικές για την επιβίωση των Ελλήνων και πρέπει να περιορίζονται. Ο Χριστιανισμός, ο Μουσουλμανισμός, ο Βουδισμός (σε όλες τις υποδιαιρέσεις και τους δογματικούς διαχωρισμούς τους , ως οι μεγαλύτερες θρησκείες του πλανήτη σήμερα είναι εξ'ορισμου ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ. Είναι λοιπόν άμεσα εχθρικές στον Εθνικό χαρακτήρα των πιστών τους.
    Μαζί με αυτές ακολουθεί και ένας εσμός νεο-εποχίτικων αιρέσεων οργανώσεων-σεχτών και άλλων εγκεφαλικά ημι-παράλυτων , όπως οι σατανιστές , ομοίου και χειρότερου πολυεθνικού και διεθνιστικού χαρακτήρος.

    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (υπερβολικά) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τα σκήπτρα της επικινδυνότητος, λόγω της ονομαστικής εγγραφής στις τάξεις σας, του μεγαλύτερου πλήθους των Ελλήνων ανήκουν στην Αγία, Καθολική και Αποστολική, Ανατολική, Εκ Χριστού Εκκλησία σας.

    Εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε , θεωρώ χρήσιμη για τους αναγνώστες του ιστολογίου μου την παράθεση της απόψεως σας, ως απολύτως διαφωτιστική και ξεκάθαρη για το τί είναι τι πρεσβεύει, που υπακούει και ποιες προτεραιότητες έχει ένας χριστιανός - πιστός της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας.

    Το γνώριζα, έχω λάβει τις ίδιες απαντήσεις από ανάλογες συζητήσεις με κληρικούς όλων των βαθμίδων της εκκλησίας σας. Οι αναγνώστες μου όμως δεν το γνώριζαν, δεν το πίστευαν , δεν ήθελαν να το δεχτούν. Δεν έχω προσωπικά μιλήσει με Βουδιστές , αν και τα δημοσίως εκτεθειμένα κείμενα τους είναι ξεκάθαρα και των δικών τους αντιλήψεων και προτεραιοτήτων.

    Ειλικρινώς θα επιθυμούσα να σας ευχηθώ να επανέβρετε την Ελληνικότητά σας, αλλά δυστυχώς δεν το θεωρώ εφικτό. Αυτό που μπορώ να ευχηθώ και νομίζω πως θα σας ικανοποιήσει είναι να βρεθείτε εις την Βασιλείαν του Θεού σας.

    Υ.Γ:
    1) «Ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος το λίθον βαλέτω». Αποτελεί μεγαλοστομία άνευ περιεχομένου η παραπάνω αποδωθήσα στον Ιησού φράση. Πρώτον δίοτι οι "αμαρτίες" ορίζονται διαφορετικά από διαφορετικούς πολιτισμούς-θρησκείες και δεύτερον δίοτι αλάθητο δεν έχει ούτε ο ίδιος ο Θεός σας, ο οποιος παραδέχεται πως κακώς έπνιξε τον κόσμο με τον κατακλυσμό και υπόσχεται να μην το ξανακάνει.
    2) Συμφωνώ, πως όλοι κρινόμεθα , το θέμα είναι από ποιούς κριτές και επι ποιου πλαισίου. Άλλοι κριτές θα κρίνουν εμένα, άλλοι τους μουσουλμάνους τους Εβραίους και εσάς. Για παράδειγμα, η μεγαλύτερη αμαρτία στη οποία μπορεί να επιπέσει ένας Έλλην είναι η άρνηση-η απόρριψη της Ελληνικότητος του. Υπό αυτό το πρίσμα και θεωρώντΑς πως είστε γενεολογικά Έλλην, μάλλον δεν θα θέλατε να κριθείτε από τους δικούς μου κριτές.

    ReplyDelete
  110. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

    Οπως έχω ξαναγράψει, πρέπει όλοι οι βιολογικά Έλληνες, οι έχοντες Ελληνική εθνική συνείδηση να επιλέΞουν αν και πόσο είναι Έλληνες και πόσο πιστοί δούλοι θρησκειών. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται. Ελπίζω και εύχομαι πολλοί να επιλέξουν να γίνουν Έλληνες , ώστε μετά να αρχίσουμε να φτιάχνουμε την πατρίδα μας και μετά τον κόσμο όλον. Το έχουμε ξανακάνει , δεν θα πρωτοτυπήσουμε κάν.

    Είναι προσωπική μου, εκτίμηση πως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι το κάνουν μόνον και μόνον για λόγους παραδόσεως και οικογενειακής συνέχειας. Στην ουσία όλοι οι εθνικιστές, οι πατριώτες, αυτό κάνουν. Στην συνείδησή τους προηγείται το έθνος, της θρησκείας. Οι αγωνιστές του ΄21 πρέσβευαν το ίδιο . Όλοι αυτοί ανάγονται σε κλίμακα ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ - ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 50-50 ΈΩΣ 10-90.

    Σκοπός μας πρέπει να γίνει να πείσουμε πολλούς Έλληνες που τώρα βρίσκονται στο 50% να πλησιάσουν το 90% Ελληνκότητος. Άλλοι που ήδη έχουν περάσει το 50% της χριστιανικότητος είναι χαμένη υπόθεση και δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους. Μην αφιερώνετε χρόνο και κόπο σε αυτούς.

    ReplyDelete
  111. ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:
    https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=394534&cid=122

    ReplyDelete

  112. https://www.pentapostagma.gr/2018/12/%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-kapa-research-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd.html

    ReplyDelete
  113. Anonymous1/1/19 00:02

    Εγώ πάντως μετανοώ και βάζω ως πρώτο στόχο της νέας χρονιάς να γίνω δούλος του κυρίου ημών των Ιεροσολύμων! Πάω επί τόπου γονυπετής στην τριμάρτυρη να κάνω καμπόσες κολοτούμπες μπας και συγχωρεθώ! Ε μα ρε μαλάκα ή που μας τρολάρει ο τύπος ή που μας τρολάρει ο κουρήτης και τα γράφει μόνος του.! Ποια κατήχηση βρε γιαχβελουίλ να πούμε που έχετε μαζέψει κάθε ταλαίπωρο ναρκομανή και ψυχολογικά ανισόρροπο και τους φορτώνετε αυτούς και τις οικογένειες τους με φρούδες ελπίδες και έξτρα ψυχολογικά? Αντί για να πιστέψει ο κάθε ταλαίπωρος στις δυνάμεις του, αντί η κάθε οικογένεια να ενσταλάξει αυτοπεποίθηση στους νέους έχει γεμίσει ο τόπος με ψυχολογικά ανισόρροπα άτομα που πάνε και κλείνονται στα μοναστήρια φοβούμενοι να αντιμετωπίσουν την ζωή! Μισή ώρα να ακούσει κανείς το ράδιο μαρτυρία και τους ταλαίπωρους που λένε ότι βρήκαν τον κύριο και σώθηκαν φθάνει! Λοιπόν για να τελειώνουμε! Χριστιανοί-μουσουλμάνοι, νεομοδίτες γιόγκι που την κάνουν στην ινδία για διαλογισμούς και λοιπές πίπες είναι τίγκα στα ψυχολογικά! Άνθρωποι που δεν μπορούν να αντέξουν την απόρριψη σε όλα τα επίπεδα όπως οι πιτσιρικάδες που παίρνουν πολυβόλα στις ΗΠΑ και μπουκάρουν στα σχολεία, drama queens που επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να ξεχωρίσουν γίνονται οι εκλεκτοί δούλοι του θεού, γίνονται διαλογιστές, βουδιστές αυνανιστές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μέσα σε αυτούς και τα όργια με τις πλαστικές ασπίδες και τις επικλήσεις στον Δία! Οι μόνοι που ξέρουν τι κάνουν τόσα χρόνια είναι οι ανύπλητοι που κοπανάν τα κεφάλια τους στον τοίχο εκεί στο ισραήλ! Άντε και καλή χρονιά σας!


    12G

    ReplyDelete
  114. Δυστυχώς 12G αυτά πιστεύουν , αυτά διδάσκονται και αυτά διδάσκουν.

    Οι Έλληνες, όλοι οι Έλληνες ζουν 1500 χρονια τώρα με εναν βαθύ εσωτερικό διχασμό, Από την μιά η χριστιανική θρησκεία τους και από την άλλη η ελληνική φύση τους. Το ίδιο έχουν πάθει όλοι οι λευκοί. Ο χριστανισμός (όλες οι κύριες θρησκείες) λειτουργεί "ευνουχιστικά" στα κύρια και πρωτεύοντα χαρακτηριστικά της φυλής μας. Αυτά στα οποία και με τα οποία μεγαλουργήσαμε.

    Εθνική θρησκεία = Εθνικός προσανατολισμός = Εθνικό κίνητρο = Απελευθέρωση από την δουλείαα του διεθνισμού. Όλα εκεί υπάγονται , όλα από εκεί εκπορεύονται.
    Δεν είναι όλες οι ζωές το ίδιο. Οι ζωές των Ελλήνων είναι πάνω από τις ζωές όλων. Αυτό πρέπει να είναι η δική μας επιδίωξη. Έντάξει τα πεινασμένα παιδιά στην Αφρική αλλά πριν από αυτά τα δικά μου παιδιά. Αλλόφυλο, αλλοεθνείς δεν έχουν καμμια βοήθεια μόνον και μόνον επείδη τυγχάνουν χριστιανοί. Δεν είναι "αυτοί αδέλφια μας", επειδή είναι χριστιανοί. Μπορούν να γίνουν "αδέλφια" μας αν ενεργώς βοηθούν στηρίζουν και υποστηρίζουν τα εθνικά συμφέροντα μας . Μπορούμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο για αυτούς έαν αυτό μας εξυπηρετεί και ετσι μπορούμε να αποκτήσουμε εθνική συγγενική σχέση. "ΞΑΔΕΛΦΙΑ" - "ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ".

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    Ο χριστανισμός και όλες οι μεγάλες θρησκείες είναι στη ουσία τους , κομμουνισμός. "ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟ-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ.

    Μόνον μέσω αυτής μπορούν να υπάρξουν. Δεν θα υπήρχαν "αδελφοί μουσουλμάνοι" εάν οι πιστοί αυτής της θρησκείας δεν είχαν απεκδυθεί των εθνικών χαρακτηριστικών τους. Δεν θα υπήρχε καν υποψία ισλαμικού κράτους.

    Η εθνική θρησκεία είναι η απαραίτητη συνθήκη, μέσω της οποίας θα απελευθερωθούν οι εγκεφαλικές συνάψεις των Ελλήνων και από "ποίμνιο" θα μετατραπούν σε ενεργούς Έλληνες πολίτες. Θρησκευτική διαφοροποίηση από όλους προκειμένου να υπάρξει Εθνική αντίσταση και επιβίωση στο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

    ReplyDelete
  115. Anonymous2/1/19 21:29

    ρε μ@λ@κες κοψτε το σπαμάρισμα στο disqus.... έλεος με τα linkάκια στο παγανοsite σας... μας εχετε πρήξει τα @@.. πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι είστε γραφικοί... ο διας ψόφησε... δε θα καταφέρετε τίποτα ποτέ πουθενά. δε το χετε πως το λένε; η ομάδα σας δε τραβάει. εκεί στη γ εθνική πήξτε.. αντε γεια και καλά μυαλα. τελοοοος!!!

    ReplyDelete
  116. 2/1/19 21:29

    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΓΩ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ disqus, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ" ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ .
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΟSITE, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΠΗΖΩ ΑΡΚΕΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ "ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ReplyDelete
  117. ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΣ4/1/19 03:45

    https://disqus.com/by/disqus_Q639KBGRtU/

    ReplyDelete
  118. Anonymous4/1/19 08:31

    www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/anyparkt1.htm

    ReplyDelete
  119. Anonymous8/1/19 10:32

    Νομίζω ότι έχετε παρανοήσει το αληθινό νόημα και η δημοσίευσή σας είναι παραπλανητική, ώστε να εξυπηρετήσετε το δικό σας αντιχριστιανικό narrative, το οποίο αυθαίρετα συνδέετε με τον εθνικισμό.

    Ας θυμηθούμε ότι δεν καταδικάστηκε ο εθνικισμός, αλλά ο εθνοφυλετισμός από την σύνοδο της Κων/πόλης το 1872. Και αυτό για να το πάρουμε από μια άλλη συλλογιστική σκοπιά πιο ακραία έτσι για να γίνει κατανοητό, δεν οφείλονταν ας πούμε σε κάποιου είδους "μαρξισμό" (άλλωστε δεν υπήρχε καν μαρξισμός ή αριστερά το 1872 ή και αν υπήρχε η επιρροή του στον ορθόδοξο εκκλησιαστικό κόσμο ήταν μηδαμινός), αλλά για να αποτρέψει φαινόμενα αυτονόμησης σλαβικών εκκλησιών από το Οικ. Πατριαρχείο. Μόνο για αυτό το λόγο.

    Σταματήστε λοιπόν την παραπληροφόρηση και την αναπαραγωγή fake news! Η εκκλησία ΔΕΝ καταδικάζει κανέναν "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ"! Την αίρεση του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ καταδικάζει, κάτι που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με αυτό που στην πολιτική ονομάζεται "εθνικισμός", την προσήλωση δηλαδή στα εθνικά ιδεώδη. Ο εκκλησιαστικός εθνοφυλετισμός έχει να κάνει με την ταύτιση έθνους και εκκλησίας που έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία σχίσματος και την αποκοπή ενός έθνους απο την οικουμενική ορθόδοξη εκκλησία. Καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο! Τώρα γιατί εσείς τα συγχέετε όλα αυτά και στο τέλος παρουσιάζετε τον παγανισμό ως λύση, μόνο εσείς το ξέρετε.

    Το να μην επιθυμεί κάποιος το έθνος του να αλωθεί απο αλλόφυλους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, αλλά να παραμείνει ισχυρό, χριστιανικό και ακμάζον, είναι απολύτως σεβαστό και δεν συνιστά σε καμία περίπτωση αίρεση! Αλλιώς με την ίδια λογική η Εκκλησία θα έπρεπε να καταδικάζει τόσο τον στρατό και τα σύνορα, όσο και την ίδια την ύπαρξη κρατών!

    Όπως και όλα αυτά που παρουσιάζετε ως χρονικό εξόντωσης είναι παραπληροφόρηση.

    Έλεος πια!

    Ε.Χ.Α

    ReplyDelete
  120. http://dia-kosmos.blogspot.com/2014/04/nsa.html
    https://lolgreece.blogspot.com/2010/10/how-some-of-greece-workz.html

    ΑΥΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ..."ενας πρωην μαλακας". ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ, ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΟΙΝΟΤΟΠΟ , ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΞΕ-ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΔΛΔ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ , Η "ΙΣΧΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΔΛΔ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ , ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.

    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ..."το εργακι εχει σεναριο σκηνοθετη μοντερ πρωταγωνιστες" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ , ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ , ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) .

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΣΥ ΩΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ.

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟ-ΕΙΔΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ). ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ή ΟΧΙ.

    ReplyDelete
  121. ΠΡΟΣ Ε.Χ.Α

    1) Ο εκκλησιαστικός εθνοφυλετισμός έχει να κάνει με την ταύτιση έθνους και εκκλησίας που έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία σχίσματος και την αποκοπή ενός έθνους απο την οικουμενική ορθόδοξη εκκλησία.

    ΕΑΝ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ (ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡΟΣ), ΩΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ, ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ή ΜΑΥΡΟ ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΟ-ΚΑΘΕΔΡΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΣ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ "ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ή ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ή ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΠΑΠΑΣ-ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ κ.λ.π), ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΠΙΣΤΕΩΣ) ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

    2) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΣ "ΙΣΧΥΣ" (ΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΟ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΜΕΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ) ή ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ ΩΣ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ ΥΠΕΡ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ , ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΘΕΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΘΕΛΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΣΠΟΥΔΗ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ" ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    3) Το να μην επιθυμεί κάποιος το έθνος του να αλωθεί απο αλλόφυλους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, αλλά να παραμείνει ισχυρό, χριστιανικό και ακμάζον, είναι απολύτως σεβαστό.

    ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ή Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΕΝΙΚΑ) ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ.

    ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ή ΟΙ ΙΝΔΟΙ (ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ) ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ; ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΒΑΡΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  122. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    1) ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ , ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΕΔΩ: www.oodegr.com (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ).

    2) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΝ (ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ) ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ-ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    3) ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΑΝ ΕΞΕΛΕΙΠΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ (ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ..."ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ".

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΘΕΟΥ.

    4) ΕΣΕΙΣ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ) ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΠΟΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΓΚΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ , ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΟΕΘΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ReplyDelete
  123. Anonymous8/1/19 13:34

    και το σεναριο το βλεπω και το ασχημο τελος το βλεπω και ολα τα βλεπω
    δε καταλαβες καλα σε γελασαν, δεν αποτυγχανω σε τιποτα
    οι σχιστοματηδες γιαπωνεζοι μηπως εφαγαν την ιδια παραμυθα με τους λευκους;
    οι μαγιας στη γουατεμαλα και οι ινκας στο περου που δεν ειναι χριστιανοι;
    οι πολυθειστες ινδοι που χεζουν στους δρομους;
    το 1+ δις αθρησκων σε κινα και ευραμερικη;
    οχι, αρα τι μας λες; μαλλον εσυ δεν το πιασες
    ολα οσα γινονται γυρω σου ειναι στημενα μεχρι κεραιας
    μεχρι και το τι λενε εχει προαποφασιστει χρονια πριν
    ζουμε σε ματριξ, τα βγαζουν στη φορα οι ιδιοι απο το νατο
    οχι καποιος αργοσχολος ξερολας στο καφενε που ξυνεται
    ποια ειναι η ελευθερια σου; να πνιξεις το κουνελι στο χωριο σου;
    να μη φιλησεις το χερι του παπτραγου και να μη τον χαρτζιλικωσεις;
    να φτιαχτεις με πλουταρχο; οχι τον τραγουδιαρη, τον αλλο
    η ουσια ειναι οτι σε εχουν δεσει χειροποδαρα και σενα και ολους
    και εσυ καθεσαι και παιρνεις ματι οτι παιζει
    δε θα σε σωσει τιποτα και κανενας πουθενα
    δεν ειναι ηττοπαθεια, ειναι η ωμη αληθεια που σταζει αιμα
    5 χρονια ειναι που εχει βγει στη φορα αυτο και ολοι σφυρανε
    που θα επρεπε να κλωνιστει το συμπαν αμα υπηρχε συνειδηση
    σε εφημεριδες μοκο, σε τηλιοραση μοκο, σε ραδιοφωνα μοκο
    και στο ψαγμενο ιντερνετζιδικο τι γινεται;
    σε ολα τα αναμετατζιδικα που μαζευεται η σαρα και η μαρα
    βγαζουν τον καθε γιδεμπορα που φωναζει σοκ και δεος, σοκ και δεος
    γαλοναδες παπαδες καθηγηταδες βολευταδες λεφταδες πραματευταδες
    ολοι παρακαλανε, κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου και κανουν εκκληση
    μεχρι και ο πολυς καθηγηταρας ζουγανελης εκανε εκκληση με πατεντες
    εκκληση σε ποιον ρε ζωα; στους πουλημενους; στο καραγκιοζ μπερντεμ;
    που μετα απο τετοια καραειδησαρα θα επρεπε να γινει χαμος
    με δουλευεις ρε; αυτο που συμβαινει μονο με μια λεξη περιγραφεται
    αυτισμος.
    θες να σου ξετιναξω ολο το ιντερνετ εναν εναν σε μια αραδα;
    η καλλιοπη σουφλη βλεπει παντου εχθρους εκτος απο τον πνευματικο της
    θες να τους παρω ολους εναν εναν με τη σειρα;
    τι αλλο απεμεινε; οι εξωραιστικοι συλλογοι; οι καφενεδες; οι σπηλιες;
    μηπως εισαι ελευθερος πολιορκημενος στο σπιτι σου με τη φαντασια σου;
    ονειρευεσαι να επιβαλεις καθεστως εθνικης θρησκειας; σωπα ρε
    και πως θα το κανεις αυτο; θα γινει απο μονο του; θα ωριμασει;
    πως θα πεισεις; με ντουντουκα; πως θα διωξεις τους παπατραγους;
    η μηπως ονειρευεσαι εθνοφυλετικο κινημα; πουν το; σιγοψενεται;
    η μηπως εχεις κανα στρατο στις ραχουλες και στα πουρναρια;
    οταν θα βρεχει βομβες νομιζεις οτι θα σε σωσει το λιοκανο;
    και σιγα μη κανω κουτσουβελα, ασε ρε τωρα που θα μου τη πεις κιολας
    στο σουλι προτιμησαν να κανουν σαλτο μορταλε, αντι να τις πηδηξουν
    ειστε ανεκδοτο ρε, σαν εκεινο με τους σκλαβους στον λιοπυρι
    καταταλλα σε κοφτει που τα λεω χυμα και τσουβαλατα, ετσι μιλαω γω
    και οσο πιο πολλους παρω μαζι μου τοσο πιο χρησιμος θα μαι
    οτι φαμε και οτι πιουμε και οποιον παρει ο χαρος

    https://3.bp.blogspot.com/-_LJpucEhgIQ/Wepmdwd0ppI/AAAAAAAA9pI/r7pbrbXk7FcWQwb5iL6YEXj1sHzaw3QuACLcBGAs/s1600/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.JPG


    ενας πρωην μαλακας

    ReplyDelete
  124. Anonymous8/1/19 13:36

    Επιστολή Πατριάρχη Αντιοχείας προς Φανάρι: είναι παράλογο να επιχειρείς να σταματήσεις ένα σχίσμα με τίμημα την ενότητα της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας….

    https://dimpenews.com/2019/01/07/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%86/

    Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ.
    Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ;
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ

    |||

    ReplyDelete
  125. ΠΡΟΣ "ενας πρωην μαλακας"

    "ονειρευεσαι να επιβαλεις καθεστως εθνικης θρησκειας; σωπα ρε και πως θα το κανεις αυτο; θα γινει απο μονο του; θα ωριμασει; πως θα πεισεις; με ντουντουκα; πως θα διωξεις τους παπατραγους; η μηπως ονειρευεσαι εθνοφυλετικο κινημα; πουν το; σιγοψενεται; η μηπως εχεις κανα στρατο στις ραχουλες και στα πουρναρια;
    οταν θα βρεχει βομβες νομιζεις οτι θα σε σωσει το λιοκανο; και σιγα μη κανω κουτσουβελα"
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΡΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΘΕΛΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΟΛΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΠΟΙΗΜΑ". ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΠΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ-ΕΘΝΟΣ-ΦΑΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ. ΕΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ..."ΟΝΕΙΡΩΞΗ" ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

    ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ (ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ/ΣΕ "οτι φαμε και οτι πιουμε και οποιον παρει ο χαρος" ;;;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΩ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  126. Ο ΡΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ... ΕΜΕΙΣ -ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ; ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ "ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ, ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΩ ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ; (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ..."ΟΤΙ ΦΑΜΕ , ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ") ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕΣ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΩΣ "ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.
    1) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
    2) ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΖΩ ΩΣ "ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ", ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. (ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ.
    3) ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΛΕΙΟΚΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ . ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟΣ" ΜΟΥ. ΝΑ "ΥΠΗΡΕΤΕΙ" ΜΕΝ , ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΕΕΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 90%. ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ή ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ). Κ.Λ.Π
    4) ΘΕΛΩ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ. ΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ.

    ReplyDelete
  127. Anonymous8/1/19 14:31

    Ειλικρινά δε μπορώ να ακολουθήσω το συλλογισμό. Εσείς, όπως και αν αποκαλείστε, έχετε άλλο σκεπτικό και όλα τα βλέπετε από τη δική σας σκοπιά με μια δόση αντιχριστιανισμού. Αλλά επειδή εγώ πιστεύω ότι ζούμε σε καιρούς λίγο πριν την αποκάλυψη, θα απαντήσω μόνο σε αυτό. Όχι δε με ενοχλεί να έρθουν στην πατρίδα μας, φερ'ειπείν Αρμένιοι ή Σύριοι Χριστιανοί. Και πραγματικά πιστεύω ότι είναι θέλημα Θεού και να επικρατήσει ο Χριστιανισμός, και να σωθούμε εμείς οι Έλληνες. Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

    Ε.Χ.Α

    ReplyDelete
  128. ΠΡΟΣ Ε.Χ.Α

    ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΤΟ "ΕΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
    - ΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    - ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ , ΛΟΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ , ή ΣΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ , ΑΝΤΙ-ΒΟΥΔΙΣΤΗΣΚ.Λ.Π.
    ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΑΝΤΙ", ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ.
    ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΗ, Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΙΣΤΟ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ, ή ΜΑΥΡΟΣ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ή ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΥΚΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ή ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ".

    ReplyDelete
  129. Anonymous8/1/19 16:20

    τι γιατί; γιατι δε ζω με αυταπατες, γιαυτο
    και δε ξερω κανεναν απο το ιντερνετζιδικο και ουτε θελω να ξερω
    διαβασα αυτα που εγραψες εδω και σε κατι αλλα
    και δεν αποτυγχανω να δω το νοημα, που λες, το ειδα
    αλλα απαξ και δεις τη μεγαλη εικονα δεν εχει γυρισμο
    γιαυτο και σου εβαλα το κατεβατο να το δεις και μονος σου
    δεν εχει καμια λογικη και καμια πειθω αυτο το φρενοκομειο
    οποιος εχει γροθο τρωει απιδι και το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο
    και αυτοι εχουμε στησει ολοκληρη φαμπρικα ναουμε
    εχουν κανει το τιποτα επιστημη και την επιστημη τιποτα
    απο που να πιαστεις και τι να αφησεις;
    οταν βλεπεις οτι σου ριχνουν τη χουντα τι αλλο θες;
    οταν βλεπεις οτι σου παιρνουν τη κυπρο τι αλλο θες;
    οταν βλεπεις οτι σου φερνουν τον φυτευτο εθναρχη
    την αντιπολιτευση, του βολευταδες, τους τραγοπαπαδες, ολα
    ολα σε λιστα, ακομα και ποσα μη και δεν και ναι και ου
    ολα ραπορτο με χαρτι και καλαμαρι, τι αλλο θες;
    τι πειθο και εθνικες θρησκειες και πιπες μπλε;
    που ειναι η πατριδα στις ραχουλες;
    γιαυτο και επαψα να ονειρευομαι οτι μπορω να αλλαξω κατι
    γιατι δε μπορω να αλλαξω τιποτα, κομπαρσος ημουν
    πηγα στις ειδικες δυναμεις και νομιζα οτι κατι εκανα
    αλλα μας εβαζαν να εκπαιδευτουμε σε καταστολη πολιτων
    μετα μπηκα σε παραστρατιωτικη ομαδα και νομιζα παλι οτι κατι εκανα
    αλλα μας εβαζαν και κει να εκπαιδευτουμε σε περιεργα κολπα
    μια δυο τρεις πεντε δεκα, αρχισα να ρωταω τι σκατα γινεται
    καποια μερα ξυπνησα και ειπα τελος στο κομπαρσιλικι
    τα μαζεψα και δρομο οπου φυγει φυγει σε αλλη πολη
    μετα αρχισα να το ψαχνω περισσοτερο για να καταλαβω τι γινεται
    και οσο πιο πολυ σηκωνα το χαλί, τοσο πιο μεγαλο χάλι εβλεπα
    παρατησα τα οπλα και επιασα τα βιβλια, ποιος θα το πιστευε;
    απο το πολυ το ξεστραβωμα μια μερα ειδα το φως το αληθινο
    ηρθα αντιμετωπος με αυτο που πραγματικα ειμαι
    και οχι αυτο που νομιζα οτι ειμαι ή αυτο που ηθελα να ειμαι
    μια ζωη με ταιζαν σκατα και ειχε ερθει η ωρα να τα ξερασω
    βγηκα απο το σπηλαιο και δεν υπηρχε ψυχη αποξω
    ημουν μονος σαν την καλαμια στον καμπο
    δεν εφταιγαν ουτε οι ιδεες μου ουτε εγω
    δεν ειχα ποτε ιδεες, ξενες ηταν, φυτεμενες απαλλους
    καταλαβα οτι ειμαι ενας ασήμαντος ανθρωπακος, ενα πιονι
    που δε θα αλλαξω τιποτα και κανεναν γιατι δεν εχω καμια δυναμη
    ουτε γνωσεις ουτε στρατηγικη ουτε σχεδια ουτε τιποτα
    μονο ονειρα που με ταισαν και εγω τα εχαφτα ολα αμασητα
    καταλαβα οτι ημουν σαν τα αμερικανακια που κοροιδευα
    θελει μυαλο για να αλλαξεις το κοσμο και γω δεν τοχω
    μονο αυταπατες ειχα, πολλες αυταπατες με το τσουβαλι
    η μηπως νομιζεις οτι μπορω να σιμωσω τον κισινγκερ;
    ουτε στο χιλιομετρο δε θα μαφησουν να τον πλησιασω
    τερμα η παραμυθα, μαλακιες κομμενες μας τελειωσαν
    εχω ξεκοψει απο ολα, θεους δαιμονες ανθρωπους και απανθρωπους
    η ζωη ειναι να τη ζησεις να νιωσεις ανθρωπος γεματος
    αλλα εγω δεν την εζησα τη ζωη μου και τωρα παει πεταξε το πουλακι
    φρόντισαν να με αφησουν και κουσουρια, κουτσος καταντησα
    πιστεψα σαν μαλακας και υπακουσα
    πιστεψα ανθρωπους ιδεες, πιστεψα τη μαλακια που μεδερνε
    δε ζουμε, νομιζουμε οτι ζουμε
    ολο αυτο το πανηγυρι ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο
    ενα σωφρονιστηριο, μια κολαση, δεν εχει λογικη
    και αυτο το κινητο που εχω στο χερι ειναι το μονο παραθυρι
    για να βλεπω τι γινεται στο κοσμο και τι λενε και οι αλλοι
    και τα λενε και αλλοι, δε τα λεω μονο γω
    δεν ειμαι μονο εγω που ξυπνησα, δε το παιζω εξυπνακιας
    και καθισα και διαβασα και αυτα που εγραψαν οι αλλοι παραπανω
    και μαναψαν τα λαμπάκια γιατι η αληθεια ποναει

    ReplyDelete
  130. Anonymous8/1/19 16:23

    εσυ τι δε καταλαβες απο αυτο που σου δειξα;
    ειναι ολη η ιστορια της μεταπολιτευσης
    και αφου τα καταλαβες τι ρωτας;
    και ολα ειναι μουφα, ολα
    πολυτεχνεια, εθναρχιδες, παπατζηδες, ξεκοκαλαιοι, ευρα
    και συ τα ξερες ολα αυτα; σωπα ρε; και ακομα ελπιζεις;
    σε τι; στο θαυμα της λογικης και με τη πειθω;
    για να αλλαξουν αυτα θες μυστικη εθνικη οργανωση
    θες λεφτα, θες οπλα, θες σχεδιο, διασυνδεσεις, θες πολλα
    που ντα; στη φαντασια μας; στα ονειρα;
    ολη η ελλαδα ζει στην κοσμάρα της, ειναι η ωμη αληθεια
    ο καθεις στον αυτιστικο του κοσμο, αφασια
    οσες μασκες και να πεσουν, θα τις ξαναφορεσουν παλι
    και δε τρεχει καστανο, μη νομιζεις οτι κατι κανεις
    σιγα μη δουνε το διεθνισμο, αφου σε αυτονα πονταρουν
    πουτιν ακουνε και εκστασιαζονται
    απο τα ορλοφικα που τους πουλαγανε προφητειες με ξανθο γενος
    αλλα το μετρητήρι μετραει αντιστροφα για ολους
    δεν εχει διεξοδο απο αυτο που ερχεται
    δε ζουμε στην εποχη του σπαρτακου, ζουμε σε αλλες εποχες
    και ο καθενας την παλευει οπως του κοβει η γκλαβα
    ολοι το πονο μας γραφουμε, και ολοι μας γραφουνε
    αλλα εγω οποιος μου την πεσει θα τραβηξω τη περονη και τελος
    και μαζι με μενα θα παρει ο χαρος και αρκετους απο δαυτους


    ενας πρωην μαλακας

    ReplyDelete
  131. Anonymous8/1/19 16:55

    Πιστεύω ότι απάντησα ήδη, αλλά ας τα επαναλάβω. Έχω βαθιά πεποίθηση μέσα μου ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς, όπως στην κατακλυσμιαία εποχή του Νώε, μόνο που τώρα θα συμβεί η Δευτέρα Παρουσία και θα κριθούμε όλοι. Οπότε όλα τα άλλα δεν πιστεύω ότι έχουν κάποιο νόημα να τα αναλύσω, γιατί δε θα συμβούν. Προς Θεού δηλαδή, δε θα εξαφανιστούμε οι Έλληνες πριν τη Δευτέρα Παρουσία, αυτό δε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ούτε και αναφέρεται πουθενά στην Καινή Διαθήκη και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά ακόμα και αν συνέβαινε θα ήταν σχέδιο του Θεού και θα μας εξασφάλιζε μια θέση στην αιώνια ζωή. Και όχι δε θα είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν η κόρη μου παντρευόταν κάποιον άλλον χριστιανό ανεξαρτήτου εθνικότητας, αν και θα προτιμούσα να είναι Έλληνας χωρίς βέβαια αυτό να έχει και μεγάλη σημασία, αλλά σίγουρα θα είχα πρόβλημα αν δεν ήταν χριστιανός και δε θα ενέκρινα το γάμο. Τώρα ούτε και με τους χριστιανούς πρόσφυγες έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα με τα προβλήματα της οικονομίας μας θα μπορούσε να δεχτεί εκατομμύρια πρόσφυγες, άρα αυτά δεν είναι ρεαλιστικά και δε πιστεύω ότι θα συμβούν.


    Ε.Χ.Α

    ReplyDelete
  132. ΠΡΟΣ "ενας πρωην μαλακας"

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΧΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ "ενας πρωην μαλακας". ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΖΩΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΜΕΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ , ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.

    ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ , ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΩ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΝΤΙΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ , ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.

    ReplyDelete
  133. ΠΡΟΣ Ε.Χ.Α
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.
    ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ/ΕΓΓΟΝΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΛΟΦΥΛΟΥΣ/ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ , ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΝ ή/και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
    ΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ , ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ.

    ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ... "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... "ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ".

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

    ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΟ-ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

    ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΗ, ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΚΑΛΗ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ , ΚΑΛΛΙΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ή ΜΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΓΩ, ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΣΤΟ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ, Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ...

    ΞΕΧΑΣΑ, ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΝΕΒΕΙ...

    ReplyDelete
  134. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΛΟΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, Η/Υ ΚΛΠ (!!!). ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;;; ΑΠΑΠΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΗΣΚΟΣ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΧΑΧΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ;;;

    ReplyDelete
  135. ΝΑΙ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΡΥΟ. Π.Χ "ΚΡΥΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ" ή "ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ" . "ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ " κ.λ.π
    ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ , ΑΝ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΥΤΟΣ -ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
  136. ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ; ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΓΟΥΡΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!

    ReplyDelete
  137. Anonymous9/1/19 09:37

    ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ/ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΕΡΕ ΣΟΥΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ.

    ReplyDelete
  138. Anonymous9/1/19 20:08

    https://dia-kosmos.blogspot.com/2015/01/blog-post_37.html

    ReplyDelete
  139. Πατριώτης10/1/19 01:37

    Ποιά είναι η γνώμη σου για την 'Ελεύθερη Πατρίδα' (eleftheripatrida.gr/idritiki-diakirixi/poioi-eimaste);

    ReplyDelete
  140. Anonymous10/1/19 02:56

    https://www.youtube.com/watch?v=II9zAeZSyeE

    ReplyDelete
  141. "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ: http://eleftheripatrida.gr/theseis-protaseis/genikes-theseis ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ (9). ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ (5) ... γ, δ, ε, ζ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ. στ) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ , ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ή/και ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    6. α) ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ Κ.Λ.Π
    γ) Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ( 7.) ΤΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΘΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. (ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ)
    δ) ΕΑΝ ΤΩΡΑ, ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    8. γ. ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΜΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε; ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΕ; Ο ΠΟΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε.Ε. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ή ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ. ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ReplyDelete
  142. 10/1/19 02:56

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΜΩΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ-ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΡΗΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΙΑΠΑΠΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΘΡΗΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΙΜΙΣΜΟΥ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ή ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    ReplyDelete
  143. Anonymous11/1/19 19:04

    "Και καταλήγει: «Δεν είναι απίθανο, πάντως, να δηλώνουμε ότι πιστεύουμε στην ύπαρξη του Θεού απλώς και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι Έλληνας, ή έστω φιλέλληνας. Είμαστε δηλαδή λαός περιούσιος. Έτσι φρονούμε». Η Εκκλησία του Χριστού ουδέποτε ταυτίστηκε με κάποιον λαό. Ο Χριστός ήρθε ώστε δι’ Αυτού να σωθούν όλοι οι άνθρωποι όλων των εθνών, όλων των εποχών. Ο Εθνοφυλετισμός αποτελεί αίρεση, που έχει καταδικαστεί από Άγιες Συνόδους και από Πατέρες της Εκκλησίας μας. Κανένα έθνος και κανένας λαός δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο προνόμιο, να αποτελεί τον περιούσιο λαό του Θεού. Ο περιούσιος λαός του Θεού στην εποχή της Καινής Διαθήκης είναι όλα τα μέλη της Εκκλησίας, σε οποιαδήποτε φυλή, ή έθνος και αν αυτά ανήκουν. Όπως τονίζει ο απόστολος: «Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε. Ουκ ένι Ιουδαίος, ουδέ Έλλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυ, πάντες γαρ υμείς εις έστε εν Χριστώ Ιησού» (Γαλ.3,26-28). Οι όντως ανεκτίμητες υπηρεσίες του Ελληνισμού στην Εκκλησία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν καμιά έννοια περιουσίου λαού."

    Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών.

    http://www.efenpress.gr/2019/01/blog-post_53.html

    ReplyDelete
  144. 11/1/19 19:04

    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΜΟΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ "ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΑΟΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΜΕΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ" ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ -ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΒΠΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 9.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 7.000.000 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΥΠΙΚΑ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΗΤΑΝ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    Ο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΘΡΗΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ή ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΜΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΟΜΑΧΟΥΣ) ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΡΑΜ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ.

    ReplyDelete
  145. Anonymous11/1/19 20:14

    https://www.epirus-ellas.gr/2010/12/ufo_30.html

    ρε σεις για ποια εθνικη θρησκεια μιλατε; ρε εδω μιλαμε για τρικυμια εν κρανιο. δειτε δω ρε. ο κοσμος δε ξερει ουτε σε τι πιστευει. παιζει να μη το εχει ψαξει και καθολου. ειναι ολα μεσα του ετσι γενικα και απροσδιοριστα. ολα ενα. ρουχα μαζι που πλυθηκαν και εχουνε γινει ουρανιο τοξο. δειτε ρε σεις τι πιστευει ενας επαρχιωτης δημοσιογραφισκος β' διαλογης που εχει πολιτικο παραμαγαζο και μαγαζακι για τα φραγκα των διαφημησεων και για να κανει το κοματι του αραχτος απο το σπιτακι του. κοιταξτε στα σχολια τι λεει το σουργελο. πιστευει και δε πιστευει στην εθνικη θρησκεια. τι λεει το ατομο; ενα ψυχιατρο γρηγορα. και εντος και εκτος και επι τα αυτα. ουφο διας και γιαχβε ολα στα καρβουνα. ρε ειναι σαν αυτο που λεγε ο τσουκαλας.. και ολυμπιακος και παναθηναικος, και αντρας και πουστης. τρελα στο τεραγωνο. χαμαρα με το φαρασι στο κρανιο του νεοελληνα. ολα αχταρμας. γιαχβε διας αριστιρα και ουφο ολα στο μιξερ. κοιταξτε τι ιδεα εχει ο νεοελληνας για την αφεντια του, ρε μεχρι και ο τελευταιος καραγκιοζακος που το παιζει δημοσιγραφαρα αποφυτος απο το ιεκ παρακμη με κοπυπεηστ. αυτο δεν ειναι ουτε καν δημοσιογραφια. ειναι προπαγαντα. ποσταρει οτι αντηχει τις αποψεις του. τυφλα ναχει το σπιγκελ. αλλα το παιζει δημοσιογραφαρα. τιτλοι για κλικμπειτ. φωτογραφιες ξεκαρφωτες. οτι ναι και αγιος ο θεουλης γιαχβε και ο εξωγηινος διας με τα ουφο. νταξ ο τυπακος παιζει και να μη ξερει τι ειναι δημοσιογραφια. ο ενας κλεβει απο τον αλλο. αλλα αναθεμα και αν ξερει τι ειναι θρησκεια. η εθνικη και η διεθνικη τον μαρανε. αυτο ειναι το γελοιο γελαδισταν. μικροαστουληδες που θελουν να ταχουν καλα με ολους. και περιμενεις μετα να ξυπνησουν τα προβατα; μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

    ReplyDelete
  146. Anonymous13/1/19 01:16

    http://fonitisypaithrou.gr/?p=152

    να και αλλο ενα ωραιο παραδειγματακι αμορφωτου ανθρωπακου χωριατακου που παθαινει μια σπανια κριση συνειδησης και γραφει ενα απλο μικρο αρθρο (αυτος το λεει αθρο, αλλα τουλαχιστον καταλαβαινει οτι ειναι αγραμματος) και αναρωτιεται γιατι δεν αντιδρα κανενας. σπανιες στιγμες στο γελοιο γελαδισταν που οι χωριατομικροαστουληδες απογονοι (???) των Ελλανιων.. καταλαβαινουν οτι κοινως τα σκατωσαν και χαντακωσαν τα παιδια τους.. να το ξαναπω.. ο χωριατακος λεει οτι χρειαστηκε μια 7-8ετια για να ξυπνησει και να αρχισει να ψαχνεται για αξιες.. φανταστειτε για τι υπνο μιλαμε.. και εσεις μετα αναρωτιεστε για εθνικη θρησκεια. στανταρ!! το αλλο με το τοτο το ξερετε; μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

    φιλαρακο το ξερω οτι η αληθεια ποναει, αλλα παρτε το αποφαση το γελαδισταν ειναι σε φαση παρακμης. το γενικο επιπεδο ειναι ποοοοολυ χαμηλo. εσεις ειστε πολυ ψαγμενοι. σοβαρα τωρα. ειστε τοσο ψαγμενοι που ψιλιαζεστε το μεγαλειο των προγονων

    ReplyDelete
  147. Anonymous13/1/19 04:22

    https://www.youtube.com/watch?v=zSwoDo_LXYo

    ReplyDelete
  148. Anonymous13/1/19 06:52

    https://www.youtube.com/watch?v=7DjzY5unrCA

    η νεα γενια.. η ελπηδα μας.. καμαρωστε!! θελετε και εθνικη θρησκεια; λολ μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

    ReplyDelete
  149. 11/1/19 20:14
    13/1/19 01:16
    13/1/19 06:52

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΙ, ΨΑΓΜΕΝΟΙ, ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ή ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ. ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ "ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΙ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ..."ΣΚΑΓΙΑ" ΤΗΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 3/4 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ.
    ΔΕΝ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑ ΚΑΤΙ ΕΥΦΥΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ (ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΚΕΙΑ), ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ-ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΟΗΜΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ή ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ReplyDelete
  150. Anonymous13/1/19 22:59

    "Then, what did Hitler believe? Weikart convincingly writes that, although there is no evidence that he explicitly applied the term to himself, Adolf Hitler was a pantheist. Hitler was educated in an Austrian Christian school. However Hitler loved spending time in nature, and often spoke of nature and God interchangeably. Hitler believed that the world was willed and ordered by nature, which he gave divine properties. However, Hitler’s worldview was closer to a materialistic awe for the orderliness of the universe than to mystical panentheism. While Hitler saw nature as God, his worldview allowed little room for the supernatural. For example, Hitler did not believe in an afterlife in the way most people understand the term. Rather, his concept of the afterlife was that the collective memory of the greatness of a nation would be passed on in history. Weikart notes that while all nouns are capitalized in German, English translations of Mein Kampf—including the one billed as the “Official Nazi Translation”—consistently translate Natur as “Nature” with a capital “N.” In Weikart’s view, Hitler actually derived his anti-Semitism in part from the racist, pseudo-biological social Darwinism of German biologist Ernst Haeckel."

    http://hellenicns.gr/2018/09/22/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b2%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%ac%ce%b9/


    καποια στιγμη πρεπει να το παρουμε αποφαση. οι ελληνες εχασαν. συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. η αλεξαντρεια η εσχατη ηταν το τελευταιο ενδοξο ξεψυχισμα. μετα κατσικωθηκε ο θεος της ερημου. και οι περσες εχασαν και μετα κατσικωθηκε και σε αυτους ο θεος της ερημου(η ισλαμικη βερσιον).

    στο μεταξυ περασε πανω απο μια χιλιετια γτπ σαν νερακι με αγιαστουρα και ψαλμωδιες και μαλακυνση εγκεφαλου...

    φαστ φοργουορντ στο σημερα. μεχρι και τη σημαια μας αλλαξαν το '75 και δεν εβγαλαν αχνα . για να ερχεται ο σταθμαρχης και να νιωθει οτι βρισκεται στο αμερικα. ολα εξαμερικανιστηκαν. τωρα η νεα γενια ειναι για κλαματα. ο κατσιφας ηταν η εξαιρεση. οποιος δε το βλεπει ειναι τυφλος η χαζος. δεν υπαρχει καμια ελπιδα οσο ο κοσμος ξυπναει με ρυθμο χελωνας. εδω δεν καταλαβαινουν τα βασικα θα καταλαβουν την σημασια εθνικης θρησκειας; τον βοθρολομαιο τον εχουν στο τσεπακι τους, μπορει και τον τζερονυμο. δεν παιζει να αλλαξουν τιποτα προς το εθνικο.

    η βαση των εθνικοσοσιαλ ηταν εξ αρχης αυτη που περιγραφεται παραπανω με σημα τον μαυρο ηλιο. τα περισσοτερα εθνικ γκουπς σε ευρωπη και αμερικα απο κει αντλουν στηριγματα. στο γελαδισταν της φαιδρης πορτοκαλεας υπαρχουν ακομα ιστορικα αποθεματα απο τους ενδοξους προγονους. σημερα στο υπο κατοχη ευρωπαϊσταν, 20.000 ειναι ολοι κι ολοι οι οπαδοι του asatru αν και αυξανονται. ενω στο γελαδισταν ειναι 100.000 οι συμπαθουντες των αρχαιοθρησκων που και αυτοι αυξανονται. πχ ο μικροαστουλης καραγκιοζακος δημοσιγραφισκος β' διαλογης που δεν ξερει ουτε τι του γινεται και που εβαλα πανω σαν παραδειγμα βρισκεται οριακα στο γκρουπ και παταει με το ενα ποδι εξω στον γιαχβε και με το αλλο ποδι παταει μεσα στον δια, δλδ σχιζοφρενια. τεσπα

    το ποστακι πρεπει να αγγιξε χορδες και απεκτησε δικη του δυναμικη για να καταντησει βαηραλ φεηγ βολαν στο disqus και στο φβ τσατ. αλλα αυτοι που τα λενε μεταξυ τους στον εικονικο καφενε για να περνανε την ωρα με τη φραπεδουμπα στο χερι ειναι οι περισσοτεροι γελοιοι, χριστοπιστοι, τρολακια, ξερολες και χαζοβιολες. με τη πρωτη κανονια θα κρυφτουν στο λαγουμι τους

    πολυ λιγες πρωτοβουλιες παιζουν σοβαρα απο ατομα που φαινεται να ξυπνησαν. αν πηραν και αλλοι το μηνυμα θα δειξει. μεχρι τοτε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος. τεσπα

    ReplyDelete
  151. Anonymous13/1/19 23:47

    https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fscontent.fath3-3.fna.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F49086024_911702519034314_3500004459084251136_n.jpg%3F_nc_cat%3D105%26_nc_ht%3Dscontent.fath3-3.fna%26oh%3D2ecbeb90defb58c74e69e5e0e60538af%26oe%3D5CC365F8&key=6WbimhjmukljZiuM4w4AYg&w=800&h=491

    ReplyDelete
  152. Anonymous14/1/19 01:21

    www.youtube.com/watch?v=zqIFuu8CUwY


    Constantine XI

    ReplyDelete
  153. 13/1/19 23:47

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΨΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ReplyDelete
  154. Anonymous14/1/19 12:21

    "ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ."

    Υπόψιν ότι ακόμα και ο Άγιος Παϊσιος, του οποίου οι εθνικιστικές προρρήσεις κυκλοφορούνε παντού, αποτειχίστηκε και πέθανε από καρκίνο.

    ReplyDelete
  155. Anonymous14/1/19 12:29

    www.youtube.com/watch?v=zpL5hjJJlWs


    Constantine XI

    ReplyDelete
  156. Anonymous26/1/19 10:30

    Χάσατε!

    Πολύ το φχαριστήθηκα...

    «Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν» λένε, αυτό δε λένε;

    Όχι μόνο εθνική θρησκεία δε μπορείτε να φτιάξετε, αλλά ούτε απόκομμα. Κάθε δημόσια "ψωνάρα" την έχει δει κομματάρχης, αλλά όλοι αυτοί αναμεταξύ τους δε μπορούν ούτε να συνεργαστούν. Οι αναλύσεις και οι αναδημοσιεύσεις σε μάραναν. Μου θες και εθνικό ηγέτη. Μου θες και εθνική στροφή. Μου θες και αποτελέσματα. Πάρ'τα!

    Τα χειρότερα έρχονται...

    Άλλαξε και τον τίτλο του μπλογκ σου σε ΑΝ-ΙΣΧΥ-ΡΟΣ.

    ReplyDelete
  157. 26/1/19 10:30

    ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ "ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ" ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΖΟΧΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΜΑΡΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
    ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ) ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (ΑΝΤΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΩ.

    ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ* ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΕΝΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ) ΝΑ ΤΟ "ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ". ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΑΓΙΩΣ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕΓΑΛΗ) ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

    * Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ, ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΖΗΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΖΩΟ.

    ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.

    ReplyDelete
  158. Anonymous26/1/19 12:54

    Είπα εγώ πουθενά ότι είμαι έλληνας;

    Εμένα πάντως, τόσα χρόνια στη δουλοπαροικία σας, δε με άγγιξε η "διαχρονική υπερδύναμή" σας. Με άγγιξαν όμως οι προσβολές σας, για αυτό και τώρα το φχαριστιέμαι. Και το φχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο, όταν σκέφτομαι ότι τόσα χρόνια τα είχα όλα τζάπα από το κράτος σας και έβγαζα και αφορολόγητα λεφτά. Τώρα πια μπαίνω και βγαίνω όποτε θέλω και ούτε τα χαρτιά μου δε κοιτάνε. Και ούτε ένα ευρώ δε σας ακουμπάω, ακόμα και για καφέ σε δικούς μας τα δίνω.

    Μας υποτιμήσατε, οργανωθήκαμε καλά. Εσείς μας φέρατε, εσείς μας βάλατε στα σπίτια σας. Αλλά σας μάθαμε καλά. Και είμαστε περισσότεροι από σας, άλλο που οι μισοί είμαστε ακόμα στην Κοσόβα και στην Τουρκία. Μόλις σας πάρουμε την Τσαμουριά θα γυρίσουμε. Τουρκία και Αλβανία είμαστε μια γροθιά. Εξάλλου τι σχέση έχετε εσείς τώρα πια με τα αγάλματα και τα ερείπια; Pigs σας λένε όλοι. Τεμπέληδες είστε. Μόνο για αναλύσεις είστε και για παινεψιά. Μόνοι σας τα βγάλατε τα μάτια σας. Αποδειχτήκατε ανίκανοι σε όλα. Χάσατε, χάνετε και θα χάσετε.

    Το '22 σας πετάξαμε στη θάλασσα. Το '55 και το '64 σας διώξαμε από την πόλη. Το '74 μας είπατε να έρθουμε και ήρθαμε. Το '96 κατεβάσατε την περηφάνεια σας και την πήρε ο αέρας. Το '09 γίνατε ρεντίκολο σε όλο τον πλανήτη από τους τοκογλύφους. Το '19 ξεπουλήσατε μέχρι και την ιστορία σας. Όπου να'ναι, αν όχι φέτος του χρόνου, θα σας πάρουμε και την Τσαμουριά. Η σημαία μας ήδη κυματίζει στην Άρτα.

    www.tribune.gr/wp-content/uploads/2017/02/alvaniki_simaia_komvos-630x400.jpg

    Κάποιοι σας προμοτάρουν συνεχώς στο disqus, τον thesecretrealtruth, εσένα, τον Διόδοτο τον Redskywarning και άλλους της φάρας σας. Άμα εσείς είστε τόσο πεσμένοι ψυχολογικά, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όλοι οι υπόλοιποι γέροι και γριές θα πέσουν στα γόνατα και θα μας παρακαλάνε, όταν θα μπουκάρουμε στα σπίτια σας και θα σας πιάσουμε στον ύπνο. Νύχτα θα'ρθουμε, έχουμε κρύψει καλάσνικοφ παντού. Οι νέοι σας παράτησαν και φύγαν. Άρα, γιατί να μην έρθω και να σου πω ότι, όπου να'ναι, θα σας κατακτήσουμε; Τι έχω να φοβηθώ, εσένα ή τον Δία σου;


    Shqipëri

    ReplyDelete
  159. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΑΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ; ΕΜΕΝΑ ή ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΟΥ;
    ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ... ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΛΕΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ , ΗΠΕΙΡΟΣ. (ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΒΑΝΙΚΑ , ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΛΑΤΕ ... ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

    Υ.Γ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ DISQUS. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.

    ReplyDelete
  160. 26/1/19 12:54

    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

    ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
    1) ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Shqipëri ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

    2) ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΓΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

    3) ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΟΠΕΣ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    4) Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙΚΗ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ 1/10 ή 1/30 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΘΑΨΕΤΕ. ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΝΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΙΛΗΜΜΑ
    α) ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΩ
    Β) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. (ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ)

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ReplyDelete
  161. 5) ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ 80% ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟ: https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_171.html
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΙΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΕΡΣΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΜΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΕ Ε.Δ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΠΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ 4 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ . ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ.

    7) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΜΟΛΙΣ ΚΙΝΗΘΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΑΦΩΝ.

    6) ΚΑΥΧΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ; ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΧΟΤΖΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ '22 ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ (ΤΣΕΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΡΚΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.

    7) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑΣ (Ο ΜΙΣΟΣ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ReplyDelete
  162. 8) ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ή ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ή ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΧΛΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΥΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΙΙΤΕΣ.

    9) ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΣΙΜΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΦΥΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.

    10) Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΕΣΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ "Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ. ΕΣΥ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ) ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΒΟΣΝΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ Η Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ.

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΕΤΗΡΟ ΟΡΚ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ . ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ (ΑΠΟ ΤΟ 500Μ.Χ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ "ΑΒΑΡΟΙ", "ΚΟΥΜΑΝΟΙ", "ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΟΙ". Η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΟΛΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΜΑΓΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΕΛΙΞΗ.

    ReplyDelete
  163. Anonymous27/1/19 05:09

    Περίμενες απάντηση; Άκου την δημόσια, για να δεις ότι δε σε φοβόμαστε καθόλου, ούτε εσένα ούτε τον Δία σου.

    1) Την ελληνική σημαία την κρατάνε επειδή αρίστευσαν, όχι επειδή νιώθουν/ουμε έλληνες. Και όταν επιστρέφαμε στο σπίτι μας μετά τις παρελάσεις, σας εμπαίζουμε στα Αλβανικά. Τα παιδιά σας ούτε τι γιορτάζουν δεν ξέρουν, απλά ρώτα τα. Και αν είστε πιο έξυπνοι, όπως πιστεύετε, τότε πώς γίνεται ακόμα και σε αυτό να σας ξεπερνάμε; Ή μήπως είστε τεμπέληδες; Αν δε μας θέλατε, ας μην ανοίγατε τα σύνορα. Αν και εμείς και πάλι θα σας κατακτούσαμε.

    2) Πρόσεξες πόσοι έλληνες, ιδίως στην Τσαμουριά, νυμφεύτηκαν Αλβανίδες; Κοίταξέ το, ρώτα, ψάξ'το... θα εκπλαγείς. Όλοι οι Μουσουλμάνοι στις Τουρκικές σχολές, ακόμα και απο την Αν.Θράκη, και οι Μουσουλμάνες παντρεύονται μόνο Μουσουλμάνους. Οι άλλοι γάμοι που λες, γίνονται για να πάρουμε τις περιουσίες σας.

    3) Φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ δεν είσαι υπέρ της επικράτησης των καλύτερων γονιδίων; Εσύ δε μιλάς για εθνική, δηλαδή φυλετική, επικράτηση, με κάθε μέσο; Άρα με κατηγορείς που επικρατούμε; Δηλαδή, πώς προτιμάς να επικρατήσουμε; Θα σε βόλευε καλύτερα με μια παρτίδα σκάκι, όπως στην αφίσα του Predator vs Alien; Γενετικά κατώτερες επιμειξίες είστε, αλλιώς θα είχατε επικρατήσει. Ούτε εθνική κυβέρνηση δε μπορείτε να εκλέξετε, και περιμένετε μόνο να εκπληρωθούν οι προφητείες. Ακούω τον Φίλη και γελάω. Για μας δουλεύετε, για αυτό και χάνετε.

    4) Το σκεπτικό μας είναι απλό, χιλιοδοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Παρακλάδι του UÇK είμαστε, στην πράξη. Έχουμε τη βούληση, έχουμε το σχέδιο, έχουμε ηγεσία να μας συντονίσει, και έχουμε και τα όπλα (που σιγά μην τσιμπήσω τα ψέματα που γράφεις, ότι δήθεν δε δουλεύουν). Σας πολεμούμε ήδη, με πολλούς τρόπους. Στοχεύουμε τα μυαλό σας, αλλά σύντομα θα χτυπήσουμε και τα κρανία σας. Και δε θα προλάβετε να αντεπιτεθείτε, γιατί θα είστε απασχολημένοι, και τα αεροπλανάκια σας, θα τα καταρρίπτουν οι Τούρκοι. Ο πόλεμος θα λήξει και θα κερδηθεί σε 72 ώρες, όταν σας επιτεθούμε προσχηματικά από την Τουρκία, από την Αλβανία ατάκτως, από τη Βόρεια Μακεδονία επίσης ατάκτως, και από μέσα. Ξέρεις πόσοι είμαστε μέσα, από το '91; Ακόμα και στο "στρατό" σας που είναι για γέλια, και το παραδέχεστε και μόνοι σας. Συν τους 500.000 μετανάστες και πρόσφυγες απο το '15. Συν την μόνιμη ταξιαρχία των γνωστών αγνώστων που και αυτοί θα είναι απέναντί σας. Όλοι μας κουβαλάμε ασυρμάτους και κινητό με GPS, ώστε η ηγεσία ξέρει άμεσα που είμαστε. Εγώ ήδη κυκλοφορώ ανάμεσά σας, πάνοπλος με μαχαίρι και σιδερογροθιά και ό,τι άλλο χρειάζομαι. Ένα sms περιμένουμε όλοι. Δε θα σας βοηθήσει κανένας. Δε θα ξέρετε από που σας ήρθε. Της πρεσβείας του πράκτορα, θα γίνει. Θα χυθεί πολύ αίμα. Θα καίγονται οι πόλεις και τα χωριά σας. Μπλόκα παντού με καμμένα αμάξια. Η αστυνομία και η πυροσβεστική θα χάσουν αμέσως το μπούσουλα. Η πολιτική προστασία το ίδιο, όπως με τη φωτιά. Τα τηλεφωνά σας θα μπλοκάρουν, όπως το '99 με το σεισμό. Πανικός παντού. Ούτε κονσέρβες δεν θα έχετε. Θα ψοφήσετε από την πείνα. Η οικονομία σας θα καταρρεύσει. Οπότε μη μιλάς για τα Tiranë. Θα κατακτηθείτε από την Τουρκία. Και θα συρθείτε σε ταπεινωτικές διαπραγματεύσεις για συνθηκολόγηση. Έτσι κερδίζονται οι πόλεμοι.

    5) Όλοι οι Τσάμηδες, όμως, θέλουμε την Τσαμουριά. Και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Και θα την πάρουμε. Αυτό εγώ το καταλαβαίνω πολύ καλά. Αυτό που εσύ δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι η Αλβανία παραμένει Ισλαμική. Το ποσοστό των μη Μουσουλμάνων είναι μονοψήφιο, και όποιος δεν ασπαστεί, στο τέλος θα εξοντωθεί. Απλό και κατανοητό. Βλέπεις που εγώ έμαθα μέχρι και ελληνικά για να καταλάβω τον εχθρό μου, πριν σας κατακτήσω.

    ReplyDelete
  164. Anonymous27/1/19 05:14

    6) Οι ίδιοι Αμερικάνοι που σας τελειώνουν σιγά σιγά εσάς, εννοείς; Που προωθούν την Μεγάλη Αλβανία και την Μεγάλη Μακεδονία; Που βγάζουν τις πυραμίδες από τα σύνορα; Για αυτούς μιλάς; Που δε σας αφήνουν να κάνετε τίποτα; Που όταν κάηκαν 300 από σας στην φωτιά με τα αυθαίρετα, οι Αμερικάνοι έδωσαν εντολή στο ΝΑΤΟ να παραμείνει αμέτοχο; Ούτε τον στρατό σας δεν ελέγχετε. Ακόμα και ο αρχιστράτηγός σας πιόνι είναι. Στην Τουρκία έγινε εκκαθάριση, ο Ερντογάν δίνει εντολές. Ενώ σε σας, εντολές δίνει το ΝΑΤΟ. Ακόμα και αν ο Τραμπ βγει από το ΝΑΤΟ, οι Γερμανοί, οι οποίοι θα κάνουν κουμάντο μετά, ποιους φαντάζεσαι ότι θα ευνοήσουν; Τους Τούρκους, με τελικό αποδέκτη την Κίνα, βεβαίως. Άρα, και εμάς. Εγώ δεν έχω τέτοιο διαβατήριο που λες, και δεν το χρειάζομαι. Ζω ήδη στην Τσαμουριά, την νιώθω δικιά μου, περπατάω στον τόπο μου, και σε δυο χρόνια από τώρα το πολύ, θα είναι και επίσημα δικιά μας. Ήδη έχω σταμπάρει το σπίτι που θα μένω, και θα το πάρω με τα όπλα.

    7) Ξέρω πως μου φέρθηκαν, όσο καιρό έμεινα εκεί. Πολύ καλύτερα από εσάς. Και ξέρω και τι λέγαμε για σας, κάθε φορά που η κουβέντα έφτανε στο γιουνανιστάν. Ούτε ένας δε με είπε τηγανοκέφαλο. Αλβανοί και Τούρκοι είμαστε μια γροθιά, και έχουμε εφεδρείες παντού, από το Αζερμπαϊτζάν και το Πακιστάν μέχρι την Κροατία, ενώ εσείς δεν έχετε ούτε έναν σύμμαχο, κανένας δε θα σας βοηθήσει και η κυπριακή φρουρά είναι για γέλια. Μόνο εχθρούς έχετε ή αδιάφορους στο δράμα σας και στις αυταπάτες μεγαλείου που σας έκαναν να πιστεύετε οι Εγγλέζοι και οι Βαυαροί, ότι δήθεν είστε απόγονοι σπουδαίων, ενώ ήταν ψέμα για να διαλυθεί η Ισλαμική Αυτοκρατορία. Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και εμείς έχουμε πόλεμο με εσάς και με τους κωλοσέρβους, και είμαστε ένα βήμα πριν σας νικήσουμε.

    8) Είναι αλήθεια ότι ακόμα και τον εθνικό σας ύμνο τον έγραψε εβραίος; Είναι αλήθεια ότι τη σημαία σας την έδωσαν οι ξένοι; Είναι αλήθεια αυτά που λένε για την Αθηναϊκή Λέσχη και το Αμερικανικό Κολέγιο; Αλήθεια, εσείς γιατί ακριβώς μπορείτε να περηφανεύεστε; Για τους 300 του Λεωνίδα που ακόμα και εκεί χάσανε; Για το '40 που ακόμα και εκεί χάσατε; Ή μήπως για τη γενοκτονία 100.000 δικών μας στην Τσαμουριά; Οι ευρωπαίοι σας έκαναν τη ρούμελη έθνος-κράτος για το κέρδος σας. Αποικία χρέους είστε. Φαντάζεστε ότι είστε οι καλύτεροι στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά τι έχετε καταφέρει πρόσφατα; Και είστε σίγουρα απόγονοι αυτών που έφτιαξαν τα αγάλματά που έχουν στα μουσεία τους οι Εγγλέζοι; Ειδωλολάτρες είστε, λατρεύετε τα είδωλα των προγόνων σας ευημεριστικά, σαν να ήταν θεοί, αλλά δεν ξέρετε ούτε αν είστε Έλληνες. Όχι DNA, αλλά ούτε καν απογραφή δε τολμάτε να κάνετε. Πόσοι είστε έλληνες; Και από εσάς που είστε όντως έλληνες, πόσοι νιώθετε έλληνες; Ελάχιστοι, μηδαμινοί. Μόνοι σας το παραδέχεστε, ακόμα και σε δικά σας σχόλια, παραπάνω. Είστε φυλή πως εξαφάνιση. Για μένα, μακάρι να μην υπήρχαν ούτε ελληνόφωνες.

    9) Τόσο το καλύτερο που δε μας βλέπετε ως απειλή. Μας κάνετε το σχέδιο να σας εξοντώσουμε ακόμα πιο εύκολο. Πρώτα θα πάρουμε την Κοσόβα και μετά είναι η σειρά σας. Όλα τα μονοπάτια στην Τσαμουριά και όλα τα σημεία διαφυγής τα ξέρουμε με κλειστά μάτια. Και είμαστε παντού. Στα χωράφια σας, στα σπίτια σας, στα μαγαζιά σας, φυλάμε τα παιδιά σας. Θα τα κάψουμε όλα τα χωριουδάκια σε μερικές ώρες. Όλα θα γίνουν την ώρα που κοιμάστε. Θα κόψουμε την ηλεκτροδότηση, μέχρι και το φράγμα του Λούρου μπορούμε να ανατινάξουμε. Το αντάρτικο πόλης θα το αναλάβουν οι γνωστοί άγνωστοι. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι πόλεις στην Τσαμουριά. Εύκολα πράγματα. Αμάξια έχουμε, κάυσιμα κρυμμένα έχουμε, στέκια έχουμε. Και παντού θα ακούγεται الله أكبر. Ξέρεις πόσα όπλα και πόσα λεφτά έχουμε στο Lazarati; Μέχρι και αντιαρματικά. Και η Σαλούν θα γίνει πρωτεύουσα, γιατί έτσι το θέλουν όλοι να γίνει, και εσάς δε σας υπολογίζει κανένας. Μέχρι να έρθεις εσύ με το πλοίο της γραμμής από κάτω και οι σλάβοι του Πούτιν με το αμάξι από πάνω, εμείς θα σας έχουμε αποτελειώσει.

    ReplyDelete
  165. Anonymous27/1/19 05:30

    10) Όσο πιο απογοητευμένοι είστε μεταξύ σας, τόσο το καλύτερο για μας. Φαγωθείτε. Και στατιστικά να το δεις, κάθε μέρα αυτοκτονούν 3 από σας. Ενώ από μας, κανένας. Και για ποιους αληθινούς έλληνες μιλάς; Που είναι όλοι αυτοί κάθε μέρα και δεν τους έχω δει εγώ; Ένας Κατσίφας τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και του σπάσαμε σαν κοτσίφι. Αλλά, άμα ακόμα και οι ελληνόφωνες σας έχουν γραμμένους, και πάλι τόσο το καλύτερο για μας που σας έχουμε ξεγραμμένους.

    11) Όχι μόνο δε θα χάσουμε την νότια Αλβανία, αλλά εσείς θα χάσετε και την Τσαμουριά, όπως χάσατε και όλα τα άλλα, μέχρι τώρα. Εδώ είμαστε και θα το ζήσετε, σύντομα, αν όχι φέτος, του χρόνου. Εξάλλου, πάντα ήθελα και ένα οικοπεδάκι σε νησί με θέα το αιγαίο, ήρθε η ώρα να το αποκτήσω στα Δωδεκάνησα. Ξέρεις τι ακούω στην Τουρκία κάθε φορά που πηγαίνω; Θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας, πίνοντας τσάι στη γαλάζια πατρίδα μας. Και το εννοούν. Κοίτα πόσους πυραύλους φτιάχνουν κάθε μήνα. Κοίτα πόσα τανκς με αυτοπροστασία φτιάχνουν. Κοίτα πόσα πλοία φτιάχνουν. Κοίτα πόσες ασκήσεις κάνουν. Μέχρι και το Πακιστάν θα πολεμήσει για μας, με Τουρκικές φρεγάτες στο αιγαίο. Περιμένεις βοήθεια από την Αμερική; Οι Αμερικάνοι είναι πιόνια του Ισραήλ, και το Ισραήλ σας μισεί. Τα πετρέλαιά σας θέλει μόνο, αυτά που δεν τολμάτε ούτε καν να βγάλετε. Θα σας κλείσουν μέχρι και το GPS, και τα αεροπλανάκια σας θα πετάνε στα τυφλά, ενώ η Τουρκία έχει δικούς της δορυφόρους. Εσείς τι καινούργιο έχετε; Τα ίδια που είχατε και μια δεκαετία πριν. Ούτε στρατιώτες δεν έχετε, 500.000 έφυγαν για να κάνουν τη ζωή τους αλλού. Ούτε ηθικό δεν έχετε. Ούτε αρχηγό. Ούτε πρωθυπουργό. Ούτε πρόεδρο. Ούτε αρκετά πυρομαχικά, τορπίλες, σφαίρες. Ούτε τίποτα. Για διάλυση είστε. Για αυτό και θα χάσετε. Και θα πονέσετε πολύ!

    ReplyDelete
  166. Anonymous27/1/19 05:31

    12) Δεν έχει σημασία, αν δεν είμαστε από την Χαονία ή την Ιλλυρία, ή αν μας έφεραν από τον Καύκασο ως μισθοφόρους. Ούτε εσείς μοιάζετε με τα αγάλματα στα μουσεία. Σημασία έχει ότι επικρατήσαμε στην περιοχή και συνεχίζουμε να επικρατούμε. Τα γονίδιά μας συνεχίζουν. Εγώ έχω γυναίκα και παιδί στα Tiranë και μια μέρα θα το σπουδάσω στην Τουρκία, ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα στο βενετσιάνικο κωλονήσι σου. Δεν κατάλαβες. Δε θέλω να σας μελετήσω. Θέλω να σας εξοντώσω. Άμα ήσασταν όπως λες, τότε θα είχατε νικήσει το 1453, αλλά χάσατε. Χάνετε από όλες τις μπάντες εδώ και 1000 χρόνια. Χάσατε την β.Ήπειρο, τα Μετόχια, τη ανατολική Ρωμυλία, την Οδυσσό, την Ιστρόπολη, την Κριμαία, την Κολχίδα, τον Πόντο, την Καππαδοκία, την Ιωνία, την Λυκία, την Κύπρο, το Λεβάντ, την Φιλιστία, την Βακτριανή, την Αλεξάνδρεια, το όρος Σινά, την Κυρηναϊκή, την νότια Ιταλία, την Μασσαλία, ακόμα και την ίδια την πρωτεύουσα της αυτοκρατορία σας. Ακόμα και τη θρησκεία σας χάσατε. Πρώτα από τον εβραίο μεσσία και τώρα από τον εβραίο σατανά. Όλα κλεμμένα από άλλους τα είχατε πάντα. Το όνομα γρεκός ήταν συνώνυμο του κλέφτη. Και στην πορεία μπασταρδευτήκατε. Τι καταφέρατε; Τίποτα! Τι παράγετε; Τίποτα! Σιγά την εξυπνάδα. Και τώρα με δανεικά ζείτε. Αυτά είναι τα ιδανικά σας. Αυτοί και οι πολιτικοί που σας αξίζουν. Κουτοπόνηροι είστε και κοιτάτε να μας κλέψετε, αλλά εμείς σας κλέβουμε καλύτερα. Την πάρτη σας κοιτάτε όλοι. Κληρονομήσατε ένα οικοπεδάκι, και φτιάξατε ένα σπιτάκι, και αγοράσατε με δόσεις και ένα αμαξάκι, και πήρατε και ένα πτυχιάκι για ντεκόρ στον τοίχο, και τώρα σας τα παίρνουν όλα οι τοκογλύφοι; Μόνο χρέη σας βάζουν να μνημονεύετε. Χωρίς το ίντερνετ και τα κανάλια, θα αυτοκτονούσατε από κατάθλιψη. Με χάπια είστε, γέροι και νέοι. Και από μια συνταξούλα συντηρείστε οι περισσότεροι. Μια στάση πληρωμών για μερικούς μήνες, και χωρίς φάρμακα θα πεθάνετε αμέσως. Όταν θα σας αφανίσουμε οριστικά, δε θα σας μνημονεύουμε πουθενά. Οι ηττημένοι δεν έχουν ήρωες. Θα γράψουμε ότι όλα τα έκαναν κάποιοι άλλοι. Και όλοι θα το πιστεύουν, όπως πίστεψαν όλοι το παραμύθι για τη Βόρεια Μακεδονία. Τα αγάλματά σας και τα μνημεία σας θα τα ανατινάξουμε, όπως το άγαλμα του βούδα. Βλέπεις να μιλάει κανένας για τους Ετρούσκους; Σημασία έχει μόνο να επικρατήσουμε. Το οικόπεδό σας θέλουμε, όχι εσάς. Την αφορμή περιμένω για να σας δείξω πόσο σας μισώ, σφάζοντάς σας. Το μέλλον είναι Ισλαμικό και εμείς ήρθαμε για να μείνουμε, χωρίς εσάς. Χάσατε! Τέλος.


    Shqipëri

    ReplyDelete
  167. Anonymous27/1/19 08:11

    ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ. ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ? Η ΜΟΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, Η ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΙΑ. ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ? ΡΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ... ΧΑΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΕΡΑΥΝΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ(Ε)ΙΝΟ ΠΟΤΑΜΟ.

    "To everyone who says it is just name, it is not just name. There are few historical documents about Byzantium Emperor sending people from country called Albania to Balkans, where they will get Illyrian culture and assimilate their blood, so they are most likely descendants of Caucasian Albanians." Mihajlo Živić

    pentapostagma.gr/2019/01/%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE.html
    quora.com/What-is-the-connection-between-Albania-and-caucasian-albania#MoreAnswers
    qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-5f8a0a856a6da06111491e9c62921966-c

    ReplyDelete
  168. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΣΑΣ ΕΛΥΣΕ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΡΑΜΑ-ΤΑ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΞΗ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΣΑΣ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 800 ΔΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΑΣ
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΗΡΩΕΣ
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ

    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΒΡΕΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΡΟΜΑΞΑ
    ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ "ΕΝΑ ΤΣΙΚΛΟ" ΓΥΡΩ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΑΚΟ
    https://www.himara.gr/istoria/3868-otan-o-xroustsov-antikrise-tous-ellines-ton-agion-saranta

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΑ ΕΝΤΕΛΑ ΦΟΥΡΕΡΕΪΡΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ
    ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ReplyDelete
  169. Anonymous27/1/19 11:16

    γιατι τοσος ντορος με αυτο το θεμα; τι το ιδιαιτερο εχει;

    ReplyDelete
  170. Shqipëri

    ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ. ΑΠΕΙΛΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ.
    ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟ 2015 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΟΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ . ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ; ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, Η ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΚ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΗ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ. ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΛΗΞΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 146π.χ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΩ. ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ "ΝΕΚΡΟΣ" ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΩ ΑΚΟΜΗ . ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 1000-1500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΝΜΙΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ.

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΚΣ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΘΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΣΕΤΕ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ή ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ . ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΕΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΝΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΤΟ GPS ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ . ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΙΝΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣ GPS KAI ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΥΤΤΑΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΧΕΖΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΜΕΧΡΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΚΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΣΟΥ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ; ΕΙΔΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...

    ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 600000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΕΙΣΑΙ. ΜΑ 6000 ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΚΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 6000 ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ Η ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΛΑΥΩΝ .

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΘΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΗΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΛΔ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ.

    ReplyDelete
  171. Υ.Γ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ (Τα παιδιά σας ούτε τι γιορτάζουν δεν ξέρουν, απλά ρώτα τα κ.λ.π) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΤΕ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ , ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ReplyDelete
  172. Anonymous27/1/19 13:32

    "ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ; ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ."

    πσςςςςςςςςςς επικο επιχειρημα!!!!

    ReplyDelete
  173. Anonymous27/1/19 13:59

    "Τα αγάλματά σας και τα μνημεία σας θα τα ανατινάξουμε, όπως το άγαλμα του βούδα..."

    Σας πρόλαβαν οι χριστιανοί... Τίποτα από ότι γράφεις, δεν το έχουμε ήδη πάθει από τους χριστιανούς ομοίους σου. Όμως ακόμη εδώ είμαστε, ακόμη με μας ασχολείστε.
    Δεν κατάλαβες τίποτα, σωστά στα λέει πως όλα αυτά που γράφεις δεν αφορούν Έλληνες αλλά ελληνόφωνους.

    ReplyDelete
  174. Anonymous27/1/19 14:04

    Πυρομαχικά Jihawg. Ειδικά σχεδιασμένο για να σκοτώνει ισλαμιστές. Το όνομα τους, «Jihawg», είναι συνδυασμός των λέξεων «Jihad» (ισλαμικός ιερός πόλεμος) και «hog» (γουρούνι). Πρακτικά τα πυρομαχικά ήταν συνηθισμένα βλήματα κοίλου σχήματος αλλά επενδυμένα με μία βαφή προερχόμενη από γουρούνια. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η συσκευασία «Τα Γουρούνια Πετάνε».

    https://defensegr.wordpress.com/2019/01/26/pyromaxika-jihawg/

    ReplyDelete
  175. Anonymous27/1/19 14:08

    "Ούτε εσείς μοιάζετε με τα αγάλματα στα μουσεία"

    ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ.

    ReplyDelete
  176. Anonymous27/1/19 14:11

    "το Ισραήλ σας μισεί"

    ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΣΑΣ (ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ) ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΕΙΛΗ.

    ReplyDelete
  177. Anonymous28/1/19 06:11

    https://www.youtube.com/watch?v=3xJjtCdfOU4

    ReplyDelete
  178. Anonymous28/1/19 07:42

    ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ? ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΤΑ ΙΧΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΕ ΙΛΛΥΡΙΟ?

    ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΗ?

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=vPm3ShAz468

    ReplyDelete
  179. Anonymous28/1/19 17:35

    Αυτό τον εμφύλιο στην ορθοδοξία μπορεί κανείς να τον σταματήσει;
    https://www.defence-point.gr/news/ayto-ton-emfylio-stin-orthodoxia-mporei-kaneis-na-ton-stamatisei
    Ο Βαρθολομαίος παρανόμως έδωσε αυτοκεφαλία στους σχησματικούς της Ουκρανίας και το έκανε παρότι έχει χαρακτηρίσει τον εθνοφυλετισμό ως αίρεση. Τον πίεζουν οι Ρώσοι σε άλλα θέματα αμφισβητούν την εξουσία του. Με την ιστορία αυτή, Πατριαρχείο-Ρωσία-Ουκρανία ετοιμάζεται η θρησκευτική αποενοχοποίηση των Ορθοδόξων, Ρώσων και Ουκρανών που πολεμούν μεταξύ τους και που τώρα είναι θρησκευτικώς απαράδεκτη και καταδικαστέα.
    Αν βγούν οι Ρώσοι σχησματικοί και αν αυτοί με τη σειρά τους βγάλουν τους υπόλοιπους το ίδιο, τότε κάνουν οτι οι Άγγλοι έκαναν στους λοιπούς προτεστάντες.

    ReplyDelete
  180. Anonymous29/1/19 07:57

    https://www.youtube.com/watch?v=OPMcaNdZf_Q

    ReplyDelete
  181. Anonymous30/1/19 18:15

    http://www.genomenewsnetwork.org/articles/07_03/ancient.shtml

    DNA from a 2,000-year-old burial site in Mongolia has revealed new information about the Xiongnu, a nomadic tribe that once reigned in Central Asia. Researchers in France studied DNA from more than 62 skeletons to reconstruct the history and social organization of a long-forgotten culture.

    The researchers found that interbreeding between Europeans and Asians occurred much earlier than previously thought. They also found DNA sequences similar to those in present-day Turks, supporting the idea that some of the Turkish people originated in Mongolia.

    The research also provides glimpses into the Xiongnu culture. Elaborate burials were reserved for the elite members of society, who were often buried with sacrificial animals and humans at the time of burial. And relatives were often buried next to each other.

    “This is the first time that a complete view of the social organization of an ancient cemetery based on genetic data was obtained,” says Christine Keyser-Tracqui of the Institut de Médecine Légale in Strasbourg, France. “It also helps us understand the history of contacts between the Asiatic and European populations more than 2,000 years ago.”

    The necropolis, or burial site, was discovered in 1943 by a joint Mongolian-Russian expedition in a region known as the Egyin Gol Valley of Mongolia. Skeletons in the site were well preserved because of the dry, cold climate. The researchers estimated that the site was used from the 3rd century B.C. to the 2nd century A.D.

    The researchers were able to figure out how various skeletons may have been related by analyzing three different types of DNA. They used mitochondrial DNA, which is inherited only from the mother, Y-chromosome DNA, which is passed from father to son, and autosomal DNA (that is, everything but the X and Y chromosomes), which is inherited from both mother and father.

    Most scientists had previously thought that people from Asia mixed with Europeans sometime after the 13th century, when Ghengis Khan conquered most of Asia and parts of the Persian Empire. However, Keyser-Tracqui and her coworkers detected DNA sequences from Europeans in the Xiongnu skeletons.

    “This suggests that interbreeding between the European and Asian people in this part of the world occurred before the rise of the Xiongnu culture,” says Keyser-Tracqui.

    The oldest section of the burial site contained many double graves. This may reflect the ancient practice of sacrificing and burying a concubine of the deceased along with horses and other animals. This practice, reserved for the more privileged members of society, was apparently abandoned—later sections of burial site revealed no double graves.

    The most recent sector of the necropolis contained only the remains of related males, a burial grouping that had never been seen before.

    Skeletons from the most recent graves also contained DNA sequences similar to those in people from present-day Turkey. This supports other studies indicating that Turkish tribes originated at least in part in Mongolia at the end of the Xiongnu perio.

    ReplyDelete
  182. Anonymous30/1/19 19:21

    "Most scientists had previously thought that people from Asia mixed with Europeans sometime after the 13th century"

    Well they where wrong, as also are wrong in these newer studies.
    Interbreeding between the European and Asian people is well (historically, mythical y), established long before 5000 B.C
    It is because of these first interbreedings that Mongol Tribes came to existence. A series of interbreeding brought Cnino-Mongols to the Europe (Hungary - Finland - Saxonia)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Niya_ruins
    https://www.abandonedspaces.com/towns/niya-ruins.html
    https://www.youtube.com/watch?v=fnEHPZjiiVs

    ReplyDelete
  183. Anonymous3/2/19 06:28

    Στην Αγία Γραφή διαβλέπουμε εξ αρχής να διαγράφεται ξεκάθαρα η έννοια του καθήκοντος απέναντι στην πατρίδα. Στην Παλαιά Διαθήκη ιδιαίτερα μέσα από τις περιγραφές των δεινών του περιουσίου λαού του Θεού εξάγονται διδάγματα φιλοπατρίας. Στο Δευτερονόμιο ευρίσκουμε την αιώνια αλήθεια ότι ο Ιδιος ο Τριαδικός Θεός και Δημιουργός του ανθρώπου έθεσε τα όρια των εθνών και τοποθέτησε για κάθε ένα έθνος ξεχωριστό Αρχοντα Αγγελο, για να την φυλάσσει: «Οτε διεμέριζεν ο ύψιστος έθνη, ως διέσπειρεν υιούς Αδάμ, έστησεν όρια εθνών κατά αριθμόν αγγέλων θεού» (32, 8). Επομένως και η δική μας πατρίδα, η Ελλάδα, έχει τον ιδικόν της φύλακα Αγγελο, ο οποίος την υπερασπίζεται, όσο κι αν θέλουν να την καταστρέψουν μερικοί τάχα διανοούμενοι και απάτριδες πολιτικοί με την ατομική τους αθεϊστική και ανθελληνική προσπάθεια.

    Αρχιμ. Κύριλλου Κωστόπουλου
    Iεροκήρυκα Ι. Μ. Πατρών
    Δρ. Θεολογίας

    ReplyDelete
  184. 3/2/19 06:28

    ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ; ΠΟΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ; ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ" ; Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ; ΒΟΡΕΙΩΣ-ΝΟΤΙΩΣ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ;
    ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΗ-ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ Ο ΑΡΧΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΤΙΦΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.

    ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΕΘΝΗ-ΦΥΛΕΣ (12) ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΩΝ, ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ;
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ;

    ReplyDelete
  185. Anonymous3/2/19 13:40

    ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΥ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ;
    ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΣΟΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΒΕΛ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ Ή ΤΕΛΟΠΑΝΤΩΝ ΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΟΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΝΤΙ, ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΩΘΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ 144.000, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ; ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΝΕ; ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΛΙΝΤΣΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝΕ ΤΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; (ΚΑΙ ΣΤΟ TRIBUNEGR ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ)

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο 3ος ΠΠ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΈΡΙΜΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΝΗ ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.

    ReplyDelete
  186. 3/2/19 13:40

    ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ή ΟΧΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ..
    ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ) ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ "ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙ"-"ΞΕΞΥΠΝΗΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ..

    ReplyDelete
  187. Anonymous3/2/19 14:39

    ΜΕ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΩΣ

    ΒΑΛΤΟ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 1000 ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ 10 ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΙΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ odysseiatv.blogspot) ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ.

    ReplyDelete
  188. ΑΝΩΝΥΜΕ 3/2/19 06:28

    ΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ
    ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2019/02/blog-post_3.html

    ReplyDelete
  189. Anonymous4/2/19 07:41

    https://imfoccupationgreece.blogspot.com/2019/02/towards-greater-albania-part-one.html

    ReplyDelete
  190. Anonymous4/2/19 08:58

    https://odosdrachmis.gr/?p=27114

    ReplyDelete
  191. Anonymous4/2/19 10:29

    Ξ Υ - Π Ν Η - Σ Τ Ε Ρ Ε!

    https://4.bp.blogspot.com/-T_wEfKgkxNc/XFd4YvTbhLI/AAAAAAAC-d0/fUK7fkSOSEI6-ggIQ86KBciou4RF_P9AwCLcBGAs/s1600/49461688_356616515178703_144556324166828032_n%25CE%259E.jpg

    ReplyDelete
  192. ΑΝΩΝΥΜΕ 4/2/19 10:29

    ΕΜΕΙΣ-ΕΓΩ, ΞΥΠΝΙΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ; ΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΔΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΝΤΑΙ

    19.5.16 - "ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ" = ΥΠΕΡ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
    https://isxys.blogspot.com/2016/05/blog-post_563.html

    ReplyDelete
  193. Anonymous4/2/19 14:54

    https://disqus.com/by/disqus_KYYoVvRywg/ ;)

    ReplyDelete
  194. 4/2/19 14:54

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΥΤΟ;

    ΕΓΩ "ΒΛΕΠΩ".... This user's activity is private, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

    ReplyDelete
  195. Anonymous5/2/19 08:01

    Ναι, το έχει πριβέ, αλλά αυτός που το έχει είναι δικός μας, διαβάζω καθημερινά τα σχόλιά του και στο λέω.

    ReplyDelete
  196. Anonymous5/2/19 16:16

    https://pitsirikos.net/2019/01/%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd/

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!

    Ο "ΧΙΠΗΣ" ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΡΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ), ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΤΑΝ), ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΙΔΙΩΤΗ (IDIOT). ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΤΖΗΔΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ (ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΚΕΔΩΝ). ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ, NO PROBLEM. ΛΟΓΙΚΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1821; ΕΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ LIVE. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΕΥΘΥΜΟ"ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ. ΣΕΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Α, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ (ΑΚΡΟ)ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΝ ΤΖΟ-ΝΤΙ ΓΚΡΑΦΙΚΣ (ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΜΕΛΟΣ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟ(Υ)ΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑ. ALL YOU NEED IS LOVE. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΟΝΟ ΦΛΥΑΡΙΑ. ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΟΝΛΑΗΝ. ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ. Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ.

    Ω, ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΜΠΑ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΠΑΕΙ ΛΑΛΗΣΕ. ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΙΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΗΜΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η PAX AMERICANA.

    ΔΙΑ, ΡΙΞΕ 10.000.000 ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΨΟΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  197. (google çeviri yoluyla)


    ελπιζω να γνωριζετε το κολυμπηση.
    τωρα θα χασατε.
    θα αναγορευτειτε μουσουλμανοι.
    οχι λογος ανησυχιας.
    ειδωλολατρεια αναχρονιστικο.

    ReplyDelete
  198. Mustafa

    Διχοτομημένη η Τουρκία σε χάρτη του Μάικ Πομπέο…

    https://www.defence-point.gr/news/dichotomimeni-i-toyrkia-se-charti-toy-pompeo-quot-vrazoyn-quot-apo-orgi-oi-toyrkoi

    ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΣΤΕΠΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΗΝ ΖΗΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ.
    https://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_7231.html

    ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
    https://isxys.blogspot.com/2012/03/islam-judaism-and-organized.html

    Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...ΤΟΥΡΚΟΣ
    https://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_8558.html

    ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    https://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_06.html

    «Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία… 27 χωρών
    https://isxys.blogspot.com/2011/01/m-27.html

    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    https://isxys.blogspot.com/2011/01/blog-post_9398.html

    ReplyDelete
  199. (google çeviri yoluyla)


    Sin = Haram.
    Oğuz = βελος/φυλη.
    Darwin (Türlerin Kökeni'ni) = Haram
    κατακτησαμε γη (Malazgirt Meydan Muharebesi 26 Ağustos 1071).
    χαρτης δικος μας ορκος (Misak-ı Milli).
    Megali İdea τερματισμος δικο σας.
    παιδια düşmanlarımız φοβουνται την τουρκια.
    amerikan düşmanlarımız υποτασσονται σε εμας.
    μειονοτητες οχι. αρχαια. τωρα ολοι ενοτητα. Kürtler υποτασσονται σε στρατο.
    λαζοι δε βοηθανε ρουμ. Kürtler δε βοηθανε ρουμ. Ermenistan δε βοηθανε ρουμ.
    Arnavutluk βοηθανε. Hırvatistan βοηθανε. İslam Konferansı βοηθανε.
    amerikan συμφωνια εμας. εμεις ελεγχος ιρακ-συρια-νησια. εμεις ελεγχος πετρελαιο.
    δυστυχια εισαι ρουμ. θα αναγορευτειτε μουσουλμανοι. γραφει σε Kur’an.
    χριστιανικες προφητειες = Haram. πριγκηπονησος = Haram.
    τωρα θα χασατε. οικονομια τελειωσε κατω. υπερβολικα χρεος. υποτασσεστε γερμανια.
    χανατε κυπρο. χανατε İstanbul. χανατε İzmir. χανετε Doğu Makedonya-Trakya.
    Türkçe (Genç Türkler) = εκατομμυρια.
    κυπρος+yunan φρουρα = χιλιαδες.
    κατασκευαζουμε πλοια. κατασκευαζουμε πυραυλοι. κατασκευαζουμε δορυφοροι.
    Tayyip Erdoğan = αληθεια. δυναμη. σοβαρος. αποφασιστικος. ανεξελεχτος.
    Aleksis Çipras = ψεμα. αδυναμια. αστειος. αναποφασιστος. ελεγχομενος.
    ολοι düşmanlarımız φυλακη. ενοτητα. ρωσοι συμμαχοι εμας. ειμαστε ετοιμοι.
    εφετος ερχομαστε. εισαστε μονοι.
    σημαια στα Kardak. σημαια στα νησια 18.
    τι κανετε; οπως σε Kardak.
    κολυμπατε.

    ReplyDelete
  200. Anonymous7/2/19 14:46

    ΠΡΩΤΑ Ο Shqipëri, ΤΩΡΑ Ο Mustafa. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ; ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ. ΣΤΟ PRONEWS ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΤΣΕΒΙΤ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: "THE GREEKCYPRIOTS TOLD US COME AND GET THEM, SO WE WENT THERE AND GOT THEM". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠ.ΑΜ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ/ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 4ΕΤΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥΡΕΣ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ, ΟΠΛΩΝ, ΘΑΡΡΟΥΣ, ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. ΤΡΑΤΖΙΚ.

    Mustafa ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Aleksis Çipras, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ!

    ReplyDelete