22/07/2018

Απόγονοι των σλαβο-συμμοριτών του εμφυλίου που διέφυγαν στα Σκόπια θα επιδιώξουν λέει, αποζημιώσεις από την Ελλάδα

Ούτε στη Συμφωνία των Πρεσπών- μεταξύ της πΓΔΜ και Ελλάδας, ούτε στο δημοψήφισμα που θα γίνει για την αλλαγή του ονόματος, έχει αναγραφεί κάτι για τους ‘Μακεδόνες’ από το τμήμα της ‘Μακεδονίας του Αιγαίου’, γράφει η σλαβική ‘Τέλμα’. Πάνω από 10 χιλιάδες αγωγές έχουν υποβληθεί στο Δικαστήριο του Στρασβούργου, απαιτώντας αποζημίωση για τα ακίνητα των προγόνων τους στην Ελλάδα, τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 10 δις ευρώ. Αυτή τη θέση διατύπωσαν κατά την 5η ετήσια συνάντησή τους, οι απόγονοι των Σλάβων που πολέμησαν για μια αυτόνομη Μακεδονία στη βόρεια Ελλάδα. Η συνάντηση έγινε στο χωριό Μπρεστ (Брест) του Στιπ. Οι σλαβικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι ακολουθούν επίσης, μια στρατηγική για το θέμα των περιουσιών των προγόνων τους, την οποία θα παρουσιάσουν το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΓΡΑΦΕ "ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ". ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ.  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΔΙΩΞΑΝ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ (ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ) ΣΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  "ΟΡΑΜΑ" ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΛΕΕΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ", ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΟ",  ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΙ", "ΛΙΑΝΗΔΕΣ", Η ΝΤΟΡΚΑ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ  ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΕΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

5 comments :

  1. Anonymous22/7/18 18:12

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

    https://piraeuspress.gr/uncategorized/228706/e-venizelos-i-tesseris-eones-tourkikis-katochis-ine-gia-emas-ethniki-klironomia/


    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΛΗΓΗ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ" ΛΑΩΝ, ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ. ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ. ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ.

    ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ , ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2000, ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ, ΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    [ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΙΘΙΩΤΕΣ) ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΘΗΛΥΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΕΤΟΙ. ]

    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΜΑΖΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ.

    ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΥΝΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΑΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΑΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ή ΤΟ ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ ή ΓΕΝΟΥΑΤΗ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΤΕΛΕΙΑ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ-ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Οθωμανικά Μνημεία: Αναστήλωση αντί…κατεδάφισης!
    https://isxys.blogspot.com/2013/04/blog-post_9961.html

    Ἡ ἀρχαιολογική διάσταση τοῦ νεο-οθωμανισμοῦ
    https://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_5909.html

    ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΟΙ ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ..."ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑ", ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/7/18 18:51

    και οι τουρκαλμπάν τσαμηδες θα διεκδικησουν δισεκατομμυρια και οι βουλγαροι κατακτητες που τους εσφαξε ο βουλγαροκτοος και οι τουρκοι που τους σφαξαν οι κακοι ελληνες στην τριπολιτσα και αλλου, οι ισλαμιστες εδω μεσα οι λαθρο οι κιναιδοι οι λεσβιες οι μπαισεξουαλ οι φεμινιστριες οι τσιγγανοι οι παιδοφιλοι κοπροφιλοι νεκροφιλοι κτηνοφιλοι και αλλες ευγενεις μειονοτητες και πολυχρωμες ομαδες της καροτικης κοπρολαγνικης λιμπεραλιστικης εαμοβουλγαρικης αναρχοκομουνιστικης μισελληνικης αριστερας θα διεκδικουν δισεκατομμυρια απο την ελλαδα για καταπιεση και ρατσισμο!

    που ειναι ο πανηλιθιος αστικος κοσμος που ειναι η δεξια οι εθνικιστες το κεντρο οι φλελευθεροι να ψελισουν εστω μια λεξηη υπερ των ελληνικων δικαιων?????
    μονο ο τζημερος εχει παλι μερικα καταπληκτικα πατριωτικα αντιισλαμικα και αντικομουνιστικα αρθρα στο φεησμπουκ του

    https://el-gr.facebook.com/ioannis.bougas/posts/10155736212675415

    https://el-gr.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/1790609984364964

    ReplyDelete
  4. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΟΤΟΥΡΚΩΝ. ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΛΟΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!

    ReplyDelete
  5. ΤΗΛΕΜΑΧΕ

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete