21/11/2018

«Ο Αλβανικός Στρατός απαντά στην Ελλάδα: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, η νίκη είναι δική μας σε κάθε περίπτωση!» - Μεγαλοπρεπής τελετή στα Τίρανα για αδίστακτο δολοφόνο Ελλήνων

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αλβανίας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθανή επίθεση από τον ελληνικό στρατό. Ενώ η Αθήνα έχει προσθέσει δυνάμεις στα σύνορα με την Αλβανία και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι ένα τμήμα του ελληνικού στρατού δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία, ο αλβανικός στρατός είναι ευέλικτος να ανταποκριθεί σκληρά σε κάθε είδους πρόκληση ή συμβατική επίθεση, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.  Σε έγγραφο του (αλβανικού) υπουργείου Άμυνας παρουσιάζονται όλα τα δυνατά σημεία του στρατού των Σκιπτάρων (ushtrisë shqiptare) σε σχέση με τους στρατούς των χωρών της περιοχής.  Για απάντηση σε οποιαδήποτε απειλή που μπορεί να προέρχεται από την Ελλάδα ή ακόμη και από τη Σερβία, το Υπουργείο Άμυνας λέει ότι ο Στρατός των Σκιπτάρων (αλβανικός στρατός) είναι έτοιμος και με πολύ υψηλό ηθικό.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ένοπλες δυνάμεις έχουν εξελιχθεί σε μια επαγγελματική δύναμη με στοιχεία μάχης και υποστήριξης μάχης, βάσει των προβλεπομένων σεναρίων. Οι δυνάμεις έχουν εκσυγχρονισθεί για να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα πολέμου και σε καθήκοντα μη πολέμου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σε άγνωστες περιοχές και δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνθήκες εδάφους, όπως σημειώνεται. Το έγγραφο αναφέρει ότι ο αλβανικός στρατός είναι εξοπλισμένος με μοντέρνους σχεδιασμούς και καταρτίσεις, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Το δημοσίευμα παρουσιάζει φωτό ορισμένων εγγράφων του υπουργείου Άμυνας με τη σχετική αναφορά.

«Όπως οι χώρες της περιοχής, η Σερβία και η Ελλάδα, είναι προσεκτικές όταν επιδεικνύουν τις στρατιωτικές δυνατότητές τους, διοργανώνοντας ασκήσεις με εκατοντάδες στρατιώτες και βαρύ πυροβολικό στα σύνορα, φαίνεται ότι ο αλβανικός στρατός (ούστρια Σκιπτάρε) αποφάσισε να δείξει τις δυνατότητες του», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.  Έτσι, στο εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Παλατιού στα Τίρανα θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση του Στρατού. Η λεωφόρος των "Dëshmorët e Kombit"/ ‘Μαρτύρων του έθνους’, γέμισε από τον βαρύ εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας, σημειώνει το Albeu.

Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας προκαλεί την ελληνική συνείδηση με τελετές μίσους, στο όνομα του ανθελληνικού του παραληρήματος. Την ώρα που ο αλβανικός σοβινισμός του καθεστώτος Ράμα επιτίθεται στους Ελληνες καλλιεργώντας το μίσος απέναντι σε καθετί ελληνικό και με νωπό ακόμα το αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη γη της Βορείου Ηπείρου, ο Αλβανός πρωθυπουργός συνεχίζει το κτίσιμο του παναλβανικού ονείρου, τιμώντας ακόμα και Αλβανούς δωσιλόγους, συνεργάτες των Γερμανών στη διάρκεια της γερμανικής επικυριαρχίας στα Βαλκάνια που έδρασαν κατά των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το καθεστώς Ράμα προ ημερών διοργάνωσε τελετή ενταφιασμού των οστών του Αλβανού ναζιστή και συνεργάτη των Γερμανών Μιδάτ Φρασέρι (Mid’hat Frashëri) στο κεντρικό πάρκο που περιβάλλει την τεχνητή λίμνη των Τιράνων (liqemi I Tiranes), στο κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας. Τα οστά μεταφέρθηκαν από τις ΗΠΑ και μαζί με την προτομή του το «έργο» κόστισε στο αλβανικό δημόσιο 30.000 ευρώ! Ο Μιδάτ Φρασέρι ήταν αρχηγός της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης Balli Kombetar (Εθνικό Μέτωπο) που έδρασε την περίοδο 1940-1944 στην αλβανική ύπαιθρο κατασφάζοντας Ελληνες και Αλβανούς αντιφασίστες μέχρι που διέφυγε ακολουθώντας τους Γερμανούς κατά την κατάρρευση. Βαρύνεται για θηριωδίες και σφαγές στις μειονοτικές περιοχές (στα χωριά Κακοδίκι και Γλύνα, κοντά στους Βουλιαράτες) με εκατοντάδες θύματα.

Ο ίδιος ο Ράμα εκφώνησε «πανηγυρικό» επαναφέροντας στην ομιλία του και το θέμα των Τσάμηδων, ενώ στην επίσημη ταφή παρέστη ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο του Αλβανού πρωθυπουργού, υποχρεώνοντας την κυβέρνηση και την κρατική μηχανή η τελετή να έχει τιμές αρχηγού κράτους. Επίσης σύμφωνος φέρεται ότι είναι και ο προηγούμενος πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα.

The Hellenic Information Team

3 comments :

  1. Για ποιες αλβανικες ενοπλες δυναμεις μιλουν ;

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΤΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΧΛΟΣ ΑΣΥΝΤΑΧΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΧΑΝ "ΠΑΣΤΑ" ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ "ΜΠΕΣΑ".
    ΤΩΡΑ -ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Ε.Δ

    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΛΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΨΟΦΟΔΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ (ΗΘΙΚΟ) ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ) ΣΤΙΣ "ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ".

    ReplyDelete
  3. ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΠΛΩΝ-«Ένδοξο έθνος η Αλβανία» όταν αγοράζει όπλα από το Βατικανό!

    http://dia-kosmos.blogspot.com/2018/11/blog-post_91.html

    ReplyDelete