10/05/2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ;;; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, ΟΛΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ... "ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ"... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ: ΟΥΡΟΥΚ-ΧΑΙ, URUK-HAI, URUC-AI, GOKTURKS, TURKS, ΟΡΚΣ, ORCS, ORKS...

2/6/11: ΑΦΟΥ ΚΙΟΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ, ΟΙ ΣΙΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΝΕΩΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΜΠΕΛΕΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΑΣ;;;
ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΙΟΥΓΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ "ΓΙΟΥΡΤΕΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΡΚ;;; ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΚΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ε... ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΕΝΕΣ ΣΙΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.
ΑΙΝΤΕ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ.

Υ.Γ-1: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ, ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ. ΕΔΩ ΜΟΝΟΝ ΠΙΚΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ... Νταβούτογλου: Είμαστε αδέλφια με τους Αλβανούς, είχαμε 28 πρωθυπουργούς Αλβανούς ΚΑΙ ΕΔΩ: Ο Τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα

Υ.Γ-2: ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ

No comments :

Post a Comment