4.7.18

Συνελήφθη στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ για κατάθεση χρημάτων στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Συνελήφθη στην Κύπρο 23χρονος στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ, ο οποίος φέρεται να έστειλε χρήματα σε λογαριασμό ατόμου που ανήκει στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». O 23χρονος στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ που υπηρετεί στο στρατόπεδο στον Αγ. Ιωάννη Μαλούντας είχε καταθέσει 50 ευρώ με έμβασμα σε λογαριασμό συγκεκριμένου ατόμου το οποίο ανήκει στην οργάνωση. Θα πρέπει αν σημειωθεί ότι συνελήφθη χθες στις 5:15 το απόγευμα στο στρατόπεδο του και ενώ προηγουμένως είχε ενημερωθεί ο διοικητής του. Οι ελληνικές αρχές ζήτησαν την έκδοση του στρατιώτη. Από την στιγμή που και ο ίδιος συμφώνησε, σύμφωνα με τους κανονισμούς το αργότερο σε 10 μέρες θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτηση του μέχρι την έκδοση. Είναι η 15η σύλληψη σχετικά με υπόθεση χρηματισμού μελών της οργάνωσης, για να εξασφαλίζουν προϊόντα μέσα στη φυλακή. Ο 23χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Λάρισα είναι ένας από τους συνολικά 14 που είχε διαπιστωθεί ότι είχαν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του προφυλακισμένου για το πακέτο βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο. Η σύλληψή του έγινε όταν ήρθε να καταταγεί στην Κύπρο και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα σε βάρος του. Δεν έχει απασχολήσει τις ελληνικές αρχές στο παρελθόν και το όνομά του δεν έχει εμπλακεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ωστόσο το όνομά του, ήταν στα αρχικά εντάλματα που είχε βγάλει ο ανακριτής που ερευνά την υπόθεση.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΙΘΑΝΗ ..."ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ", ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΛΔ ΤΩΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ*, ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ (ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ, ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ) ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ (ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α, ΤΟ Η.Β, ΤΗΝ ...ΙΣΠΑΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!!. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ). Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ, Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΑΛΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΟΥΝΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΔΛΔ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ.

* ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΧΙ ΤΟΥ 70-80) ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, (ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ" ΒΟΘΡΟΥ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Σ.Α, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ "ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

No comments :