12/06/2018

Kanal 5: "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας"

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΚΤΟΙ ΣΕ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑΤΟ.  ΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ, (ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ), ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΡΩΤΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ (ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΤΩΣ) ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ, ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΚΟΛΟΒΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ..."ΚΟΝΤΙΝΑΝ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ.

Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΛΑΟΣ,  ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΕΞΕ (ΔΙΣ). ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.   Ο ΔΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΡΥΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ, ΕΘΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Το Κανάλι 5 των Σκοπίων αναφέρει ότι επικρατέστερο όνομα για την πΓΔΜ, διαφαίνεται το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (σλαβικά: Ρεπούμπλικα Σέβερνα Μακεντόνια) ή στα αγγλικά Republic of North Macedonia, για συνολική χρήση που σύμφωνα με ισχυρισμούς συμφώνησαν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών».

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι...
  • «Δύο βασικά ζητήματα από την ‘μακεδονική’ πλευρά στις διαπραγματεύσεις, η χρήση του επιθέτου μακεδονικής πριν από την ιθαγένεια και τη γλώσσα διατηρούνται και διασφαλίζονται».
  • «Για την εθνικότητα, σημειώνεται, επίσης ο όρος «Μακεδόνας/ πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας, με την παρατήρηση ότι οι πολίτες της χώρας δεν συνδέονται με την αρχαία Μακεδονία».
  • «Αναγνωρίζεται η μακεδονική γλώσσα με την παρατήρηση ότι η Βόρεια Μακεδονία αναγνωρίζει στη συμφωνία ότι η γλώσσα είναι σλαβικής προέλευσης».
  • «Το άρθρο 49 του Συντάγματος της χώρας μας (Σκόπια) θα πρέπει να διαγραφεί, το οποίο προβλέπει μέριμνα για μέλη του ‘μακεδονικού’ λαού στις γειτονικές χώρες».
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους δύο πρωθυπουργούς, προβλέπονται τα εξής βήματα:
  • Επικύρωση της συμφωνίας στο Κοινοβούλιο της ‘Μακεδονίας’. Εάν ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ δεν υπογράψει, επαναλαμβάνεται η ψηφοφορία.
  • Ακολουθεί επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ με την επιφύλαξη όλων των συνταγματικών αλλαγών. 
  • Στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών (25-26 Ιουνίου) και στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ (Ιούνιος 28-29) θα πρέπει να δοθεί ένα θετικό μήνυμα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων και παρά τις αντιρρήσεις της Γαλλίας και της Ολλανδίας, με την υποστήριξη της Γερμανίας.
  • Στη διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ (11 Ιουλίου) θα δοθεί πρόσκληση για ένταξη στη "Βόρεια Μακεδονία", με την επιφύλαξη των συνταγματικών αλλαγών.
  • Επιστολή της κυβέρνησης Ζάεφ σε περισσότερες από 190 χώρες με τις οποίες η ‘Μακεδονία’ έχει διπλωματικές σχέσεις ότι το όνομα έχει αλλάξει σε "Βόρεια Μακεδονία" για διμερή και διεθνή χρήση.
  • Κατά την περίοδο Ιουλίου–Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση Ζάεφ θα διενεργήσει δημοψήφισμα και εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές. Εάν είναι αρνητικό, υπάρχει ένα σχέδιο Β΄ για πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές.
  • Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία στη ‘Μακεδονία’, η συμφωνία θα έρθει σε κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο και ταυτόχρονα θα επικυρωθεί η ιδιότητα μέλους της ‘Μακεδονίας’ στο ΝΑΤΟ,
...γράφει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

2 comments :

  1. Anonymous13/6/18 02:06

    μονο με ποταμους αιματος εκατομμυριων ανατρεπεται πλεον η κατασταση.
    αλλιως θα εξαφανιστουμε απο τον πλανητη σαν τους πανυβλακες σουηδους....

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/6/18 09:29

    10 Ιουνίου 323 π.χ. δολοφονείται ο Μέγας Αλέξανδρος
    10 Ιουνίου 2018 μ.χ. προδίδουν την Μακεδονία, δολοφονείται η κοινή λογική (παρουσιάζουν για επιτυχία την εσχάτη προδοσία) και για τα κατορθώματα τους αυτά φωταγωγείται η βουλή για να δείξει ότι πλέον όλα τα έκαναν μπ@@ρδέλο...
    A.A.

    ReplyDelete