06/11/2018

“Δεν ξεχνάμε ότι η Μεσόγειος ήταν κάποτε τουρκική”!

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΠΟΤΕ. ΚΑΤΙ ΥΨΙΠΕΔΑ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ. ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΡΙΝ ΒΡΕΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΙΟΥ ΛΙΜΝΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ; ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ. ΠΡΙΝ; ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ. ΠΙΟ ΠΡΙΝ;  ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΜΝΗ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ; ΟΧΙ , ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΛΕΝΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΝΗΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΟΖ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ;

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΗΤΑΝ  ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: https://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_7231.html
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΕ. ΟΙ ΣΤΕΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΤΕΠΑ. ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η Μεσόγειος κάποτε ήταν τουρκική λίμνη, δήλωσε ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, λέγοντας ότι το τουρκικό έθνος έχει ακόμη τη θέληση να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «στην ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν εξελίξεις που δοκιμάζουν τα όρια και την υπομονή μας.Οι στυγερές συμμαχίες που αγνοούν τα δικαιώματα της ‘τδβκ’ και της Τουρκίας επί των φυσικών πηγών ενέργειας της ανατολικής Μεσογείου παίζοντας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα της Τουρκίας, να γνωρίζουν καλά ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα”. Δήλωσε ότι “λανθάνονται όσοι αναμένουν ότι θα δημιουργήσουν τετελεσμένα υποχωρώντας από τα νομικά και ιστορικά δικαιώματα μας. Θα καταλάβουν πρώτα ή ύστερα ότι κάνουν λάθος. Αποκλείοντας την Τουρκία από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο καμία κυριαρχία δεν μπορεί να εδραιωθεί. Αυτό ούτε η ιστορία ούτε το τουρκικό έθνος το επέτρεψε ποτέ ούτε θα το επιτρέψει».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “οι προκλήσεις στην ανατολική Μεσόγειο δεν κάνουν την Τουρκία να παραδοθεί. Με το να τρίζουν τα δόντια και να απειλούν οπωσδήποτε δεν μπορούν να επισκιάσουν τα δικαιώματά μας. Η Μεσόγειος κάποτε ήταν τουρκική λίμνη. Εμείς δεν το ξεχάσαμε αυτό. Ας μη δοκιμάζουν άδικα την υπομονή μας. Ας μην βλέπουν την ωριμότητά μας ως δειλία. Ας μην νομίζουν ότι είναι η δειλία το ότι παρακολουθούμε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Πρόσθεσε ότι «το τουρκικό έθνος βγάζοντας τα νέα Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά έχει ευτυχώς ακόμη τη ευλογημένη και σταθερή θέληση να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών. Η προσδοκία μας είναι το γεωτρύπανό μας Πορθητής και το ‘Μπαρμπαρός’ με την προστασία του πολεμικού μας ναυτικού να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στις περιοχές δικαιοδοσίας μας μέχρι εκεί που πρέπει και που θα πάει”. «Εδώ και καιρό γίνεται προσπάθεια με περιφερειακά και διεθνή τεχνάσματα να ανακοπεί ο δρόμος της Τουρκίας και να εμποδιστεί η ανάπτυξή της. Στην Κύπρο, τη θετή πατρίδα των Τούρκων κυκλοφορούν επικίνδυνες διαπραγματευτικές τακτικές. Υπάρχουν διεθνείς πιέσεις που προωθούν το επιχείρημα των Ε/Κ για μια Κύπρο χωρίς Τούρκους”, ισχυρίστηκε τέλος ο ηγέτης του ΜΗΡ.

ΚΥΠΕ

3 comments :

  1. Anonymous6/11/18 18:37

    Ωραία και σωστά τα λές, αλλά ας είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας, οι τούρκοι ήρθαν για να μείνουν και δεν πρόκειται να φύγουν,πόσο μάλλον από μόνοι τους.

    Στάθης Πούτσος

    ReplyDelete
  2. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ
    ΧΑΧΑΧΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.


    10000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΠΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ 50000 ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ (ΜΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΑΡΥΔΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΕΙ ΤΙΣ 200000, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ (ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

    Η ΡΗΞΗ ΤΗΣ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ", ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/11/18 21:28

    καλλιτεχνικό είναι.

    Ωρθά τα όσα λές. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, πάλι δεν πρόκειται να φύγουν οι μόγγολοι

    Στάθης Πούτσος

    ReplyDelete